Ne každé UFO je mimozemské. Tajné letadlo USA TR-3B proniká na veřejnost

O tajném americkém leteckém proramu Aurora jsem již kdysi psala a o tajemném „antigravitačním“ vzdušném „plavidle“ také. Ale v očekávání dalších událostí, bude dobré si informace o TR-3B zopakovat. Protože možná se brzy dočkáme další operace pod falešnou vlajkou nyní by molo jít o mimozemskou invazi. Tak tedy, co je vlastně známo o supertajném americkém letadle TR3B Aurora?

TR-3B má kódové označení Astra. První operační let taktického průzkummného letadla TR-3B byl již na počátku 90. let. Úřad pro letectví a kosmonautiku vyvinut v rámci tajného programu Top Secret, Aurora Program zcela novou letadlovou platformu trojúhelníkového tvaru s jaderným pohonem. Vyvinuta byla s SDI a z peněz z černého rozpočtu CIA a NSA. Nejméně 3 z více než miliardových TR-3B létaly již do roku 1994. Program Aurora je tím vůbec nejutajovanějším vývojovým programem v letectví, který na světě existuje. TR-3B je to naprosto nejexotičtější vzdušné plavidlo vyvinuté v rámci tajného programu Aurora. Je financována a provozně pověřena Národním průzkumným úřadem, NSA a CIA. Létající trojúhelníkové plavidlo TR-3B nen žádná konspirace ani sci-fi fikce a bylo postaveno pomocí technologie dostupné již v polovině 80. let minulého století. Ne každé na obloze spatřené UFO musí být jmimozemského původu..

A ani TR-3B není tak nevinné jak by se zdálo u průzkumného letadla..

Vnější povlak vozidel TR-3B reaguje na elektrickou radarovou stimulaci a může změnit svoji odrazivost, pohltivost paprsku radaru a nebo barvu. Tento polymerový plášť, pokud je použit ve spojení s elektronickými protiopatřeními TR-3B a ECCM, může třeba způsobit i to, že vzdušné plavidlo bude vypadat jako malé letadlo nebo létající válec – nebo dokonce může natolik oklamat radarové přijímače, aby falešně detekovaly různá jiná letadla, nebo třeba žádná letadla, nebo několik letadel na různých místech zároveň. Kruhový urychlovací prstenec naplněný rtutí vytvářející plazmu nazývaný Magnetic Field Disrupter obklopuje otočný prostor pro posádku a je to daleko před jakoukoli dosud představitelnou technologií.

Laboratoře Sandie a Livermore vyvinuly TR-3B technologii zpětného inženýrství MFD. Vláda USA udělá vše pro ochranu a utajení této technologie. Funguje to zhrruba takto: plazma na bázi rtuti je natlakováno na 250 000 atmosfér při teplotě 150 stupňů Kelvina a urychlena na 50 000 otáček za minutu, aby se tím vytvořilo supravodivé plazma s výsledným efektem narušení gravitace. MFD generuje takové magnetické vírové pole, které narušuje nebo spíše neutralizuje účinky gravitace na hmotu v jeo blízkosti,a to až o 89 procent. Nechápejte to tedy nějak špatně. To není princip antigravitace. Antigravitace naopak poskytuje odpudivou sílu, kterou pak lze využít k pohonu. MFD vytváří něco jiného, způsobuje narušení působení zemského gravitačního pole na hmotu v kruhovém urychlovači. Hmotnost kruhového urychlovače a veškerá hmota v urychlovači, jako je pouzdro posádky, avionika, systémy MFD, paliva, environmentální systémy posádky a jaderný reaktor, jsou sníženy až o 89 %. To má samozřejmě za následek to, že je lketadlo extrémně lehké a proto je schopné překonat a vymanévrovat jakékoli dosud vyrobené vzdušné plavidlo – samozřejmě kromě těch UFO, které jsme nepostavili my sami..

TR-3B je tajná průzkumná letecká platforma operující ve vysokých nadmořských výškách s neomezeným časem vznášení. Jakmile se to tam jednou rychle dostane, tak již není potřeba moc výkonu pohonu k udržení stálé výšky. U Groom Lake se šeptaly zvěsti o jakémsi novém prvku, který údajně působí jako katalyzátor plazmy. S hmotností vozidla sníženou o 89 % pak může toto vzdušné plavidlo létat rychlostí až 9 Mach, a to vertikálně nebo horizontálně. Mé zdroje říkají, že výkon stroje je omezen pouze na míru stresu, kterou ještě vůbec mohou lidští piloti vydržet. Což je ale přitom opravdu hodně, vezmeme-li v úvahu to, že spolu s 89% snížením hmotnosti jsou síly G také sníženy o 89%.

Pohon TR-3B pak zajišťují 3 multimódové trysky namontované v každém spodním rohu trojúhelníkového trupu letounu . TR-3B je letadlo letící rychlostí menší než Mach 9, alespoň dokud nedosáhne výšek nad 120 000 stop – pak bůh ví, jak rychle to dokáže letět! 3 vícemódové raketové motory namontované pod každým rohem plavidla využívají jako pohonnou látku vodík nebo metan a kyslík. V raketovém systému kapalný kyslík/vodík tvoří 85 % hmoty pohonné látky kyslík. Jaderný tepelný raketový motor používá vodíkový pohon, doplněný kyslíkem pro další tah. Reaktor ohřívá kapalný vodík a vstřikuje kapalný kyslík do nadzvukové trysky, takže vodík současně hoří v přídavném spalování kapalného kyslíku. Multimódový pohonný systém může; pracovat v atmosféře s tahem zajišťovaným jaderným reaktorem, v horních vrstvách atmosféry s vodíkovým pohonem a na oběžné dráze pak s kombinovaným vodíkovo/kyslíkovým pohonem.

Musíte mít stále na paměti, že tyto 3 raketové motory musí při letu pohánět pouze 11 procent hmotnosti přísně tajného letounu TR-3B. Motory do něj údajně vyrábí Rockwell. Mnoho pozorování trojúhelníkových UFO tedy nejsou mimozemská plavidla, ale přísně tajné TR-3B. NSA, NRO, CIA a USAF hrály doslova skořápky s leteckou nomenklaturou – vytvořily letoun TR-3, upravený později na varianty TR-3A, TR-3B a Teir 2, 3 a 4 s příponami jako Plus nebo Minus, což bylo přidáno jen k dalšímu záměrnému zmatení skutečnosti, protože každé z těchto označení je pokždé zcela jiné letadlo a ne pořád stejné vzdušné plavidlo. TR-3B se od TR-3A liší stejně tak podstatně jako se liší třeba banán od hroznu. Některá z letadel jsou pilotovaná lidmi a jiná jsou bez posádky.

TR-3B nad Kanadou

Vše se stálo ještě více zjevné v Belgii, kde po častém pozorování létajících světel a následujícím neúspěšném pokusu zachytit UFO přimo ve vzduchu, tak se v jednu chvíli belgické letectvo, dychtivé identifikovat původ těchto jevů, rozhodlo vyslat tajně dvě stíhačky F16 za podmínky, že vizuální pozorování na zemi by ještě potvrdila místní policie a navíc i detekce radarem. Jedním z důsledků takového rozhodnutí bylo to, že dne 31. března 1990 v 00:05 byly dvě F16 tajně vyslány z letecké základny Beauvechain a navedeny radarem ke kontaktu.

Té noci bylo provedeno ještě celkem 9 dalších pokusů o kontakt. Při šesti příležitostech pak piloti provedli pozorování se svým vzdušným záchytným radarem. Zjištěné vzdálenosti se pohybovaly mezi 5 a 8 NM. Při všech příležitostech k pozorování cíle objekty velmi rychle měnily rychlost a výšku a po 10 až 60 sekundách došlo vždy ke zmizení. Rychlosti se pohybovaly mezi 150 a 1010 uzly. Při třech příležitostech obě F16 zaregistrovaly současné zablokování se stejnými parametry. Obě F16 letěly přibližně 2 NM od sebe. Kvůli nočním podmínkám nemohl žádný z pilotů F16 navázat žádný vizuální kontakt.

Zdroje: rumble.com a https://theeventchronicle.com/secret-plane-tr-3b-patent/

Bývalý šéf FBI potvrzuje, že FBI je infiltrována kultem Satanských Iluminátů zapojenými do atentátu na Kennedyho, bombardování Oklahomy, Waco Siege, bombardování Světového obchodního centra, 11. září a dalších…

AMG news (American Media Group – nezávislý vydavatel) přinesl další velice znepokojivé informace o infiltrování oranizace FBI satanským kultem Illuminati toužícím po ustanovení Nového světového řádu právě pod taktovkou satanistů. Další „konspirace“ která se stane nechutnou realitou našeho života?

FBI ODHALEN: Bývalý šéf FBI potvrzuje, že FBI je infiltrována kultem Satanských Iluminátů zapojenými jak do atentátu na Kennedyho, tak do bombového útoku v Oklahomě, na obléhání Waco, do bombardování Světového obchodního centra, do událostí 11. září a do únosů dětí za účelem sexu a jejich obětování.

Zvláštní agent Ted Gunderson dále ve videu říká, že na základě svých 28 let zkušeností a výzkumu již skutečně existuje ve Spojených státech v několika městech nějaký tajný ilegální zločinecký podnik americké vlády.

Neštěstí v Pearl Harboru by se dalo předejít, věděli jsme o tomto plánu již 4. prosince, a mohli jsme vytáhnout a použít k obraně americkou flotilu ještě dříve, než jsme byli vůbec napadeni.

Prezident John F. Kennedy také známý jako (Jack) byl zavražděn CIA a právě FBI pomohla provést tento atentát tím, že odklonila auto prezidenta Kennedyho na jinou cestu než bylo původně plánováno. Lyndon B. Johnson dobře věděl, že prezident Kennedy bude zavražděn, a také chtěl, aby byl mrtvý. Robert F. Kennedy (Bobby) byl také zavražděn stejnou ilegální vládou infiltrovanou těmito satanskými darebáky.

Bombardování Oklahoma City provedli také „Chlapci nového světového řádu“ a byly při tom použity výbušniny americké armády. Timothy McVeigh byl rovněž agentem CIA.

V incidentu Waco Siege potvrzuje, že čtyři agenti ATF byli skutečně zavražděni vládními odstřelovači. Tito agenti ATF, právě ti kteří byli zabiti, byli svého času bodyguardi Billa Clintona.

FBI dokonce dobře věděla předem o bombovém útoku na World Trade Center a poskytla potřebné ingredience pro výrobu bomby, která byla následně skutečně použita k vyhození Světového obchodního centra do povětří.

Jako soukromý detektiv, když pak odešel z FBI, tak se ujal případu Jeffreyho Roberta MacDonalda, amerického lékaře a kapitána armády Spojených států, který byl v srpnu 1979 odsouzen za vraždu své těhotné manželky a svých dvou dcer v únoru 1970, když sloužil jako důstojník a lékař armádních speciálních jednotek.

Během vyšetřování případu MacDonald obdržel od Heleny Stoeckley podepsané přiznání, že Jeffrey MacDonald to neudělal, že to byla její satanská kultovní skupina, která spáchala tyto vraždy. Soudy její přiznání ignorovaly.

Helena Stoeckleyová dále přiznala, že šlo o rozsáhlou drogovou operaci, která byla utajována. Při ní přilétali drogy zabalené v plastových sáčcích v tělních dutinách mrtvých vojáků pocházejících z jihovýchodní Asie. Byli do toho zapojeni dokonce někteří vojenští generálové, pak ještě další vojenští důstojníci, ale rovněž i policisté a armádní vyšetřovatelé .

Když Ted tuto informaci zveřejnil, obdržel stovky telefonátů od obětí, které mu řekly o hnutí Satanského kultu ve Spojených státech. Tito lidé jsou také oběťmi tajné nelegální zločinecké společnosti americké vlády.

Od té doby, co se stal informátorem FBI, byl vyšetřován FBI s pokusem ho obvinit, byl zařazen na dva samostatné seznamy hitů, aby ho zavraždil, byl otráven a terčem dezinformací, aby ho zdiskreditoval za odhalování korupce uvnitř CIA, FBI a vláda.

Pracoval na případu Franklin Coverup zahrnující jak nezákonné vládní drogové operace tak i různé satanské kulty. Odebírali děti ze sirotčinců a pěstounských domovů a tajně a soukromě je potom vozili do Washingtonu DC na sexuální orgie s americkými kongresmany a senátory. Toto bylo dokonce natočeno a byly rovněž pořízeny snímky pro kontrolu zúčastněných osob za účelem jejich dalšího vydírání.

Prostřednictvím vyšetřování případu Franklin ho to zavedlo do organizace Washington DC s názvem „The Finders“, což je jen další tajná operace CIA za účelem obchodování s unesenými dětmi.

Tisíce dětí jsou každoročně uneseny a uneseny během satanských svátků 21. června, 31. října a prosince za účelem rituálních obětí. Mnozí současní světoví vůdci jsou zapojeni do tohoto satanského kultu. Říká se, že této zemi, Americe, vládnou dnes satanisté.

Varuje nás před volebními podvody, ke kterým dochází prostřednictvím elektronických volebních systémů. To se již stalo v amerických prezidentských volbách v roce 2020 a stane se to znovu, pokud nezastavíme činnost Komise 300.

Kult Satanských Iluminátů, o kterém tu mluvíme, jsou členy Komise 300, kteří byli také odhaleni 45letým zpravodajským důstojníkem MI6. Stateční muži a ženy nás léta varují před Komisí 300 a my jsme neudělali vůbec nic pro to, abychom je zastavili. V poslední knize pana V.K. s názvem Komise 300 byla dokonce uvedena všechna jejich jména. Musí být zastaveni.

Pokud je nyní nezastavíme, tak brzy dosáhnou svých cílů vylidnění a úplné světové kontroly nad celým lidstvem. Úplně zničí nejen Ameriku. Nemůžeme se jich bát, strach je právě tím jejich největším nástrojem využívaným proti nám. Musíme jednat hned a postavit se na obranu života, svobody, a našich nevinných dětí.

Zdroj: https://amg-news.com/the-fbi-exposed-former-head-of-the-fbi-confirms-the-fbi-is-infiltrated-by-the-satanic-illuminati-cult-involved-in-the-assassination-of-the-kennedys-oklahoma-bombing-waco-siege-world-trade-center/

Země hojnosti

MÍSTO ÚVODU VÝZVA K NENÁSILNÉMU ODPORU:

Výzva všem svobodomyslným a vědomým obyvatelům planety Země k aktivnímu nenásilnému odporu. Přišel čas první skutečné celoplanetární revoluce, čas konce národních států, zkorumpované a lživé politiky, čas ukončení násilí a válek a likvidace veškerých existujících zbraní, konec nespravedlivého, špatného a nesmyslného společenského systému. Nyní přišel čas vlády rozumu, globálního, ale pozorného a přítomného vědomí. Braňme se, dokud máme ještě čas. Bránit se lze, neboť se bráníme pouze nám samým!

Přišel čas trvalé změny. Je však jen jediná možnost, jak ji uskutečnit, musíme každý začít sám u sebe, změnou svého vlastního vědomí, nesobeckým, pozorným a vědomým žitím v přítomnosti. Musíme se naučit neztotožňovat se s našimi emocemi, ale ani s naší myslí. Musíme se přestat identifikovat s naším egem, které vlastně ani neexistuje, protože je totiž vlastně jen naším dalším myšlenkovým konstruktem, výmyslem složeným z útržků minulosti osobních příběhů smíchaných s touhami po nádherné budoucnosti a bolestivým strachem z její nedosažitelnosti. Nic z toho však není skutečné, je to vlastně jen jakýsi popis nás samých. Tato krátká literární úvaha rozodně nemá žádné ambice na to, být nějakým návodem, jak uskutečnit světovou revoluci. Je to jen esej, vycházející z jednoho zcela konkrétního a prožitého osobního příběhu cesty z města ven, do přítomnosti, do opravdovosti, ač zdá se být někdy tak bolestivá, do sebe sama i do společného lidského mýtu. Literární experiment ovšem občas, za vzácných a příhodných okolností, může být čímsi, co třeba naznačí nějaký způsob, jak by možná šlo přeci jen ukončit veškeré to, a mnohdy navíc zcela zbytečné, a třeba leckdy i jen zdánlivé, utrpení. Tedy ukázat nám pravou cestu jak poznat, kdo skutečně jsme a jak najít smysl života a bytí v něm a jaký mýtus tu v tom bordelu plném lží naprosto všude okolo nás my všichni společně vlastně žijeme.

Jsou nás na Zemi nyní miliardy, miliardy svobodných, nezávislých lidských bytostí obdařených mnoha zázračnými vlastnostmi a schopnostmi, obdařených myslí, pamětí, pocity, emocemi, vědomím i jedním společným kolektivním super vědomím, kterému ovšem ve své lidské namyšlenosti říkáme nevědomí, aniž bychom vlastně vůbec pochopili, co že to skutečně je a co to pro nás tedy znamená a jaké možnosti bytí nám to otevírá. Že jsou nás miliardy individualit vzájemně oddělených jen tou tenkou a neviditelnou slupkou ega, ovšem ve skutečnosti jsme všichni jen Jedno. Nic z toho ovšem neznamená. že je nás tu tolik, aby naše planeta byla přelidněná, jak se nám snaží namluvit globalisté prostřednictvím své hlásné trouby Roeckefellerovy OSN- Neb přesně tak to totiž je. Je to podobné jako s Gatesovou WHO. Ve skafandrech našich těl se totiž naprosto všichni vměstnáme na plochu pouhých 27 km krát 27 km. Při velikosti obyvatelné plochy naší planety Země zhruba 150 miliónů kilometrů čtverečních je to až směšně malá oblast.

My všichni lidé jsme Jedno, tedy jeden, opravdový člověk, Adam Kadmon, tedy ten, který byl Bohem stvořen ku obrazu svému. Ke všem změnám k lepšímu světu, k vykročení na cestu do nové Země hojnosti, potřebujeme jediné: ODVAHU. Odvahu začít konečně jednat. Odvahu zvednout hlavu a zbavit se otrockých okovů nádeníků korporací, zcela mylně většinou lidí považovaných za státy. Odvahu k neposlušnosti. Odvahu k poznáni, že všechno je lež i ke hledání skutečné pravdy. Odvahu ke skutečnému sebe poznání se, ale bez pokřiveného sebe obrazu naším egem. Odvahu ke svobodnému, na systému nezávislému životu skutečného, živého a sebe vědomého Člověka řídícího se pouze svým vlastním svědomím a nikoliv zákony korporací pro otroky. Protože na naší Zemi člověk nad člověkem nemá žádná práva a svaté heslo naše je: Svoboda a Sláva!

„Fyzické procesy samy o sobě nikdy nemohou uspokojivě vysvětlit existenci vesmíru, života nebo vědomí. Náboženství zůstávají jen u zbožných přání a bujné fantazie, s jejíž pomocí zakrývají bezednou propast nevědomosti…“ Peter J. Carroll Liber Nul and Psychonaut

Pragmatismus (z řec. πρᾶγμα – pragma, věc, čin) je filosofický směr, který staví do popředí lidské jednání, praxi. Z ní každé myšlení vychází a k ní zase směřuje. Myšlenky se ověřují tím, zda jsou prospěšné, a pravdivá tvrzení jsou ta, která se osvědčila. V běžné řeči znamená pragmatismus zaměření se na praktický užitek a úspěch, někdy až nevybíravě. „Jednal čistě pragmaticky“ může znamenat jednat až bezohledně, bez skrupulí. Odtud také pragmatický, zaměřený k praktickému užitku, prospěchu.

„Pravdivé je to, co je užitečné.“

My lidé se rodíme do vesmíru chaosu vlastně jen s jedním jediným cílem, a to abychom svým individuálním životem pokračovali v utváření našeho společného a věčného lidského mýtu. Tímto mýtem je věčná a vrozená, přirozená touha člověka po vysvobození se z otroctví systému a z tenat smrti, z osidel toho tak nespravedlivého (zdá se jen našemu egu) času. Mýtus touhy člověka po probuzení se z onoho zbytečně bolestivého, hrubohmotného snu, zvaného život. Bolestivého, protože prožitého v otroctví systému, ve kterém má potištěný kousek papíru větší hodnotu než má život sám.A také proto, protože je zdánlivě nespravedlivě ohraničen jenže každému jinak měřeným časem, tedy úsekem mezi zrozením a smrtí. A protože my lidé, ačkoliv již mnozí to tak nějak tušíme, že naše duše je svojí podstatou věčná, nedokážeme se tak nějak přirozeně popasovat či smířit se s tím, že když už nám bylo z nějakého tajemného a nepochopitelného důvodu umožněno prožít a vnímat zázrak života a Stvoření, tak v rámci našeho individuálního života nejsme věční, tak jak bychom si to jistě zasloužili, ale že je náš jepičí život (vzhledem k délce trvání Vesmíru, která vnímána úhlem pohledu nám daného času vypadá jako věčnost) ohraničen jen jakýmsi velice krátkým časovým úsekem, který je nám čímsi, či kýmsi, ovšem vždy subjektivně každopádně značně nespravedlivě, stanoven. A ten bitevní chaos probíající den co den a navíc stále rychleeji všude okolo nás, je válkou právě o naše nesmrtelné duše. Není jich ani zdaleka nekonečně mnoho, jak by se snad někomu mohlo zdát, je jich jen omezený, ačkoliv zdánlivě třeba velký, počet. A je o ně v projeveném Univerzu značný zájem. Zdaleka ne na každého se však nesmrtelná duše dostane.

Duše moderního člověka je v současnosti plně zaneprázdněna pouze jedinou a zdánlivě tou vůbec nejdůležitější činností, tedy zcela nesmyslným vyděláváním stále většího množství potištěného papíru v podobě peněz. Činností, kterou člověk vykonává s onou, dnes velice často značně neurčitou touhou po svobodě, která je mylně určována výší osbního konta a s falešnou nadějí, že ho nakonec, někde v nezřetelně naznačené a velmi nejisté budoucnosti „někdo“ či „něco“ vysvobodí, tedy probudí z bolestivého snu „skutečného“ života v hrubohmotném světě do jiného snu, do zdánlivě spravedlivějšího snu, tedy do zaslouženého (jak se nám to jeví) mýtu o životě věčném. Existuje ale jěště jiné probuzení, než je toto. Spočívá právě v pochopení, že všechno co je nám tvrzeno, je naprostá lež.

Zastavme se raději tedy nyní společně, alespoň na krátkou chvíli, abychom umožnili naší unavené duši odpočinout si od onoho nikdy nekončícího kolotoče lží a neustálého vydělávání peněz jen za účelem jejich nikdy nekončícího utrácení. A začněme znova a pěkně popořádku, třeba tím, že si uvědomíme, co že je to ten věčný mýtus, který zde všichni společně žijeme, a to možná aniž by se nás kdokoli na začátku zeptal, zda vlastně vůbec něco takového vůbec ještě žít chceme. Času na to máme, ač se to třeba z úhlu pohledu všedního, běžného života nezdá, vlastně ještě stále docela dost.

Mýtus

Takže, co je to ten mýtus? Mýtus je vlastně výklad světa a jeho dějů, který je vyprávěn a vzájemně mezi lidmi sdílen v nějakém poučném příběhu za účelem probuzení se člověka a kvůli jeho osvobození od nadvlády času a neviditelných, přesto reálně existujících démonických sil v nitru nás samých. Tento „mýtický“ výklad světa je veden s přesvědčením, že „čas“ je relativní cyklická veličina, že čas není něco jako je permanentní lineární tok řeky, která stále plyne od nekonečna po nekonečno, ale že čas je vlastně fiktivní veličinou rychlosti vnímání ve vědomém bytí přitom , ve skutečnosti vůbec neexistující hodnota, která, podobna tím třeba ručičce radaru nebo ručičce hodinek, se otáčí stále do kola, to znamená, že všechno živé je po věky cyklicky vystavováno stále stejné situaci. Tedy, že i my lidé jsme stále ve stejné a útrpné situaci, protože jinak by ten náš „věčný příběh mýtu“ neměl vůbec žádnou cenu ani smysl. A v tomto stále do nekonečna se točícím čase se dá popsat skutečnost světa příběhem, který nám otevírá oči, takový příběh se právě proto stává příběhem věčným, příběhem gnostickým, příběhem skutečného poznání, tedy tím, čím by měl být každý „pravý mýtus“.

Podobně však jako všechno dobré, tak i samotné slovo „mýtus“ dnes démonické síly ukryté kdesi hluboko v nás, síly které někdy označujeme jako Hada, ďábla, antikrista, nebo jako „spodního Pána“, síly, které nám dnes nenápadně vládnou, zdiskreditovaly, a to proto, aby se nám stalo protivným, nebo alespoň ztratilo svoji hodnověrnost. Když totiž dnes řekneme: „to je mýtus“, tak vlastně řekneme, že to je lež, že to je nepravda, blábol, prostě neseriózní nebo hloupá informace. Čili my dnes používáme to slovo „mýtus“ přímo v odpudivém a vysloveně negativním smyslu. I proto se nám do dnešní racionalisticko-technické doby, kdy přirozená a stvořitelem nám poskytnutá síla našeho ducha a duše jakoby již ani neexistovala, téměř žádné původní mýty nedochovaly. Zůstali nám vlastně už jen dva „schválené“ mýty. Ten největší a u nás na bohatém Západě mocně propagovaný mýtus je mýtus o biblickém „Spasiteli Ježíši Kristu“, a pak také všeobecně známý mýtus o stvoření světa.. Hlavním smyslem této mé úvahy vyzývající k probuzení se, je zcela jiný.

Mým cílem je zboření veškerých dosavadních mýtů. Bořím ovšem, abych mohla v těch ruinách začít znova stavět. Postupně vám budu v rámci této eseje vyprávět ten nejznámější mýtus, mýtus nám všem tak důvěrně známý, nosíme jej totiž všichni někde hluboko ve svém srdci, ovšem nikdy nás dosud nenapadlo, že to vše mohlo být třeba úplně jinak!

Boření mýtu

Zbořme nyní společně tento mýtus o věčném finančním otroctví občana státu , neboť teprve v jeho ruinách začíná naše cesta ke skutečnému vysvobození:I požehnal člověk dni sedmému a posvětil jej, neboť v něm bylo započato dílo jeho. A tak překonána jsou nebesa i země a všechna jejich vojska. I viděl člověk, že to, co činí, je velmi dobré. A bylo jitro a byl večer den šestý. I řekl člověk: překonejme život, jejž vydala země. I překonal člověk živočichy země podle pokolení jejich a učinil sebe bytostí podle podobenství Boha, aby panovala všemu, co je živé. I vytvořil tak člověk člověka k obrazu božímu a požehnal mu. I viděl člověk, že to, co činí, je velmi dobré.“

Na Zemi je v dnešní digitální době, ač je svojí podstatou tak vzdálená archaické době agrární, přesto všeho dost pro všechny. Dost všeho pro všechny znamená, že kdyby byl člověk skutečně člověkem a jeho lidství by bylo opravdové, absolutně nikdo by dnes netrpěl ani hladem, ani žízní, nestrádal by zimou či by se neschovával před pekelnou výhní. Lidstvo v současnosti disponuje dostatečným množstvím potravin, energie, informací, technologií a průmyslové výroby, aby nikdo na planetě Zemi nemusel žít ani v materiální, ale ani v morální bídě. To vše by platilo ovšem pouze za předpokladu, že by současný Člověk byl stále ještě skutečně Člověkem! Což, jak se zdá , bohužel není.

Tedy člověk je stále člověk, ale již to není ten pravý, ten původní člověk, hrdý, svobodný a sebe si vědomý člověk – anděl, tedy ten, jež je podoben Bohu, svému stvořiteli. Člověk se díky celoživotnímu otroctví a závislosti na systému dnes již natolik vzdálil své prapůvodní, tedy duchovní podstatě, až svoji podstatu začal ztrácet, současný člověk začal ztrácet své vlastní lidství. A o to jim, tedy všem těm, kteří mají tu neodolatelnou touhu vládnout ostatním jen kvůli pocitu své moci a vlastní důležitosti, jde především. Protože opravdový Člověk se ctí, svědomím a charakterem, v nějž poctivou prací na sebe poznání přetváří den co den své ublížené ego, by totiž před nimi hlavu nikdy nesklonil, své otroctví by nepřijal a jeho symbol, hadr na hubu, by mu nikdy nenasadili. A oni to ví, proto se každého skutečného člověka tak urputně snaží zlikvidovat. Proto lžou a terorizují. Proto vytváří své nesmyslné zákony a tisknou a půjčují své bezcenné papírky – peníze, přitom jen symboly uznání budoucích dluhů

„A bylo jitro a byl večer, den pátý. I řekl člověk Člověk: Vydejte vody bytosti, které by unikly zemi v povzletu svého ducha. A stalo se tak a člověk ovládl vody i povětří zemské. I viděl člověk, že to, co činí, jest velmi dobré. A jest jitro a večer, den čtvrtý. Opět řekl člověk: překonejme světla nebes, jež oddělují den od noci, klad od záporu a učiňme je přístavy svými. A neoddělují více tato světla člověku den od noci, takže překonává čas. I viděl člověk, že to, co činí, jest velmi dobré.“

Moderní a postmoderní doba se vyznačuje na jednu stranu dosud nebývalou svobodou, kde se jedinou limitou člověku stává výše jeho konta, na druhou stranu nenabízí v podstatě žádné možnosti úniku ze svazujícího společenského konsenzu, člověk je nucen dobrovolně se vzdát poměrně velké části svého soukromí kvůli „blahu“ a „zájmům“ většiny, a to pod nejrůznějšími ideologickými záminkami. Poměrně charakteristickou záminkou dnešní doby je například až hysterický boj proti terorismu, proti Islámskému státu, nebo „uprchlická krize“ mediální plandemie syntetického viru nebo neoliberální levicová politika a další. Člověk je dnes celý svůj život jen programován technologiemi moci zdánlivě v zájmu většiny, v zájmu blahobytu, pod záminkou boje za svobodu, přitom reálné svobody má ale stále méně. Ovšem vzdává se jí vždy „dobrovolně“ na základě „rozumu“. Jednou z možností úniku z tohoto ustáleného společenského diskurzu je zcela pragmatické uvědomění si své věčné podstaty, svého skutečného a pravého lidství a jtaké uvědomění si zázraku stvoření, který je nám z milosrdenství božího dovolen prožít. A prožít bychom jej měli svobodní a nikoliv s falešným očkováním kvůli kontrole 24/7 v sobě a s hadrem na hubě pod záminkou falešné vědy a stejně tak falešnéo viru.

„A bylo jitro a byl večer, den třetí. I řekl člověk: Zrušme hranice mezi vodami a zeměmi, aby vše splynulo v látku jedinou. I stalo se tak a člověk překonal prostor. I viděl člověk, že to, co činí, jest velmi dobré.“

V zájmu nás všech, kdo jsme si vědomi skutečného stavu věci a nehodláme se nadále nadšeně podílet na společné cestě do sebezáhuby buď další mediální pandemií, ekologickou krizí nebo atomovým ohněm, vše to pouze v zájmu pokroku a rozumu pochopitelně (čti: v zájmu vládnoucí elity), je takové uvědomění si té pravé podstaty sebe sama a opětovné nalezení pravdy a vlastního lidství. Lidství založeném na našem vlastním svědomí, tedy na jakési přirozené (a nikoli tedy přikázané, křesťané nechť mi prosím nyní prominou) „vesmírné“ morálce. Měli bychom konečně v sobě nalézt odvahu k tomu, stát se skutečným Člověkem

„A bylo jitro a byl večer, den druhý. I řekl člověk: Překonejme oblohu a vše, co jest v ní a osídlíme ji svou myšlenkou. I stalo se tak. I viděl člověk, že to, co činí, jest velmi dobré. A bylo jitro a byl večer, den prvý. A překonal tak člověk všechny úrovně bytí, světy i jejich propasti a řekl: Budiž světlo, Nejvyšší Inteligence a Počátek. A to jest naším skutečným cílem a počátkem nového, Zemí věčné hojnosti, a na samém počátku bude opět slovo, a to slovo bude u člověka a člověk bude znova slovem.“

To, co v rámci svého vlastního bytí vnímáme jako realitu, je ohraničeno tím, co bychom mohli nazvat nejpřesněji asi jako naši „osobní zkušenost“. Tato zkušenost pak tvoří naopak zase onu neviditelnou, přesto existující hranici toho, co vnímáme a o čem hovoříme jako o „bytí“. Pouze naše zkušenost, respektive přesněji jde spíše o jakýsi stále více a více komplexnější soubor zkušeností nasbíraný a seskládaný v průběhu života, vytváří strukturu toho, co nazýváme existence. Ovšem Stvořitel nám ve stvoření, tedy v prostoru vytvořeném v podstatě pouze za účelem poskytnutí nám životního prostoru, jakéhosi místa pro naši vlastní existenci, nechal i jakási tajná úniková místa, nouzové východy, tedy vlastně možnost, jak vyhledat a proklouznout jakýmisi „štěrbinami“ ve struktuře naší vlastní existence. Zbourání veškerých dosavadních mýtů může být také jednou z takových možností, jednou z cest vedoucích ke skutečnému vysvobození se. Takovéto prazvláštní, a současným člověkem zaslepeným svým informačním digitálním super technologickým světem, kde i dosud nemožné a nepředstavitelné se stává skutečným, neviděné a neodhalitelné štěrbiny do světů oddělené skutečnosti v Castanedovském pojetí jsou vlastně jen takové „chyby“ v matrixu, chyby odhalující nám velikost celého toho božího podvodu a megalomanské iluze pojmenované jako náš život. Jednou takovou typickou chybou, či spíše jejím projevem je třeba známý pocit deja-vu. Nabízí se nám tedy dosud nevídaná možnost úniku z nudného, těžkopádného, často nesvobodného konsenzuálního mainstreamu, z okovů společenských konvencí a populárních dogmat a to mnoha různými způsoby, od svobodného experimentování s vlastní myslí, přes šamanismus až třeba po dogmatické a bezvýhradné přijetí nějaké ortodoxní víry v rámci náboženství.

Stvořitel, ač se to na první pohled třeba vůbec nezdá, tak nám dává možnost vytvářet z naší vlastní existence postmoderní, leckdy až surrealistické koláže seskládané z prvků možného i ne-možného, z přijatelného i z ne-přijatelného. Umožňuje nám dokonce beztrestně a naprosto svobodně zcela přeorganizovat náš neustálým lhaním a sociálním inženýrstvím vytvořený způsob chápání, uvažování a poznání, čímž nás opět výrazně posouvá k možnosti úniku, nebo k probuzení se. To vše ovšem za jediné podmínky, alespoň na chvíli přestat myslet na to jediné, na co poslední dobou úplně všichni a to neustále myslíme, tedy na prachy, a místo toho třeba zkusit myslet chvíli „jen“ na sebe, nebo se zbavme únavného sobectví a mysleme rovnou na nás na všechny, na Adama Kadmona, tedy na člověka! Kabala, ta původní, skutečná, tedy až v současné době odtajněný židovský mystický a okultní systém, či „výklad“ světa, tvrdí jednu velice zajímavou a důležitou věc, totiž že existuje pouze vztah mezi Stvořením a Stvořitelem, mimo tento vztah neexistuje vůbec nic. Pouze tento vztah ohraničuje zázrak Stvoření a poskytuje nám úžasnou možnost uvědomění si tohoto zázraku, spolu s trnitou cestou k pochopení sebe sama vedoucí postupně i k pocopení toho všeho okolo nás. Touha pochopit smysl Stvoření tvoří neoddělitelnou součást lidské kultury již od hlubokého dávnověku, jejíž kořeny se ztrácejí až kdesi v době před babylónské či před sumerské, ovšem je více než pravděpodobné, že její kořeny sahají ještě mnohem, mnohem hlouběji. To, jak tuto bytostnou lidskou touhu vnímáme, jak chápeme zázrak Stvoření a naši vlastní účast a životní roli v něm, je vždy pokřiveno jednak optikou našeho vlastního ega a sobectví, ale pak také kolektivně přijatou, vždy tedy zcela dogmatickou a elitou zcela záměrně vytvořenou optikou té, které historické epochy a lidský postoj k tomuto mentálnímu konstruktu tedy proto jaksi odjakživa osciluje od pocitu strachu, nepochopení, obav a zatracování až k jejímu (opět dogmatickému) velebení, někdy doslova až ke zbožštění, tedy k víře a k náboženství.

Pragmatismus

Jedním z hlavních znaků právě končící historické epochy byl její pluralismus, její demokracie, ale nikoli nutně pouze v politickém smyslu slova, ale také například coby charakteristický způsob postmoderního uměleckého vyjadřování. Dadaismus, surrealismus, koláž a další směry současného umění to ostatně dostatečně dokazují. Nyní stojíme na prahu nové éry jejímž krédem má být to, že Bůh je mrtev a éra svobodné vůle člověka se stala minulostí. Což nám také naznačuje další směr vývoje ke korporátnímu fašismu až možná dokonce již přímo nacismu s absolutní kontrolou každého člověka Ale hlavní krédo dnešního postmoderního a pragmatického Adama Kadmona platí již jen z jedné poloviny a moc již nezapadá do kontextu současnosti: Nic není pravda, vše je dovoleno! (Carrol) Nic není pravda platí na sto procent, ale dovoleno není vůbec nic. A má to vše svůj důvod .

Opačnou stranou principu „nic není pravda, vše je dovoleno“ je totiž také tím pádem možnost vytvoření takřka jakékoli vlastní „mapy“ reality, umožňující nám vyzkoušet si „jakoby nanečisto“ jakou konkrétní roli bychom v této „vlastní“ realitě chtěli hrát, jaký že to životní příběh, nebo životní roli bychom si tu chtěli vyzkoušet zahrát, a můžeme při tom konat naprosto vše. A skutečně bychom si dnes mohli dělat, konat a uskutečňovat naprosto vše, od letu do vesmíru, přes budování třeba i velmi neobvyklých hyper vědeckých teorií, až ovšem také i po čistě čarodějnické a šamanské techniky, coby pracovního teoretického rámce pro svoji vlastní soukromou individuální magii nebýt ovšem okovů zákonů, nařizení a nesmyslů a věčného koloběhu konzumu a vydělávání.peněz. Tedy naprosto nesmyslné výměny toho vůbec nejcennějšího co zde máme, což je náš čas, který je nám dán a naše osobní svoboda za potištěné papírky ony symboly uznání budoucích dluhů

Filosofický pragmatismus chápe člověka nikoli jen jako myslící, teoretickou bytost, nýbrž především jako bytost jednající. Představy, pojmy a soudy vycházejí z potřeb jednajících lidí a mají jim sloužit především jako pravidla jednání. Jejich pravdivost se neověřuje porovnáním se skutečností (což často není možné), nýbrž jejich důsledky: užitkem pro člověka a prospěšností pro společnost. (zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pragmatismus)

Lidský životní pragmatismus je schopnost jednat tak, aby toto naše jednání vedlo ke splnění našeho přání, k úspěchu v oblasti našeho usilování, k naplnění našich očekávání i tužeb. Je to sobecká schopnost. Pragmatismus znamená také věcnost a efektivnost a užitečnost. Pragmatismus ovšem také naznačuje, že vše, veškeré naše konání, co vede k úspěchu je dovoleno. Vše je dovoleno a jedinou limitou jsme si v rámci zázraku Stvoření pouze a jen my sami. Mnohé momenty z poměrně nedávné historie lidstva nám naznačují, že my lidé máme jednu vysloveně magickou schopnost skoro vrozenou, nebo alespoň to tak působí, my většinou totiž to, co vidět nechceme, prostě nevidíme! A to se na „to“ můžeme právě koukat. To zase ukazuje, že to, co považujeme za realitu, je jen velmi úzkým výběrem různých jevů a propojení mezi nimi vzájemně, a jen těch několika mála, které se prostě rozhodneme vnímat.

Takže tato naše „skutečnost“ má v sobě principiálně ukryto pletivo vztahů a jakýchsi „pod skutečností“, které dobrovolně zahalujeme neproniknutelnou temnotou, maskovanou naší částečnou „slepotou“, či něčím, co bychom mohli nazvat asi nejpřesněji jako „ztrátou paměti“. Tento efekt pochopitelně způsobuje naše vlastní mysl a způsob chápání. Ovšem maskovat to umí vskutku dobře! Dokonce tak dobře, že iluze reality, ačkoli očištěné od všeho, co vidět nechceme a nepotřebujeme, je naprosto dokonalá. Kdokoliv z nás, a to zcela bez výjimky a mě samotnou pochopitelně nevyjímaje, má ve svém životě jednoho velice mocného a úhlavního nepřítele.

Tímto našim silným a největším nepřítelem jsme si bohužel my sami, respektive je jím naše vlastní mysl. Naše lidská schopnost myslet je jednak tou vlastností, která nás odlišuje od dalších stvořených forem života na nižším stupni vývoje, ale zároveň je právě tou vlastností naší individuální psýché, která nám znemožňuje využívat naše další přirozené schopnosti, kterými jsou třeba vyciťování (nikoli ve smyslu cítění v rovině emoční, ale ve smyslu vyciťování jakýchsi skrytých vnitřních vztahových vzorců reality, které ovšem tvoří ono neviditelné, přesto reálně existující a nekonečně složité předivo podstaty skutečnosti), pak je to naše vnímání (myšleno ovšem to ryzí vnímání, nesouvisející s vnímáním smysly: zrakem, sluchem, chutí, hmatem a čichem), pak je to naše koncentrace (ve smyslu nerušeného soustředění), ale třeba i taková schopnost, kterou bychom mohli nejpřesněji označit jako magická síla (tedy schopnost působení a vyvolání změn ve fyzické skutečnosti v souladu s naší vůlí a našimi přáními). Je to dáno tím, že ačkoli se nám naše mysl jeví jako vlastní a přirozená schopnost, tak jí ve skutečnosti není, protože ve skutečnosti je mysl, tedy schopnost myslet pouze vlastností našeho, ve skutečnosti přitom ovšem doopravdy neexistujícího ega.

Na tom všem by nebylo ještě nic tak špatného, ego je nedílnou součástí naší individuální bytostné osobnosti, naší subjektivní zkušenosti, stojící za oním zvláštním pocitem: já jsem. Co ovšem špatné je, je míra našeho ztotožnění se s naším egem a s výplody naší mysli. Míra takového ztotožnění se je pak přímo úměrná i míře našeho oddělení se od bytí v přítomnosti, od oné „ryzí skutečnosti“ nacházející se pouze a výhradně v přítomném okamžiku a mimo dosah našeho vlastního ega a mysli. Právě toto oddělení se od skutečnosti a od „bytí v přítomnosti“ stojí pak za převážnou většinou našich psychických a potažmo i fyzických strastí, bolestí a utrpení. V absolutní přítomnosti nic takového totiž není!

Od mala, respektive hned od našeho narození je nám popisován a vysvětlován svět kolem nás. A jak je nám svět, tak vysvětlován a popisován, tak my ať chceme, či nechceme, časem přirozeně zaměníme tento popis a vysvětlení světa za onen svět sám. Od narození jsme tedy nuceni k tomu, abychom naše vlastní vnímání a myšlení, ve své podstatě a původnosti přirozeně „magické“ tedy vnímání nekauzální a i nekonsenzuální, vyměnili za nám původně zcela nepřirozené kauzální a „logické“ myšlení, tedy za myšlení ohraničené možnostmi a množstvím slov, které využíváme, nebo pro většinu z nás spíše bychom je potencionálně mohli využít, protože ve skutečnosti je ani zdaleka všechny nevyužíváme, k naší vzájemné komunikaci a k onomu již zmiňovanému popisu světa. Myšlení, o kterém se navíc, ač cela mylně domníváme, že je „naše“ vlastní a přirozené, tak není, protože je to právě jen myšlení ega.

Onoho ega stojícího za neustálým falešným pocitem vlastního Já. A také za oním naším neustálým vnitřním monologem. Monologem, který nám bohužel znemožňuje používat mnohé s přirozených schopností, které ve Stvoření máme a monologem bohužel ukrývajícím před námi samými naši nejvlastnější, tedy duchovní, podstatu. Ačkoliv zdánlivě by to samo o sobě nebylo nic ještě tak hrozného, ostatně celý moderní svět je založen na schopnosti stále rychlejší komunikace, na informační propojenosti a informacích vůbec. Kdyby…

Kdyby nás tento nepřirozený, naučený, dospělou většinou pak dalším a dalším novorozencům vnucovaný popis světa a způsob vzájemné komunikace, nezbavil právě té schopnosti vnímat. Nikoli jen cítit, ve smyslu třeba fyzické či psychické bolesti, či ve smyslu emočním, to znamená třeba cítím lásku, naopak odpor či zhnusení, strach, radost, hrdost, nadšení atd., ale mám na mysli ono vnímání zbavené popisu myslí. Vnímání, které už nenásleduje neustálý vnitřní dialog, potřeba vnímané hodnotit, posoudit, popsat či rovnou využít. Ovšem naštěstí stále ve Stvoření existují i nemnozí, vzácně se vyskytující jedinci, jednotlivci, kteří svým dobrovolným a neustálým usilovným tréninkem, nadšením, pevnou a ryzí vůlí, tedy pravou vůlí, dokáží zastavit svůj vnitřní dialog, dokáží se cosi jako „zpřítomnit“ a tak se zbavit všech psychických bolestí, obav, strachů, předsudků, protože je jejich mysl již dál nenutí neustále analyzovat vše co se stalo a co je obsaženo v jejich paměti a k vymýšlení neustále nových a nových scénářů toho, co se stane a jak. V přítomném okamžiku nic z toho není, existuje jen to, co je právě teď a právě tady. A tito nemnozí jedinci tímto nesnadným způsobem plným pevné vůle a vědomého odříkání, tak získávají schopnost řízeného „přepínání se“ mezi různými paradigmaty vlastního bytí, své vlastní existence. Třeba z paradigmatu racionálního do paradigmatu magického, z kauzální reality opakovatelného do nekauzální reality jedinečného, neopakovatelného, tedy – magického.

Toto slovo, „magické“, se v té naší běžné, společné, dohodnuté, tedy konsenzuální, konvenční realitě stalo vlastně jen synonymem jak pro slovo krásné, ale také pro slova jako: tajuplné, tajemné, neobvyklé, snové, nebo fantastické. Ovšem všimněme si, že vždy je to ve smyslu, kdy jde o vyjádření pocitu. Vždy jde o emoce z nějakého, většinou nevšedního zážitku, z uměleckého předmětu, z nějakého přírodního objektu, nebo z krajiny. Tedy z něčeho, co je jedinečné a neopakovatelné! Sousloví jako: to je magická krajina, magické zákoutí, nebo magický podvodní svět apod. to dokazují. Tedy slovo „magické“ vyjadřuje také jakousi estetickou míru prožitku vnímání. Jakýkoliv umělecký zážitek, vnitřní intenzivní prožití nějakého umění totiž také patří do nekauzální reality neopakovatelného. Tedy do reality, v níž kupříkladu to, co zde nazýváme „magií“, skutečně existuje.

Duchovní realita světa

Pro většinu současných lidí je existence čehosi jako je duchovní realita, neviditelný duchovní rozměr té viditelné, hmotné, projevené reality tvořící jakousi hmatatelnou kulisu našich životů, přinejmenším velmi sporná. Přesto všecno tato její tak sporná existence provází lidstvo tak nějak od nepaměti. Čím to je? Domnívám se, že lidé hledají tuto duchovní dimenzi projeveného jaksi špatně. Oni ji hledají vně sebe samých, někde okolo, ve vesmíru. Již Hermes Trismegistos ovšem vyslovil ono v okultních, duchovních a hermetických kruzích tak dobře známé: Jak nahoře, tak dole. Jak dole, tak nahoře. Ale myslel tím právě to, že ona duchovní dimenzi není vně, ale uvnitř nás samých. A je stejně veliká, jako je vesmír, který nás obklopuje a jehož jsme jednou provždy nedílnou součástí. Zdali však jde o záměr Stvořitele, či o neskutečnou náhodu, nechť si každý posoudí raději sám. Bohužel toto naše duchovní „probuzení se“, tedy uvědomění si i vyšší, duchovní dimenze reality a prožívané skutečnosti, našeho vlastního života má i své stinné stránky.

Tou zdaleka nejproblematičtější je to, že v tu chvíli si většinou a pochopitelně dotyčný vůbec neuvědomí, že spouští ve své mysli, ve své psychice, ale i v reálném životě, který žije, a ve kterém má jasně stanovenou roli, kterou, jak si nesprávně myslí, vědomě přijal, a která mu buď úplně, nebo alespoň z části vyhovuje, baví jej a naplňuje, nevědomé a vůlí neovlivnitelné procesy, které nastanou bez výjimky vždy, pokaždé a každému, kdo se touto cestou svého vlastního probuzení se vydá. Tyto nevědomé procesy jsou vyvolané právě z oněch hlubin naší kolektivní lidské psýché, z hlubin toho, co Jung nazývá kolektivním nevědomím, nebo podvědomím, toho, o čem všichni bezpečně „víme“, že to existuje, a přesto to dosud nikdy a nikdo ani nedokázal, ani pořádně nepopsal, natož aby třeba důkladně prozkoumal. Tedy z hlubin toho, co tvoří naši podstatu, co nazýváme někdy jako duše, co je vlastní a společné všem vědomým bytostem, z Adama Kadmona.

Ovšem tyto hlubiny nás samých neskrývají jen naši nejvlastnější kolektivní, společnou podstatu, ony skrývají veškeré obsahy také našich jednotlivých individuálních psýché i našich individuálních myslí. Tedy i to, co je u mnoha z nás schválně zasunuté co možná nejhlouběji, protože nás to buď bolí, trápí, nebo dokonce děsí. A v tom je hlavní kámen úrazu toho, co každého čeká, jakmile se tyto spící procesy a programy dosud ukryté někde hluboko v nás náhle probudí a vstoupí do procesů a programů tvořících realitu našich běžných životů. Ty programy jsou totiž nejen ty naše vlastní, ale i cizí, ba co víc jsou to programy všech vědomých stvoření, kteří si svůj zázrak Stvoření prožili, právě prožívají či jej teprve prožijí!

U každého, kdo nahlédne až sem, za oponu hrubohmotné matérie, do duchovního světa naší nejvlastnější podstaty, kde vzdálenost mezi jednotlivými objekty vlastně znamená jen míru podobnosti jejich vlastností, nikoli vzdálenost fyzickou tak jak ji známe z naší všední každodenní zkušenosti, tímto nastane jakýsi „iniciační“ proces (proces zasvěcení, nebo sebe – zasvěcení). Takový iniciační proces, ačkoliv se nám zprvu jeví jako bolestivý, je ale přitom nezbytný. Osobně se domnívám, že pro projekt dosažení nové Země hojnosti, skutečné, absolutně svobodné, zodpovědně vědomé a vskutku duchovně-materiální epochy lidstva by měl být snad i povinný, asi jako školní docházka. Takové povinné prožití iniciačního procesu by urychlilo, a to asi dosti výrazně posun celé lidské společnosti od té současné, tedy konkurenční, ke společnosti kooperující, od zášti, závisti a sobectví by se lidstvo posunulo k lásce, milosrdenství, sdílení a vzájemné pomoci.

Tento proces nastane bez výjimek zcela u každého „probuzeného“ skutečného Člověka a jeho smyslem je vlastně donutit iniciovaného k introspekci, rekapitulaci a sebepoznání. Bez této introspekce, bez rekapitulace svého života a pochopení se a přijetí se, případně bez smíření se s naší vlastní rolí v něm, bez toho, aniž bychom poznali limity a leckdy i ty temné, až nejtemnější hlubiny naší individuální psýché, bychom byli při první konfrontaci s psycho emocionálními komplexy naší společné, kolektivní osobnosti Adama Kadmona, zatlačenými u valné většiny z nás až někam velmi hluboko do nevědomí a hlubin své individuální psýché a navíc považované mylně za naše vlastní, bychom jimi byli okamžitě smeteni, posednuti, napadeni a v nejhorším případě asi rovnou zabiti. Iniciační proces má tomuto vlastně zabránit, sebepoznání a introspekce se tak stávají jednou ze základních podmínek jakéhokoliv vědomého duchovního probuzení se.

Nyní se na situaci člověka dneška podívejme pragmaticky. Většině současných lidí úplně uniká jak duchovní rozměr naší vlastní existence, tak i naše kolektivní, společná podstata, ukrytá před hysterickými a oprávněnými obavami našeho ega o skutečnosti, nebo spíše neskutečnosti jeho existence. Hlavní Problém lidstva současnosti totiž vůbec není v nějakém nedostatku čehokoliv, není ani v populační explozi, ani v migračních krizích, či v lokálních vojenských konfliktech, nebo v politických šarvátkách, problémem celého současného lidstva je jeho zcela globální sobecké šílenství, neustále sílící celoplanetární egregor všespolečenského egoismu. Egregor tak prosazovaný a posilovaný právě vládnoucí elitou tolik toužící po našem uvěznění do okovů Nového řádu světa, který nás udělá pro tuto samozvanou „elitu“ méně nebezpečnými, protože kontrolovatelnými 24/7/365 a ještě navíc zbavenými vlastní svobodné vůle, zavřenými do digitálnío koncentráku Země v rámci jakési falešné utopie celosvětovéo socialismu, ve kterém si budeme všichni zcela rovni protože v něm již nebudeme nic vlastnit, protože vše tu budou vlastnit jen oni a to včetně nás samých.

Tento mentální konstrukt je stejně reálně existující, jako je reálně existující mentální konstrukt mého pocitu Já jsem, nebo vašeho pocitu Já jsem. Pocit „Já jsem“ nezbavený egoismu totiž nejsem já, nebo vy, uvažujete-li o sobě, ale náš popis sebe sama, obsahující kromě obecných pravd typu: jsem muž, nebo jsem žena, měřím 182cm, mám hnědé, krátké zvlněné vlasy, nyní probarvené červeným melírem, jsem blond, také jakési polopravdy typu jsem žurnalista, makléř, bankovní úředník, lékař, umělec apod. přisuzující nám jakýsi sociální statut, společenskou roli, spíše než nás skutečně charakterizující popis, která ovšem Skutečnost zabarvuje zobecňující konsenzuální charakteristikou té které role. Navíc každý máme mnoho takových rolí zároveň, mnozí jsme umělci, rodiči, sourozenci, dětmi, řidiči, cyklisty, lyžaři, turisty, chataři a houbaři zároveň. Přestože jsem vším jmenovaným, přesto ani jedno nejsem skutečně já. Ani vy. A stejné egoistické sebe popisy se dnes vytváří nejen na individuální úrovni, ale i v rámci větších či menších kolektivů, sociálních a etnických skupin, ale i politických stran, národů a států. A právě státy jsou dnes těmi hlavními politickými prostředky dosažení jejich utopické vize celoplanetárního utopického techno socialismu či technokomunismu v podobě globálního korporátního fašismu až již skoro už nacismu – NWO. Protože právě naše stále narůstající závislost na tomto pouhém mentálním konstruktu, na tom, čemu konsezuálně říkáme stát, je tou skutečnou hlavní příčinnou jejich skoro neomezené moci nad námi. Protože stát již dávno přestal plnit roli ochránce národní kulturní tradice a služebníka lidského společenství žijícího na jeho území, stát dnes neslouží lidem, ale lidé naopak slouží státu, protože státy se staly korporacemi a lidé jsou dnes jen poslušnými nádeníky či přímo otroky těchto již skoro neomezenou mocí vládnoucích korporací, které vládnou oproti jednotlivcům takřka neomezenou policejní a vojenskou silou na základě těmito korporacemi vytvářených zákonů. Přitom skutečný Člověk vůbec nepotřebuje zákony, protože se řídí svědomím, které mu vždy zcela správně říká, co je dobré a co se smí a co je špatné a co se tedy nesmí. Zákon oproti tomu pouze říká, co je dobré pro tuto korporaci a co nikoliv. A to, co považuje za dobré si pak vynucuje násilím a omezováním svobody a poslušností. K té jsou lidé od narození proramováni ideologiemi, propagandou nebo rovnou fyzickým násilím. Nesmějí už pracovat sami na sobě, ani na evoluci vědomí či své duše v souladu s Božím plánem vedoucí vždy ke skutečnému osvobození se a k ducovnímu probuzení, ale musí zbaveni jakékoliv možnosti sebepoznání pracovat pouze a jen na tom, co je dobré pro korporaci v podobě státu a tedy pro vládnoucí elitu. Sebevědomý , hrdý a svobodný člověk je pro ně právě proto tolik nebezpečný, ale na státu naprosto závislý, nic nechápající a poslušný otrok, zbavený možnosti sebepoznání , trpící v okovech svého sobectví a egoismu a zcela poslušný, protože má strach, pro ně tak nebezpečný není. Proto je práce na sobě nahrazována plytkou a lacinou digitální zábavou, proto je láska a sebeláska nahrazována lacinou erotikou, pornem a sexem pramenícím pouze ze chtíče nikoliv z lásky k sobě i druhým, proto je společnost decimována vším co ničí její základní stavební kámen, tedy rodinu. Výsledkem pak není opravdový člověk, ale na sebeuspokojování závislý, sobecký, leckdy zlý, ale hlavně na slovo poslušný otrok, který otrokem zůstane na vždy. A stane-li se pro korporaci již nadále nepotřebným, stane-li se darmožroutem, tak dokonce dobrovolně přijme injekci smrti, nazývanou očkováním, protože už ani nepozná, co je pravda a co lež.

Stát

Stát, ačkoliv je reálně neexistující, protože co to vlastně je stát, existuje a funguje jen díky přesně takovému popisu sebe sama, jakým sebe sama definujeme a popisujeme my! Stát je jakýsi samostatně fungující územní celek, který mívá různou formu různě centralizované vlády a moci, udržované odjakživa většinou jen přímým fyzickým násilím a hromaděním materiálních statků, v současnosti jen v sofistikovanější formě v podobě peněz. K tomu se ještě přidá kontrola přístupu k informacím a plošná manipulace různými formami propagandy, neštítící se ani manipulativního zneužití umění, filozofie, a dokonce náboženství a víry, tedy těch nejniternějších a nejosobnějších útočišť lidských duší, pro potřebu pouhého svého sebeprosazení se a sebe-identifikace, tedy vlastně jakéhosi „z-existenčnění se“! Tedy procesu fyzické seberealizace pouhého mentálního konstruktu konsenzuálně pojmenovaného (česky) jako „stát“!

Tato, ve skutečnosti neexistující věc, stát, ovšem jak již víme vládne neomezenou silou nad našimi životy, existenčními prostředky, existencí… Ve skutečnosti neexistující, pouhý mentální konstrukt naší vlastní mysli, pojmenovaný „stát“, nám však vydává doklady, rodné a úmrtní listy, cestovní pasy, stará se o naši bezpečnost a zdraví, vybírá od nás daně, vytváří a prosazuje zákony a disponuje, oproti jednotlivci, skutečnou „mocí“ vynucující si poslušnost fyzickým násilím, odejmutím svobody, ale až smrtí!

A my, oslové zbabělí, sklopené uši, shrbené krky, mu to s různou měrou hlasitosti brblání o nespravedlnosti systému, ani nezmůžeme se na jasná a přímá slova, takoví ubozí osli jsme, neustále trpíme. A toto neexistující nic, mentální konstrukt našich šílených zbabělých lidských myslí, zatím nenápadně, zato velmi vydatně a neustále více, sílí a tyranizuje nás a ovládá a cenzuruje a manipuluje, ale hlavně: vraždí!!! Tento reálně neexistující konstrukt našich vlastních myslí nás vraždí nikoliv po jednotlivcích, nebo po stovkách či tisících, on nás vraždí po milionech a stamilionech!

A my, osli ubozí, místo abychom toto neexistující krvelačné monstrum v našich vlastních myslích, okamžitě zrušili, nejen to, pokud možno i vymazali veškeré vzpomínky na to, že úžasné, láskyplné, mírumilovné obyvatelstvo nádherné planety Země překypující hojností a dostatkem, bylo někdy tak naprosto šílené, že dovolilo jedné patologické společenské myšlence, aby jej málem vyvraždilo. Takže už věříte, že největším problémem současného lidstva, je jeho celoplanetární společenský superegoismus? Jste ochotni nechat se zabít výplodem své vlastní sobecké mysli? Opravdu chcete zůstat navždy odsouzeni do role poslušného osla, smířeného přijmout svůj osud určovaný jeho absolutním pánem, rozhodujícím o každém jeho přežvýknutí, každém kroku, celém jeho životě i smrtí?

Chcete zůstat uvězněni v okovech něčeho tak krvelačného, brutálního, násilného a tupě a pokorně čekat, až na vás přijde řada. Alespoň budu mít klid, řekne si jistě mnoho z vás. Jistě to budete, ale budete stejně klidní, když si uvědomíte, že to, co vás kdykoliv nemilosrdně zabije, bude-li to chtít, je reálně neexistující výplod vaší vlastní chorobně smýšlející mysli!

Moderní státy jdou v metodách této manipulativní sebeidentifikace vytvářející extrémně silné pocity jejich skutečné fyzické existence ještě mnohem dále. Umocňují v nás dojem své skutečné existence svojí personifikací, zosobněním se, třeba prostřednictvím různých státních svátků a oslav. Výročí založení českého státu, náš stát slaví narozeniny! Veselme se, blahopřejme mu. Ale komu vlastně? Patníku na hranici? Parlamentu? Budově vlády? Strakově akademii? Pražskému hradu, nebo Vladislavskému sálu, prezidentovi, státnímu znaku, nebo komu vlastně? Kdo je Ten, kdo slaví narozeniny? Odpověď je zcela prostá a nasnadě: nikdo takový prostě neexistuje. Je to jen náš vlastní výmysl, blud, naše představa, které jsme ovšem my sami dali takovou moc, že nás teď absolutně ovládá a dokonce vraždí.

My vlastně pácháme dobrovolnou sebevraždu. Takovou formu celoplanetární ruské rulety. A to mě osobně přijde natolik šílené, ubohé až idiotské, že se na tom rozhodně nehodlám jakkoliv podílet. Nejen, že se tímto a veřejně vzdávám jakékoli své společenské role i statutu, vzdávám se dobrovolně i své státní příslušnosti. Neboť přísluším jen sama sobě, nebo svým rodičům, rodině, ti fyzicky existují, mohu je políbit a kdykoliv se jich dotknout, ale státu se rozhodně nijak a nikde dotknout nemohu, takže mu nemohu ani příslušet.

Já se cítím být pozemšťankou, svobodnou obyvatelkou nádherné planety Země, překypující dostatkem pro všechny živé bytosti, její vlastní stvoření, její obyvatele, kteří jsou plně si vědomi, že ač jsou nedílnou součástí Jednoho celku, jedinečnou součástí veškerého Stvoření, přesto jsou individuálně vědomí a vědomě pozorní, tedy zcela „přítomní“ a tím pádem naprosto svobodní v možnostech inteligentního, odpovědného a ohleduplného tvoření si svého vlastního osobního příběhu, tedy života, a tak i celého společného lidského Světa.

A proto vyzývám i Vás, ostatní obyvatele zázraku Stvoření, své sestry i bratry, neb jen jedno jsme, probuďte se! Už je skutečně ten nejvyšší čas!

© Myšpule 2016 – 2023

Bezprecedentní aktivace EBS v celé Evropě: jen signály, budící podezření na přicházející bouři?

Víte, co znamená zkratka EBS? Jde o tzv. Emergency Broadcasting System volně přloženo do češtiny systém včasného varování právě pro případ nenadálých katastrof, války, ozbrojených konfliktů, terorismu,nebo třeba jaderného útoku a pod. A právě k doslova horečnatému zavádění tooto EBS právě dnes dochází v některých evropských zemích, například jde o Španělsko, Rumunsko, Německo a mnohé další země. Je to ale skutečně jen náhoda? Další znepokojivé informace přineslo AMG news nezávislé vydavatelky Médeea Gereere. Mnozí ovčané s hlavou již naprosto vymytou propagandou mainstreamu to budou jistě považovat jen za další konspiraci šílené konspirátorky Myšpule, ale ti, kdo takto vymytou hlavu stále ještě nemají ani po dvou a půl roce kovidové a protiruské propagandy by měli přinejmenším trošku zpozornět.

V šokujícím zvratu událostí je současná Evropa v plamenech až horečnatého zavádění systémů včasného varování EBS, když například Rumunsko, Německo, Itálie a nyní již také i Španělsko kvapem zavádějí tento digitální systém nouzového vysílání. Se šeptem se opět konspiruje o blížící se Plandemii 2.0 a o globálních vojenských reakcích a starý kontinent se opět zmítá v nejistotě. Tento článek se ponoří velmi hluboko do důvodů těchto konspirací o aktivací EBS, jejich potenciálu pro stále očekávané období temnoty, a také do konspirování o důvodu pronásledování zrádců a zločinců. Připoutejte se, protože pojedeme z kopce, když se tu nyní chystáme odhalit skutečnou pravdu o důvodu aktivací EBS , které mají Evropu a potažmo celý svět uvést do stavu té nejvyšší pohotovosti.

Vzhledem k tomu, že výstrahy systému nouzového vysílání (EBS) se v celé Evropě stále ozývají , občanům tak ale stále zůstává více otázek než dostávají odpovědí. Tento alarmující vývoj přichází jak z Rumunska, tak z Německa a nebo z Itálie, přičemž již také Španělsko jako poslední z těchto zemí nedávno aktivovalo svůj systém EBS. Ale proč právě teď? Co se vlastně skrývá pod povrchem tohoto zdánlivě koordinovaného pohybu okolo aktivace systému včasného nouzového varování EBS?

Nejprve si rozeberme celou situaci. Systém EBS , původně navržený tak, aby varoval občany v době jakékoliv národní nouze, byl nyní plně aktivován již ve čtyřech evropských zemích. To však rovněž vyvolalo nebývalou vlnu spekulací a obav. Například v Německu, když se objevily první testovací výstrahy z EBS, zůstávali občané často značně zmateni, což vyvolalo rovněž tahanice o zásoby a připravenost. Velká otázka vytanula nejspíš v mysli každého: co se to vlastně ale opravdu děje v zákulisí?

Zatímco Evropa dnes takto zápasí s aktivací EBS, tak znepokojený zbytek světa to vše sleduje se zatajeným dechem. Proslýchá se, že podobné aktivace jsou naplánovány na říjen také v jiných částech světa. Co je však ještě více alarmující, tak jsou všechny ty řeči o „Plandemii 2.0“ a o údajném následném celosvětovém zásahu proti všem současným zrádcům a zločincům.

Kolují konspirační teorie, které naznačují, že aktivace EBS by mohla třeba posloužit jako signál pro vojenské síly po celém světě, aby zahájily konečné pronásledování všech současných zrádců a zločinců. Tyto konspirační teorie nám někdy navrhují ponurý scénář, kdy se svět ponoří do 10 dnů temnoty se zcela narušenou komunikací. Je však na těchto tvrzeních také něco málo pravdy, nebo jsou jednoduše jen výsledkem toho všeho strachu a dezinformací?

Abychom skutečně pochopili velikost celé této znepokojivé situace, tak se na ni musíme podívat z různých úhlů. Následující část článku nás více ponoří do dalších možných důvodů aktivace EBS, důvěryhodnosti Plandemie 2.0 a jejich důsledků pro svět jako celek.

Aktivace EBS: Jaký je ten skutečný motiv?

Když se tady pokoušíme rozluštit jaké jsou ty skutečné záměry za aktivacemi EBS, objevuje se hned několik teorií. Někteří lidé spekulují o tom, že se jedná o preventivní opatření v reakci na hrozící velkou přírodní katastrofu (že by souvislost s planetou X, nebo Nibiru? pozn. Myšpule), zatímco jiní lidé se domnívají, že jde o koordinované úsilí k řešení nějaké současné významné bezpečnostní hrozby. Jedna věc je však naprosto jistá – právě jejich načasování a současná aktivace ve více zemích zároveň dnes zvedají mnohá obočí.

Je tedy možné, že se nyní Evropa připravuje na jakousi bezprecedentní přírodní katastrofu? Aktivace EBS ve více zemích současně naznačuje jistý stupeň vzájemné koordinace, který ale již docela dost přesahuje oblast typických výstrah souvisejících s počasím. I když je asi skutečně dnes nezbytné být na takové případy připraveni, pro mnohé je těžké uvěřit, že toto by byl ten jediný a skutečný důvod aktivací.

Bližší pohled ukazuje na další potenciální bezpečnostní hrozby. Evropa se dnes potýká s mnoha různými výzvami, včetně kybernetických útoků, nebo terorismu a značného geopolitického napětí. Někteří lidé tvrdí, že aktivace EBS by mohla být jakýmsi a navíc poměrně významným strategickým krokem k zajištění bezpečnosti občanů tváří v tvář nějaké bezprostřední hrozbě. Nedostatek transparentnosti a podrobných informací o tom všem však spíše více podněcuje skepsi.

Plandemie 2.0: Oddělování faktů od fikce

Termín „Plandemie 2.0“ již koluje v konspiračních kruzích, což nám ovšem hlavně naznačuje, že celý náš svět je opět na samém pokraji další řízené pandemie. Zastánci této teorie také tvrdí, že aktivace EBS jsou rovněž jakýmsi signálem pro vojenské síly, aby zneškodnily různé zrádce a zločince spojené právě s tímto údajným plánem.

Myšlenka druhé plánované pandemie vyvolává řadu otázek. V první řadě zpochybňuje důvěryhodnost globálních zdravotnických organizací, vlád a vědeckých komunit, které neúnavně pracovaly na boji s pandemií COVID -19. Navíc nedostatek konkrétních důkazů pro doložení těchto tvrzení ztěžuje oddělení skutečnosti od fikce.

Pokud je teorie Plandemic 2.0 pravdivá, znamená to globální vojenskou reakci na to, co je vnímáno jako hrozba pro národní a globální bezpečnost. Takový krok by byl v moderní historii bezprecedentní a jeho důsledky jsou dalekosáhlé.

Deset dnů temnoty

Jedním z těch vůbec nejvíce alarmujících aspektů okolo teorie Plandemie 2.0 je dosti znepokojující představa 10 dnů temnoty s naprosto ochromenou a narušenou komunikací., která se přitom rovněž už docela dlouhou dobu objevuje také v mnoha různých proroctvích. I když nám to může znít jako naprosté sci-fi, je asi dnes nezbytné prozkoumat proveditelnost takové události. Přerušená komunikace by totiž mohla mít dost vážné důsledky pro celou společnost a vyvolávat rovněž obavy, jak se s tím jak jednotlivci tak celé komunity vyrovnají.

Jak další aktivace EBS přetrvávají a teorie o Plandemii 2.0 získává stále na síle, tak se evropští občané ocitají ve stavu značného neklidu. Nejistota kolem celé této situace spolu s nedostatkem jasných informací vedla již v některých postižených zemích doslova až k panickému nákupu a k hromadění základních zásob. Je právě proto poměrně dost zásadní zabývat se také psychologickými a na to navazujícími praktickými dopady takové velké nejistoty na obyvatelstvo.

Praktická připravenost:

Koncept připravenosti není vůbec nový, ale nedávné události v Evropě ještě více zdůraznily jeho význam. Občané se tímto způsobem třeba vyzývají, aby se zásobili nezbytnými zásobami a zajistili si svůj osobní plán pro případ nouze. Stejně tak je však velice důležité, aby úřady obyvtelstvo jasně a hlavně pravdivě informovaly o povaze takové nenadálé i očekávané hrozby a nezbytných opatřeních.

V dobách nejistoty se tak i globální solidarita stává prvořadou. Vzájemné propojenost současného světa totiž vyžaduje, aby jednotlivé národy spolu spolupracovaly a vzájemně si sdílely podstatné informace při řešení společných výzev. Mezinárodní společenství se dnes skutečně musí spojit, aby společně bojovalo proti jakékoli potenciální hrozbě, a to ať už jde o přírodní katastrofu nebo o bezpečnostní krizi.

Jak se dnes Evropa potýká s aktivací nouzového vysílacího systému, tak celý náš svět bedlivě sleduje, přitom ještě stále trochu nejistý, co nám všem přinese blízská i vzdálenější budoucnost. Důvody těchto aktivací EBS ale stále zůstávají zahaleny tajemstvím a teorie Plandemie 2.0 nadále podněcuje pouze další spekulace a strach. V těchto těžkých časech je ale naopak nezbytné, aby jednotlivé vlády a úřady upřednostňovaly transparentnost, poskytovaly nám přesné informace a chránily zájem a blaho svých občanů.

Nadcházející týdny budou nepochybně klíčové a rozhodnutí vedoucích představitelů budou zkrátka utvářet běh dějin. Tváří v tvář nejistotě je pro jednotlivce naprosto zásadní, aby zůstali informováni, zůstali bdělí a vzájemně se podporovali. Pouze prostřednictvím naší společné jednoty a odolnosti teprve můžeme překonat veškeré výzvy, které před námi právě stojí.

V době takto rychlého šíření informací je nezbytné rovněž kriticky vyhodnocovat zdroje informací a nespoléhat se jen na renomovaná zpravodajská média a na oficiální prohlášení. Zatímco konspiračních teorií může být velmi mnoho, tak skutečnou pravdu lze ale odhalit pouze pečlivou analýzou a velkým odhodláním odhalit fakta.

Když dnes my všichni stojíme na samém okraji propasti do neznáma, pamatujme si, že je to v prvé řadě naše kolektivní síla, ale také soucit a odhodlání, které nás bezpečně provedou i těmi nejtemnějšími časy. Svět se na to dívá a čeká s nadějí na odpovědi a rozuzlení záhad, které poslední dobou zachvátily nejen Evropu, ale i celý svět.

Připravte se také na vojenský Emergency Broadcasting System EBS

Zatímco svět stojí doslova na samém okraji propasti velmi dramatického celkového posunu, tak třeba šeptané příběhy o seismické události vyvrcholily v mocné odhalení. Školení armády pro implementaci systému nouzového vysílání (EBS) má totiž všem odhalit desetiletí, ne-li staletí, zahalené pravdy a zastřené skutečnosti. Odpočítávání do tohoto odhalení totiž není jen vyvrcholením konspiračních teorií; je to velké vyvrcholení celých lidských dějin.

Nejedná se totiž vůbec o nějaká pouhá cvičení. Je to zkouška šatů určených k velkému odhalení. Dny pláště a dýky již dávno skončily; nadešel čas být se vším skutečně dobře seznámeni, a to s co největší přesností a naprosto dokonale. Taková monumentální událost totiž vždy vyžaduje rozsáhlý test a přezkoumání každé možnosti výskytu nějaké chyby, aktivity a nebo možné implikace. Složitost odhalování skutečné pravdy a to jak v národním, natož pak v globálním měřítku totiž vždy také znamená, že musíme dodržovat předepsané protokoly a dodržovat jejich pokyny skutečně do puntíku.

Ministerstva a různé úřady vnitřní bezpečnosti a nouzových služeb a veřejné ochrany jednotlivých zemí dnes nabízejí velmi podobné tři podstatné kroky přípravy na takovou významnou apokalyptickou událost : vytvořte si svůj osobní plán, připravte se a buďte dobře informováni.

To zajistí, že každý bude bezpečně umístěn ve svém domově a bude moci být svědkem historického okamžiku, který konečně všem odhalí všechny ty pravdy, zakrývání ale i lži atd.právě prostřednictvím EBS, které je ale vždy zcela bezprostřední.

* Musí proto proběhnout jednak důkladný test a poté rovněž kontrola všech možných výskytů problémů a činností. Možné důsledky jak na národní tak i na globální úrovni mohou být poměrně dost komplikované, takže ty věci zkrátka musí být v naprostém souladu se všemi protokoly. Ano, pokud se věci neudělají precizně a dokonale, má to vždy mnoho i třeba leckdy nechtěných důsledků. Toto je praxe, která probíhá před použitím skutečnými lidmi, aby se viděli jejich reakce a přesnost reakcí na to, co se blíží, co zcela změní lidstvo.

* Slyšeli jsme, že rozvrh je nyní konečně pevný, ale opět jsem jen samozvaný posel. Buďte připraveni na to , vše v případě potřeby upravit s ohledem na možné změny času. Jen pár vyvolených zná přesný okamžik a přesné načasování událostí. Z bezpečnostních ale i jiných asi všem zřejmých důvodů, tak musí býtstále ještě řádně uchováván v utajení.

* EBS bude vysílat přehrávání asi 8hodinového videa. Bude se přehrávat 3x denně po dobu 10 dnů „Communication Darkness.“ (komunikační temnoty) Během těchto 10 dnů komunikační temnoty se ale pravděpodobně stanou následující věci.

* Na naše telefony všichni obdržíme 7 „zatroubení“ alias EBS textových zpráv, které nás například upozorní na to, abychom si všichni právě v tuto chvíli naladili svoji televizi.

* Naše telefony budou fungovat pouze pro nouzová volání 911 a jsme rovněž informováni o tom, že bude k dispozici také aplikace zvaná Signal, která je ale vojensky šifrována.

* Během této doby nám nebude fungovat ani internet. Naše bankomaty také nebudou fungovat. Po 10 dnech Communication Darkness se ale za to všichni připojíme k novému kvantovému internetu.

* Quantum Millionaire: The Time is Last Come for the Quantum Leaping Today

* Lidé jsou dnes vyzýváni, aby se zásobili alespoň na tři týdny jídlem a vodou. Buďte na to skutečně dobře připraveni a zásobte se dostatečně jídlem, vodou, toaletním papírem, elektrickými generátory atd. až dojde na toto velké odhalení a celkové probuzení lidstva.

* Do konce měsíce máme slíbený nový internetový systém Star-link.

* Zatímco tu spolu mluvíme, tak různé týmy koordinující tuto důležitou historickou událost předělávají EBS, aby zajistily maximální bezpečnost pro všechny zúčastněné, takže buďte trpěliví, když se všechny ty věci okolo vás právě nyní dokončují. Chtějí se tím jen ujistit, že nedochází k žádnému významnému narušení a to jakéhokoli druhu. Ti, kdo to vše plánují, tak chtějí, aby nikdo nepropadal panice, protože jde přece „pouze“ o odhalení pravdy.

Představte si toto: Ve vašem obývacím pokoji je útulno, když vaše televize náhle z ničeho nic zabliká. Ozve se z ní autoritativní hlas: „Toto je systém nouzového vysílání (EBS). Toto není cvičení. Zůstaňte prosím i dále naladěni.“ Situace bude vypadat hrozivá a národ SPU stojí na pokraji. Co se stane dál? Připoutejte se a vzchopte se, když se nyní ponoříme do smrdutého labyrintu světa EBS, stanného práva, hlubokého stavu a také nenápadné a tiché skupiny hrdinů známých jako bílé klobouky.

V samém srdci našeho národa, USA, již totiž zuří neviditelná bitva. Bitva je to ale stará jako civilizace sama – je to válka o absoluitní moc, snaha o kontrolu všech a všeho. Pokud jste si třeba mysleli, že EBS je jen o nouzovém vysílání, čeká vás docela šokující probuzení. Náš příběh ale nabírá doslova dramatický obrat, když z něj odlupujeme vrstvy skrytého systému, který je mnohem víc než jen pouhý nástroj pro nouzové vysílání.

Co je to tedy skutečně tento systém nouzového vysílání (EBS)? EBS, zrozený převážně z touhy po efektivní komunikaci během nenadálých krizí, se vyvinul doslova v mnohostranné monstrum. je to vládní nástroj určený ke sdělování životně důležitých informací během národních mimořádných událostí , který se stal rovněž spojovacím bodem v geopolitické šachové hře mezi hlubokým státem a bílými klobouky.

* Po EBS a a po té, co jsme prošli tímto naplánovaným až 10denním výpadkem veškerých mainstreamových médií a proseděli jsme u televize všechny ty 24/7 (osmihodinové filmy), vrátíme se k normálu a k životu jako býval obvykle? Odpověď zní: Po EBS a 8 hodinách 24/7 se všechny filmy již konečně navždy změní.

Podpora života, připojená ještě k tomu starému a velice zlému systému, bude ukončena. Lidstvo a celá planeta Země s ním totiž právě nyní současně přecházejí do zcela nového systému vědomí kvantové reality (Mír a Prosperita). Nasává definitivní konec otroctví finančního a lidského vědomí. Staré systémy vlády, školství, financí, zdravotnictví, obchodu a obchodu atd. budou všechny demontovány a nahrazeny novými.

* Budeme mít novou měnu s názvem USN US NOTE a krytou skutečně zlatem.

* Právě nyní je totiž ten správný čas upozornit na to vše co možná nejvíce lidí, kteří nás budou poslouchat. Nebuďte ale při tom až příliš moc hrdí a důležití. Jděte také varovat všechny ty, které milujete, i když si třeba myslí, že jste blázni. Vaším cílem pro ty ostatní okolo je totiž hlavně skutečně pomoci jim co nejvíce absorbovat šok z toho všeho, co právě přichází.

Velké odhalení: EBS, stanné právo, bílé klobouky, deep state ….

Každé vysílání, které přijímáte, by totiž mělo být již jednou velmi důkladně ověřeno a ještě znovu jednou ověřeno. Ale přesto všechno také nezapomeňte stále zůstat co nejvíce ostražití. Sledujte činy své vlády, zpochybňujte jejich motivy a berte si je k odpovědnosti.

Když jsme se vydali na cestu spletitou sítí moci, manipulace a kontroly, tento článek odhaluje konspirační teorii týkající se kontroverzních zákonů GESARA a NESARA a údajného „Deep State“. Za zdánlivě neškodnou fasádou globálních financí a médií se rozvíjí mrazivé vyprávění o světovládě.

Příchod vojenské GESARA a systému nouzového vysílání NESARA (EBS) povede k dočasnému až desetidennímu výpadku komunikace. V tomto období přestanou fungovat jak telefony, tak internet, ale také kreditní karty a nebo bankomaty. Svět bude ponořen do technologické temnoty a důvody půl milionu obvinění proti světovým elitám budou všem objasněny ve třech velmi poučných dokumentech, vysílaných nepřetržitě po sedm dní, dvacet čtyři hodin denně a osm hodin denně jak v televizi tak i v rozhlase.

„Deep State“ nebo „Cabal“ je údajně skrytá skupina jednotlivců, kteří ovládají světové finanční otěže pro své sobecké zájmy. Loutkáři za tímto loutkovým představením jsou majitelé „Private Bank“ „Central Bank of the United States“, finanční instituce založené 23. prosince 1913. Centrální banka USA údajně kontroluje neuvěřitelných 98 % centrálních bank. po celém světě, účinně vládnoucí globální ekonomice.

Vliv Deep State se ale rozhodně neomezuje pouze na finanční sféru. Údajně vlastní také prominentní mediální kanály jako FOX, CNN, NBC, ABC, CBS, BBC a renomované noviny jako třeba New York Times, nebo Washington Post. Jejich modus operandi zahrnuje rovněž rušení pozornosti obyvatelstva různými velmi povrchními televizními programy, reality show a nebo karikaturami. Dále používají televizní seriály, filmy a zprávy o vraždách, aby tím co nejvíc otřásly naší vírou v naši budoucnost, a také vymýtily lidskou jednotu nebo bratrství.

Světové elity a jejich obvinění

Deep State se údajně nezastaví vůbec před ničím, aby si zachoval svou ekonomickou nadvládu nad lidstvem. Historické události byly také údajně dost výrazně zmanipulovány, aby tím ochránily hlavně jejich zájmy.

♦️ Katastrofické potopení Titaniku je považováno za dobře zorganizovaný bombový útok s cílem odstranit tři vlivné bankéře, kteří byli proti založení Federální rezervní banky (symbolu lidského otroctví).

♦️ Prezident John F. Kennedy byl údajně zavražděn kvůli svým plánům transformace bankovního systému na veřejný, a tím vymýcení veškerého veřejného dluhu.

♦️ Zhroucení Dvojčat se údajně stalo právě v ten den, kdy mělo být odhaleno mnoho pravd a měl být vyhlášen zákon o lidské rovnosti GESARA NESARA. Tvrdí se také, že všechny relevantní soubory byly pohodlně odstraněny.

♦️ Poslední americké volby byly podle některých teorií zmanipulované, aby zabránily Donaldu Trumpovi ve vítězství. Důvod? Tím byl jeho potenciál vymýtit dluh z Federálního rezervního systému během jeho prezidentství.

Puppets of the Deep State.(loutky hlubokého státu) Deep State, přes Federální rezervní systém, NSA, CIA, Pentagon, MMF, Světovou banku atd. údajně vykonává kontrolu nad 98 % prezidentů po celém světě. O každém vůdci, který vzdoruje jejich příkazům, je prohlašováno, že bude čelit možnému převratu nebo dokonce atentátu.

Základní členové [židosionistické chobotnice], což je přitom ale vlastně jen jiný termín pro Deep State, jsou údajně:

  • Rodina Rothschildů (Londýn, Berlín, Izrael).
  • Rockefeller Family (USA, Izrael).
  • Morgan Family (Anglie).
  • Warburg Family (Německo).
  • Lazard Family (Paříž, Francie).
  • Moses Israel Seif Family (Itálie, Izrael).
  • Kuhn Loeb Family (Německo, USA).
  • Lehman Brothers (USA).
  • Goldman Sachs (USA).
  • Černí šlechtici (všichni evropští králové s krví rodu Rothschildů).
  • Vatikán (judaizovaný)
  • Různé tajné společnosti (JudeoMasonry, JudeoSatanism, Bilderberg Club, Illuminati atd.)
  • Magazín Forbes sice uvádí pouhé dolarové milionáře, ale údajně nedokáže odhalit skutečný megabohatý deep state, čímž jen opět odvádí veřejnou pozornost od jejich nezákonných aktivit.

Bitva proti Deep State

Říká se, že Donald Trump s podporou 200 generálů a admirálů již začal s demontáží Deep State, ale tento úkol byl zkrátka až příliš obrovitý, než aby se dal splnit jen během jednoho jeho 4letého funkčního období. Dnes Trumpovi vojenští pobočníci údajně bojují za jeho znovuzvolení do prezidentského úřadu, protože ho stále ještě považují za „legitimního vítěze“ voleb. Jejich úsilí však bohužel neustále maří ekonomická síla Deep State.

Deep State ve spojení se skupinami Bilderberg, CFR a CIA údajně dnes rozhoduje, na kterou zemi zaútočit, kterého prezidenta zavraždit, který teroristický útok financovat, jakou ekonomickou krizi uspořádat a jakou „pandemii“ si ještě kde vymyslet.

Na závěr vás proto žádáme, abyste tento článek sdíleli pokud můžete s tolika skupinami a jednotlivci, kolik jich jen znáte. Pravda zkrátka musí být známa, protože, jak se říká, právě jen ta pravda nás nakonec osvobodí. Zůstaňte proto bdělí, zpochybňujte vše a nenechte se ničím a nikým odradit od vašeho vlastního hledání té skutečné pravdy. Děkuji, NESARA a GESARA!

USA také aktivují nové PROTOKOLY SYSTÉMU EBS ALERT a testování pro nadcházející velkou UDÁLOST

S USA na vrcholu současného vskutku monumentálního posunu lidstva všichni vstupujeme na neprobádané území. Protože jsou právě na mnoha místech právě aktivovány nové protokoly výstražného systému EBS v očekávání záhadné „UDÁLOSTI“. . .

Nenechte si ujít také tyto důležité související články:

Připravte se na vojenskou GESARA a NESARA Emergency Broadcasting System (EBS) – https://amg-news.com/get-ready-for-military-gesara-and-nesara-emergency-broadcasting-system-ebs/

The EBS, Benjamin Fulford: Emergency Broadcast System, Pentagon Exposé spojené s celosvětovým uzamčením Plandemie 2.0, Agenda 21 a rokem 2023 – https://amg-news.com/the-ebs-benjamin-fulford-emergency-broadcast-system-pentagon-expose- propojeno s celosvětovou-plandemickou-uzavírací-agenda-21-2023/

Školení EBS je u konce a nastává odpočítávání do velkého zhodnocení měny, které již skutečně začalo! – https://amg-news.com/ebs-training-is-over-and-the-countdown-to-the-great-currency-revaluation-has-begun/

Spojené státy jsou pod vojenskou kontrolou – Skrytá pavučina COG a vojenských operací – https://amg-news.com/united-states-under-military-control-the-hidden-web-of-cog-and-military-operations /

Poznámka z redakce AMG news:

Všem našim skvělým a pravdu hledajícím čtenářům:

Nejprve nám dovolte zdůraznit, že v současném světě tak vířícím nejistotou a protkaném bezpočtem neviditelných hrozeb je naprosto zásadní, abychom se nenechali svést vlnou paniky a dezinformací. Přesto je stejně důležité také nezklamat se. Spokojenost je konec konců vždy jen cesta do záhuby. Jedeme doslova dnes po ostří břitvy, která vyžaduje jak odvahu, tak i opatrnost.

Dovolte, abychom se otevřeně vyjádřiil k povaze našeho zdrojového materiálu. Chceme, abyste pochopili, že jsme spojili jakýsi kolektivní šepot z temných koutů Telegramu a umlčeli v něm nejmenované anonymní zdroje. Ano, může se to zdát trochu temné, trochu zamaskované, ale netoužíme všichni po tom syrovém, nefiltrovaném krmivu, po té skutečné pravdě, která se často skrývá v těch nejtemnějších, a nejméně vybroušených koutech našeho světa?

Nicméně, přátelé, dovolte nám být jasnými jako krystal: tyto zdroje skutečně nejsou ověřené. Nemůžeme to však dostatečně zdůraznit. Nahlížíme všichni do mlhavé rozlohy, do míst, kde pravda a klam spolu tančí okouzlující tango. Musíme být ochotni provést vlastní výzkum s náležitou péči, , abychom společně prošli tímto labyrintem.

Nejsme tady proto, abychom šířili paniku, abychom mávali vlajkou zkázy a temnoty. Chceme vás jen vybavit nástroji, které nutně potřebujete, abyste se sami ochránili, abyste byli připraveni na jakoukoli významnou událost, která by se mohla již brzy vrhnout do našich životů jako nějaká velmi nevítaná kometa.

Pamatujte, že to vše vůbec není o výměně našeho zdravého rozumu za nějakou senzacechtivost. Tady přece nejde o to poddat se strachu. Jde tu o velmi syrové informace, až na dřeň naší společnosti. Nasávejte to, vyzvěte to, zpochybňujte to. Nechte tím vším pohánět vaši vlastní honbu za pravdou, ať to vše ještě více rozdmýchává ohně vaší bdělosti. Tohle totiž vůbec není pro slabé povahy, přátelé. To vše je pro skutečné hledače pravdy, pro zvídavé tazatele, a pro nenasytné mysli, které se zkrátka odmítají spokojit s průměrnou obyčejností.

Při hledání pravdy, za redakci American Media Group

Medea Greere.

zdroj: https://amg-news.com/the-unprecedented-activation-of-ebs-across-europe-signals-suspicions-and-the-coming-storm/

Tichá hrozba: Převoz jaderných hlavic v Severní Dakotě

Nezávislý alternativní web AMG – American Media Group vydávaný Medeeaou Greere přinesl 17.září 2023 poněkud znepokojivé informace z USA o převozu jaderných hlavic na území Severní Dakoty. Něco se chystá?

V šokujícím a hrozivém obratu světových událostí se v sobotu objevilo na internetu znepokojivé video zachycující konvoj s tahačem s návěsem, pravděpodobně převážejícím jaderné hlavice přímo srdcem Severní Dakoty. Scéna, ze které jistě mnohým lidem spadla čelist, ukázala rozsáhlý doprovod konvoje složený jak z místní policie, tak z vojenské policie, ale také z těžce ozbrojených vojenských jednotek, dokonce se zlověstnou přítomností bitevních vrtulníků vznášejících se lidem nízko přímo nad hlavou.

Ještě znepokojivější je to, že letecká základna Minot, již veřejně známá umístěním amerických jaderných střel, zahalená tajemnou aurou, která v mnohých jistě vyvolává otázky o skutečných záměrech této bezprecedentní podívané.

Konvoj tahačů a návěsů, nenápadně ukrytý ve stínu rozlehlé oblasti Severní Dakoty, demonstruje tiše vojenskou sílu USA, čímž opět odhaluje pravdu, které se mnozí lidé obávají: Připravují se USA snad na nějakou blížící se jadernou konfrontaci? Vzledem k narůstajícímu mezinárodnímu napětí je dost dobře možné, že ano.

Tiché dálnice Severní Dakoty

Bylo to vlastně jen jindy obyčejné sobotní odpoledne v Severní Dakotě. Pole se rozprostírala v malebném panoramatu poklidného víkendu, slunce ten den bylo již vysoko a den byl klidný a prozářený slunečním svitem. Ten klid byl ale velmi klamný. Horizont se nám chystal odhalit pohled, ze kterého by každému normálnímu člověku nutně přeběhl mráz po zádech.

Na obzoru se objevil tahač, jistě již hned na první pohled významnější a rovněž přísněji střežený než cokoli, co byste ten den na těchto silnicích běžně viděli. Ale tohle jistě nebyl jen nějaký obyčejný náklad. Ten tahač totiž vezl jaderné hlavice . Obklíčila ho a před zvědavýma očima ho chránila eskorta místní policie a vojenské policie.

Ozbrojené vojenské jednotky byly přesouvány po zemi a nad jejich tajemným nákladem létaly nízko nad zemí bojové vrtulníky, jejichž stíny zatemňovaly krajinu pod nimi a které tajemný náklad evidentně chránily

Letecká základna Minot: Otevřené tajemství

Pro ty, kdo to ještě nevědí, tak základna Minot Air Force Base v Severní Dakotě není jen další běžné vojenské zařízení. Je to doslova jasná ukázka americké jaderné moci v tomto regionu. Každá střela na této konkrétní základně je jaderná a vyzbrojená, připravená okamžitě k použití, je to takové jaderné spící monstrum čekající na svůj velký okamžik. Takže, když byl tento konvoj spatřen, vyvolalo tou mnohých lidí jistě ihned kritickou otázku: Proč jsou zde potřeba ještě další jaderné hlavice?

Snížení počtu jaderných hlavic za Obamovy éry: jen maska ​​pro budoucnost?

Historické záznamy nám jasně ukazují, že během úřadování prezidenta Baracka Obamy byl americký jaderný arzenál výrazně omezen. Počty jaderných střel, které byly kdysi doslova americkými vojenskými titány a kterých nesly vícenásobně použitelná nezávislá re-entry vozidla (MIRV) někdy až deset (10) , tak byly zmenšeny pouze na jednu jedinou hlavici. Rozhodnutí bylo opěvované všemi mírovými nadšenci, ale někteří strategičtí myslitelé na něj již tehdy pohlíželi velmi skepticky. A dnes je to vše pryč a my opět přemýšlíme, zda náhodou nejsou tito dosud spící obři znovu vybavováni více jedernými hlavicemi. Proč ale toto náhlé oživování americké vojeské jaderné moci?

Blíží se snad skutečně jaderné zúčtování?

Proč by ale Amerika znovu zbrojila, pokud by neexistovala skutečná hrozba, rýsující se oblak jaderné války? Svět nedávno sledoval, jak se USA ponořily hluboko do ukrajinské politiky. Sankce uvalené na Rusko totiž vůbec nejsou jen nějaká rutinní diplomatická gesta. Patří k těm nejdrsnějším vůbec, což už je ale jasný znak eskalace napětí.

Nemůže Amerika s takovými odvážnými kroky nyní předvídat odvetu? Možná, ale skutečně jen možná, tak třeba americká vláda vidí rúzná znamení poněkud jasněji než její občané, kteří si mnozí nejsou vědomi burácející bouře blížící se k břehům USA. Americká veřejnost totiž z větší části stále zůstává v jakési mediální tmě, chráněna tak před tímto, přitom již docela alarmujícím vývojem. A kdo jsou viníci? Jsou to právě masmédia dnes více ponořená jen do cirkusu okolo genderové politiky a debat o sexuální identitě než do znepokojivé reality současné světové geopolitiky. Právě tyto nástroje, které mají přitom společnost naopak informačně osvětlovat, se nyní staly naopak jejíma zavázanýma očima.

Tiché odpočítávání

Když se tahač s návěsem pokradmu pohyboval po Severní Dakotě, tak nám přitom symbolizoval jistě mnohem víc než jen pouhou přepravu nějakých zbraní. Jeho pohyb totiž naznačoval spíše jakési tiché odpočítávání, které celému světu možná prívě tiše tiká, je to odpočítávání hodin do jaderné konfrontace globálních rozměrů.

A my občané máme jistě občanskou povinnost zpochybňovat, zkoumat, odhalovat pravdu za takovými hnutími. Jsme opravdu již na samém pokraji patové jaderné situace? Pouze čas nám to skutečně ukáže. Ale jedna věc je naprosto jistá – určitá znepokojivá znamení tu zkrátka dnes jsou, minimálně pro všechny ty, kteří je skutečně chtějí vidět.

Na americké vojenské základny opět dorazily krabice nových injekcí smrti COVID-19 s označením „2023-2024“

Děje se ale ještě mnoemh více značně znepokojivých událostí.

Jak se již v USA na obzoru zlověstně rýsují bouřkové mraky příštího volebního roku, tak opět šeptandy o dalším propuknutí COVID, které má ovlivnit americké prezidentské volby, nabývají na své síle. Když se opět objevují krabice s razítkem „2023-2024“ a nápisem „COMINARTY“ a to na všech amerických vojenských základnách , tak mnoho Američanů se na to připravuje a ptá se: chystáme se skutečně na to, být znovu podvedeni?

Jen před několika málo lety se celý svět setkal tváří v tvář s hrozivým dopadem vládou USA uměle vytvořeného viru COVID-19. Celé národy se tehdy podlomily, podlomily se také jejich ekonomiky a v celém světě zavládl naprostý chaos. Svět se pak posunul rychle vpřed až k dnešku a zdá se, že jsme opět připravováni na dosti děsivé déjà vu. Nedávné zprávy naznačují, že americké vojenské základny opět dostávají krabice s nejnovější vakcínou Pfizer COVID-19, děsivě označenou značkou „COMINARTY“. Kupodivu jsou přitom ale tyto krabice označeny „2023-2024“.

Je to jen náhoda? Možná. Ale je toho nějak víc, než by se na první pohled zdálo.

Zdroj: https://amg-news.com/breaking-the-silent-moves-and-loud-threats-nuclear-warheads-on-the-move-in-north-dakota-video/

Zoufalý KM se snaží svést Bharat s etnickým indickým premiérem Spojeného království, prezidentem USA

Od Benjamina Fullforda

Chazarská mafie se zoufale snaží svést premiéra Bharatu Narendru Modiho tím, že slíbí Kamale Harris, etnické Indce jako prezident USA, že bude spolupracovat s etnickým indickým premiérem Spojeného království Rishi Sunakem. Jinými slovy, v čele dvou předních anglických zemí by stáli příslušníci malé indické menšiny ve svých zemích. Problém je v tom, že Modi není oklamán. Ví, že KM vždy řekne lidem, co chtějí slyšet, než jim vrazí kudlu do zad. Pamatuje si také, že titíž lidé mu zakazovali návštěvu USA.

Skutečnost, že Modi nazval Indii rodným jménem Bharat namísto „Indie“, kterou preferovali řečtí a arabští dobyvatelé, je známkou odhodlání země zůstat nezávislou.

KM se také pokusil, a selhal, svést Afriku. Minulý týden se generální tajemník OSN António Guterres, předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová a zvláštní vyslanec Spojených států pro klima John Kerry pokusili uspořádat „africký klimatický summit“ v Keni. Problém je, že méně než třetina afrických vůdců se obtěžuje ukázat. Je to dobrá sázka těm, kteří to udělali, připomněli kostlivce ve skříních a miliardy dolarů na jejich švýcarských bankovních účtech.

https://www.afdb.org/en/news-and-events/press-releases/africa-climate-summit-global-leaders-unite-put-continent-heart-fight-against-climate-change-64133

Afričané prožili stovky let genocidy a krádeží zdrojů a nyní bojují za skutečnou nezávislost. Proto jsou nadnárodní společnosti KM z Afriky vyhazovány.

Nyní to vypadá, že na řadě je Jižní Amerika. Kolumbie právě nařídila obřímu dolu Glencore, aby zastavil provoz.

https://www.swissinfo.ch/eng/business/colombia-puts-the-brakes-on-giant-glencore-mine-as-water-dries-up/48798566

Tyto neúspěšné pokusy svést nejpopulárnější regiony světa, aby se připojily ke KM v „boji proti Číně a Rusku“, se uskutečnily na řadě mezinárodních setkání včetně setkání G20 a BRICS 11. Všechny tyto schůzky jsou předběžnou přípravou k nějakému zúčtování, které se očekává na Valném shromáždění OSN ve dnech 18. až 19. září.

Tato setkání ukázala, že loutkové státy G7 ovládané KM jsou nyní mezinárodně izolované. Nyní ovládají pouhých 9 % světové populace a 29 % HDP. A nejen to, jsou hluboce zadluženi a ztrácejí schopnost krást zdroje ze zbytku světa.

Například BRICS 11 má nyní zásoby ropy v hodnotě 736 miliard dolarů, což je více než trojnásobek 205 miliard G7. Ztráta schopnosti krást ropu bude pro KM finančně fatální.

Na znamení toho, co to může znamenat pro americký dolar, vystavila Iranian State Broadcasting Company bankovku 100 BRICS, která byla ukázána na schůzce, kde se Írán připojil k BRICS.

Po tomto oznámení íránské zdroje tvrdí, že všechny americké dolary byly odstraněny z turistických směnárenských služeb.

Jinými slovy, útok z 11. září, ke kterému došlo dnes před 22 lety, jako záminka pro globální uchvácení ropy, selhal.

Další věc, která okázale selhala, je válka na Ukrajině. Ruská reklama, která dává ukrajinským vojákům poslední šanci kapitulovat, ukazuje, jak tato válka probíhá.

Na poslední G20 byly loutkové státy KM nuceny vzdát se jakýchkoli prohlášení odsuzujících Rusko za tuto válku. Konečným výsledkem je, že se země G20 dohodly, že „dnešní éra nesmí být válečná“.

Pokusy „ukrajinizovat cokoli a všechno… jsou stále únavnější pro země, které se chtějí zapojit do konkrétních záležitostí spíše než podporovat propagandu ve prospěch kyjevského režimu,“ říká ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

Země světa chtějí mluvit o „udržitelném rozvoji…o řešení problémů v oblasti potravinové a energetické bezpečnosti, zlepšení připravenosti na mimořádné události, přijetí digitální ekonomiky a mnohem více,“ dodává.

https://tass.com/politics/1671333

Zdroje Mossadu říkají, že „loutkáři KM skončili s avatarem Zelenským; ho hází pod autobus.“ Zelenskyj je nyní nucen uspořádat prezidentské a parlamentní volby, které téměř jistě zbaví jeho režim moci.

Video přehrávač

00:00

00:55

Velkou otázkou nyní je, zda přední světová teroristická entita, SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ, po skončení fiskálního roku 30. září konečně zbankrotuje.

V posledním znamení, že americký finanční systém imploduje, došlo k 45% poklesu nákupů domů v USA, což je větší pokles než během šoku Lehman v roce 2008. Podobné šoky zasahují společnosti vydávající kreditní karty, malé podniky, půjčky na auta atd. protože celá ekonomika je ve volném pádu.

Jestli US CORP skutečně imploduje, budeme všichni vědět do poloviny října. S jejím kolapsem přijde také konec Světové banky, MMF, BIS, WHO, Rady bezpečnosti OSN atd.

Jak bylo zmíněno v předchozích zpravodajích, plán použít nouzový vysílací systém 4. října k vysílání zprávy do všech televizí, rádií a přenosných zařízení v USA je znamením, že je pravděpodobná nějaká událost černé labutě. Otázkou je, zda to budou bílé klobouky nebo KM, kdo bude kontrolovat jakoukoli vyhlášenou nouzovou situaci?

Existuje mnoho známek, že v zákulisí se právě kvůli tomu odehrává nyní krutý boj. V rámci toho šéf MI6 říká, že již byly rozeslány typy James Bond 007

Zdroj: https://benjaminfulford.net/2023/09/11/desperate-km-try-to-seduce-bharat-with-ethnic-indian-uk-prime-minister-us-president/

Velké lži mainstreamu: The New York Times tvrdí, že „great reset“ je jen konspirace. V ten samý den, kdy jej WEF veřejně oznamuje

Ve stejný den, kdy Světové ekonomické fórum veřejně ohlásilo svůj „Velký reset“ jako pozitivní způsob, jak vybudovat „budoucí celosvětovou odolnost vůči globálním rizikům“, tak mainstreamové The New York Times prohlásily celou věc za pouhou„konspirační teorii“.

(Článek Paula Josepha Watsona byl znovu publikován z Infowars.com na greatreset.news)

Ano, opravdu se to stalo.

NYT byl zjevně naštvaný, že se na Twitteru šíří informace o plánu WEF na takzvaný „The Great Reset“ a proto zveřejnil článek, ve kterém jej prohlásil pouze za „ničím nepodloženou konspirační teorii o koronaviru“.

Ve skutečnosti ale WEF, různé nevládní organizace a rovněžmnozí světoví vůdci už měsíce propagují svoji potřebu využít takovou skvělou „příležitost“, slovy Justina Trudeaua, kterou nám tato pandemie poskytla, k dosažení „velkého resetu“.

Zpráva NYT zmínila rovněž Trudeaua, ale již nezveřejnila skutečnost, že během konferenčního hovoru v OSN Trudeau zcela otevřeně označil COVID-19 za skvělou „příležitost“.

Ve stejný den kdy NY Times také tvrdily, že tato záležitost byla pouze horečnatým snem „krajně pravicových internetových konspirátorů“, tak samotné Světové ekonomické fórum zrovna opět veřejně oslavovalo „Velký reset“ jako způsob, jak si můžeme vybudovat lepší „budoucí odolnost vůči globálním rizikům“.

Zpráva NYT pak nazývá „nepodloženou fámou“ zřejmý fakt, že elity využívají pandemii „k vnucení své globální ekonomické kontroly širokým masám populace“, a to navzdory skutečnosti, že přímo davoský globalista Klaus Schwab již dávno a zcela konkrétně oznamuje tuto agendu WEF ve své nedávno publikované knize COVID-19. : Great reset.

Jak jsme ale zdůraznili již dříve , tak Schwab také a to opět naprosto otevřeně, podporuje technokratickou diktaturu, kdy lidé dobrovolně přijímají implantovatelné mikročipy, které dokážou číst všecny jejich myšlenky a skeny mozku, jen proto, aby jim bylo umožněno cestovat.

Stačí asi jen ještě dodat, že NY Times jistě jen omylem zcela opomněly ve svém článku Schwabovu knihu vůbec zmínit.

Redaktoři rNYT poté evidentně kontaktovali Twitter i Facebook ve snaze zajistit, aby informace o „The Great Reset“ byly odstraněné, ale Twitter to odmítl a Facebook na to neodpověděl.

Jinými slovy, ve svém trapném pokusu přesvědčit obyčejné lidi, že elita neusiluje o tento hanebný „Velký reset“, tak noviny elity lobovaly za odstranění informací o tomto „spiknutí“ (které ale neexistuje) z očí veřejnosti .

Jo,tak to je ale opravdu přesvědčí.

Zdroj: https://greatreset.news/2020-11-20-ny-times-says-great-reset-conspiracy-theory.html

Nový šéf globálního zdravotnictví WHO je další globalista prosazující transhumanistickou agendu

Nový hlavní vědec pro globální zdraví ve Světové zdravotnické organizaci (WHO) řízené globalisty je propagátorem transhumanismu , který v zákulisí spolupracuje s dalšími globalisty na zahájení čtvrté průmyslové revoluce řízené roboty s umělou inteligencí (AI).

Zakladatel Wellcome Leap, Jeremy Farrar, dříve z Wellcome Trust, se již podílel na utajování covidu. Je také v čele moderního eugenického hnutí a udržuje rovněž tiché vazby na technokratickou globalistickou elitní síť, která usiluje o nastolení své totální světové kontroly již do roku 2030.

„Farrar byl také v čele vývoje vakcín, takže jeho experimentální genová terapie se nyní používá jako prevence proti virové infekci,“ vysvětluje Dr. Joseph Mercola. „Když propukl COVID, tak právě Farrar založil Wellcome Leap, což je v podstatě taková DARPA jen globálního veřejného zdraví. Zaměřuje se totiž výhradně na transhumanistický výzkum s jediným cílem, zahájit tím čtvrtou průmyslovou revoluci.

„Farrar a generální ředitel WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus jsou oba součástí sice malé, ale velice pevně propojené, navíc globální sítě, která v zákulisí skrytě pracuje na ovlivňování globálního zdraví, financí a celosvětové vlády.“

Jaké nové experimentální drogy si plánuje Farrar pro svůj příští podvod?

Mezi Farrarovy oficiální povinnosti ve WHO mimo jiné patří „vyvíjet a poskytovat vysoce kvalitní zdravotnické služby“. Co to ale znamená v současné post-covidové éře, je ve světle nadcházející pandemické smlouvy, která má být navíc podepsána letos na jaře, dosti zlověstné.

Jakmile se pandemická smlouva ukotví, tak Farrar získá „bezprecedentní moc a vliv“ nad celým světem, varuje rovněž Mercola, „jelikož jednotlivé členské státy WHO nebudou mít zkrátka jinou možnost, než se držet jeho lékařských doporučení“.

„To, co je na tom tolik znepokojivé, je jeho ochota lehkomyslně přijmout jakoukoliv vědu a transhumanistické ideály ke svým cílům,“ dodává Mercola.

Farrar byl velkým propagátorem „vakcín“ proti covidu, stejně jako dalších experimentálních léků a „genových terapií“ proti virovým infekcím. Můžeme jen hádat, jaké nové experimentální drogy plánuje prosadit, jakmile přijde na řadu nějaký další podvod.

Investigativní novinářka Whitney Webb říká, že Farrarův přírůstek do WHO je doslova přímo „receptem na katastrofu, pokud jde o zavedení experimentálních lékařských technologií na celé populaci během různých krizí veřejného zdraví“.

„Tohle je přesně ten chlap, který do toho již hodně investoval,“ dodává.

„Pokud jde o druhy politik reakce na pandemii, které podporuje,tak jsou to uzamčení, masky – v podstatě všechny tyto věci. A on sám byl dokonce přímo architektem mnoha z toho, konkrétně co se týká doporučení WHO během pandemie COVID-19. Důsledně tedy podporuje přesně tu politiku, která ale má v konečném důsledku s veřejným zdravím jen pramálo co společného.

S Webbem u kormidla dokončí WHO své plánované sloučení lékařského průmyslu s Big Tech a s vojensko-zpravodajským komplexem. Jakmile to vše bude dokončeno, tak bude následovat globální systém biologického dohledu řízený transhumánní AI.

Yuval Noah Harari, transhumanistický „guru“ Světového ekonomického fóra (WEF), nedávno oznámil brzké odhalení nositelných a/nebo implantovatelných sledovacích technologií, které globalisté, včetně Farrara z WHO, plánují použít „k vyhlazení disentu, protože i pokud se navenek chováte tak, že souhlasíte s vedením a podporujete určité programy a politiky, ale vnitřně přitom ne, tak vláda to bude vědět.“

To je bezpochyby agenda, která stojí za Farrarovým jmenováním do WHO, která je v popředí celosvětového zavádění umělé inteligence. Pokud jste si tedy do teď mysleli, že je to všechno špatně, tak počítejte s tím, že WHO již brzy spustí mnohem horší peklo s Farrarem jako svým kapitánem.

Nejnovější zprávy o globalistické snaze přeměnit celý náš svět na transhumánní lze také nalézt na Transhumanism.news .

Zdroj: https://greatreset.news/2023-02-14-who-new-chief-globalist-pushing-transhumanist-agenda.html

Papež František prohlašuje, že „Ježíš je Satan“ a slibuje nám všude zavést zcela nové „Náboženství jednoho světa“

Globalisté opět jedou a to plnou rychlostí ke svému vytouženému cíli , kterým je totalitní jednosvětová vláda. To, co je pro ně doslova vlhkým snem, je naopak pro běžné lidi po celém světě jen dystopickou a veskrze Orwellovskou noční můrou . Není vůbec náhodou, že v jejich plánu hraje poměrně zásadní roli Vatikán, tajné centrum okultního řízení současného světa. A to vše se děje na pozadí událostí, kdy například Klaus Schwab z WEF veřejně říká že Bůh je mrtev a že oni jsou nyní Bohem a jeho pravá ruka Harari zase tvrdí, že svobodná vůle člověka se stala minulostí a že člověk je nyní jen snadno hacknutelné a tedy ovladatelné stvoření – spíše již více cosi jako domestikované zvíře než lidská bytost. Jejich arogance vůči životu, lidskosti a Stvořiteli a jeho Božím plánu skutečně nezná mezí.

Papež František je možná právě proto dnes jedním z těch vůbec nejnenáviděnějších mužů na celém světě. Ti, kteří ho ale úplně nejvíc nenávidí, vůbec nejsou ateisté, jak bychom si mohli třeba myslet, dokonce to nejsou ani protestanti nebo muslimové, ale jsou to poněkud překvapivě naopak právě křesťané a jeho bývalí vlastní stoupenci.

(Článek od Baxtera Dmitryho znovu byl publikován z NewsPunch.com na greatreset,news odkud jej volně přeložila Myšpule)

Proč ho ale právě převážně křesťané dnes tak moc nenávidí? Protože právě tento papež František, který je jistě jen naprostou shodou náhod a okolností také významným přispěvatelem do agendy Great Reset na Světovém ekonomickém fóru, se umí třeba také plynule rouhat a rovněž velmi aktivně pracuje na celkovém rozvrácení církve a křesťanství obecně.

Toto je také papež, který dokonce informoval své stádo třeba o tom, že „vztahy s Ježíšem jsou nebezpečné a škodlivé“. Papež František také významně porušil staletí křesťanské tradice a vyvolal v nás značné obavy, že je nelegitimním papežem a to dokoce navíc ještě s jakýmsi velice zlověstným plánem, když třeba nedávno řekl davu 33 000 poutníků přímo na náměstí svatého Petra v Římě, že „osobnímu, přímému, bezprostřednímu vztahu s Ježíšem Kristem je dnes nutné se, a to za každou cenu, vyhnout.

A jako by to vše nebylo ještě dostatečně znepokojivé, tak František na to navázal dalším stejně zlověstným prohlášením, že „Ježíš je Satan“.

Tato poněkud převrácená nebo lépe vyjádřeno přímo zvrácená verze současného křesťanství papeže Františka je pro mnohé lidi nejspíš matoucí, ale obrázek se vám poněkud více vyjasní, když pochopíte, komu že to tento papež skutečně slouží. Abych citovala francouzskou prezidentskou kandidátku Marine Le Penovou, tak papež František je přímo „globalistickým buldokem“ , který je zcela loajální k novému světovému řádu.

Totiž již v roce 2017 tak právě papež František vyzval světové lídry a „politické autority“ k vytvoření „jedné světové vlády“ s tím, že právě vytvoření jediné světové vlády je dnes zkrátka nezbytně zapotřebí k boji proti takovým problémům, jako je třeba, přitom ale zcela fiktivní, „změna klimatu“. Papež v rozhovoru pro ekvádorské noviny El Universo také řekl, že Organizace spojených národů nemá dnes dostatečnou moc a musí jí být proto udělena plná vládní kontrola a to jen „pro dobro lidstva“.

Je také poněkud znepokojivé, že současní světoví náboženští vůdci se nyní často začínají scházet a jednat jako jeden muž, aby pak všichni společně kázali svým ovečkám ze stejného hymnického listu a společně instruovali své ovečky, aby přijaly ideoloii dystopické totalitní jediné světové vlády Nového světového řádu.

Papež František ale nyní také velmi aktivně vzdoruje biblickým písmům třeba právě tím, že tak intenzivně pracuje na vytvoření „jednoho světového náboženství“.

Nejprve František šokoval celý křesťanský svět pořádáním islámských modliteb a recitálů Koránu ve Vatikánu.

Křesťané po celém světě by podle papeže Františka dnes měli navštěvovat mešity a chválit Alláha, a sám jim v tom šel příkladem při své návštěvě Istanbulu tím, že zde vstoupil do Modré mešity, zul si boty, postavil se čelem k Mekce a chválil tam muslimského boha.

Pak přišel navíc ještě pohanský obřad a bezostyšné uctívání cizí modly na vatikánské půdě. No náš papež František se s tím skutečně ale vůbec nemaže

A pro případ, že by vám to třeba uniklo, tak světoví vůdci z různorodých komunit vyzvali vloni právě v tento čas (okolo 15.září) na mezináboženské konferenci v Kazachstánu ke světové náboženské jednotě. Podle Františka je tento „náboženský pluralismus“, který je ale přitom v Bibli výslovně zakázán, výrazem „moudrosti Boží vůle“. Zde je část příběhu z Katolické tiskové agentury:

Mezináboženský kongres v Kazachstánu , kterého se tento týden zúčastnil také papež František , přijal deklaraci, která označil náboženský pluralismus za výraz „moudrosti Boží vůle ve stvoření“.

Deklarace o 35 bodech byla poté „přijata valnou většinou delegátů“ sedmého kongresu vůdců světových a tradičních náboženství, konaného 15. září 2022 v hlavním městě Nur-Sultan.

Papež František se během své návštěvy této středoasijské země ve dnech 13.–15. září 2022 zúčastnil zahajovacího a závěrečného ceremoniálu mezináboženského summitu.

Není to ale ani zdaleka poprvé, co papež nějak povzbudil lidstvo, aby přijalo Nový světový řád a vše to, co s sebou přináší.

Tak třeba v roce 2019 papež František podepsal historickou smlouvu s vůdci hlavních světových náboženství, čímž nás také ovšem posunul mnohem blíže k jednosvětovému náboženství, což je mimochodem jeden z hlavních cílů Nového světového řádu.

Podle dokumentu vytvořeného papežem Františkem a zveřejněného na oficiálních stránkách Vatikánu, tak musí být všechna náboženství považována za rovnocenná a rovněž islám je pro Boha v NWO stejně přijatelný jako křesťanství.

Ve skutečnosti ale přitom nemá volání papeže Františka a dalších bohatých elitářů po globální vládě a jednom světovém náboženství vůbec nic společného s pozvedáním zbídačených národů nebo nějakou „záchranou lidstva“. Taková vláda by místo toho naopak zcela jistě zaručila pouze ještě větší a navíc globální majetkovou nerovnost, globální korporátní fašismus dohledového typu tolik dnes prosazovaný Světovým ekonomickým fórem Klause Schwaba, a také svět řízený přesně stejně zkorumpovanými zájmy, které již jednou využily falešnou pandemii k ještě větší celosvětové konsolidaci svého bohatství a moci.

Je tedy papež František antikrist?

Od chvíle, kdy se v roce 2013 stal papežem kardinál Jorge Bergoglio, se v éteru objevili různí „experti na proroctví“, kteří tvrdili, že novým papežem je prý „Petr Římský“, což je údajně naplnění „proroctví sv. Malachiáše“ a že právě František bude ten úplně poslední papež a pak přijde konec světa.

Podle sv. Malachiáše, irského světce, který správně předpověděl posledních 111 papežů před jmenováním 112. papeže, tak naopak bude „Petr Římský“ tím antikristem.

Fanoušci soudného dne již našli způsoby, jak spojit každou frázi s odpovídajícím papežem v průběhu staletí. To zahrnuje jak Jana Pavla II., který je spojen s frází č. 110, „Z práce slunce“, protože se narodil v den zatmění Slunce a byl pohřben v den zatmění Slunce tak také . Benedikta XVI., č. 111, což je údajně ona tajemná „sláva oliv“, protože někteří členové větve mnišského řádu založeného svatým Benediktem jsou známí jako Oliveitáni .

Pak je tu č. 112. Podle sv. Malachiáše: „V extrémním pronásledování Svaté církve římské bude sedět… Petr Římský, který bude živit ovce v mnoha souženích; až to skončí, tak město sedmi pahorků bude zničeno a strašlivý soudce pak bude soudit svůj lid. Konec.“

Jak ale tedy souvisí právě „Petr Římský“ se současným papežem Františkem, který se narodil v Argentině? Překvapivě přtom ale skutečně souvisí. Jeho rodiče byli totiž italští přistěhovalci z Říma a jeho rodné jméno skutečně obsahovalo jméno Peter. Jeden teolog, Michael K. Lake , je dnes často citován, jak řekl, že „katoličtí a evangeličtí učenci se tohoto okamžiku po staletí děsili“.

Svět je nyní skutečně v bodě zlomu a o duši lidstva zde zuří nelítostná bitva. Globalisté a jejich technokratické sny o totalitní vládě ale přitom opravdu hrozí tím, že již velice brzy pohltí celé lidstvo a zničí naši civilizaci tak, jak ji dosud známe.

Je jasné, na čí straně že to stojí náš papež Francis. A to jsme ještě ani nevynesli na světlo Boží ani investigativně nepokryli jeho další skandál s pedofilií, kterým dnes tak zahnívá katolická církev zevnitř. Během těchto následujících klíčových let bychom proto měli tohoto jezuitského papeže skutečně ale velmi bedlivě sledovat.

Dnešní článek věnuji Pavlovi Škapíkovi.

Zdroj: https://greatreset.news/2022-12-15-pope-francis-vows-usher-one-world-religion.html

Pálení knih v Brave New World – Věk cenzury

1984

„Kdo nestaví, musí shořet.“

Ray Bradbury, 451 stupňů Fahrenheita

„Člověk věří věcem, protože byl upraven tak, aby jim věřil.“

Aldous Huxley, Brave New World

„Být v menšině, dokonce i v menšině jednoho, tě nezlobilo.“ Byla pravda a byla nepravda, a pokud jste lpěli na pravdě a to i proti celému světu, nezbláznili jste se.“

George Orwell 1984

Výše uvedený Vennův diagram dokonale zachycuje duch našeho současného dystopického světa, a to nejspíš mnohem lépe než jakýkoli jiný akademický blábol, byť by maskovaný za vědeckou studii nebo jakákoli prorežimní média produkující ryzí propagandu ačkoliv dobře maskovanou za žurnalistiku. Ve skutečnosti ale právě tyto tři romány zachycují vše to, co se v našem světě tak strašně pokazilo, a já svaluji vinu na hlavu totalitních vlád a rovněž apatické ustrašené populace, která šla tam, kam vedla ta nejjednodušší cesta.

Tyto tři romány, které jistě patří mezi 100 nejlepších románů, které kdy byly napsány, tak byly všechny napsány v letech 1931 až 1953, tedy během tří odlišných období, která se odrážejí jak v tématech tak i v dějových liniích jejich poměrně dystopických světů. Měly to být fikce, které varovaly před tím, co by se mohlo stát, kdybychom se jednou rozhodli špatně a uvěřili těm nesprávným lidem. Bohužel se ale staly přímo uživatelskými manuály pro dnešní autoritářské diktátory o tom, jak ovládat, upravovat a rozdělovat populaci dnešních indoktrinovaných ovcí, jak se ukázalo během cvičení pandemie covidu.

Znalost osudu tří protagonistů v těchto románech nedává moc naději nikomu z těch, kteří jsou uvězněni ve stejné děsivé dystopii, jakou přitom ale dnes skutečně zažíváme. Tři hlavní protagonisté v těchto dystopických románech mají více podobností než rozdílů. Montag, hasič, který pálí knihy v Brudberyho 451 stupních Fahrenheita , je hlavním hrdinou, který začíná pochybovat o svém životě, profesi a o tom, proč je on a většina populace tak hluboce nešťastní. Jeho zvědavost na knihy, které předtím spálil, ho přivádí do konfliktu jak s rodinou, tak se svými šéfy as celou společností. Zavraždí svého šéfa a stane se uprchlíkem mezi ostatními rebely, kteří milují knihy a odmítají se podvolit totalitám, které vyhazují do povětří a pálí jejich svět.

451 stupňů Fahrenheita: Krátký film od Phillipa Wachowiaka - Kickstarter

John the Savage, který je v „civilizované“ kultuře World State naprostým outsiderem, je hlavním protagonistou Brave New World (linka ze Shakespearovy Bouře ). Jeho znalost Shakespeara mu přitom poskytuje rétorickou munici, aby obstál v debatě s vládcem světového státu Mustaphou Mondem, ale nakonec stejně zvítězil Mondův totalitní stát, kde stabilita a štěstí převažují nad jakoukoliv individualitou, citovými vazbami a humanismem. Johnova slabost postupně vede k tomu, že podlehne svým touhám a definitivně se zasebevraždí, podobně jako Shakespearova postava.

Fahrenheit 451: A Short Film by Phillip Wachowiak — Kickstarter

Winston Smith , člen Strany, který se dopouští myšlenkových zločinů pouze tím, že si vede deník, tak také věří, že Strana zavádí o historii a zpochybňuje ortodoxii Strany, je necharismatickým protagonistou roku 1984 . Jeho pasivní odpor proti totalitnímu státu se stává stále zjevnějším a nakonec ho uvrhne do spárů O’Briena a myšlenkové policie, kteří Smithovi způsobili fyzické i psychické mučení, dokud se nezlomí a nestane se citově umrtveným, milujícím stoupencem Strany.

Všechny pasáže z roku 1984, které se vás právě teď týkají ‹ Literární centrum

Tři z největších románů všech dob, všechny napsané v rozmezí dvaceti let od sebe, měly podobná témata, analogické protagonisty a rovněž stejně skličující konce. Je jistě jasné, že varování těchto skvělých mužů nebyly masami vyslyšeny, a to hlavně kvůli technikám popsaným v románech týkajících se kontroly a potlačování populace. Překrývající se témata ve třech románech se v posledních několika desetiletích odehrávala v různých podobách, protože náš svět pomalu upadal do dystopie, kterou jsme si sami vytvořili. V těchto románech je několik klíčových témat, která jsou dokonale v souladu s naší současnou těžkou situací: (1) Technologie jako prostředek kontroly; (2) cenzura; (3) Individualita versus státní kontrola; (4) Pravda, štěstí a materialismus; (5) Nebezpečí totality.

Technologie jako prostředek kontroly

„Nepřišlo to od vlády dolů.“ Neexistoval žádný výrok, žádné prohlášení, žádná cenzura, pro začátek, ne! Technologie, masové vykořisťování a menšinový tlak přinesly trik, díky Bohu.“Ray Bradbury, 451 stupňů Fahrenheita

HBO uvádí první plnohodnotný trailer na Fahrenheita 451 |  TechSpot

Technologie je ústředním zdrojem společenského zla v Bradburyho 451 stupňů Fahrenheita . Je to rovněž ten základní důvod poklesu četby u obyvatelstva a prostředek pro ničení knih pomocí high-tech plamenometů. Bradburyho názor je, že pokrok v technologii je vždy v konečném důsledku pro společnost a lidstvo destruktivní. Bradburyho vize budoucnosti byla na místě, nástěnné televize a rádiová sluchátka poskytovaly nekonečnou zábavu a rozptýlení obyvatel, takže knihy byly již zastaralé. Televize byla teprve v plenkách, na počátku 50. let měla pouze malé černobílé obrazovky a velice málo programů.

Dnes mají i chudí lidé na stěnách velkoplošné HDTV a skoro každý v tělocvičně má sluchátka s jejich playlisty. Není potřeba žádné lidské interakce nebo čtení knihy. Třicet procent Američanů nečetlo za poslední rok žádnou knihu a významné procento ze 70 %, kteří tvrdí, že ano, tak lžou. Měl jsem přátele a spolupracovníky, kteří se chovali příliš hrdě na to, že od vysoké školy nečetli žádnou knihu.

🎨 Mechanický honič - originální obraz (rané práce) — Úl

Oslabení Američanů a závislost na našich pomůckách lze do značné míry připsat „pokroku“ technologie. Superrychlé automobily a Mechanický honič naprogramovaný k lovu a zabíjení uprchlíků jsou dalšími příklady technologie v Bradburyho románu o návykových chytrostech a robotech používaných totalitními režimy k nekalým účelům. Dnes jsou drahá rychlá auta narcistickým symbolem statusu mělkých lidí, kteří se snaží zapůsobit na své přátele a sousedy. Roboti schopní zabíjet a útočit na lidi jsou realitou a nyní jsou roboti naprogramovaní umělou inteligencí teoreticky schopni myslet nezávisle a potenciálně zničit svět. 451 stupňů Fahrenheita a Amerika 50. let |  Albert Resources

Možná Bradburyho nejpronikavější varování se týkalo jaderné technologie, protože román napsal pouhých osm let poté, co byly na Japonsko svrženy atomové bomby a Sovětský svaz testoval jejich 1. Svatý bomba v roce 1949. V románu již došlo ke dvěma jaderným válkám a končí atomovou bombou svrženou na město. Dnes, když Biden a jeho neokonzervativci prosazují válku s Ruskem a Čínou , je potenciál jaderné války nejvyšší za posledních padesát let. Tito psychopati si totiž bohužel ve skutečnosti myslí, že snad mohou „vyhrát“ jadernou konfrontaci s Ruskem a Čínou .

Co myslíš?

Huxleyho základním varováním v Brave New World je nebezpečí předání kontroly nad novými mocnými technologiemi autoritářsky smýšlejícím mužům, kteří pak jen využívají tuto technologii k ovládání populace, spíše než k prospěchu společnosti. Přísná kontrola reprodukce prostřednictvím technologických manipulací, odstraňování ženských vaječníků a kondicionačních technik, aby se vyprodukoval požadovaný počet lidí v každé třídě, přitom dehumanizuje celou populaci.

Vůdci Světového státu používají technologii k podpoře požadovaného výsledku stability a přizpůsobivé populace, která je podmíněna myslet si, že je šťastná. Technologické zábavní stroje produkují naprosto neškodný volný čas a vysokou úroveň spotřeby a výroby, čímž vytvářejí požadovanou stabilitu pro Mustapha Monda a jeho aparátčíky. Technologie se používá k vývoji drog, jako je třeba Soma, podporovaná státem, aby byly brány jako prostředek ke zvýšení štěstí, sebeuspokojení a apatie namísto hledání pravdy nebo smyslu života. Vytváření povrchního světa pomocí takových technologických vynálezů, jako jsou třeba „feelies“, zajišťuje utlumenou ovladatelnou populaci ovcí.

Schopnost pěstovat plody v high-tech digitálních pouzdrech se již plánuje a navrhuje. Existuje technologie pro manipulaci s DNA za účelem výroby požadovaného lidského produktu. Všechno, před čím Huxley varoval ohledně reprodukce, se stane a bude to mít hrozné následky. Byli jsme varováni, ale umožnili jsme sociopatům získat kontrolu nad naší vládou, univerzitami, médii, korporacemi a lékařským průmyslem. Celosvětový obchod se zabíjením dětí, využívající technologicky vyspělé vražedné pomůcky a technologie vytvořená léčiva k tichému vraždění dětí, umožňuje každému, kdo se cítí těhotenstvím nepříjemně, těhotenství ukončit. Děti s Downovým syndromem mohou být zabity, takže životy rodičů nejsou narušeny. S dalším „pokrokem“ v technologii budeme schopni ukončit porody dětí, které nemají správné pohlaví nebo mohou mít IQ nižší než 120. Není technologie skvělá? Porodní pouzdra, která si představil Huxley, jsou nyní realitou.

Účelem zábavní technologie v Brave New World bylo vytvořit falešný pocit štěstí, aby se tím udržela stabilita ve společnosti. Ve skutečnosti, pokud necháte masy utlumené a rozptýlené, tak totiž nikdy nebudou uvažovat o nějaké revoluci proti vládcům společnosti. Tuto metodu dnes přímo bravurně využila současná vládnoucí třída, aby udržela americké masy pobavené, rozptýlené, a hlavně ignorantské, pokud jde o jejich občanskou povinnost zajistit fungování naší společnosti takovým způsobem, kdy všichni občané mohou mluvit do toho, jak jsou vytvářeny komunitní normy.

Umožnit pouze malé „kabale“ nikým nevolených psychopatů ovládat naši vládu, média, korporace a vzdělávací instituce, zatímco masy se budou bavit jejich X-boxy, i-gadgety, Tiktok, Facebookem, Twitterem, HDTV, Hollywoodem, sportem, hazardem a pornem, vykuchalo naši kulturu a umožnilo vládnoucí třídě hromadit až obscénní úrovně bohatství a moci. Mít rozptýlené a nevědomé masy podobné ovcím je přesně ten druh stability, po kterém tolik touží naši dnešní kontroloři.

Stává se lepší technologie rozptýlením?

Když je nerozptyluje a nebaví technologie, byly současné variace Soma vytvořeny pomocí lékařských a biotechnologií k obohacení průmyslu péče o nemocné, prášky protlačující kurvy farmaceutického průmyslu a režimní média prohánějící prášky, zatímco oblbují masy a udržují je v permanentní omámení vyvolaném sedativy a drogami. Začínají je brát mladé, s miliony chlapců s diagnózou ADD od žen, které chtějí, aby se chlapci chovali jako dívky, a jsou pak nuceny brát Ritalin, Adderall a nesčetné množství dalších výmyslů Big Pharma, které proměňují normální rozevláté chlapce v pasivní zombie, kteří vše dělají pouze podle pokynů z indoktrinačního centra pro veřejné školy.

obraz

Jakmile pak dosáhnou dospělosti, přijdou na řadu Prozac, Zoloft, Lexapro nebo desítky dalších technologicky vytvořených antidepresiv, která mají uklidnit a otupit masy od reality jejich vůdců drancujících a loupících jejich bohatství třeba prostřednictvím daní, inflace a korupce. Nejbohatší země na světě má dnes také tu vůbec nejvyšší spotřebu antidepresiv na planetě, protože existence průměrného člověka je zde dnes tak povrchní, nesmyslná a natolik postrádá hodnotu, že každý zde cítí potřebu uniknout realitě. To platí zejména pro starší bílé ženy, z nichž více než 25 % užívá antidepresiva.

Není náhoda, že tito duševně nemocní Karen jsou snadno zmanipulovatelní hlupáci, kteří volí Bidena, nosí kundičky, fandí potratům, věří blbosti vymyšlenému narativu o změně klimatu, dávají si pozor na toxické očkování Big Pharma a stále nosí masky a to i při řízení , když v autě jedou sami. Konečným výtvorem podobným Somě tak byl onen technologický „zázrak“ mRNA, který vládnoucí třída použila jako testovací případ při pokusu o ovládnutí světa pomocí nátlaku a strachu, přičemž se zároveň obohacovala a rovněž nastartovala svou genocidní agendu depopulace. Museli dokonce úplně změnit definici vakcíny, jen aby přesvědčili masy, že berou vakcínu, a ne nevyzkoušenou experimentální terapii se změnou genů, která jistě zabila mnohem víc lidí, než jich zachránila.

Velký bratr vás sleduje – zahraniční politika

„Velký bratr tě sleduje.“George Orwell, 1984

Dystopický technologický totalitarismus byl ztělesněn obrazem Velkého bratra monitorujícího vše, co prolové dělali, říkali nebo si mysleli. Prostřednictvím teleobrazů a skrytých mikrofonů je Strana schopna sledovat většinu svých členů a/nebo v nich vyvolávat strach . Orwell v podstatě vytvořil koncept dystopického Zoomu a to sedmdesát let před jeho vynálezem.

Orwell si představoval centralizovanou stranu vykonávající absolutní kontrolu nad veškerými výrobními prostředky, zdroji informací, sledovacími stroji a děsivým mučícím aparátem používaným k udržení proletariátu v souladu s ideologií. Jeho varování bylo ale založeno na Stalinově Sovětském svazu . Místo toho, abychom dbali na Orwellovo varování, dovolili jsme dnes totalitním psychopatům používat rok 1984 jako návod. Použití technologie k monitorování a ovládání mas překonalo jakýkoli tyranský aparát, jaký si Orwellova mysl dokázala představit ve svých nejtemnějších zákoutích.

Dnes jsou sledovací kamery všeobecně využívány státem ke kontrole proletariátu, k vybírání pokut za drobná porušení pravidel pro vozidla a ke stíhání každého, kdo poruší byť jen jeden jediný z milionů jejich přitom naprosto směšných zákonů. Vaše telefony dnes poslouchají každé vaše slovo, které říkáte, a používají je třeba k tomu, aby na vás vydělaly peníze prostřednictvím přesně zacílených reklam. Ještě horší je, jak odhalil Edward Snowden ve své knize Permanent Record , že NSA může dnes přistupovat k vašemu počítači a telefonu v reálném čase a ukládat si vše, co říkáte, čtete nebo píšete.

V podstatě tak mají dnes k dispozici trvalý technologický záznam naprosto každé komunikace úplně každého člověka na planetě. A pokud jste třeba jen považováni za hrozbu nebo nesouhlasíte s jejich schváleným vyprávěním, tak mohou a taky použijí tyto informace proti vám, aniž by uvedli jakýkoliv kontext. Mohou tak naprosto z kohokoli udělat „zločince“, kdykoli je to pro jejich účely třeba nezbytné. Nyní mají dokonce i technologii k zapnutí nebo vypnutí vašeho vozidla a nebo k získání úplné kontroly nad vaším vozidlem. Jsem si jistý, že to určirě dobře dopadne, až jednou opravdu pořádně naštveš tyto síly.

Dvě tváře čínského dozorového státu - WSJ

„Každý záznam byl zničen nebo zfalšován, každá kniha přepsána, každý obrázek byl přemalován, každá socha a pouliční budova byla přejmenována, každé datum bylo změněno. A proces pokračuje den za dnem a minutu po minutě. Historie se zastavila. Neexistuje nic než nekonečná přítomnost, ve které má ale Strana vždy pravdu.“George Orwell, 1984

Guvernér Ohia Mike DeWine souhlasí s bouráním soch Konfederace, je proti odstranění soch Kolumba - cleveland.com

Propojením všeho, co děláte (zabezpečení domácnosti, veřejné služby, používání internetu, spotřebiče) s bezdrátovými sítěmi, jste v zajetí rozmarů státu (strany). Jak jsme viděli v posledních několika letech, autoritářská vláda, korporátní děvky a tyrani sociálních médií se spojili v korporátním fašistickém schématu, aby využili své kombinované dominance nad technologií platformy sociálních médií k propagaci své agendy (podvod Covid, hra s vakcínami , klima hoax, transgender degenerace, rasový shon, ukrajinské lži) a potlačování pravdy. Systematická digitální represe: Cenzura palestinských hlasů na sociálních sítích

Deplatformací všech kriticky myslících disidentů, umlčením pravdomluvců, zničením živobytí všem těm, kteří měli prokazatelně pravdu, a účelovým manipulováním mas, aby prosazovaly svůj program, tak tito dnešní totalitní psychopati ještě daleko překročili to, čeho Strana dosáhla v Orwellově románu 1984 . A nyní, pro globální státní převrat, tak současná vládnoucí třída plánuje zavést CBDC jako prostředek k získání úplné kontroly nad proletariátem.

Jakmile vaše sociální kreditní skóre klesne pod nějakou přijatelnou úroveň, třeba kvůli vašemu bezostyšnému ignorování přijetí jejich schváleného příběhu, tak vaše schopnost provádět finanční transakce bude přerušena. Žádné jídlo ani palivo si nekoupíte, dokud se nepokloníte svým pánům a neprosíte je o milost. Dovolíme, aby na nás byla nasazena technologická pouta a okovy, když budeme hnít v našem vlastnoručně vyrobeném technogulagu. Zvolili jsme chvilkové falešné štěstí před trvalou těžce vydobytou svobodou. Orwell nás varoval ale my jsme varování z příběhu nedbali.

„Volba pro lidstvo leží mezi svobodou a štěstím a pro velkou část lidstva je štěstí lepší.“ – George Orwell, 1984

A jakou roli v tom všem hrála cenzura?

„Velká je pravda, ale ještě větší z praktického hlediska je mlčení o pravdě.“ ?

Aldous Huxley – Brave New World

„Vždycky existovala menšina, která se něčeho bála a velká většina se bála tmy, budoucnosti, minulosti, přítomnosti, bála se sama sebe a stínů sebe sama“   ?

Ray Brudbery – 451 stuoňů Fahrenheita

„Existuje více než jeden způsob, jak spálit knihu.“ A svět je plný lidí pobíhajících se zapálenými zápalkami.“

Ray Brudbary

Primárním tématem ve 451 stupních Fahrenheita je cenzura. V Bradburyho dystopii bylo pálení knih tou hlavní metodou cenzury, řízená vládou, ale obecně podporovanou širokými masami. Vyvinula se zde jakási forma autocenzury, protože tupci, intelektuálně líní a záměrní ignoranti, dávali raději přednost pálení knih, takže měli pocit, že by je to mohlo postavit na stejnou úroveň s kritickými mysliteli a intelektuálně zvědavým smýšlením.

Vždy se to vrací k vládě, která dělá vše, co je v jejích silách, aby udržela masy apatické, špatně informované, aby se raději bavily a něčím rozptylovaly, jen aby si zajistila svoji trvalou kontrolu nad společností. Bradbury věřil, že masy budou raději souhlasit s cenzurou, protože už mají televizi, rádio a rychlá auta s prázdným programem, hlasitou hudbou a neustálou reklamou, která vytváří přílišnou stimulaci a rozptýlení pro obyvatelstvo. Byli příliš rozptýleni, než aby si četli knihu, učili se, kriticky přemýšleli nebo se na cokoli dotazovali úřadů.

Bradbury totiž moc nevěří ani vládě, ani lidem, kterým vládnou. Jeho pohled na lidstvo obecně nebyl již na počátku 50. let vůbec pozitivní. Představte si, co by si asi myslel o americké společnosti o sedmdesát let později. Nepřátelství vůči knihám ve 451 stupních Fahrenheita bylo pro mnohé lidi založeno také na závisti. Líné, záměrně ignorantské masy se zkrátka nechtěly cítit intelektuálně méněcennějšími než byli ti, kteří naopak chtěli číst knihy, učit se, ptát se, přemýšlet a nebo třeba zpochybňovali oficiální vládní vyprávění.

Vidět spálené knihy svého souseda dalo záměrně všem těmto ignorantům jakýsi pokřivený pocit zadostiučinění. Když vás vaše vláda chce udržet v nevědomosti, aby vás lépe ovládala, a vy si zvolíte ignoranci, protože je snazší nemyslet, dosáhli jste tím dystopické dokonalosti. Myšlení je prostě těžké. Sledování obrazovky je ale naopak snadné.

Pálení knih: rozdmýchávání plamenů nenávisti |  Knihy |  Opatrovník

30. a 40. léta 20. století tak byla svědkem vrcholu pálení knih, kdy Goebbels a nacisté pálili knihy které byly v rozporu s jejich ideologií na počátku 30. let, a poté se po roce 1945 erozšířilo pálení knih nacistické literatury. den pálení učebnic a literatury, se kterou nesouhlasili. Vždy ale bude existovat nějaká více autoritářsky smýšlející část populace, která usiluje o moc rozhodovat o tom, co byste měli číst nebo vidět. Nevěří, že by svoboda projevu, tak jak je definována v ústavě, měla být dostupná těm, s nimiž nesouhlasí.

„Nebál jsem se o svobodu, bál jsem se o to, že se z lidí stanou pitomci prostřednictvím televize… hloupého vlivu populární kultury prostřednictvím místních televizních zpráv a šíření obřích obrazovek a bombardování faktoidů.“Ray Bradbury

Cenzura je jejich kyj, který používají, jen aby vám zabránili udělat si vlastní názor na myšlenky, historické události, názory a fakta. Pokud nechcete, aby se masy dozvěděly pravdu, nenechte je vidět obě strany problému, rozptylujte je technologiemi a přetěžujte jejich mozky nesmyslnými bláboly. Bradburyho dystopické obavy se o sedmdesát let později zcela naplnily. Nyní jsme národem skutečných ovcí s nízkým IQ, které se „cítí“ chytře, protože jejich vůdci snížili laťku tak nízko, že každý hloupý člověk si dnes myslí, že je chytřejší než Einstein, i když ve své hlavě nedokážou ani třeba odečíst 57 centů od 1,00 dolaru. Generace byly indoktrinovány, aby spíše pouze cítily než skutečně myslely. Ani nevědí, co to skutečně znamená myšlení.

Rozhlasové drama "Fahrenheit 451: Act 1, Episode 1" - 15:00 PST 2/14 od Autistic People |  Zábava

Velká technická cenzura a tři věci, které se mohou stát

Hloubka a šíře cenzury v našem dnešním světě ještě daleko předčí jakékoli dystopické vize, které by Bradbury mohl konceptualizovat ve svých 451 stupních Fahrenheita . Hasiči pálící knihy nedokázali udržet ani náznak toho, co Twitter, Facebook, Google, Youtube a ještě starší prorežimní média udělaly v oblasti cenzury od začátku tohoto století. Nyní se nacházíme ve Woke Age of Censorship, kde pobouření dne vede k masové cenzuře ze strany mistrů klamu a podvodu. Přestože cenzura byla během první a druhé světové války ve velké míře využívána vládami, které se snažily zakrýt své vojenské porážky, domnívám se, že moderní doba té skutečné cenzury začala až zavražděním Johna F. Kennedyho ze strany bezpečnostních složek v americkém Deep State .

Hollywood a historie: Debata o "JFK" |  PŘEDNÍ LINIE

Jak jsme viděli již během vietnamské války , cenzura nebyla zdaleka tak účinná jako je dnes. Úspěšně se jim podařilo stáhnout falešnou vlajku Tonkinského zálivu, aniž by tisk odhalil pravdu a média souhlasila s příběhem, který jsme získávali v prvních letech . Ale v 60. letech stále ještě existovali někteří alespoň trošku čestní novináři, jako byl třeba Seymour Hersh , kteří zkrátka odmítli být cenzurováni. Dokonce i sociální sítě začaly pak ukazovat videa smrti a zkázy.

Celá válka založená na lžích se tím rozpletla, svrhla prezidenta a vyvolala jen zmatek a násilí v ulicích Ameriky. Deep State se s 11. zářím a válkami v Iráku trochu více zdokonalil. Stejně jako u vraždy JFK použily vládní subjekty, které by byly zapleteny, provizi, aby zakryly svá selhání a lži týkající se útoků z 11. září . Média, která již vůbec nejsou nezávislá, namluvila svůj oficiální narativ a všechny nezávislé novináře, kteří odhalili nepohodlné pravdy, zkrátka označila jen za konspirační teoretiky.

„Copak nevidíš, že celým cílem Newspeaku bylo jen zúžit okruh myšlenek?“ Nakonec učiníme myšlenkový zločin doslova nemožným, protože nebudou žádná slova, kterými bychom to dokázali vyjádřit.“ ? George Orwell, 1984

Po 20 letech je čas zrušit Patriot Act a začít bourat dozorový stát |  Salon.com

Mainstreamová média byla během iráckých válek přísně cenzurována a ochotně se cenzurovat nechala, jen aby měla trvalý přístup k vojenskému velení. Skutečný zlom pro cenzuru a sledování nastal s přijetím totalitního manifestu – takzvaným The Patriot Act . Tato despotická legislativa, předem napsaná a čekající na svoji velkou příležitost, kterou na Ameriku vypustí Cheney a jeho neokonzervativní spoluspiklenci, vytvořila dozorčí a cenzurní stát, který se rozrostl do takové ústavní drtivé velikosti, že fakticky zbavil občany všech jejich práv.

Režimní média se plně zabývají prosazováním diktátu svých pánů cenzury. S pouhými šesti mediálními konglomeráty ovládajícími 90 % šíření zpráv bylo snadné zavést korporátní fašistickou mašinérii cenzury. Masy jsou dnes velice snadno manipulovatelné pomocí propagandy, cenzury nevládních schválených narativů (aka pravdy) a přesně stejných zpráv všemi šesti státem schválenými narativními stroji.

Více než 90 % amerických médií ovládá pouze 6 společností.  : r/coolguides

Vzhledem k tomu, že média staršího režimu se již nezajímají o pravdu, novinářské hackery fungující jako hlásné trouby příběhu Deep State a finanční zisky jsou jejich jedinou motivací, zůstalo odhalování pravdy na nezávislých novinářích, bloggerech a zasvěcených osobách ještě se svědomím a psychickou integritou. a působí jako sluneční světlo a dezinfekční prostředek na tuto odpornou nemocnou pustulu, převlečenou za naši vládu. Vláda ráda vyhlásí něčemu válku, jen aby zavedla cenzurní protokoly týkající se jejich vymyšleného nepřítele, ať už jsou to drogy, nebo terorismus, či Irák, Sýrie, ale i covid, Rusko nebo ta současná změna klimatu.

Válka v Iráku, vyvolaná na základě fiktivních zbraní hromadného ničení a falešných vyprávění o účasti na 11. září, byla snem o cenzuře, dokud dva vlastenci – Joe Darby a Bradley Manning – spolu se skutečným mučedníkem na oltáři pravdy – Julianem Assangem –, který byl nezákonně vězněni poslední čtyři roky poté, co strávili sedm let na ekvádorské ambasádě za to, že se odvážili odhalit zvěrstva spáchaná USA, odtáhli oponu ze svých zločinů. Darby odhalil fotografie mučení z Abu Ghraib. Manning pak poskytl Assangeovi všechna ta škodlivá videa a soubory, odhalující pravdu o katastrofální válce v Iráku.

Snowdenova odhalení o nezákonném programu hromadného sledování vedeného NSA pod záštitou The Patriot Act opět poodhrnula oponu státu sledování a cenzury, jehož jediným účelem je udržet moc a kontrolu všemi nezbytnými prostředky. Assange, Manning a Snowden neudělali nic jiného, ​​než že odhalili zločinnost americké vlády a herců z Deep State, kteří tahali za nitky v zákulisí.

Jiní patrioti, jako Seth Rich , který během předvolební kampaně v roce 2016 rozdával e-maily Assange Hillary odhalující její zločinnost, byli chladnokrevně zavražděni pouze za to, že se vzepřeli státu sledování a cenzury. Vaše vláda a stínové postavy tvořící neviditelnou ruku v zákulisí požadují cenzuru ohledně jejich protiústavních vlastizrádných činů. Když nikým nevolená vládnoucí elita učiní odhalování svých zločinů zločinem, bylo zrušeno jakékoli zdání vlády lidu,nebo pro lid.

„Víme, že se nikdo nikdy nechopí moci s úmyslem se jí vzdát. Moc není prostředek; je to konec. Člověk nenastoluje diktaturu, aby zajistil revoluci; člověk dělá revoluci, aby nastolil diktaturu. Předmětem pronásledování je pronásledování. Předmětem mučení je mučení. Předmětem moci je moc. Teď mi začínáš rozumět.“ ? George Orwell, 1984

Uvědomujete si, že odhalování nezákonných věcí, které vaše vláda dělá, je nezákonné, že?" WE of - iFunny

Cenzurní mašinérie se od zvolení Trumpa v roce 2016 přehnala velmi rychle. Měli jste Obamu, Hillary, Comeyho, Brennanovou, Clappera a desítky dalších lokajů z Deep State, kteří se spikli, aby svrhli řádně zvoleného prezidenta prostřednictvím falešného spiknutí Russiagate   , jimi vykonstruované, propagované jejich státními mediálními orgány, se všemi důkazy o jejich vlastizrádném spiknutí cenzurovaném před veřejnosti, protože zkrátka ovládali všechna média.

Motivem těchto zrádných darebáků je zůstat v útoku, obviňovat své oběti ze samotných zločinů, které přitom ale oni sami páchají, a zároveň potlačovat a cenzurovat každého, kdo se snaží odhalit pravdu. Dvě obžaloby, založené na ničem jiném než na lžích, a ukradené volby prostřednictvím podvodného hlasování poštou a zmanipulovaných hlasovacích přístrojů psychopatům, kteří tento pořad provozovali, ale nestačily.

obraz

6. ledna využili naivního Trumpa a přinutili pokojný protest v Hlavním městě použít jako svoji zbraň tím, že agenti-provokatéři z FBI vytvořili „ozbrojené povstání“, ve kterém přitom ale nebyl vůbec nikdo kromě samotných vládních provokatérů ozbrojen. Pelosi, spolu s Wrayem a jeho kohortami FBI, naplánovali a provedli toto falešné povstání, lapili stovky poctivých občanů a uvěznili je na celá dlouhá léta pouze na základě falešných obvinění. Zároveň potlačili a cenzurovali tisíce hodin videokazet, které by odhalily desítky provokatérů FBI podněcujících celý tento falešný „útok na demokracii“.

Cenzura notebooku Huntera Bidena , desítky milionů úplatků vyplacených Hunterovi a „The Big Guy“, Hunterovy zločiny spojené s drogami, zbraněmi a pedofilií a vliv Bidenovy zločinecké rodiny šířící se po celém světě představovaly to skutečné zasahování do voleb v roce 2020. NY Post a Tucker Carlsson , celý mediální komplex režimu cenzuroval příběh, zejména myšlenková policie v rámci sociálních médií – jako je Twitter, Facebook a Google. Mlčení o pravdě je tou nejjednodušší formou cenzury.

Mlčení o pravdě to nepřerušilo, když došlo na největší podvod v dějinách lidstva. Jako první test toho, zda lze jejich plán Velkého resetu   prodat masám prostřednictvím strachu, hrozeb, zastrašování a narativní kontroly, tak Schwab , Gates, Fauci , Tedros a zbytek jejich davoských psychopatů vyzbrojili obyčejnou každoroční chřipku pouze tím, že jí dali děsivě znějící jméno, pak vytvořili mnohamiliardovou marketingovou kampaň strachu, nátlaku a tlaku vrstevníků a spolupracovali ruku v ruce s Big Pharma , Big Media a s tyrany sociálních médií ze Silicon Valley, jen aby se na tom ještě více obohatili a přitom ale cenzurovali každého, kdo se odvážil zpochybnit schválený příběh.

Tehdy se měkká cenzura změnila v proaktivní, destruktivní, smrtící, demonetizační cenzuru. Cenzura zavedená Faucim , Bidenem, režimními médii, komplexem Sickcare, Twitterem, Facebookem, Googlem a Big Pharma si na to koupila akademiky, což vše mělo za následek smrt milionů lidí. Obětovali životy milionů lidí na oltář bezbožných zisků z genové terapie, zavedli život ničící uzamčení, jen aby si otestovali hranice toho, co by ignorantské masy ještě přijaly, a skartovali tím poslední zbytky naší rychle hynoucí Ústavy.

obraz

Věděli velice dobře, že masky nefungují. Věděli také, že ani sociální distancování nefunguje. Věděli, že ivermektin a hydroxychlorochin jsou nesmírně účinné, bezpečné a levné léčby covidu. Věděli, že jejich povolení k nouzovému použití a stovky miliard zisků jsou ohroženy, pokud necenzurují lékaře, studie a novináře, kteří se odvážili poskytnout faktické důkazy o tom, že tato léčba funguje velmi dobře v boji proti symptomům covidu (aka chřipce). ). Místo toho odsoudili svoje oběti k smrti pomocí Fauciho remdesiviru a nasadili je na průduchů.

Povolení těchto léčebných postupů spolu s přirozenou imunitou a bez blokování by znamenalo, že celá epizoda skončí do jednoho roku s minimálním dlouhodobým dopadem. Věděli, že jejich experimentální genová terapie, prodávaná jako bezpečná a účinná vakcína, je nebezpečná a neúčinná. Big Pharma   cenzurovala svá vlastní data z klinických studií a FDA použila nějaký orwellovský doublespeak ke změně desítky let staré definice vakcíny, protože „vakcíny“ proti covidu vám nezabránily ji chytit, šířit nebo na ni zemřít. Je ironií, že Google stále dělá vše, co je v jejich silách, aby udržel grafiku níže skrytou před zraky, a zároveň propaguje pro-vakcinační příběh.

Thomas Massie na Twitteru: „Podívejte se na vyvíjející se definici „očkování“ od @CDCgov.  Na ministerstvu pravdy měli plné ruce práce: https://t.co/4k2xf8rvsL" / Twitter

Na základě počtu pobodaných, kteří se připojují k invalidním válkám, trpí myokarditidou, onemocní rakovinou turbodmychadla a obecně padají jako mouchy, síly, které budou, brzy znovu definují „Najednou zemřelo“ tak, aby to byli pouze ti, kteří umírají na změnu klimatu . a plynové sporáky. Cenzura Dr. Malonea , Dr. McCullougha, Dr. Korryho, Alexe Berensona , RFK Jr. , Ed Dowd a stovky dalších lékařských expertů a novinářů, kteří říkají pravdu korporacemi sociálních médií, ve spiknutí s Bílým domem a Faucim, byl a stále je zločin, porušující první dodatek ústavy.

Ale všichni víme, že Bidenovi a jeho správcům ústava vůbec nevadí. Denně ji porušují. Ed Dowd byl osamělým pronikavým hlasem v divočině během celé plandemie a nadále předkládá faktický důkaz o katastrofálním pokračujícím dopadu úderů Pfizer a Moderna. Jeho jedinými platformami byly alt-media, jeho vlastní webové stránky a od doby, kdy Musk nad ním převzal vládu, tak i Twitter.

The American Storm na Twitteru: „Ed Dowd's Grim Accounting, @P_McCulloughMD https://t.co/utEpFNCBHe Včera, bývalý portfolio manažer BlackRock Ed Dowd a jeho analytici z výzkumné firmy Phinance Technologies, zveřejnili zprávu o

Režimní média ale nadále vytvářejí svůj závoj cenzury kolem nárůstu úmrtnosti mládeže o šest procent, o tvrzeních o narůstající trvalé invaliditě mezi dospělými v produktivním věku a o raketově rostoucím výskytu kardiovaskulárních onemocnění, rakoviny a problémů s plodností u jinak normálně zdravých jedinců. Fasáda se nadále drolí, protože pojistně-matematická data již nelze zfalšovat. Životní pojišťovny přesně vědí, kolik lidí třeba ve věku 25 až 44 let během daného roku zemře. Covid zabil velmi málo lidí ve věku 25 až 44 let. Zabíjel lidi nad 80 let a také ty morbidně obézní.

Vaxx byl tak bezpečný a účinný, že měl za následek o 80 % více úmrtí, než se očekávalo a to u mladých lidí. Tato data ale nikdy neuvidíte prezentovaná v jakémkoliv mainstreamovém tisku. Pokud se tyto údaje o vakcínách zabíjejících a zraňujících lidi nebo důkazech, že ivermektin a hydroxychlorochin zachraňují životy, dostanou do hlavního proudu, bude to stále odsuzováno, protože konspirační teoretici a „ověřovatelé faktů“stále prohlašují tyto údaje za nepravdivé. Stačí si vygooglovat kterýkoli z těchto výrazů a prvních 50 článků bude tvrdit, že jde o nepravdu. Ovládání vyhledávačů je sen každého cenzora.

Cenzurní klauniáda dorazila do bažiny minulý týden se slyšeními připomínajícími McCarthyho éru v 50. letech. Místo toho, aby se pokusili vykořenit komunisty, umrtvují mozkové závity, nízké IQ, ctnost signalizující zmatky v Demokratické straně, aby se pokusili zdiskreditovat čestného muže, který říkal pravdu a jehož vláda už nechala zavraždit svého otce a strýce. Inteligence, lstivost a bojovnost RFK Jr. způsobily, že lasičky a ufňukanci doslova křičeli v agónii, když zničil jejich pokusy zdiskreditovat První dodatek.

Demokraté se chovali jako ječící tříleté děti, pokoušející se pošpinit a očernit dobrého člověka. Americký lid viděl, kdo je totalitní cenzurní policie a kdo hájí jejich právo říkat a psát cokoli, co si zvolí. Hranice byly jasně nakresleny, s těmi, kteří podporují autoritářská opatření, která vás zavírají, zamykají a cenzurují informace v rozporu s jejich vyprávěním, oproti těm z nás, kteří stále ještě věří, že by měla existovat absolutní svoboda slova bez veškerých omezení nebo vládní kontroly.

obraz

V dokonale ironickém zvratu kognitivní disonance se vedení demokratů pokusilo cenzurovat RFK Jr. na cenzurním slyšení a poté, co ho necenzurovalo, přistoupilo k zesměšnění slyšení tím, že nejprve prohlásilo, že k žádné cenzuře nedošlo, a nakonec tvrdilo, že cenzura je cenzura. dobrá věc. NYT splnily svou vlasteneckou povinnost jako hlásná trouba režimu cenzury a prohlásily, že je vhodné, aby se federální vláda snažila potlačit šíření nepravd. V oblasti starších médií už nezůstali žádní bezúhonní a nestranní novináři. Jediné pravdivé zprávy lze ještě nalézt na Substacku a několika blozích od Greenwalda , Taibbiho , Berensona, Hershe , Kirsche, Malonea a několika desítek dalších.

„Skutečně efektivní totalitní stát by byl takový, ve kterém by všemocná exekutiva politických šéfů a jejich armáda manažerů kontrolovala poslušnou populaci otroků, kteří nemusí být k ničemu nuceni, protože zkrátka milují své nevolnictví. ? Aldous Huxley, Brave New World

Huxley tak v podstatě věřil, že totalitní stát vůbec nemusí při cenzuře myšlení jednat jakkoliv násilně. Vše, co jen bylo potřeba udělat, bylo použít technologii, kondicionování a drogy a sedativa, aby se masy rozptýlily, bavily, bez dalšího velkého přemýšlení . Ochotně by se vzdali svých svobod a práv kvůli vládní ochraně a stabilitě. Nebylo by třeba žádné otevřené cenzury, když se poslušné masy podobné ovcím ochotně sami zcenzurovaly.

Kondicionování od narození a velké dávky Somy vytvořily populaci, která by nikdy neuvažovala o vzpouře. Tyto metody využívá také náš současný totalitní stát, protože vládní školy fungují jako indoktrinační centra a většina populace buď bere státem schválené léky, nebo „nelegální“ léčiva s mrkáním úřadů, které povzbuzují stanová městečka bezdomovců, aby se tam zdrogovali. Zombie se objevili v každém městském prostředí v Americe.

Je ironií, že Brave New World byl přitom jedním z vůbec nejvíce cenzurovaných a zakázaných románů v historii. Publikován byl v roce 1931, kdy tehdejší sufražetka Karensová byla zaneprázdněna prosazováním prohibice, školní rady byly zděšeny každou zmínkou o drogách a příležitostném sexu a zcela postrádal smysl románu. Bylo to zakázáno v celé té tak zbožné Americe. Jemné cenzurní téma tohoto románu velmi kontrastuje s Orwellovou temnou vizí brutálního autoritářského dohledu/cenzurního státu.

After Skool: Love Your Servitude – Aldous Huxley & George Orwell |  Terénní TV

„Dokud (Prolesové) pokračovali ve své práci a rozmnožování, jejich další aktivity byly bezvýznamné. Ponecháni sami sobě, jako dobytek vypuštěný na argentinských pláních, vrátili se ke stylu života, který se jim zdál být přirozený, jakýsi vzor svých předků… Těžká fyzická práce, péče o domácnost a děti, drobné hádky s sousedé, filmy, fotbal, pivo a především hazard zaplnily horizont jejich mysli. Udržet je pod kontrolou nebylo vůbec těžké.“ ? George Orwell, 1984

Orwell měl ve skutečnosti dost podobný pohled na to, jak byly masy (aka Proles) drženy pod kontrolou chlebem a různými cirkusy, ale také hrozbou, že bude uvězněn a mučen jen za nesprávnou myšlenku

To bylo vždy na prvním místě, přičemž Velký bratr sledoval každé jejich slovo a čin. . Huxleyho mírná cenzura lásky k vašemu otroctví se změnila v práci tak tvrdou, že jste příliš unavení na to, abyste mohli dělat něco jiného, ​​než sledovat filmy, pít, hazardovat a fandit svému fotbalovému týmu.

Prolesové by byli příliš unavení a rozptýlení, než aby se vzbouřili. Skutečná cenzura v Orwellově roce 1984 zahrnovala kontrolu každé informace, přepisování obsahu novin a historických knih a manipulaci s jazykem tak, aby vyhovoval potřebám strany. Nepřátelé byli vytvořeni a upraveni podle potřeby. Občané byli naprosto ochotni věřit všemu, co jim Strana řekla. Tím, že strana ovládla současnost, byla schopna připravit i minulost. Manipulací s minulostípak strana snadno dokázala ospravedlnit své zrádné činy v současnosti.

Nyní jsme dosáhli bodu zlomu, kdy si většina lidí myslí, že menšina by měla být cenzurována a potrestána za myšlenkový zločin. První dodatek je nesmyslný a nepohodlný pro ty, kdo mají v této zemi moc. Nedávný průzkum PEW o cenzuře „nepravdivých“ informací přinesl skutečně znepokojivé výsledky a otevírá dveře té tak dystopické budoucnosti Deep State ( aka Velkého bratra), který cenzuruje a manipuluje všechny informace, které dostáváme, a posílá disent a šiřitele opačných názorů rovnou do gulagu. . Tento průzkum dokazuje, že indoktrinace vládních škol a nekonečné propagandistické zprávy skutečně mohou přimět nevědomé ignorantské masy, aby uvěřily prokazatelným nepravdám.

Sloupcový graf ukazující, že podpora vlády USA a technologických společností omezujících nepravdivé informace online v posledních letech neustále roste.

Vláda, režimní média a sociální média omezovaly lidi v tom, aby viděli to, o čem vládnoucí elita rozhodla, že jsou „falešné informace“, o Russiagate ,   úniku viru z Wuhanské laboratoře , notebooku Huntera Bidena , volebních podvodech, účinnosti ivermektinu a hydroxychlorochinu, neúčinnosti masek, nebezpečné vakcíny proti covidu k ničemu.a tomu, co se skutečně stalo 6. ledna. Jediným problémem s omezením přístupu k těmto informacím bylo to, že „nepravdivé informace“ byly zcela pravdivé. Každá konspirační teorie se dosud ukázala jako správná. Z jakéhokoli důvodu nemůže být řeč nikoho omezována. Cenzura je vždy nástrojem totality.

Neúnavný pochod směrem k naší vlastní totalitní dystopii je postaven na základech sledování a cenzury, prosazované nikým nevolenými zrádnými příživníky z Deep State, neregulovanými darebnými vládními agenturami a stínovými globalistickými miliardáři. Ať už je to součást plánu Velkého resetu, nebo plánu na nastolení Nového světového řádu   , nebo jen kriminální degeneráti znásilňující a drancující poslední zbytky umírajícího impéria, konečným výsledkem je výdy to, že nebudeme nic vlastnit, ale budeme šťastní , budeme šťastně žít ve svém 15minutová městě – gulagu, jíst maso vypěstované v laboratoři s cvrčky, bojovat s Gatesovými GMO komáry, pracovat v našich solárních skútrech, zatímco vláda nám ztlumí slunce a jejich každoroční plandemie sejmou dalších pár milionů.

Bradbury, Huxley a Orwell nás před tím dávno varovali, ale my jsme jejich volání neslyšeli. Následky by mohly být nejen pro naši kdysi velkou republiku, ale i pro celý svět, naprosto fatální. Vše, čemu masy věří, je dnes falešné. Nejsou si ani vědomi lží, takže se nikdy nevzbouří. CIA . a její kohorty dosáhly svého cíle

„Dokud se nestanou vědomími, nikdy se nevzbouří, a dokud se nevzbouří, nemohou se stát vědomími.“   ? George Orwell, 1984

„Budeme vědět, že náš dezinformační program je dokončen, až vše, čemu americká veřejnost věří, bude nepravdivé.“William Casey, bývalý ředitel CIA, na otázku, jaký je cíl této agentury (v roce 1981).

Zdroj: https://firstamendment.news/2023-07-27-burning-books-brave-new-1984-world.html

REMEDY – NÁPRAVNÁ OPATŘENÍ JAKO POHŘEBNÍ FUNÉBR CELÉ CZECH REPUBLIC Ltd. DEEP STATE: FÍZL-SOUDNĚ-BANKOVNÍ CHAZARSKÉ MAFII.

Převzato v plněm rozsau z webu https://geopoliticsastrology.wordpress.com/2023/09/11/remedy-napravna-opatreni-jako-pohrebni-funebr-cele-czech-republic-ltd-deep-state-fizl-soudne-bankovni-chazarske-mafii/

Strojově přeloženo.

ak jsme se konečně přehoupli přes bájnou linii estébácké chazarské mafie, která se mnoha českým skupinám snažila přímo ZAMEZIT svým lhaním, dezinformacemi, intrikami a podvody (za které tvrdě zaplatí) v tom, aby se vůbec na českém území dostali do 2. FÁZE – REMEDY (z nejméně 4. základních!) svého legálního procesu sebeurčení na základě dokumentů a legálních procedur One People Public Trust1776 a dokumentů Trustu Věčné Essence uložených jako legální, originální a závazné právní dokumenty u Uniform Comercial Code – mezinárodního Jednotného Obchodního Zákoníku, který upravuje vztahy mezi suverénními jedinci a právními fikcemi chazarské mafie.

“DUŠE” JAKO AKCIE – OBČANSKÉ PRÁVO – RODNÝ LIST A JSTE OBCHODOVÁNI JAKO AKCIE

Hodnota vašeho rodného listu

14 393,94 EUR měsíčně

Devatenáct milionů eur, to je průměrná hodnota vašeho rodného listu obchodovaného na newyorské burze. Výnosem je váš zajišťovací účet (spravovaný/plněný státní simulací pomocí “podvojného účetnictví”). Pokud byste se tedy dožili 110 let, měli byste nárok na 172 727 eur za každý rok svého života. Těchto 172 727 eur děleno 12 měsíci dává výsledek 14 393,94 eur měsíčně na životní náklady.
I z toho by mělo být jasné, proč je sem lákáno tolik žadatelů o azyl.

Tito “negři na okraji společnosti” z chudých afrických zemí a “tupí islamisté totálně vygumovaní inbreedingem”, navyklí desetiletí neuvěřitelmného cucání evropských sociálních fondů, byli na začátku vysídlovacích operací české a moravské populace semitskou sionacistickou kabalou vydáváni českými a slovenskými kolaboranty (Kalergiho Plán spojený s plánem Greater Izrael rozšířeným na Ukrajinu) za “mediky” nebo dokonce “nukleární inženýry”. Jsou velmi dobře motivováni bombardováním své vlasti a sorosovými náborovými agenturami nebo přímo izraelskými náborovými agenturami, které je učí perfektně lhát a vyhnout se otravným otázkám na jejich vzdělání a obecné vědomosti nebo nedej bůh charakter.. Dostanou zde také vytvořený záložní účet – legalizovaný obchod s lidmi.

Vše je zaplaceno předem, když se narodíte.

VAŠE TĚLO JE KOUPENO A PRODÁNO PROSTŘEDNICTVÍM RODNÉHO LISTU.

Zákon CQV z roku 1666 znamenal, že všichni muži a ženy Spojeného království byli prohlášeni za mrtvé a ztracené za mořem. Stát převzal majetek všech & všech do #trustu. Stát přebírá kontrolu, dokud se nevrátí #žijící muž nebo #žijící žena & nepožádá o své tituly tím, že prokáže, že jsou naživu & #požádá o náhradu škody .

Poznání vaší #Právní Fikce vám pomůže odemknout se. V opačném případě jste jen plavidlem plujícím na moři obchodu. Je možné se osvobodit od finančního stresu & dluhů. Pozemšťané se snaží být nezávislí na jakémkoli systému, který se snaží ovládat nebo utlačovat a škodí Zemi. Musíme pochopit, KDO JSME jako #pozemšťané A JAK SE ODPOJIT od #systémuBestie pomocí #LegálníhoDissentu.

Je pravdou, že tato 2. FÁZE – REMEDY procesu sebeurčení je pro životnost jakéhokoliv sionacistického chazarského parazita převlečeného za “úředníka českého nebo slovenského státu” fatální, protože jim přikazuje zabavit veškerý majetek a odevzává je do rukou nejblíže detašovaných vojenských tribunálů, které fungují, lidově řečeno, na plné pecky. A to hlavně v italských městech Verona a Řím, kde jsou umístěny vojenské prokuratury a vojenské tribunály nejblíže českým a slovenským územím. Ty světově nejznámější jsou na Gitmu, vojenská základna Guantanamo na Kubě, na letecké základně Thule v Grónsku, a také na Antarktidě nebo kupř. velmi znáímý v Ohňové Zemi, ale i na jiných kontinentech, přičemž povrchová zástavba je jen krytím vstupu do podzemní a často i podmořské vojenské základny napojené na tunelový systém podzemních mezikontinentálních vakuových magnetických rychlovlaků. Tyto vojenské soudy JSOU GLOBÁLNÍ a je v nich souzena globální elita za genocidy, etnocidy, falešné pandemie, velezradu, zradu a hrubé porušování lidských práv.

Také roste velmi rychle počet tajně budovaných tzv. FEMA táborů pro odsouzence – obchodníky s lidmi, adrenochromem, mučitele a vrahy mnoha dětí a mladých žen a mužů, včetně obětování tzv. “idolů” té které doby a v neposlední řadě také všechny korupčníky, protože právě KORUPCE je základem toho všeho.

ZRUŠENÍ VOJENSKÝCH SOUDŮ A PROKURATUR V ČESKÉ REPUBLICE, JEJICHŽ FUNKCE SE PŘEVEDLY NA CIVILNÍ NEJVYŠŠÍ SOUD to v praxi znamená — na SKUPINY SATANISTICKÝCH OBĚTOVACÍCH TRIBÁLNÍCH KLANŮ SOUDNÍCH GANGSTERŮ KOLEM JEJICH HLAVNÍHO ARCHONTA – SATANISTICKÉHO VELEKNĚZE, PETRA ANGYALOSSIHO A ZA NÍM, SCHOVANÉHO ARCHONTA, IGORA STŘÍŽE.

Tento majstrštyk zvládla chazarská mafie na výbornou. Aby žádný vojenský tribunál ani prokuratura už nestála v cestě jejímu řádění, ilegálnímnu a násilnému vysídlování a ekocidy čechů – moravanů a slováků. Dnes, z historického pohledu můžeme vidět, jak byla česká sionacistická zednářská Kabala tímto činem předvídavá!

Likvidace vojenských tribunálů, prokuratur a vůbec vojenské jurisdikce nebo minimálně její redukce, byl pravděpopdobně “obecný trend Kabaly” té doby.

Chazarská sionacistická úřednická mafie na území Čech a Moravy.

Česká chazarská sionacistická mafie sestávající s chaoticky založených zednářských lóží lokálních nevzdělaných buranů, kteří díky tomu, že se nic nenaučili a nic neuměli, museli se zaměstnat jako údajní “státní úředníci”.

Po té však přišla pro parazita ještě lepší vlna – na plzeňské a jiných akademiích bylo možné si právní titul jednoduše KOUPIT. Tím se byrokratický systém už tak zahlcený nenasytnými parazity začal plně saturovat. Mafiánské megaskupiny – židozednářská uskupení a zločinecká spolčení rozmanitých skupinek vysoce postavených fízlů, státních zástupců a soudců společně v družném duchu s právními poradci a investičními bankéři popíjející své drinky v lokálních bordelech řízených těmi samými zkorumpovanými úřednickými degeneráty, kteří si mysleli a dodnes myslí, že “korupce je součástí života každého normálního člověka”.

Největší problém však měl zapáchající starý systém s obrovským počtem židobolševických špiclů a jejich pomocníků. Právě skončivší démonický režim jediné komunistické strany a jediného názoru hledal zaměstnání pro ty tuny zbytečných tajných fízlů s otřesně nízkým (ti inteligentnější s jazyky a kontakty většinou zmizeli v zahraničí, nebo se stali součástí Aliance) vzděláním a inteligencí – darmošlapú a parazitů jak v době komunistického režimu, tak v tranzitní době jeho pádu (byli rodiny i se třemi estébáky mezi příbuzenstvem, kteří se navzájem sledovali a udávali .. to byl v 50. – 80. letech minulého století běžný jev). Jednoduše řečeno jsou to ti, kteří dokáží profitovat z každého režimu, z každé války a každého chaosu. ZEDNÁŘI – pzn. pisatele: .. i mezi mými osobními kamarády – umělci a hospodskými povaleči, v té přechodové době, jich bylo hodně, ale v té době mi to připadalo bezvýznamné.

Všechny zednářské společnosti, stejně jako vlády a tajné služby včetně speciálních jednotek atomových sil (tajná společnost Dominiánů) a včetně (!!) velení největší armády na světě – Pentagonu – však infiltroval MOSSAD. Epstein byla jen jedna globální operace Mossadu s použitím všech globálních podzemních tunelů a prostor .. a taky (i pro mě) nepohodlná pravda – z největší pravděpodobností infiltrace a kontrola všech forem VPN. Proto neříkáme již zednářské, ale žido-zednářské. Ti nejvyšší si říkají Ilumináti a je jich zhruba 300 (asi jako židozednářských rodin, které ovládají českou republiku – těch je údajně 200), stejně jako “Výbor 300” stejného jména. Jejich společným nejvyším mottem a heslem je:

“Ordo ab chao”

Řád, který vzniká z jimi způsobeného Chaosu. JEJICH řád na kotrolu idiotů, kteří ho přijímají.

Jejich cílem je:

Gojim

Ten, který nevěří v satanistického boha Yehovu a žido-zednářské “filosofické” mozkovýplachy pro hlupáčky okresního formátu.

Jejich problém byl JEDINÝ a OBROVSKÝ. Vzhledem k tomu, že tyto estébácké špindíry z ulice nikdo nepotřeboval a všichni se jich štítili, protože jejich lustrační dokumenty nedovolovali jejich normální zaměstnání, byli považováni za mor, který někdo odmítl spálit, infekce, kterou nikdo neneutralizoval nebo hejno kobylek, které hledalo potravu = jednoduše řečeno PARAZITI. ALE BYLO TŘEBA JE ZAMĚSTNAT! Ale POZOR! Není tady řeč o nějakých “vysoce postavených estébácích”, ale o “řadové populaci obyčejných udavačů a práskačů a nebo podpindosníků” .. jak chcete. Je to stejný degenerační model.

Tento parazit našel skvělý způsob existence právě v Exekutorské Komoře a lehce koupitelných právnických titulech prakticky na všech českých univerzitách. Vlajkovou lodí byla potom Univerzita v Plzni. K těmto se přidali všichni pro korupci nebo “neschody” vyhození fízlové, kteří hledali snadné zisky a ze kterých se obratem ruky stávají zkušení kriminálníci kvůli znalosti zákonů a policejních procedur. Takže další silná neznámá, kterou jenom jako nutný chemický agens akceleruje známý Klausův výrok o tom, že “neexistují černé peníze” a také o tom, že “je třeba předat vládu v ČR do rukou silných oligarchů”. Každý umouněný fízl se těší na spolupráci (a platbu bordelem) se “svým mafikem”. A starý židozednářský sen o Gójim, kteří pojídají sami sebe byl realizován ve hmotě.

ALE CO BYLO ŽIVOTNĚ NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRO TYTO POSTKOMUNISTICKÉ PARAZITY BYLO TO, ŽE K PRÁCI EXEKUTORA NEPOTŘEBOVALI ANI ONI SAMI, A ANI JEJICH ZAMĚSTNANCI – POMOCNÍCI Z ŘAD ZADLUŽENÝCH KRIMINÁLNÍKŮ, NARKOMANŮ A NÁSILNÍKŮ Z ULICE – LUSTRAČNÍ OSVĚDČENÍ, KTERÉ STAŘÍ ESTÉBÁCI K VÝKONU VĚTŠINY FUNKCÍ NEDOSTÁVALI. O TO ZDE ŠLO PŘEDEVŠÍM!

Před globálním zabavením států a bank trustem One People Public 1776 to však ještě nešlo “dělat na plné pecky”, avšak po zabavení také České Republiky a její Centrální Rothschild (české) Banky přišel spasitel všech exekutorů a nové “státní firmy” prasident Zeman aka Shalom Ben Klobása I., a už jeho kandidatura a diskurzy smrděly na dálku i v obrazech zednářským zločineckým spolčením. Není žádným tajemstvím, že tento otřesný a zdegenerovaný poskok Mossadu a proklamátor všeho nejhoršího z židovstva, byl zvolen do svého vládního křesla právě exekutory. Dnes už víme, že to JSOU ZEDNÁŘI (= EXEKUTOŘI).

Stačí se letmo jenom podívat na slavný diskurz Zemana s Drahošem, na vlajkové lodi české debility – kanálu Čt24, kde člověku připadá, že jsou v zednářské symbolice skroucena snad i wolframová vlákna v halogenech.

Avšak nebyla to jenom zbytková genetická svoloč komunistické éry, která tento prosionistický a mafiánský pytel demagogie volila a podplácela volby jak a kde se dalo… ale také tuny obyčejných hlupáků, kteří neochvějně věřili, že tento chazarský panák přezdívaný Shalom Ben Klolbása I. nějak zredukuje už tenkrát dost markantnáí řádění exekutorů.

Pisatel tohoto článku k takovým idiotům také patřil.

Opak byl pravdou. Vláda Exekutorské Komise prostřednictvím hradního kancléře – vymahače Mynáře a tohoto ovarovitého prasečáka měla katastrofální důsledky. Hlavně na běžný život populace, sociální zdroje a vzdělání. Začalo opravdové a naprosto neotřelé vysávání všeho co z českého státu zbylo a masívní převody do soukromých rukou. Toto všechno bylo provázeno neustálým a neutuchajícím nárůstem cen bez jakéhokoliv důvodu.

Na jeho zvolení si češi a všichni další UVĚDOMILI TAKÉ DALŠÍ DŮLEŽITOU VĚC

ZEDNÁŘSKÝM ZLOČINECKÝM SPOLČENÍM ZFALŠOVANÉ VOLBY

“Nejvyšší správní soud nevyhověl žádné ze 109 volebních stížností na prezidentské volby, i když připustil porušení zákona ze strany Miloše Zemana a jeho týmu. Jejich fauly ale nebyly takové, že by dokázaly ovlivnit výsledek voleb. Zvolení Zemana prezidentem proto platí.”

Samosebou, že mediální žvásty stejně jakjo Nejvyšší správní soud kolem toho spíše špínu zametali, než ji exponovali, i když snaha soudce Baxy z Nejvyššího správního soudu byla na tu temnou dobu obdivuhodná. Co je na tom, že jsou volby cinknuté, že je počítá jakási neznámá skupina židů na statisťáku a výsledky se zametou za 14 dní a pak – NIKDO NIC NEVÍ, NIKDO NIC NEVIDĚL, NIKDO NIC NESLYŠEL A NIKDO SI NIC NEPAMATUJE. A kdyby náhodou …, NIKDO NEMÁ CO BY DOPLNIL. :))). Hlavně že volíme a pak si to v hospě rozdáme … standartní mentalita stupidního idiota.

Bylo totiž úplně jedno jestli Schwarzenberg nebo Zeman.

První z těchto zednářských mutantů extinkci populace českého území nezakrytě prosazoval a popisoval. Zatímco Shalom Ben Klobása I. – ten zvolený – ji aktivně prováděl. A i kdyby padaly trakaře, tato politika se musela plnit, protože NAŘÍZENÁ extinkce idiotů a zoombie mutantů matrixu – doslova a do písmene matrixových biorobotů – byla dokonce určena vyššími než pozemskými smlouvami.

Samotná vlastní volba, VŠECH, a nejenom Gojim, byla a je doposud jednou z pevných “bran” do Věku Vodnáře. Sebouurčený a individualizovaný jedinec ZNÁ SVOU HODNOTU a VÍ JAK JI VYJÁDŘIT. Ale toto vyjádření to se nikdy neděje prostřednictvím jiného – prostřednictví zástupce (nedej pánbu tzv. “voleného” 🙂 — NIKDY! Je to stav interdiktu. Souvereign je jen jediný a svrchovaný, Celistvý a plně integrovaný do kompozice Celku. Zahrnuje v sobě vládu, vojsko, soudce, žalobce i kata. Jinak není suverénní. Je státem s mezinárodní imunitou sám o sobě – což ti co jen bezduše “pouze vyplňují papíry” často vůbec netuší, ale co je nejhorší – ani NENÍ schopna v praxi aplikovat! Ani mentálně a ani fyzicky. A dokonce ani filosoficky .. 😦 ..

Inu, od toho se říká “většina”. A to zejména, protože neúprosný zákon evoluční biologie a na jakékoliv úrovni potvrzuje vždy potvrzuje evoluční nadřazenost menšiny, nad evolučně primitivnější většinou. Jednoduše, co je primtivní toho je VŽDY víc. A čím primitivnější, tím větší množství. Důkazy jsou všude, kde jsou jakékoliv živočišné nebo rostlinné druhy .. tam, kde je jakýkoliv život.

Také proto ho Sfinga nespálí svým pohledem, když ji na otázku jeho vlastní hodnoty (a ne tou historií zvulgarizovanou “otázkou pro blbce”) každý starověký hrdina hrdě odpoví, protože stav in – divido – duale = nerozdělené dvojnosti “těla a duše” = Celistvosti takovou odpověď zahrnuje. Je součástí vrozené autonomie a individualizované integrity do Kosmického Celku. Kosmickým vědomím jedince, který před – vizualizuje vývoj v rámci větších kosmických cyklů. JE na Cestě .. končící v nekonečnu a zahalené dýmem …

Jenže v té době jsme ještě netušili, že v r. 1996 VYPRŠEL MANDÁT ZÁPADNÍCH MOCNOSTÍ, které pomyslně nechali sio-nacisté “vyhrát válku” (viz. práce Noama Chomského “Jak nacisté vyhráli válku“) NA SPRÁVU GLOBÁLNÍHO FINANČNÍHO SYSTÉMU (neveřejné bankovní smlouvy). Číňané vyhráli spor odmítli americké dluhopisy jako (papírky na vytření zadnice) a Spojené Státy měly zaplatit svůj dluh v dolarech. Do vymáhání této platby byla také zapojena Společnost Bílého Draka:

Exekutorský zákon

Motejlova rada žido-zednářských právníků, kteří by všichni dnes měli stát před soudem a být popraveni za velezradu, vypracovala ještě před pádem věží (před rokem 2001 – událost masové nukleární vraždy globální Kabaly) tzv. exekuční zákon.

Motejl, který měl se svou kohortou kabalistických právníků vypracovat novelu “POST bolševického” exekutorského zákona na ilegální konfiskace majetku rukama exekutorů a ilegální masové vystěhovávání českého-moravského-slovenského obyvatelstva z pozemků zakupovaných masově semity (židy a muslimy) s nízkým inteligenčním kvocientem a naprosto nekompatibilními barbarskými zvyky svých stovky let mentálně a sociálně (v podstatě inbreedingem) retardovaných následníků satanistického boha Yehovy a pedofilního neúspěšného proroka a masového vraha Mohameda. Odvěké nepřátele všeho křesťanstva a slovanstva speciálně.

Hned po té udělala sionacistická chazarská mafie – za odměnu – z Motejla ombudsmana lidských práv, který nikdy nic nevyřešil a každého tak akorát natřel. Správný chazarský zkurvysyn v motýlku. Průměrný český hňup by ho charakterizoval jako “příjemného člověka”. Nikoho by nikdy nenapadlo, jaká chazarská megazrůda se v tom kostkovaném bílém saku skrývá.

Exekutorská komora ČR

Doslova a do písmene MĚSÍC A PŮL po pádu věží a nukleární masové vraždě amerických občanů, která připomínal fénický satanistický rituál s dětmi smaženými zaživa v soše boha Baala (féničené byli semité, čili stejný kořen jako arabové a židé), vzniká české s.r.o, čistě obchodní subjekt na ochranu žido-zednářských zlodějů, kteří pomalu, ale jistě nachystali celý systém na jeho kompletní VYCUCNUTÍ, likvidaci populace a její nahrazení. Vzniká EXEKUTORSKÁ KOMORA ČR.

“Ozval se neuvěřitelně hlasitý, pronikavý, svištivý zvuk a za okamžik mě pohltily plameny,” říká.

“Bolest byla nevypočitatelná, drtivá, pronikala hlouběji a hlouběji.

“Hořela jsem zaživa. Jiná slova pro to neexistují.”

Zničení World Trade Centra samotnou chazarskou bankovní mafií, která tak zničila další ze začátků agendy NESARA a následné GESARA zničením počítačového centra NESARA námořnictva spojených států pro rozdělování finančních balíčků ve 2. podlaží budovy č.7 (to je ta “co spadla a nikdo nevěděl vlastně proč” a brzy zmizela ze všech záběrů) bylo skutečným počátkem a výstřelem sionacistické chazarské a zednářské chátry k masívní depopulaci planety a hlavně likvidaci “příliš vyspělého” evropského obyvatelstva už desetiletí přichystanýmnotoricky známým Plánem Kalergiho..

Forma ilegálního vystěhovávání a masívního zadlužování populace tak souvisí jasně s akty velezrady a a nejenom s obchodními záležitostmi v rámci UCC.

ďábelké, zlodějské, prolhané a non legální fízl-soudně-bankovní chazarské mafie, jenž CELÝCH JEDENÁCT LET PO EXEKUCI JEJICH DOMĚLÉHO A ZCELA NELEGÁLNÍHO MAJETKU A JEJICH NELEGÁLNÍCH STATUSŮ (státy a banky,kterých se chazarsko – zednářská lůza plně zmocnila; o to horší, že se to stalo v době Stanného Práva!) neustále vytváří falešné dluhy, dlužníky a falšuje státní znaky, zneužívá taláry a unformy zaniklých a exekuovaných obchodních subjektů, nedávají vlastní podpisy na údajné rozsudky a od svých korupčních a zlodějských činů utíkají vylhávajíce ještě nelogičtější nesmysly než pětiletí fagani, kteří přijdou pozdě do školy. A už i ty jim v jejich retardované argumentaci docházejí.

“Eseróčka” této mafie, která se celých 11 let vydává za “stát” a na svých lžích ještě nestydatě před celým světem trvá, nemají právo ani na holou existenci, natož tak na vymáhání tzv. “pohledávek”, které jsou pouze PŘÍMOU FORMOU VYDÍRÁNÍ A OZBROJENÝCH LOUPEŽÍ této fízl-soudní evolučně-biologické strusky humanity = genetického odpadu lidstva. Nejde z nich strach, jen zápach jejich strachu je cítit na kilometry, páč většina z nich skončí na popravišti nebo v táborech FEMA.

Jejich pohledávky nemají co pohledávat ve schránce jakéhokoliv suverénního člověka – individuální bytosti z masa, kostí a krve, naopka oni sami jsou za své mezinárodně PROTIPRÁVNÍ JEDNÁNÍ žalováni u vojenských tribunálů po celé Evropě a prostřednictví žalob u UCC jim je okamžitě zabavován a konfiskován všechen jejich majetek a jsou bleskově odvoláváni z funkcí nejvyšším státním tajemníkem ministerstva vnitra. Tudy vede cesta k jejich konečné likvidaci a konečnému řešení všech chazarských zlodějů, podvodníků, pedofilů, lovců lidí a obchodníků s orgány dětí a z nich extrahovaným adrenochromem.

Stejně tak se stalo i se zbytkem ďábelsky zlodějské Mynářovy – Šabršulovy a aktuálně Bsonkovy fízl-soudní mafie z Uherského Hradiště (p.př.: Mynář byl poskok aka kancléř – bývalý “vymahač dluhů” pravděpodobně popraveného údajného prezidenta české republiky Zemana zvaného v našich kruzích Shalom Ben Klobása I. pro jeho pozitivní vztah k Mossadu a vůbec celé chazarské zlodějské exekuční lůze) údajně policejních agentů, kteří jsou však spíše “agenty pracující pro cizí mocnost”, kteří pracují jako vymahačská komanda nelegálních soudních příkazů doslova a do písmene vycucávaných z prstu místním údajným tzv. “státním zastupitelstvím” – zde podotýkáme, že žádný stát neexistuje, stejně jako jeho údajné “zastoupení”, pakliže se nejedná o přímé zastoupení státu místní policejně-soudní mafií (předpokládáme, že jde o obecný vzorec-protokol jejich tzv. “práce” aneb kterak ta lůza krade a jakou používá pseudo-legální metodologii), což je jen další zástupné eseróčko dalších paragrafoidních hochštaplerů, lhářů, zlodějů a podvodníků v talárech.

Nikdo z nich nevyvrátil – a ani se nepokoušel – ani jedno místopřísežné prohlášení, které bylo těmto lokálním buranům v různých českých a slovenských lokalitách, stejně jako vysokým státním úředníkům osobujícím si neexistující funkce, a vládnoucích podle těch nejprimitivnějších absolutistických privilegií, zasláno. NIKDO Z NICH NEVYVRÁTIL ANI JEDEN BOD z 27 bodů JAKÉHOKOLIV affidavitu – místopřísežného prohlášení zaslaného kýmkoliv z Trustu Věčné Essence nebo jen jako součást připravovaných žalob na vojenské tribunály nebo soudy UCC.

Taková je nepohodlná pravda pro každého klinického idiota, který ještě dodnes věří v modlu “českého státu” nebo dokonce, že “stát něco blahodárného a smysluplného organizuje pro tzv. občany” nebo to snad “má v organizační náplni” – i když mediálně proklamované; a idiot je jediná zdravotní charakteristika, která je adekvátní aktuálnímu mentálnímu stavu každého takového “věřícího”.

Zda se jedná také o pedofilní zločinné spolčení, které se zabývá “lovem lidí” speciálně mladých žen na prostituci tím, že jim zlikvidují nelegálním dluhem jejich rodiny, děti dají zednářské soudy na výchovu pedofilům a sami zůstanou s majetkem těch zdevastovaných rodin, to už nikoho absolutně nezajímá. Tak hlubokou “mysl” masa 97% “volících” idiotů nemá. Chlap většinou skončí na ulici nebo se oběsí. Za jejich zvěrstvy zůstávají zničené životy miliónů rodin a majetek, který přechází hladce z rukou jedné mafie do rukou dalších, ještě horších jako jsou usazující se muslimská populace nepřátelská vůči všemu evropskému a nebo skupujní celá území a vesnice bohatí chazarští megapřekupníci tzv. “na kšeft”, počítajíce logicky s budoucím růstem cen pozemků – což je při současném katastrofálním úbytku populace jen chimérou, které může věřit jen retard jim podobný, protože tyto ceny rozhodně neporostou .. naopak.

AKTUALIZOVANÝ SEZNAM ZLODĚJŮ, LHÁŘŮ a VRAHŮ MNOHA MÍSTNÍCH RODIN Z TRIBÁLNÍ CHAZARSKÉ FÍZL – SOUDNĚ – BANKOVNÍ MAFIE – ZEJMÉNA V UHERSKÉM HRADIŠTI, KTERÉ JSOU PROPOJENY S CENTRÁLNÍMI VLÁDNOUCÍMI TRIBÁLNÍMI KLANY, A KTEŘÍ SE MASKUJÍ JAKO “ÚŘEDNÍCI STÁTU”:

TKADLEČEK JAROMÍR

BSONEK MARTIN

FIALOVÁ IVA

GREGÁREK LADISLAV

BLAŽEK ANTONÍN

KODRLA PATRIK

GABRHEL BOHUMIL

JÍCHA LUKÁŠ

LUHAN IVO

DOLANSKÝ PAVEL

DEJMEK LADISLAV

MAHDAL LUKÁŠ

POTOMSKÝ MICHAL

STŘÍŽ IGOR

DOBEŠ JAN

Evropský právní systém

Boj proti světovému a evropskému zednářstvu má také své oběti. Jednou z nich byl známý Maxmilián Kolbe (umučen v koncentráku), který BOJOVAL proti zednářům “a proti služebníkům Lucifera” velmi aktivně a založil dokonce na toto téma periodikum a také jeden Řád.

To bylo před 100 lety, ale od té doby světové zednářstvo dosáhlo toho, že implementovalo prakticky na všech úrovních společnosti synkretického ducha relativismu a od té doby prakticky NEEXISTUJÍ standarty jako Dobro, Krása, Pravda .. tři atributy boží.

Místo těchto atributů implementovali zednáři prakticky po celém světě absolutní morální relativismus.

Teď pouze sbírají plody své práce. Došlo k podivné události, kdy ředitel francouzského muzea zednářství jakoby zradil zednářskou myšlenku tím, že zveřejnil, že prakticky všechny zákony francouzské republiky jsou odvozeny ze zednářských regulí schválené zednářskými plény V RÁMCI JAKÉKOLIV STRANY !! Speciálně zdůrazňuje zákon o potratech a zákony legalizující plně LGTB hnutí. Je nad slunce jasnější, že na takovém “schvalování zákonů” není tedy NIC demokratického. Systémn funguje takovým způsobem po celé Evropě.

Několik zednářských lóží (používajících jako proxy tzv. “politické strany” – největší lákadlo vygumovaných makovic co je neustále volí) předkládá své “zákony” parlamentu, aby je schválil a zavázal plnit populaci jakéhokoliv státu. Je jasné, že žádní tzv. “občané” nemají na tvorbu těchto zákonů ani nejmenší vliv.

A tehdejší velmistr velké francouzské lože, který byl součástí vládnoucího kabinetu, který schválil zákon o potratech, se vyjádřil o tomto zákonu jako o: “velkém vítězství zednářstva nad židovsko-křesťanským myšlením..” .. a mluvili často o “životě” jako o “materiálu, se kterým se musí pracovat” ..

A všechny politické strany jsou pouze DERIVÁTY a PODŘÍZENÝMI zednářských lóží. Je také historickým faktem, že stejný hoax, který si vytvořili židi s holocaustem, tak zrcadlově stejný si vytvořili také zednáři – o velkém pronásledování zednářů ..apod.

NIC takového se NIKDE reálně nestalo !! Ani židům a ani zednářům. V té nejvidtelnější světové zednářské organizaci -americké – je (p.př.: dnes už spíš bylo … tihle budou dávno popravení) 50 členů známého CFR.

Prezident UNESCO řekl už ve 48 roce minulého století, že: “NIC není neměnného ani věčného co se týče ETIKY” ..Takže první implementovali synkretické myšlenky a potom scela otevřeně začali implementovat antikřesťanské politiky v jakékoliv zemi, kterou si vybrali.

Ideologie pohlaví a všechny politiky vedoucí proti lidské přirozenosti jsou hlavními tématy zednářů. OSN je také (p.př.: také můžeme použít minulý čas ..) nejůčinnějším a nejsilnějším veřejným pařátem-opěrným bodem světového zednářstva. Všechny tyto politiky mají konstantní a velmi silný základ a záštitě v OSN.

CELÁ BRITSKÁ JUDIKATURA BYLA UŽ V 90. LÉTECH MINULÉHO STOLETÍ KOMPLETNĚ V RUKOU ZEDNÁŘŮ ! což už tehdy žaloval britský premiér Jack Straw. Celý soudní systém (a dokonce i celý státní systém!) byl už tehdy – a byl to obecný záměr světového zednářstva – pod kontrolou zednářů a jejich hierrachie, čímž se právní a soudní systém totálně zbavil nezávislosti. Takže není nic demokratického na tom, když tento systém podléhá nebo je infiltrován lidmi, kteří jsou zavázáni v rámci své hierarchické struktury a nikoliv zavázáni zájmy státu nebo nestranosti. 
Je to prostě KONEC nezávislé justice.

O TOM, JAK FUNGUJE VELKOPODNIKÁNÍ DÍKY IMPLANTACI GENDEROVÉ STÁTNÍ IDEOLOGIE MLUVÍ BÝVALÁ ÚŘEDNICE OSN, AMPARO MEDINA.

“….. Tato genderová filosofie, jakmile se už jednou začne protlačovat mezi různé ženské skupiny, já nevím, ale mě připadá, že my jsme nakonmec vždy ty, co nejvíc ztrácíme, a nevím, proč jsme my feministky tak umlčovány. Tolik jsme bojovaly za to, abychom měli univerzální práva na sociální úrovni, a teď přijdou s tím, že neexistuje vlastně pohlaví. Že neexistuje ani muž a ani žena, a nyní jsou LGBT skupiny ty skupiny, které ovládají všechny tyto zákony.

Tyto skupiny, které vznikly díky mezinárodní finanční podpoře nejen farmaceutických kartelů, ale také mezinárodně uznávaných a známých klinik, které jsou schopny měnit sexualitu lidské jedince, což jsou kliniky s miliardovými příjmy. Já nevím, jestli si dokážete představit, kolik peněz dnes znamená změnit si pohlaví, ale jedná se o operaci v řádech desetitisíc dolarů, přesně zhruba 20.000 dolarů za jednu operaci a hlavně musíš používat jejich chemoterapii a hormony celý svůj další život, protože je to proti tvé přirozenosti, protože tvoje přirozenosdt je samozřejmě jiná a tvé přirozené hormony fungujou zcela jinak. A takže to je na celý život, a tím se to stává vlastně obrovským obchodem. Navíc ti nabízím změnu tvého pohlaví, ti nabídnu vzít ho nebo dát jiné, ti nabídnu jiné pohodlné věci, třeba nový knírek … “

Bývalý šéf FBI Ted Gunderson potvrdil, že Ilumináti chtěli ovládnout svět, a tak infiltrovali všechny úrovně společnosti včetně žalobců, soudců, průmyslu, politiků a Bílého domu. Jejich Tajná smlouva byla úmyslným zánikem lidstva prostřednictvím válek, pandemií, klimatických změn, rozdělení, jedu, teroristických činů, nemocí a smrti. Ilumináti byli členy Výboru 300, který prosadil tuto Tajnou smlouvu proti lidskosti.
Vojenská aliance Bílých klobouků byla v procesu demontáže Výboru 300 Iluminátů.

Armáda je jediná cesta

REMEDY

Anglický originál s upravenými fonty a českými institucemi a armádou

Český překlad s upravenými fonty a českými institucemi a armádou

PRŮVODNÍ DOPIS V ANGLIČTINĚ A ČEŠTINĚ S PODROBNÝM VYSVĚTLENÍM

2 – E-MAILU nebo-li 2 – ZASLÁNÍ.

Kdo ví, ten ví.

BOOM! Závěrečné fáze globálních vojenských operací:

Pozemní velení a globální Stanné právo

V době, kdy se jako požár šíří šuškanda o globálním Stanném právu, se pod povrchem šíří strach, se kterým musí každý jednotlivec počítat. Nacházíme se v epoše monumentálních změn, kdy se neviditelná ruka pozemního velení snaží přetvořit samotnou podstatu našeho světového řádu. Odhalme zahalené pravdy této seismické změny, kdy jsou vlády zatlačovány do neznáma a globální instituce se hroutí na kolena.

Éra vlád uplatňujících nadvládu je u konce. Od odlehlých komnat mocných institucí až po samotné chodníky, po kterých šlapeme, svět už není tím, čím býval. To vše díky, nebo možná ne díky, obskurní a stínové entitě známé jako Ground Command.

Ač to může znít dramaticky, svět stojí nad propastí. Nacházíme se uprostřed tektonického posunu, transformace hlubší než jakákoli válka, smlouva nebo geopolitická událost za našeho života. Mezinárodní válečný stav vrhá svůj mrazivý stín a velení pozemních sil organizuje tento mamutí převrat.

Když mluvíme o stanném právu, často si představíme tanky v ulicích a noční zákaz vycházení. Ale machinace pozemního velení jsou jemnější, zákeřnější, pracují ve stínech, pronikají do nejvyšších pater moci a přetvářejí naši realitu.

Je to ohromující, že? Ty mocné bašty, uznávané vlády, které kdysi s pompou a pýchou deklarovaly svou nadvládu, jsou nyní zkrachovalé a neuznávané. Jejich suverenita, kdysi neotřesitelný pilíř identity, je nyní v troskách a zoufale čeká na potvrzení od záhadných Archivářů a Síně záznamů prostřednictvím kanálů Pozemního velení. https://amg-news.com/boom-the-final-stages-of-global-military-operations-ground-command-and-global-martial-law/

Seznam obvinění, zatčení a poprav – Demontáž agentů a dvojníků Deep State – “Máme to všechno” ~Q!

Připravte se na vojenský systém GESARA a nouzové vysílání NESARA (EBS)

Představte si to: Jste pohodlně usazeni ve svém obývacím pokoji, když najednou začne blikat televizor. Ozve se autoritativní hlas:

“Toto je systém nouzového vysílání (EBS). Toto není cvičení. Zůstaňte naladěni.”

Situace je zoufalá a národ SUA stojí na pokraji sil. Co bude následovat? Připoutejte se a připravte se, protože se ponoříme do labyrintu světa EBS, Stanného práva, Deep State a tiché skupiny hrdinů známých jako Bílé klobouky.

V srdci našeho národa, v SUA, zuří neviditelná bitva. Bitva stará jako civilizace sama – válka o moc, snaha o ovládání. Pokud jste si mysleli, že EBS je jen o nouzovém vysílání, čeká vás otřesné probuzení. Náš příběh nabere dramatický spád, když odkrýváme vrstvy skrytého systému, který je mnohem víc než jen nástrojem pro vysílání.

Co je systém nouzového vysílání (EBS)? Systém EBS se zrodil z touhy po efektivní komunikaci v krizových situacích a vyvinul se v mnohotvárnou obludu. Vládní nástroj určený ke sdělování životně důležitých informací během mimořádných událostí v zemi se stal styčným bodem v šachové partii mezi hlubokým státem a bílými klobouky.

  • Doporučení ministerstva FEMA nabízejí následující tipy, aby všichni obyvatelé provedli tři jednoduché kroky připravenosti: Získejte sadu, vytvořte plán a zůstaňte informováni.“*
  • To zajistí, že každý bude bezpečně umístěn ve svém domě a bude moci být svědkem historického okamžiku, který odhaluje všechny pravdy, zastírá atd. prostřednictvím EBS, která se blíží.
  • Musí proběhnout test a poté kontrola všech výskytů a činností. Možné důsledky na národní a globální úrovni mohou být poměrně komplikované, takže věci musí být v souladu s protokoly. Ano, pokud se věci nedělají precizně a dokonale, má to mnoho důsledků. Toto je praxe, která probíhá před skutečnými lidmi, aby viděli reakce a přesnost na to, co se blíží, co mění lidstvo.
  • Slyšeli jsme, že plán je nyní konečně podepsán, ale opět jsem jen posel. Buďte připraveni se v případě potřeby upravit s ohledem na možné časové změny. Jen pár vyvolených zná přesný okamžik a přesné načasování událostí. Z bezpečnostních a jiných zřejmých důvodů musí být řádně uchováván v soukromí.
  • EBS bude vysílat přehrávání 8hodinového videa. Bude se přehrávat 3x denně po dobu 10 dnů Communication Darkness. Během těchto 10 dnů komunikační temnoty se stanou následující věci.
  • Na naše telefony obdržíme 7 „trumpet“ alias EBS textových zpráv, které nás upozorňují, abychom si v tuto chvíli naladili televizi.
  • Naše telefony budou fungovat pouze pro 911 a jsme informováni, že bude k dispozici aplikace Signal, která je vojensky šifrována.
  • Během této doby nám nebude fungovat internet. Naše bankomaty nebudou fungovat. Po 10 dnech Communication Darkness (= komunikační temnoty) se připojíme k novému kvantovému internetu.
  • Lidé jsou vyzýváni, aby se zásobili alespoň na tři týdny jídlem a vodou. Připravte se na jídlo, vodu, toaletní papír, generátory atd. za toto velké odhalení probuzení.
  • Do konce měsíce máme slíbený nový internetový systém Star-link.
  • Zatímco mluvíme, týmy koordinující tuto důležitou historickou událost předělávají EBS, aby zajistily maximální bezpečnost pro všechny zúčastněné, aby zůstaly trpělivé, když se věci dokončují. Chtějí se ujistit, že nedochází k žádnému rušení jakéhokoli druhu. Ti, kdo plánují, chtějí, aby nikdo nepropadl panice, protože jde pouze o odhalení pravdy.
  • Po EBS a my jsme prošli 10denním výpadkem mainstreamových médií a proseděli jsme všechny 24/7 (osmihodinové filmy), vrátíme se k normálu jako obvykle? Odpověď zní: Po E B S a 8 hodinách 24 7 se všechny filmy změní.

Podpora života, připojená ke starému a zlému systému, bude vytažena. Lidstvo a planeta Země současně přecházejí do systému vědomí kvantové reality (Mír a Prosperita). Konec otroctví finančního a lidského vědomí. Staré systémy vlády, školství, financí, zdravotnictví, obchodu a obchodu atd. budou všechny demontovány a nahrazeny.

  • Budeme mít novou měnu s názvem USN US NOTE a zlatou krytou.
  • Nyní je čas upozornit co nejvíce lidí, kteří budou poslouchat. Nebuď příliš hrdý. Jdi varovat ty, které miluješ, i když si myslí, že jsi blázen. Vaším cílem pro ostatní je skutečně pomoci absorbovat šok z toho, co přichází.

Stanné právo: Poslední Trumpova karta.

Stanné právo, deklarace, která pozastavuje běžné právo a uděluje vojenskou pravomoc nad civilními funkcemi, je konečným trumfem Deep State. Je to drastické opatření, které však přichází do hry, když se poměr sil nakloní. Co se ale stane, když se vyhraje tento trumf, a jak byste měli vy, občan, reagovat?

EBS, stanné právo a vy. Když je vyhlášeno stanné právo a nastoupí EBS, Deep State by chtěl, abyste zpanikařili. Ale pamatujte, panika je nepřítelem rozumu. Místo toho byste měli zůstat v klidu, být informováni a připraveni. Použijte EBS jako zdroj informací, ne spekulace. Nedovolte, aby strach zatemnil váš úsudek.

Každé vysílání, které přijímáte, by mělo být zkoumáno a ověřeno. Ale také nezapomeňte zůstat ostražití. Sledujte činy své vlády, zpochybňujte jejich motivy a čiňte je zodpovědnými. https://amg-news.com/decoding-the-imminent-ebs-military-in-training-for-implementation-of-the-emergency-broadcast-system/

Kolaps CIA, MI6, Mossad, chazarského finančního systému, MMF, falešných Federalních Reserv, Wall Streetu

1. září 2023

V monumentálním povstání, které otřásalo základy světové finanční scény, zahájila aliance BRICS, podpořená tajnou spoluprací s americkou armádou a globální vojenskou koalicí, bleskovou válku proti MMF, CIA, MI6, Mossadu a tajné chazarské finanční říši. Tento odvážný krok umožnil BRICS převzít kontrolu nad 80 % planetárních zásobovacích a distribučních sítí ropy a navíc ovládnout šest z deseti největších těžařských zemí. Zorchestrování, které se událo za oponou této seismické transformace vyslalo rázové vlny globálnímu Deep State a spustilo šílenou paniku, která se ozývá z Pentagonu do DNC.

Kdysi nezpochybnitelná nadvláda MMF, CIA, MI6, Mossadu a chazarské finanční elity se zhroutila a odhalila propracovanou síť kontroly, kterou vytvořili kolem národů a ekonomik. Pod záštitou zlověstných operací MMF byla na národy vržena stínová síť finančních manipulací, krádeží ropy a dluhového zotročení. Triliony dolarů byly tajně odčerpány z národů prostřednictvím lstivého spojení klamu a nátlaku, čímž se ekonomiky otřásly a občané byli zatíženi nepřekonatelným dluhem.

V symfonii strategické brilantnosti zorganizoval BRICS pečlivě naplánovaný převrat a lstivě nalákal MMF k falešnému pocitu stability. Nic netušící cíle, včetně Argentiny, byly vedeny k tomu, aby věřily ve fasádu pokračující spolupráce. Skutečná zápletka se však rozvinula, když Venezuela v jedenáct hodin obratně vyměnila spopjenectví a uzavřela poslední dílek skládačky BRICS. Tento odvážný manévr posunul rovnováhu sil a zanechal Deep State v šoku se ztrátou kontroly.

Zdroj: https://geopoliticsastrology.wordpress.com/2023/09/11/remedy-napravna-opatreni-jako-pohrebni-funebr-cele-czech-republic-ltd-deep-state-fizl-soudne-bankovni-chazarske-mafii/

Nacismus v USA. ADL špehuje američany v jejich domovech kvůli jejich názorům a smýšlení

Anti-Defamation League (ADL) používá tajně MIKROFONY v PC ke špehování Američanů v jejich vlastních domovech na odhalování „toxické řeči“ a antisemitismu. Nacismus v plné parádě jen naruby. Objekt pronásledování se sice mění, ale metody zůstávají stále stejné. Dnes vám nabízím překlad článku z Natural News dokazující trend současné pozvolné proměny USA na totalitní policejní stát pod tyranií a diktátem zločineckého syndikátu globalistů jehož praktiky si rozhodně v ničem nezadají s praktikami německých nacistů.

Zjistilo se, že roboti s umělou inteligencí (AI) vycvičení Anti-Defamation League, židovskou elitní skupinou, nyní odposlouchávají hráče videoher Call of Duty prostřednictvím hlasových chatů přímo ve hře.

Cílem ADL s touto veskrze špionážní operací řízenou AI je chytit ty hráče, kteří se zabývají „toxickými projevy“, nebo „nenávistnými projevy“, „diskriminačním jazykem, obtěžováním a dalším nežádoucím jednáním,“ uvádějí k tomu zprávy.

Podle Alexe Jonese z Infowars tento high-tech zásah do soukromí „signalizuje zrod takového totalitního režimu v USA, že by mu Hitlerovy nacisté mohli závidět“.

„Takže Alexa ve vašem domě vás poslouchá, asistenti Google také a ukázalo se, že to celé právě ADL v podstatě naprogramuje a také ovládá,“ vysvětlil Jones v nedávném jednom segmentu pořadu „The Alex Jones Show“ – podívejte se na video níže abyste se dozvěděli více .“Je to jednoznačně ta vůbec nejnacističtější věc, jakou jsem kdy viděl. Nacisté přece přesně takle sledovali lidi, cenzurovali lidi, nebo zcela bojkotovali lidi, dávali Židy a další lidi do ghett, nedovolili jim mít žádné obchody, znemožnili Židům mít bankovní účet.“

Ve jménu boje proti „antisemitismu“ budují v americe globalisté plnohodnotný totalitní policejní stát, který vás pořád sleduje a vždy poslouchá.

Vzhledem k tomu, že ADL je řízena Židy, tak vlastně existuje pouze za účelem boje proti „všem formám antisemitismu a zaujatosti, pomocí inovací a partnerství k posílení dopadu“, a skutečně by se zdálo, že jde jen o jakési převrácení scénáře při srovnání s tím, co se dělo během II. světové války.

Jak se blížíme ke skutečně ostré třetí světové válce, tak ADL velice aktivně buduje v USA totalitní policejní stát, jen proto, aby se pokusil zabránit lidem v tom, aby říkali o Židech špatné věci, a používá k tomu AI jako svou digitální donucovací armádu.

„Je to normálně regulérní globalistický zločinecký syndikát,“ říká Jones o ADL a jejích partnerech. „Je to normální mafie, která jednoduše skrývá celé převzetí ‚nového světového řádu‘ za nějakoui organizaci pro občanská práva.“

Odpůrci svobody projevu už nejdou jen po tom, co považují za „nenávistné“ projevy, což je samo o sobě nesprávné pojmenování. Nyní chtějí skoncovat se všemi „toxickými“ řečmi, ať už to znamená cokoliv.

Podle Jonese je ADL „mnohonárodnostní skupina Mossad-CIA-Mi6, která má soukromé zpravodajské důstojníky ve většině policejních oddělení, a to dokonce i v malých městech“.

„Dosadili si mnoho vlastních soudců a jejich hlavním úkolem je dovést Ameriku k absolutní tyranii. Jsou silně zapojeni do nové smlouvy OSN, která zcela ukončuje svobodu slova, tak jak ji dosud známe.“

Poté, co Elon Musk koupil Twitter, obnovil jeho soukromí a změnil jej na platformu nazvanou „X“, tak okamžitě také zahájil poměrně zdlouhavý proces odhalování všeho, co nejen ADL, ale mnohé další organizace v rámci nechvalně proslulého amerického deep state léta dělaly, aby kontrolovaly vše, co se kde říká a sdílí na sociálních sítích.

Prostřednictvím Twitter Files Musk ale dnes shazuje doslova bombu za bombou a nedávno již oznámil, že jeho společnost nemá jinou možnost, než žalovat ADL za pomluvu, a to na základě toho, co vše již bylo odhaleno.

„Interně zjistili, že ADL v podstatě provozuje Twitter jako prostředníka pro FBI a CIA,“ říká Jones. „Musk slíbil, že tyto dokumenty zveřejní příští týden. Spousta z nich už vyšla v Kongresu – to je naprosto nezákonné.“

Zdálo by se, že dny ADL jsou sečteny. Musk se od svého ovládnutí Twitteru rozhoupal a vypadá to konečně, že nenechává kámen na kameni, pokud jde o to, aby každý člen Cenzurního průmyslového komplexu byl osobně odpovědný za každý svůj útok proti Prvnímu dodatku.

ADL je zkrátka nacistická toxická organizace, která musí být zrušena, aby byla zachována ústavní práva Američanů. Více se dozvíte na FirstAmendment.news .

Zdroj: https://www.naturalnews.com/2023-09-08-adl-hidden-microphones-spy-americans-toxic-speech.html

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z mých soukromých zdrojů a z vašich darů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100

do zprávy pro příjemce jen napište prosím: „dar Myšpuli“

S pokorou děkuji!

Umělá inteligence AI se má vyrovnat té lidské již do roku 2029

Článek Roberta Jonatana z Natural News Mikea Adamse

Někteří čtenáři Natural News možná znají film Colossus: The Forbin Project z roku 1970 s Ericem Braedenem v hlavní roli, než se stal hvězdou telenovely, o vnímajícím superpočítači, který si je vědom sama sebe [spoiler alert], který ovládne svět.

Takováto hrozivá prognóza se však již nenalézá pouze v oblasti sci-fi filmů.

Miliardář Elon Musk, šéf Tesly a SpaceX a spoluzakladatel PayPalu,již v roce 2014 varoval , že umělá inteligence (AI) může velice rychle zničit celý lidský život, protože nám budou vládnout chytřejší a intuitivnější roboti než jsou lidé

Následně také tvrdil, že když umělá inteligence předčí tu lidskou, tak lidé budou znepokojivě deradováni až na úroveň inteligence srovnatelnou třeba s takovou domácí kočkou.

V roce 2015 varoval Health Ranger Mike Adams, zakladatel Natural News , že jakmile se technologie umělé inteligence rozvine do vysoce rozvinutých, sebevědomých systémů, lidská rasa začne mít velký problém se skutečným Terminátorem .

„Provádějte to po období pouhých 4-5 generací a získáte tím stroje s kognitivními schopnostmi na úrovni jakýchsi polobohů a takovému stroji bude trvat třeba jen mikrosekundu, než zkrátka dojde k závěru, že lidé jsou tou největší hrozbou pro jeho vlastní existenci,“ napsal Adams .

Na nedávné konferenci SXSW v Austinu v Texasu učinil ředitel inženýrství Google Ray Kurzweil (69) odvážnou předpověď o „singularitě umělé inteligence“, uvedl londýnský Express. Vzhledem k potenciálním důsledkům si možná budete chtít toto datum uložit.

Do roku 2029 budou mít počítače inteligenci skutečně na úrovni lidí. To povede k tomu, že počítače mající lidskou inteligenci, kterou s můžemei vložit přímo do mozku, spojíme oboje je s cloudem a rozšiříme to, kým dnes jsme. Dnes to přitom už vůbec není jen scénář ze vzdálené budoucnosti. Částečně je to totiž již tady a bude se to jen zrychlovat.

Na rozdíl od událostí v projektu Forbin , Kurzweil trvá na tom, že taková vysoká pravděpodobnost, že by vládci pomocé AI zotročili lidi, je podle něj značně nerealistický scénář. Futurista, autor a vynálezce dodal, že s AI: „Možná ještě nejsou v našich tělech, ale do 30. let 20. století propojíme náš neokortex, část našeho mozku, kde přemýšlíme, s cloudem. Budeme více sexy. Rozšíříme svou mysl a ukážeme tyto umělecké kvality, kterých si vážíme.“

Elon Musk nedávno koupil začínající společnost s cílem vyvinout takzvanou technologii neurolink pro připojení lidského mozku k počítači za účelem dosažení lepších kognitivních funkcí. S neziskovou organizací OpenAI již zahájil iniciativu požadující nové bezpečnostní standardy pro AI.

Studie účetní firmy PriceWaterhouseCoopers zase tvrdí, že roboti a umělá inteligence by jen v Americe mohly během příštích 15 let převzít až dvě z každých současných pěti pracovních míst.

Zdroj: https://naturalnews.com/2018-11-21-human-level-intelligence-to-be-matched-by-ai-by-2029.html

Totální válka proti pravdě

Existuje jeden fenomén dnešní doby, který se globálně velmi rozmáhá a to obzvláště v oblasti mainstreamových médií a tím fenoménem je bezuzdné LHANÍ. Co zpráva to manipulace, propaganda nebo přímo sprostá lež. Zároveň s tímto neustálým lhaním se rozmáhá další fenomén, tím je válka proti „dezinformacím¨ jinými slovy: je to válka proti pravdě. Bitevním polem v této válce je digitální on-line prostor a mediální prostor. A vojáky jsou pak různé technologické společnosti cenzurující své on-line platformy, sociální sítě a video-platformy, pak jsou to ti současní cemperátoři, nebo-li ověřovatelé faktů a další různí bojovníci proti údajným dezinformátorům a dezinformacím (čti : proti režimu nepohodlné pravdě)

Článek Ericca Uttera z American Thinker.com

Nyní probíhá totální válka proti pravdě – a my tady v Americe jsme v její přední linii… ať už si to někteří z nás uvědomují nebo ne. Pokud tuto válku prohrajeme, tak již nemůže dojít ani k obnově ani k návratu. Toto tvrzení přitom rozhodně není nadsázkou, ani se nezrodilo z nějaké neznalosti nebo třeba z nepřiměřeného pesimismu.

Je smutné, že prostým faktem je to, že dnes je tak velmi snadné lhát. Kdokoli to může udělat, aniž by přitom čelil jakýmkoliv skutečným následkům. (Viz také: Dr. Fauci, Bidenovi… a, no, a také valná většina politiků, tečka.) Ale odvážíte se říct dnes veřejně také ničím nepřikrášlenou pravdu? Je značně pravděpodobné, že v tom řípadě budete jen zesměšňováni, dehonestováni, nebo rovnou zrušeni – a možná nakonec budete i obviněni a pak třeba dokonce uvězněni.

Jak se to ale mohlo stát? Čím to je? Byli jsme přece skoro všichni biblicky poučeni, abychom vždy hledali pravdu. „Cesta je pravda a život.“

Dnes ale již příliš mnoho z nás zabloudilo a někteří už ani nevěří v koncept opravdu rozpoznatelné pravdy. Bohužel to vše zároveň způsobilo, že mnoho lidí se dnes stalo úzkostnými, depresivními a emočně prázdnými. Horší je, že mnohé to dovedlo až ke znehodnocení vlastního života.

Ďábel ale může být právě v detailech… ale pronikl již také do společnosti jako celku – a to zejména do Demokratické strany. Zdá se, že většina „RINOS“ a nezávislých je s tím vším ale přitom v pořádku. (Tak se mu (ďáblovi) podařilo proniknout do společnosti jako celku.)

Protože „ dezinformace “ a „ Nesprávné informace“ nejsou nic jiného, ​​než slova, která demokraté a jejich příživníci v mainstreamových médiích používají k popisu těch informací, se kterými prostě jen nesouhlasí . A „lež“ se zdá být současným výrazem všech progresivistů pro obyčejnou „pravdu“.

Většina toho, co vychází z úst unipartijních politiků, je přitom méně než pravdivá informace a často je to jen nehorázná byť třeba odvážná lež. „Pokud máte svého lékaře rádi, můžete si ho nechat.“ „Ruská tajná dohoda!“ “ Dva týdny na vyrovnání křivky.“ „Laptop, který údajně patří Hunteru Bidenovi, nese všechny znaky ruské dezinformační kampaně.“ „6. ledna bylo povstání !“ „Ukrajina vyhrává válku proti Rusku.“ „Čína je náš partner, ne protivník.“ Atd., atd., po smutném atd.

Ale jsou zde přeci jen dvě zcela nepopiratelné pravdy:

Za prvé: Pokud se Vivek Ramaswamy – nebo jakýkoli jiný konzervativec (kdykoli) – zaváže jít po Deep State s (ještě) větším gustem než do něj šel Trump, tak současní demokraté, Deep State a jeho komplicové ho – nebo toho člověka – budou nenávidět.ještě mnohem víc než nenávidí Trumpa. Zahanbit druhého je pouze lest. Jediné, na čem jim opravdu záleží, je chránit a posilovat svou vlastní moc Nezáleží na tom čím ani jak.

Za druhé: Existují – a mohou být pouze – dva typy společností: absolutně svobodná, která vyžaduje informované, racionální a relativně morální lidi. Druhá, sestávající z velké části z ignorantských, iracionálních a nemorálních či amorálních subjektů, musí být nutně kontrolována velmi autoritářskou vládou.

Jak řekl Thomas Jefferson: „Když se vláda bojí lidí, tak existuje svoboda. Když se ale lidé bojí vlády, tak vždy dochází k tyranii.“ (Promiňte, pokrokáři, ale společnosti jako celky jsou také binární .)

Není to tak dávno, co měl Superman poměrně chytlavou frázi, která se rozšířila až do zcela běžného používání: „Pravda, spravedlnost a americká cesta“. To byly věci, které on – a my – chtěli jednak reprezentovat, ale také chránit a bránit.

Nyní je ono „super“ považováno za „ableistické“ a „člověk“ je ale misogynní. Spravedlnost je dvoustupňová, dostupná pouze určitým jednotlivcům a skupinám, jiným však už nikoli. Žádná rovnost ze zákona totiž nikdy neexistuje. (Viz také: Trump vis-a-vis Biden.) Pokud se levičákům podaří z naší společnosti úplně vyhnat veškerou pravdu – nebo alespoň ty, kdo pravdu říkají, vydá se americká společnost cestou dinosaurů.

Pravdou je, že toto je ta jedina válka, kterou nesmíme prohrát .

Vroucně bych si přál, abych mohl ohledně výsledku být trochu optimističtější.

Přečtěte si více na: AmericanThinker.com

Zdroj: https://www.fascism.news/2023-08-09-the-war-on-truth.html

PODPOŘTE MYŠPULE SVĚT !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z mých osobních zdrojů a vašich darů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100 do zprávy pro příjemce jen napište prosím: „dar Myšpuli“

Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

Vakcína pro děti proti spalničkám, příušnicím, zarděnkám a planým neštovicím ukazuje roje nanobotů, kvantové tečky a hydrogel s vlastním složením

Od roku 2020 se celý náš svět pomalu ale jistě stává místem nebezpečným lidskému živočišnému druhu. K bezprecedentnímu útoku na lidstvo byla zneužita věda, hlavně medicína. Opět byly zneužita high end technologie v oblasti nanotechnologie a syntetické biologie proti nám, obyčejným lidem. Substack Dr. Ana Maria Mihalcea MD, PhD zveřejnil její poměrně znepokojivý článek výše uvedeného názvu, který by si měli přečíst a nasdílet dál všichni rodiče, kteří ještě snad vůbec uvažují o „očkování“ svých potomků!

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/measles-mumps-rubella-and-varicella

Dětská MMR vakcína je plná nanobotů. Jsou tak malí, že je při mém největším zvětšení sotva uvidíte, ale jsou tam naprosto zřetelně. Pokusila jsem se dosáhnout až 4000x zvětšení s mým mikroskopem v temném poli. Natočila jsem mnoho videí a když se podíváte na celou moji dokumentaci, tak je to bezesporu naprosto ohromující. MMRV očkování pro děti má být uloženo při -56F. Rozmražené vypadá přesně jako biozbraň C19. Vlákna se sama skládají a tvoří pak velké plochy hydrogelových sraženin. Bez krycího sklíčka je tato samomontáž ještě mnohem viditelnější.

Toto se dnes podává 9měsíčním dětem, poté znovu v 15 měsících a poté ve věku 6 let. Toto je pátá dětská vakcína, na kterou jsem se podívala. Zdá se mi, že je to ale u všech stejné, je to nabité samosestavující se nanotechnologií . Skoro mě nutí zamyslet se nad tím, jestli nepoužívají u všech stejné ingredience, jen na to dávají jiný štítek. Každý lékař nebo jednotlivec, který byl někdy nazýván antivaxxerem, by měl nyní získat tyto články (které všechny dám postupně dohromady do jednoho příspěvku, mám spadeno ještě na pár „vakcín“) a žalovat každého, kdo je kdy obvinil. Velcí farmaceutičtí zločinci, lékařské společnosti, lékařské rady, lékaři a poskytovatelé zdravotní péče, kteří dostávají úplatky nazvané „Platba za výkon“ – se jen tím víc zaměřují právě na děti. Školy a další agentury, které to nařizují, jsou také spoluviníky na otravě celé naší budoucí generace syntetickou biozbraní. Jedná se doslova o kriminální činnost a zločin. V těchto záběrech jsou dosud nezveřejněné sraženiny tvořené chemikáliemi a nanotechnologiemi. Každý lékař se svědomím by si měl pořídit mikroskop v temném poli a zopakovat si sám tuto moji práci. Pokud ještě máte duši, nemůžete tím už otrávit žádné další dítě. Nikdy znovu. Rodiče, kteří milují své děti, nemůžete se znovu zapojit do této očkovací propagandy. NIKDO na světě nemůže ospravedlnit vstřikování tohoto materiálu našim dětem.

Můžete vidět, že kapalina je hustá a je zde vidět mnoho vrstev aktivity včetně větších kousků hydrogelu. Chtěla jsem ukázat to nepatrné hemžení v pozadí, které je zjevně zapojeno do sebemontáže. Lidské červené krvinky mají průměr asi 6,8 mikrometrů. Řekla bych, že tito malí nanoboti jsou nejméně 1000krát menší.

V extrémně rušném pozadí je vidět pohyb větších kusů hydrogelu

Celá kapka se pohybovala směrem ke středu, jasně inteligentně koordinovaná, aby vytvořila velkou hydrogelovou sraženinu. V tomto videu můžete vidět 100násobné zvětšení s jasným pohybem. Vypadá to jako inzulín, který jsem také natočila.

Zde můžete asi po 45 minutách vidět, kolik z toho je již sestaveno a jak moc je ten pohyb koordinovaný

Takto to vypadá asi po 70 minutách:

Vlákna, jak je známe, se skládají samy. Nejsou přítomny, když je materiál na začátku umístěn na sklíčko. Ten se objevil asi po 1 hodině 20 minutách.

Toto je 100x objektiv se sklopeným světlem, které ukazuje vlákna, která se zvětšila:

Zde jsou klasické koule, které vidím v krví rostoucí hydrogelové látce:

Jedná se o koagulovaný hydrogel s mnoha viditelnými blikajícími světly.

Zde jsou kulové struktury viditelné v pohybu. Jsou součástí samomontáže na obrázku výše:

Souhrn:

Doufám, že tyto informace nasdílíte dále. Nikdo nadále nemůže věřit Big Pharma a všechny vakcíny mají v sobě neodhalenou nanotechnologii a samosestavující hydrogel, stejně jako jsme to viděli v živé krvi.

Zdroj: https://anamihalceamdphd.substack.com/p/measles-mumps-rubella-and-varicella

Bill Gates financuje plán na vykácení 70 milionů akrů lesů v Severní Americe

2nd smartest guy on the world (Druhý nejchytřejší chlap na světě) zveřejnil tento článek opět nám poodhalující zločinné praktiky ne-lidi, kteří stoji za tím nejmonstróznějším a veskrze nacistickým spiknutím za celou historii posledního historického cyklu lidstva jehož přímými účastníky bohužel právě my všichni jsme. Spiknutí tak velkého, že je skutečně pro velmi mnoho lidí stále nemožné jeho existenci vůbec přimout, natož se tomu jen postavit na odpor, nebo se začít skutečně aktivně bránit. A to přesto, že je zcela prokazatelně už ne za pět minut dvanáct, ale je jen několik málo vteřin před dvanáctou. Součástí spiknutí, které vyvrcholí oním Velkým resetem kriminální soukromé teroristické oranizace WEF. Tedy organizaci, které se v rámci spiknutí, o němž zde mluvíme, podařilo infiltrovat naprosto všechny vlády naprosto všech zemí světa a donutit je spolupracovat na tomto spiknutí. Další třípísmenná instituce, která je plně pod kontrolou současných nacistů, podobně jako jiné jakobyveřejné instituce a organizace, je třeba OSN, nebo WHO, což vše jsou přitom fakta, nikoliv konspirace . Ovšem fakta, která jsou pro většinu „obyčejných“ lidí věřících tomu, že ČT24 je ten nejobjektivnější zdroj informací, protože právě tento závěr nějakého jistě erudovaného ověřovatele objektivity médií na ně vyskočí hned na první stránce Google či MSM, když usednou doma nebo v práci ke stolu a otevřou svůj notebook, ještě stále natolik nepochopitelná či případně nestravitelná, že jejich existenci nejsou schopni vůbec přijmout.

Tento Substack rozsáhleji poodhaluje plány té nejviditelnější a psychopatické loutky Rockefellerova zločineckého syndikátu, pana Billa Gatese; který ve skutečnosti jen za minulý týden znova vypustil miliardy a miliardy geneticky modifikovaných komárů frankenských, a to rovnou po celé Floridě, což již potenciálně klidně otrávilo celou populaci Sunshine State.

AKTUALIZACE HORROROVÉ SHOW: Jsou geneticky modifikovaní komáři, kteří očkují lidi, nyní poprvé od roku 2003 příčinou malárie v USA?

2. nejchytřejší chlap na světě

·

28. 6.

HORROR SHOW UPDATE: Are Genetically Modified Mosquitoes That Vaccinate Humans Now Causing U.S. Malaria Cases For First Time Since 2003?

Tento Substack dříve informoval o nezákonném eugenickém programu pomocí komárů Billa Gatese: A nyní máme nejnovější případ bioterorismu A rovnou opět s nejnovější kampaní masově vyvolaného strachu zahrnující „malárii“: Víme, že Bill Gates vypouští své geneticky modifikované komáry frankenské na Floridě už léta. Nyní můžeme extrapolovat, že řečený frankenmosquit…

Gates je také již nechvalně známým zločineckým partnerem OSN a jejich různých technokomunistických uzlů jako WEF, WHO, CIA, DoD, Pentagon, CFR a spol. (tedy ony třípísmenné a nacisty infiltrované organizace. Pozn.Myšpule)

Kriminální plány Billa Gatese odhalené americkým soudním právníkem – Gates úzce spolupracuje s Klausem Schwabem a Světovým ekonomickým fórem na snížení populace a kontroly zbývající populace

2. nejchytřejší chlap na světě

·

19. září 2022

Bill Gates' Criminal Plans Exposed by U.S. Trial Lawyer -- Gates is working closely with Klaus Schwab and the World Economic Forum to reduce Population & Control The Remaining Population

Tento substack vymyslel termín PSYOP-19, aby lépe popsal „pandemii COVID-19“. Termín popisuje vylidňování a kontrolní agendu vlády Jednoho světa a jejich různých loutek, jako jsou Bill Gates a Klaus Schwab.

Právě pan Gates totiž vyvíjí všechny možné druhy destruktivních produktů, například chemikálií a bioteroristických zbraní (např. Lone Star Tick ), aby tak zajistil, že všichni ti geneticky modifikovaní lidé (GMH), kteří ještě zázrakem přežili jak ty jeho „vakcíny“, tak komáry, případně karcinogenní falešné maso a kaši z hmyzu, už rozhodně nikdy nebudou jíst. jakékoliv výživné a zdravé potraviny.

Co přesně stojí za hmyzem OSN a WEF jako potravinovou agendou? [Aktualizováno]

2. nejchytřejší chlap na světě

·

21. srpna 2022

Exactly What Is Behind The UN & WEF Insects As Food Agenda? [Updated]

Dva nejvýznamnější články vznikající nacistické One World Government, tedy OSN a WEF, již téměř deset let agresivně prosazují agendu krmení hmyzem

A nyní chce Gates zabít dva GMH (geticky modifikovaný člověk) jednou ranou právě tím, že celou planetu terraformuje do stavu ochuzeného o CO2, což významně ohrozí veškerý život na Zemi, a zároveň vytlačí náklady na výstavbu domů doslova do stratosféry tak, že „globální občané“ budou donuceni jít do malých kotců. v jeho pekelném prostředí „patnácti mnutových měst“ 15 Second City. (Mimochodem jedním z pokusných pilotních projektů těchto měst má být naše Praha. Pozn.Myšpule)

Opravdu tě chce mrtvého, protože dekarbonizace je v konečném důsledku kódem pro depopulaci.


od Rhody Wilson

Bill Gates a další investoři sázejí na to, že Kodama Systems dokáže snížit oxid uhličitý ve vzduchu jen kácením a následným zakopáváním pokácenýchstromů. Tento krok povede jen během příštího desetiletí k vykácení 70 milionů akrů lesů, převážně na západě Spojených států.

Po pokácení stromů je Kodama plánuje pohřbít – aby takto snížila globální oteplování. „Globální oteplování“ je však další podvod, který má pouze umožnit bohatým ještě více zbohatnout, a skutečným důvodem ničení lesů je jen sklízet prodejné uhlíkové kompenzace.

Uhlíkový cyklus

Následující text v této části je převzat z National Geographic určené pro děti ve věku 10 až 13 let. encyklopedie

Uhlík je v neustálém pohybu z místa na místo. Je uložen v takzvaných zásobnících a mezi těmito zásobníky se pohybuje prostřednictvím různých procesů, včetně fotosyntézy, nebo třeba právě spalováním fosilních paliv a prostého uvolňování dechu z plic. Pohyb uhlíku ze zásobníku do zásobníku je známý jako uhlíkový cyklus.

Uhlík může být uložen v různých zásobnících, včetně těl rostlin a zvířat, a proto jsou považovány za formy života založené na uhlíku. Uhlík je využíván rostlinami ke stavbě jejich listů a stonků, které jsou pak zase tráveny zvířaty a využívány pro buněčný růst.

V atmosféře se uhlík ukládá ve formě plynů, jako je oxid uhličitý. Je také uložen v oceánech, zachycován mnoha druhy mořských organismů. Některé organismy, jako jsou škeble nebo korály, využívají uhlík k tvorbě schránek a koster.

Většina uhlíku na planetě je pak obsažena v horninách, minerálech a v dalších sedimentech pohřbených pod povrchem planety.

Protože Země je uzavřený systém, tak celkové množství uhlíku na planetě se nikdy nemění.

Cyklus uhlíku je pro život na Zemi životně důležitý . Příroda má tendenci udržovat hladiny uhlíku vyrovnané, což znamená, že množství uhlíku přirozeně uvolněného ze zásobníků se rovná množství, které je přirozeně absorbováno jinými zásobníky. Udržování této uhlíkové rovnováhy pak přirozeně umožňuje planetě zůstat pohostinnou pro život.

Antropogenní změna klimatu je podvod

Encyklopedický záznam hesla uhlíková rovniováha z National Geographic končí větou: „Vědci se domnívají, že lidé tuto [uhlíkovou] rovnováhu narušili spalováním fosilních paliv, které přidalo do atmosféry více uhlíku než obvykle a to následně vedlo až ke změně klimatu a globálnímu oteplování.

National Geographic musí označovat buď vědce financované společností, nebo vědce zaměstnané společnostmi. Jak ale uvidíme v další části, kde ti vědci, kteří se skutečně zajímají o planetu a o život, který umožňuje, odhaluj jiná fakta.

Antropogenní nebo-li člověkem způsobovaná změna klimatu je podvod a od počátku je dobře známo, že jde o podvod. To bylo světu prokazatelně odhaleno již v roce 2009 zveřejněním uniklých e-mailů nazvaných Climategate .

Jak se dostáváme k další části vyprávění, cestou stojí za zmínku také poutavý článek z roku 2013 publikovaný časopisem Forbes , který použil citáty klimatických alarmistů na odhalení pravdy o agendě klimatických změn. Článek byl poměrně výstižně nazván: ‚ Vlastními slovy: Klimatičtí alarmisté odhalují svou ‚vědu‘ .‘

Bill Gates plánuje kácet stromy

Na konci července dostal Forbes za úkol propagovat Gatesův nejnovější šílený plán zničit a využít přírodní svět ve jménu „změny klimatu“ v článku nazvaném „ Vykácet lesy, abychom zachránili planetu? Možná to není tak šílené, jak to zní . Ano, jenže ono je to tak šílené, jak šíleně to zní.

Ovšem byl alespoň Forbes tak dostatečně upřímný, aby také zdůraznil, proč byl článek publikován hned v úvodní části: „Bill Gates a další investoři sázejí na to, že Kodama Systems může snížit množství oxidu uhličitého ve vzduchu kácením a zakopáváním stromů. A to právě nyní, když se s nimi strýček Sam dostal na palubu také se svými daňovými úlevami .“

Poslední věta nám značně napovídá, o čem celý tento nejnovější podvod je – pouze o penězích. Podívejme se ale blíže na to, co vlastně článek říká a jak Forbes manipuluje nebo dokonce přímo lže, aby se pokusil prodat myšlenku, že to Gates a další investoři přece dělají jen a pouze pro dobro planety.

Není to tak dlouho od odhalení, že Forbes spojuje uhlík s obchodováním s uhlíkovými kredity a uhlíkovými kompenzacemi:

Ano, tou konvenční myšlenkou je naopak sázet stromy , aby absorbovaly oxid uhličitý ze vzduchu, a poté prodávat kredity korporacím, soukromým vlastníkům tryskáčů a dalším, kteří nějak potřebují nebo chtějí kompenzovat své emise. Vědci však tvrdí, že zakopávání stromů může také snížit globální oteplování – zejména pokud by tyto stromy jinak skončily spálením nebo rozpadem a vyvrhly tím svůj uložený uhlík do vzduchu.

Vykácet lesy, abyste zachránili planetu? Možná to není tak bláznivé, jak to zní , časopis Forbes, 28. července 2023

Stromy „vychrlí“ svůj uhlík do vzduchu. Opravdu? Je to opět pouze naprosto nestoudná propaganda.

Forbes může mít prospěch ze čtení National Geographic encyklopedie pro děti. A pokud má autor pocit, že se dokáže vyrovnat s dospělejším obsahem, možná si poslechne, třeba jak Patrick Moore vysvětluje, že myšlenka, že CO 2 je znečišťující látka, je pouze velmi nebezpečná propaganda. Nebo možná může zkoumat satelitní snímky, které ukazují, jak CO 2 jako přírodní hnojivo neustále obohacuje zemskou atmosféru.

A pokud by Forbes cítil, že je nutné uchýlit se k výchozímu narativu o „klimatické krizi způsobené člověkem“, studie provedená na datech z let 1750 až 2018 mu věci objasní. Studie odhadla, že hodnota atmosférické koncentrace antropogenního CO 2 pocházejícího z fosilních paliv v roce 2018 byla 46,84 ppm z celkových 405,40 ppm.

Forbes se poté ale raději obrátil k lesním požárům, aby opět argumentoval případem Billa Gatese a dalších investorů:

Ohromné ​​lesní požáry v Kalifornii v roce 2020 (značně pravděpodobně nějak způsobené vládou, pozn.Myšpule) ukázaly rizika pro ovzduší, majetek a životy, které představují husté divoké lesy… Aby pomohla vyřešit tento problém, chce americká lesní služba během příštího desetiletí nechat značně prořídnout 70 milionů akrů západních lesů, převážně v Kalifornii, a vytěžit tak více než 1 miliardu tun lesní suché biomasy.

Vykácet lesy, abyste zachránili planetu? Možná to není tak bláznivé, jak to zní , časopis Forbes, 28. července 2023

Podle Rogera Pielkeho , profesora na College of Arts and Sciences na University of Colorado, trendy v kanadských lesních požárech nevykazují v posledních desetiletích žádný nárůst, lesní požáry bývaly v minulých staletích mnohem rozsáhlejší a lesní požáry jsou součástí přirozeného ekosystému.

Požáry po celém světě, které korporátně financovaná média nadšeně propagovala, byly opravdu výsledkem zásahu člověkem – ale ne nějakými lidmi způsobenými klimatickými změnami, které korporátní média tak podporují.

Požáry v Řecku, Španělsku, Itálii a amazonském deštném pralese mají s největší pravděpodobností na svědomí žháři . A co se týká nedávných požárů na Havaji – existuje zde přitom tolik otázek ale bez upřímných odpovědí týkajících se třeba zničení Lahainy na Maui, že i lidé, kteří normálně vládě důvěřují, se začínají divit, co že se to tam vlastně stalo.

Forbes se pak pokouší ospravedlnit pohřbívání dřeva v umělých trezorech, z čehož by měl být pěkný nemalý výdělek. („CC Lab“), partner společnosti Kodama, ve skutečnosti Yale Carbon Containment Lab doufá, že vytvoří firmu na „hliněné trezory“ nebo „sejfy na biomasu“.

Bývá zvykem, že po takové probírce lesa putují klády tržní velikosti na pily, většina zbytku se naskládá na hromady a později se za kontrolovaných podmínek spálí. Kodama ale chce zbytky místo toho pohřbít – v hliněných nádobách určených k udržení suchých a bezkyslíkových (bezkyslíkových) podmínek a k ochraně dřeva před hnilobou nebo spálením.

Vykácet lesy, abyste zachránili planetu? Možná to není tak bláznivé, jak to zní , časopis Forbes, 28. července 2023

CC Lab připouští, že trezory na biomasu nejsou životaschopné : „Největším rizikem tohoto projektu jsou vysoké náklady na dopravu dřeva z mnoha rozptýlených zdrojů na jediné úložiště. Převoz mokrého dřeva je výrazně časově i energeticky náročnější než jeho ponechání na místě v lese. Logistika má velký vliv na celou životaschopnost projektu, i když je cena uhlíku značně vysoká.“ A „hodnota zadržování uhlíku při zakopávání velkých objemů dřeva může být částečně nebo úplně kompenzována uhlíkem uvolněným z půdy právě při hloubení skladovací jámy“.

Navzdory tomu, jak poznamenal MIT Technology Review , Merritt Jenkins, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Kodama, říká, že plánují vydělávat ještě příjmy z práce na probírce lesů a také prodejem použitelného dřeva a uhlíkových kreditů z jejích pohřebních projektů.

Forbes nakonec shrnul potenciální výhody pro Kodamu a její investory:

Spolu s počátečním kapitálem [venture capital] tak Kodama již obdržela granty ve výši 1,1 milionu dolarů od kalifornského úřadu pro lesní požáry a dalších, jakož i závazky na nákup uhlíkových kreditů vázaných na prvních 400 tun stromů, které zakopává. Na otevřeném trhu by tyto kredity měly vynést 200 dolarů za tunu. Nakonec chce Kodama pokácet a pohřbít více než 5000 tun stromů ročně.

Pokud chcete kácet stromy a peletovat je, aby se spalovaly místo uhlí, také na to existují daňové úlevy. Ale zatím neexistují za jejich pohřbívání.

Vykácet lesy, abyste zachránili planetu? Možná to není tak bláznivé, jak to zní , časopis Forbes, 28. července 2023

Můžeme tedy dojít k závěru, že tou základní myšlenkou je: nepoužívejte dřevo, nerecyklujte ho a nedovolte, aby obohacovalo životní prostředí, jednoduše stromy pokácejte a pohřbívejte. Zní vám to šíleně?

Máme krizi, ale není to klimatická krize . Zelená politika zabíjí lidi, ekonomiky a stále více i planetu. Cílem snížení uhlíkových emisí je podvod, který má opět jen umožnit bohatýmještě více zbohatnout na úkor chudých.

Investoři

Společnost Kodama Systems se sídlem ve městě Sonora na úpatí Sierry Nevady funguje v utajeném režimu již od svého založení v létě 2021, napsal MIT Technology Review . „Utajený režim“? Je to další způsob, jak vlastně jen říct, že Kodama nezákonně těžila a poté ještě pohřbívala důkazy? Pokud ano, tak tito nelegální těžaři od té doby získali již miliony.

V prosinci 2022 společnost Kodama oznámila, že získala 6,6 milionu dolarů v kole financování Series Seed, které vedli přední investoři do klimatických technologií Breakthrough Energy Ventures a Congruent Ventures. Společnost Kodama navíc získala grant na rozvoj podnikání od kalifornských lesnických a protipožárních služeb CAL FIRE na vývoj konektivity a automatizace lokality pro prořezávání lesů a grant na výzkum a vývoj odstraňování uhlíku od Frontier Climate na pilotní projekt skladování biomasy ve spolupráci s Yale Carbon. Což je jakási Zadržovací laboratoř.

Společnost Breakthrough Energy Ventures (“BEV”) byla založena Billem Gatesem a je podporována mnoha předními světovými obchodními lídry, BEV získala více než 2 miliardy dolarů v závazném kapitálu na podporu špičkových společností, které dovedou svět k nulové čistotě. emisí. BEV je účelová investiční společnost, která se snaží investovat, zakládat a rozšiřovat globální společnosti, které co nejdříve odstraní emise skleníkových plynů v celé ekonomice.

Congruent Ventures je přední podnik v rané fázi podnikání zaměřený na partnerství s podnikateli za účelem budování společností, které řeší výzvy v oblasti klimatu a udržitelnosti. Congruent je jedním z nejaktivnějších amerických investorů v oblasti klimatu. Její portfolio představuje takové společnosti, které „pomohou dekarbonizovat“ každý sektor současné ekonomiky – energetiku, elektrifikaci vozového parku, zemědělství, nové potravinářské produkty, udržitelná letecká paliva, výrobu a další. V dubnu 2023 měla ve správě aktiva za více než 700 milionů dolarů .

Frontier Climate byla založena společnostmi Stripe, Alphabet, Shopify, Meta, McKinsey a desítkami tisíc dalších firem používajících Stripe Climate. Frontier si klade za cíl působit jako prostředník mezi kupujícími a prodejci při odstraňování uhlíku. Jednoduše řečeno, kupující se rozhodnou, kolik chtějí ročně utratit za odstranění uhlíku, Frontier agreguje rozpočty kupujících a poté platí jejich dodavatelům za odstranění uhlíku.

MIT Technology Review oznámila , že 15. prosince Stripe odhalila, že poskytne výzkumný grant ve výši 250 000 USD společnostem Kodama a Yale Carbon Containment Lab jako součást širšího oznámení o možnostech odstranění uhlíku . Tento grant podpoří pilotní úsilí zakopat odpadní biomasu vytěženou z kalifornských lesů v nevadské poušti a studovat, „jak se tím zabraňuje uvolňování skleníkových plynů, které údajně způsobují změnu klimatu“.

Společnost Stripe také souhlasila s nákupem asi 415 tun oxidu uhličitého, který společnost Kodama nakonec izolovala za dalších 250 000 dolarů, pokud tento projekt prokazující funující koncepci dosáhne určitých kritérií.

V posledních několika letech společnost Stripe předem nakoupila tuny oxidu uhličitého, které se začínající firmy snaží nakonec stáhnout ze vzduchu a trvale izolovat, ve své urputné snaze pomoci vybudovat průmysl na dekarbonizaci.

Nechme si raději stromy a zbavme se miliardářů

Dokonce i vědci, kteří byli koupeni nebo indoktrinováni ideologií „klimatické krize“, mají už dost dovádění šílených multimiliardářů. Někteří volali po akcionářské uhlíkové dani . Nejbohatších 10 procent v USA je zdrojem až 40 procent amerických emisí skleníkových plynů, říkají. A jen 1 procento nejbohatších domácností je pak zodpovědné za 15 až 17 procent emisí.

A klimatičtí aktivisté stále častěji sází na to 1 procento. Životní styl miliardářů je trvale neudržitelný, miliardáři jsou podle nich pro planetu škodliví.

Můžeme s tím souhlasit z různých důvodů, ale souhlasíme pouze s tím, že miliardáři jsou pro planetu skutečně špatní.

Ozbrojení užiteční idioti – demonstranti proti změně „klimatu“ se doslova účastní své vlastní masové rituální sebevraždy a chtějí nás všechny strhnout s sebou.

A navždy si zapamatujte, že podvod sociálního inženýrství se zdaněním, který se neomezuje na „uhlíkové“ osy = naše smrt .

NEPOSLOUCHEJTE.

Zdroj: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/bill-gates-is-funding-a-scheme-to

CIA najímá bývalé nacisty pro teroristické operace vedené v USA i mimo něj

2. nejcytřejší chlap na světě zveřejnil následující článek, který pouze dokresluje současnou situaci a potvrzuje podezření, že globálně zaváděný technofašismus založený na komunistické ideoloii, vědecké (lékařské) tyranii a totalitní diktatuře jedné světové vlády, postavený transhumanistických ideích a pod pravdoláskařským názvem Velký reset, je dílem skutečných německych nacistů a jejch ptomků a následovníků ukrytých v rámci operace „paper clip“ na území Spojených států, aby zde nadále mohli pokračovat ve své, jistě velmi bohulibé, činnosti.

Tento Substack již dlouho odhaluje CIA coby ve své podstatě mimoústavní nebo dokonce přímo protiústavní agenturu, která vznikla vlastně sloučením OSS s německými SS.

Až do dnešního dne zůstává americká CIA ve svém operačním étosu fašistická nebo technokomunistická (což je totéž jen rozdíně řečenol). Není tedy asi ani divu, že CIA dnes velmi aktivně rekrutuje skutečné teroristy přímo z domácích vězení, a to buď proto, aby zcela záměrně způsobovali chaos v operacích pod falešnou vlajkou vedených jak ve Spiojených státech, tak i v zahraničí, ale také využívala různé prostředky, aby se připojila k nacistickému praporu Azov na Ukrajině. Koneckonců, vždyť to právě CIA řídila ukrajinský převrat, který v roce 2014 svrhl Kyjevský režim. CIA podporuje všechny nacistické sítě, které působí na Ukrajině od konce 2. světové války.

Laura Loomer identifikovala jednoho z těchto domácích NAZIS CIA jako muže, který si říká „BoneFace“. Toto jeho krytí je tak špatné, jak nejvíc to jen jde, a znovu ukazuje, že tyto federální agentury jsou zločinné a jako takové aktivně pracují proti Nám lidem.

Není tedy divu, že domácí nacistická skupina, ke které je tento „Bonhead“ přidružen, se dobrovolně zapsala do seznamu a přislíbila doživotní podporu rasistickému pedofilovi „Bidenovi“. (DOJ samozřejmě nikdy nebude tyto dnešní americké nacisty klasifikovat jako domácí teroristy, ale s velkou radostí naopak označí třeba každého Trumpova příznivce za „domácího teroristu“ a pak po nich hned půjdou a to s plnou podpoou zákona a všemi možnostmi, které mají k dispozici.)

A samozřejmě se to vše ještě mnohem více zhorší:

No není to skutečně šílené?

Toto je přitom ta stále stejná CIA, která byla pak přímo zapojena do „pandemické“ stolní UDÁLOSTI 201, a stále stejná CIA, která byla zapojena také do „pandemického“ cvičení DARK WINTER, a opět úplně stejná CIA, která byla spoluspiklencem s ministerstvem obrany, Pentagonem, NIH, Faucim, Baric of University of North Carolina, Wuhanským virologickým institutem, Gatesovými „neziskovými organizacemi“ a spol. v jejich eugenickém programu pomalého zabíjení biologickými zbraněmi DEATHVAX™ .

A zase ta samá CIA, která využila Obamovu matku jako své sexuální aktivum…

…a znova úplně stejná CIA, která si doslova stvořila Baracka Husseina Obamu a to zcela od základů coby jejich osobního mandžuského kandidáta. A všichni víme, jak Obama hned velmi chytře přesunul výzkum Gain of Function (získání funkcí) z Ameriky do ČKS.

Intelligence Industrial Complex je dnes čtvrtým největším a zároveň nejmocnějším odvětvím vlády. A opět CIA je tou nejvíc kritickou složkou této naprosto nelegitimní a nikým nevolené technokratické třídy. A všichni společně se pak snaží i nadále podvracet naši ústavu, o které předstírali, že ji dodržují, ale tím i podvracet vůli Nás, lidu.

Vědí, že jsme na ně.

CIA proto bude stále více vyzbrojovat různé kostlivce, jako je typicky třeba právě „Bonehead“, aby takto dále rozsévala jen další rozdělování, smrt a zkázu, společně s tím, jak se budeme chystát na prezidentské volby ve Spojenýc státech v roce 2024.

Mějte se však velmi na pozoru před těmito jejich nebezpečnými užitečnými idioty, zvláště když se jim imanentní „pandemie“ PSYOP-23 začíná hroutit ze všech těch potlačování.

„Bonehead“ tě zkrátka chce mrtvého za každou cenu , stejně tak, jako jeho ošetřovatelé.

Neposlouchejte je!

Zdroj: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/the-cia-has-hired-domestic-nazis

Dr. Michael Yeadon: Ta vůbec nejdůležitější zpráva, jakou jsem kdy napsal

Web lionessofjudah.substack.com zveřejnil následující článek přímo s žádostí o repost. Velice ráda vyhovím, protože to snad konečně probudí všechny ty stále ještě spící. Je totiž skutečně ten nejvyšší čas, a ten jak jste si jistě také všimli letí závratnou rychlostí směrem ke lobálnímu ani ne už fašismu, jako přímo nacismu. Probuďte se, brzy bude pozdě

Repostujte prosím VŠUDE!

Bylo to vyvoláno tímto krásným odhalením nekalého jednání vlády Spojeného království.
Repostujte to prosím VŠUDE.
Děkuji,
Mike

Co skrývá vláda Spojeného království?

Žádosti o svobodu informací odhalily, že Spojené království zadržuje informace, které by podle jeho vlastních slov pravděpodobně „poškodily vztahy mezi Spojeným královstvím a ostatními členskými státy WHO“.

Vážení vy všichni, kdo se dnes nervózně rozhlížíte okolo a ptáte se sami sebe „Co se to sakra děje?“

Doufám jen, že to nebude působit příliš kontroverzně. Je to ale jistě děsivé, nicméně stále věřím, že stojíme na té správné straně této katastrofy a pokud si dostatek z nás uvědomí, co se tady, a to navíc úplně všude v demokratickém světě, dnes děje, tak můžeme celou tu situaci ještě odvrátit. Opravdu ale nemáme již mnoho času. Věřím, že je pravděpodobné, že se věci během nadcházející zimy nenávratně změní. Proto tato naléhavá a neobvyklá žádost.

Všechno, co se již stalo a stále děje, se stává mnohem jednodušším a dává to smysl,, pouze když se přinutíte myslet i na nemožné.

Pokud, byť by třeba pouze experimentálně, přijmete pohled na dění okolo nás, že NAŠE VLÁDA AKTIVNĚ PRACUJE NA TOM, ABY NÁS POŠKODILA, ABY DEMONTOVALA CELOU NAŠI MODERNÍ SPOLEČNOST A ZOOTROČILA VŠECHNY LIDI V DIGITÁLNĚ ŘÍZENÉM TOTALITÁRNÍM SVĚTĚ, tak vše z toho sedí. Nic z toho není nadbytečné.

I když je vaše okamžitá reakce, že je to přece absurdní, zkuste to přesto prosím, třeba jen na jeden jediný den.

Dále vás žádám, abyste přijali experimentální postoj TAKÉ K TOMU, že veškerá média jsou ovládaná pouze šesti globálními korporacemi, které jsou všechny spojeny s jedinou globální organizací, o které jste jistě již všichni slyšelii,a všechna vám neúnavně lžou a činí tak již po více než 2,5 roku. Totéž platí pro internet, celý také ovládaný menším počtem globálních korporací, které jsou ale také všechny spojeny se stejnou globální organizací.

Protože jsem si jistý tím, že je to pravda. Jsem si tím jistý, protože to všechno začalo vědeckým podvodem souvisejícím s virem, umocněným neúnavnou mediální kampaní strachu a zavedenými opatřeními, o nichž se přitom ví, že jsou naprosto zbytečná, která jen zničila naši ekonomiku a zcela rozbila občanskou společnost. A pak byla většina lidí donucena přijmout zbytečné, nepotřebné, neúčinné a záměrně nebezpečné injekce. Je zřejmé, že jde o odporný zločin. Nikdy se ještě nic podobného nestalo.

Působil jsem 41 let v biologických vědách a to od mého vyškolení až po kariéru úspěšného výkonného ředitele v oblasti biotechnologií a byl jsem vedoucím celosvětového výzkumu a viceprezidentem rsekce espiračních onemocnění společnosti Pfizer (v letech 1995–2011).

Nemám absolutně žádnou motivaci cokoliv z toho tvrdit, kdybych si tím nebyl zcela jistý.

Jsem si tím jistý. To vše se totiž odehrálo přímo „na mém kapitánském můstku“, v mé oblasti odborných znalostí.

Prosím, zvažte, co jsem nyní řekl.

“Dal jsem již přes 70 rozhovorů, všechny byly zcenzurované. Byl jsem hnusně pomlouvaný. Je to ale vše jen propaganda. Naznačuje vám, čeho všeho jsou ještě schopni.

Zde je to, co bývalý člen představenstva společnosti Pfizer napsal o mých úspěších:

Přeměna Pfizer Discards na Novartis Gold: Příběh Ziarca

Zním jako šílenec?

Mnozí lidé se ptají, proč vlastně lidé v minulosti nevzdorovali svým tyranům. Částečně je to strachem. Ale je to víc než jen tím. Je to tak, že normální lidé, jako jste vy a já, si prostě nedokážou představit, že někdo může být až tak zlý. Věříme stále ještě v lidskost. A také bychom v ní i nadále měli věřit. Většina lidí je skutečně dobrá. Málokdo je skutečně až tak děsivě zlý. Ale někteří lidé ano. Je to právě naše neschopnost uvěřit, že se to skutečně děje, co opravdu zastavilo lidi, aby jim odporovali, když odporovat měli, když důkazy byly neotřesitelné, ale ještě se jen všechny nedostaly až k jejich dveřím, k jejich vlastní rodině.

Jdou si pro vás i pro vaše děti. Děje se to stále znovu. Objevuje se již také dostatek důkazů o jejich dlouhodobém plánování . Je mi to moc líto.

Nyní je to pouze na vás. Opravdu nevím, co jiného bych mol udělat.

S pozdravem a upřímným poděkováním,
Dr. Michael Yeadon

Odhalení temnoty

Zdroj: https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-michael-yeadon-the-most-important

Smrt a daně. Original social engeneering sin

Smrt a daně“: Prototypický psychologický manipulační mem, který přímo a nepřímo připravil cestu „důvěřujte vědě“

Převzato z webu 2. nejchytřejší chlap na světě

Článek v oriinále byl publikován 10. 1. 2022

„…sociálně-psychologické základy socialismu jsou naprosto totožné se základy státu, a kdyby neexistovala žádná instituce prosazující socialistické představy o vlastnictví, nebylo by zde místo ani pro stát, protože stát není nic jiného než instituce postavená na daních a nevyžádaných, mimosmluvních zásazích do užívání, které ale mohou soukromé osoby využívat coby svého přirozeného vlastnictví. Bez státu nemůže být socialismus, a dokud existuje stát, tak je i socialismus. Stát je tedy tou samotnou institucí, která vlastně uvádí socialismus do činnosti; a jelikož socialismus spočívá na agresivním násilí namířeném proti nevinným obětem, tak agresivní násilí je také přirozeností každého státu.“

— Hans-Hermann Hoppe, „Teorie kapitalismu a socialismu“

Pod různými maskami svobody, v průběhu celých dlouhých věků bylo jednoho z těch vůbec nejúčinnějších prostředků kontroly vždy dosahováno prostřednictvím financí. Omezte komukoliv disponibilní příjem a jeho sklon k půjčování si se rázem prudce zvyšuje. S rostoucím dluhem průměrného člověka tak ale zároveň rostou i jeho obavy a celková nejistota. Zvyšte tento strach a nejistotu na maximum a je pro vás rázem mnohem snazší zavést kontrolu.

Otcové zakladatelé si toho všeho byli jasně vědomi této evidentní dynamiky. To byl také ten důvod, proč byli vehementně proti centrálním bankám a udělili Kongresu moc vytvářet peníze a určovat jejich hodnotu. Zakladatelé byli také zcela proti jakémukoli přímému nepřidělenému zdanění (tj. daním z „příjmu“). Chtěli, abychom My, běžní lidé, měli alodiální majetkový titul, který by nikdy neplatil daně ani dluhy na majetek, a zajistili si tak skutečné a ničím nezatížené soukromé vlastnictví. Všichni víme, že dnes jsou třeba takové nemovitosti v Americe čímkoli jiným, než jen čistě soukromým vlastnictvím, a to právě kvůli přísným majetkovým daním, které nečiní „váš“ domov ničím jiným než pouhou nájemní dohodou s krajem, a to bez ohledu na dobu trvání hypotéky třeba až na 30 let (tj. vlastně přísahy smrti) bankám. Odmítněte ale dnes zaplatit okresu tento jeho nespravedlivý podíl z vašeho majetku a objeví se ihned ozbrojení muži, aby vás klidně i násilím oddělili od „vašeho“ domova. Většina majetkových daní je potom odváděna do „veřejných“ škol, které jsou ale přitom samy o sobě protiústavní, protože nikde v ústavě není zakotveno právo na „bezplatné“ vzdělávání. Školství je přece jen zboží a služby, nic víc. To je také přesně ten důvod, proč se dnes děti na těchto školách učí skoro cokoli, ale jen ne skutečné ústavní právo, a nebo se učí cokoli, jen ne tu skutečnou historii; Kurikulum teorie kritické rasy a Tranny Storytime tak dnes vlastně jen zajišťují, že budoucí generace budou snadno ovládat nevědomosti, které budou bezmyšlenkovitě platit velká procenta plodů své práce nelegitimním vládám, protože to není rasistická věc, nemluvě o hypoxii vyvolané věčným nošením masek, které jen zajišťují předčasně mrtvé masy zredukované na daňové otroky v podobě dluhových mul chodících stále dokola v začarovaných kruzích zpětné vazby dodržování předpisů.

Stále více daní, stále méně skutečného vzdělávání a stále více indoktrinace. Více daní, to znamená ale méně disponibilního „důchodu“. Více daní, méně autonomie a životních možností. Více daní, více strachu. Více strachu, méně svobody. Méně svobody, více tyranie. To vše navíc k tomu všemu při současném uvedení celé republiky do dlouhodobě neudržitelného státního dluhu prostřednictvím soukromě vlastněné Federální rezervní banky.

V roce 1884 byl zaveden Wilson-Gormanův tarifní zákon jako první mírový úlovek peněz z daně z příjmu v Americe. Tento „zákon“ byl v podstatě 2% daní z „příjmu“ nad 4 000 USD, což by v té době mělo dopad jen na méně než 1 % domácností. V roce 1885 SCOTUS zrušil toto nezákonné schéma jako protiústavní. Ten rok je možná poslední dobou, kdy nebyl SCOTUS sám plně zachycen, a jako takový stále do jisté míry pracoval jménem Nás, lidu. V roce 1895 tak SCOTUS považoval krádež plodů své práce vládou za naprosté podvracení ústavy, nemluvě o přirozených právech. Ale United States Corporation není nic víc než velmi trpělivá…

Další příklad jejich schématu daňového otroctví Kultů nastal v roce 1913. Tento rok je pro všechny záměry a účely první úspěšnou hlavní fází novověkého převratu, jehož ještě většío zrychlení jsme dnes všicni očitými svědky . Kult, který řídil Britské impérium, a rozhořčení nad zdaněním bez zastoupení pouze čekaly na ten správný čas a přeskupily se jen do jiné zločinecké konfigurace pod barvou zákona. Zcela protiústavní 16. dodatek byl ratifikován za prototypického „progresivního“ kvazikomunistického předsednictví velké vlády Woodrowa Wilsona. Dodatek 16A je přitom dodnes v rozporu s Ústavou. Ten samý rok, shodou okolností během zimní přestávky v Kongresu, byl schválen zcela neústavní zákon o Federální rezervě. Ve dvou ranách v jediném roce za zločinně katastrofálního prezidenta byl také rovnou zfalšován začátek konce republiky. Prezident Wilson se samozřejmě dopustil jedné největší ze všech těch nejvíce protiústavních „chyb“ v historii americké historie a to tím, že vstoupil do 1. světové války bez nějakého dobrého důvodu – no, pro všechny druhy většího vládce byly ty nejlepší důvody. Na konci Wilsonova naprosto katastrofálního prezidentství Zločinci již dosáhli úplného ovládntí vlády Spojených států a svobody Nás, lidu, budou od té doby zcela systematicky likvidovány za jeden znehodnocený a ukradený dolar po druhém. Tak to bylo nastaveno. Mějme na paměti, že ménší kupní síla dolaru, je méně generačního bohatství, méně vlastnických práv, ale za to stále více tyranie za tyranií ještě za další tyranií se uplatňuje se stále větší snadností.

Dlouhých 29 let čekala United States Corporation, připravená dát do hry odstavec 16A, aby se toto všechno mohlo v tichosti vylíhnout. To vše ale samozřejmě také vyžadovalo další válku! Byla prodána jako „vlastenecká“, aby lidé „dobrovolně“ přispěli k válečnému úsilí. Vstupme ale nyní do podvodu VICTORY TAX z roku 1942. Nebyla to jen „dobrovolná“ daň, která by byla omezena na 3 %, byla to také daň údajně jen „dočasná“. Vývoj signálu ctnosti. Samozřejmě, že o 2 roky později byla tato DAŇ Z VÍTĚZSTVÍ zrušena jako zcela protiústavní, ale americký lid o tom přitom nebyl ještě nikdy informován, a tak se „dobrovolná“ a „dočasná“ daň stala časem daní trvalou a vším možným, jen ne dobrovolnou. Stále více protiústavní zákon o dani z příjmu fyzických osob z roku 1944 byl nakonec prosazen a dokonce nám poskytl nové definice pro tyto nezákonné daně z „příjmu“. Zkušební balónek z moderní éry s daňovým otroctvím se dal pomalu, ale jistě do pohybu, jemně se vznášel nad nic netušícím obyvatelstvem a jemně se ještě stále vznášel, když měli být lidé pomalu uvařeni zaživa napříč generacemi.

Stojí za zmínku, že před tímto „daňovým“ podvodem z roku 1944 měla Amerika dobře fungující armádu, silnice, školy, nemocnice, policii, hasičské stanice a další velmi dobře fungující infrastrukturu; takže všechny ty zcela mylné argumenty kohokoli a kdekoli na světě, proč jsou daně z „příjmu“ tak nezbytné, jsou taky právě takové, jde většinou o naprosto mylné argumenty založené pouze na vymývání mozků, indoktrinaci a nevědomosti. Zdanění nikdy nebylo o ničem jiném než o sociálním inženýrství. Nebo proč například Federální rezervní banka dokázala doslova vykouzlit ze vzduchu jakékoli množství fiat měny, jak se jim to daří zejména od „Velké finanční krize“ (dalšího velkého podvodu) v roce 2008, tak proč potom někoho zdaňovat? (Bilance Fedu v roce 2008 byla kolem 800 miliard dolarů. Nyní je bilance Fedu více než 8,7 bilionu dolarů, nebo-li je více než 10krát vyšší. Ale více o tom již brzy.) A tak, jak je nyní snad již až bolestně zřejmé, vlády budou stále jen usilovat o zvýšení své moci, nikdy se jí dobrovolně nevzdají, a tyto daňové režimy uvalené jen na základě barvy zákona jsou přitom zcela zásadními nástroji státu a vlády jsou ochotny a připraveny kdykoli klidně porušit každý svůj jednotlivý zákon, aby dosáhly svých tyranských cílů, samozřejmě že všechny jsou pouze pro stále „větší dobro“ svých občanů; to je vtip: čti: mul v začarovaných smyčkách zpětné vazby dodržování vládních předpisů.

Více daní, znamené méně vzdělání a naopak mnoem více indoktrinace. Více daní, znamená méně disponibilního „důchodu“. Více daní, znamená méně autonomie a životních možností. Více daní, znamená více strachu. Více strachu, je méně svobody. Méně svobody, je jen více tyranie. To vše navíc ještě při současném uvedení celé republiky do trvale neudržitelného státního dluhu prostřednictvím soukromě vlastněné Federální rezervní banky.

Zaručit to, že američtí občané budou souhlasit s těmito nezákonnými daněmi, které přitom ale trvají až dodnes, vyžadovalo to, co nyní nazýváme jako sociální inženýrství. Zadejte například pilotní mem „Death & Taxes“. Myslete na to jako na prototyp tříslovného sloganu, který lze snadno naprogramovat do nic netušících občanů jako chytlavé šibalství, které si mezi sebou bezmyšlenkovitě opakují, čímž ale jen posilují svůj nepříliš statečný, nový stav otrocké mysli. Další tři bezmyšlenkovitě opakující se memy, tedy slova, jsou „Důvěřuj vědě“, „Bezpečně a efektivně“, „Build Back Better“ atd. Všechna tato hesla jsou spolu nerozlučně spjata, přičemž první z nich přímo i nepřímo zrodil i ta všecna další. Ale o tom také později.

Od lékařských experimentů doktora „Anděla smrti“ Mengeleho, přes Von Braunovu raketovou technologii, až po moderní světové i mimozemské technologie až po Goebbelovo ministerstvo propagandy, byli nacisté pro všechny své záměry a účely přesně a zcela typickými technokratickými transhumanisty moderní éry. Z odtajněných dokumentů také nyní víme, že tři roky před koncem 2. světové války elitní nacisté již rychle převáželi své uloupené peníze a poklady z Německa, dobře věděli, že válku „prohrají“. To by dalo jejich zasvěcené znalosti kolem roku 1942, roku DANĚ Z VÍTĚZSTVÍ. Neexistují zde žádné náhody, protože stejně jako nacistická vrchnost převáděla svá neoprávněně získaná aktiva do Banky pro mezinárodní platby (BIS), kterou vytvořili a která dodnes funguje při Centrální bance centrálních bank a přitom „investovala“ v různých společnostech na Wall Street a agresivním přesunem ukradeného zlata a peněz přímo do Federální rezervní banky, tak americká vláda současně zahájila méně vyhýbavé pomalé krádeže svých občanů, právě peněz daňových poplatníků, které by jí pomohly absorbovat a schovat tyto nacisty do různých amerických tří a čtyř písmenných agentur a programů, jako je typicky třeba taková NASA, poté co válka již oficiálně skončila. Za tímto účelem mocná americká právnická firma z Wall Street Sullivan & Cromwell od začátku pomáhala a naváděla Hitlera, stejně jako velké americké korporace, jako je IBM, která poskytla technologii sčítání osob k rychlé identifikaci a zahánění Židů do plynovýc komor, stejně tak jako třeba Coca. -Cola a další velké korporace, různé banky přímo financující Hitlerovu válečnou mašinérii, s mocnými finančními a morálními podporovateli, jako je Prescott Bush, jehož syn bude jednoho dne řídit CIA. Náhody zde skutečně neexistují.

Allen Dulles a jeho bratr byli oba právníci v Sullivan & Cromwell. Allen také pracoval pro Úřad pro strategické služby (OSS), což byla prototypová americká špionážní agentura. Byl umístěn ve švýcarském Bernu jako americký „špion“, ale jeho skutečná práce, jak je nyní již poměrně dobře známo, doslova nepřímo podporovala Hitlera a kryla nacistické válečné zločiny s pomocí firem jako jsou například NY Times. Tři roky před oficiálním koncem války se odtržená civilizace nacistického režimu rozběhla do plného provozního režimu, kdy ještě stále zuřil smrtící rozptýlení 2. světové války. Allen Dulles se zasloužil o přetvoření elitního nacistického válečného zločinu do dnešní podoby: odtržený nacistický gang plně zakořeněný ve finančních, technologických, a vždy zcela protiústavních vládních agenturách a dalších sektorech. Dulles zahájil operaci Paperclip, aby odchytl nejlepší a nejchytřejší nacistické mysli a importoval je do Ameriky. Nejlepší personál SS byl spojen s OSS a sloučen do Ústřední zpravodajské služby, kterou Dulles osobně řídil. CIA byla a nadále stále je dokonalým fašistickým hybridem Wall Street a nacistickou agenturou, doslova příběhem o tom nejhorším možném původu, a dodnes fungují při naprostém podvracení ústavy a nás lidí. NASA vzala von Brauna a další špičkové nacistické vědce v oblasti raketové techniky, aby vyvinuli svůj tajný vesmírný program. Operace Mockingbird v podstatě převzala mainstreamová média tím, že začlenila agenty CIA do celé redakce, aby odsud plně propagovala ovlivnitelné americké mysli: jenže všechny tyto projekty probíhají až dodnes. Všechny tyto projekty, neomezené jen na onu biomedicínskou práci „Anděla smrti“, kterou nyní řídí Dr. „Já jsem věda“ Fauci, stejně zhýralý sociopat doktor sám o sobě, jsou jejím dalším pokračováním a evolucí, které jsou dnes nástrojem také v tom, co vidíme u operace „COVID-19“ alias PSYOP-19.

„Smrt a daně“, „Válka proti teroru“, „Válka proti virům“, „Důvěřujte vědě“ a mnohá další tři slovní hesla bezmyšlenkovitě opakovaná naprogramovaným občanstvem spolu vzájemně dosti úzce souvisí a všechny jsou umožněny jen kvůli „Smrti a daně“.

„Smrt a daně“ také nepřímo ale i přímo platí třeba za propagandu MSM. Nacistické ministerstvo propagandy zodpovědné za ztotožňování Židů s krysami ve slavných filmech Leni Riefenstahlové se odráží v dnešních hollywoodských filmech nabitých ideologiemi „probuzeného“ státu, které jsou jen jakoby náhodou monitorovány a formovány „poradenstvím“ CIA. „Smrt a daně“ platí za neústavní CIA, FBI, IRS, FDA, CDC a další tři písmena/slova „vládní“ agentury. „Smrt a daně“ chrání soukromě vlastněnou Federální rezervní banku. „Death and Taxes“ platí za soukromé banky, jako je banka JP Morgan Chase, které jsou jedním z vlastníků Federální rezervní banky a mají náhodou za úkol vydávat karty EBT chudým. „Smrt a daně“ platí za nejrůznější aktiva CIA, jako je typicky Elon Musk a jeho daňoví poplatníci nadané granty na jeho předražené a nespolehlivé vozy Tesla, a jeho Neuralink samozřejmě není nic jiného než projekt DARPA, který se jeví podobně jako projekt soukromého sektoru a la Facebook. . „Smrt a daně“ platí i za DARPA a pokročilou technologii s černým rozpočtem, o které daňoví poplatníci nic nevědí a nemají k ní žádný přístup, přestože to všechno financují, nejen mimo světovou technologii UFO, kterou má vláda v držení od druhé světové války. . „Death and Taxes“ platí za AWS Amazonu a umožnily aktivu CIA Jeffu ​​Bezosovi vyhladit všechny maminky a popové obchody na cestě k tomu, aby se staly globálním komisařem, jak to podpořil In-Q-Tel. „Smrt a daně“ platí za In-Q-Tel, což je ale jen odnož rizikového kapitálu CIA v Silicon Valley, která „investuje“ do všech technologií sociálních médií a dalších technologických front, jako jsou Meta, Alphabet a spol. aniž by se kdy dělil o své výnosy se zdrojem těchto peněz; jmenovitě s americkými daňovými osly. „Smrt a daně“ privatizují zisky a socializují ztráty jak vlády, tak jejich korporátních partnerů v jejich společné trestné činnosti. „Death and Taxes“ platí také za Fauciho NIH, který používá daňové peníze na výzkum a vývoj velice sporných patentů, které obrací a licencuje je soukromé korporace BigPharma, zatímco Fauci a spol. si zcela nezákonně ponechávají výnosy i licenční poplatky místo toho, aby to vše vrátili jejich právoplatným vlastníkům, tedy americkým daňovým poplatníkům. „Smrt a daně“ platí za smrtící „vakcíny“ soukromých korporací BigPharma, které se pak „zdarma“ injektují do ctnostné signalizační masky s lidskými laboratorními krysami. „Smrt a daně“ platí za nelegální výzkum Gain of Function v laboratořích provozovaných CCP a CIA, jako je třeba typicky Wuhanská virologická laboratoř. „Smrt a daně“ platí za schémata vyhýbání se daňovým povinnostem Billa Gatese, který vrací peníze daňových poplatníků zpět do jeho organizací a jejich partnerů v trestné činnosti. „Smrt a daně“ platí za všechny druhy vládních rozpočtů a rozpočtů soukromého sektoru namířených proti lidem, proti Nám, lidu. „Smrt a daně“ platí za všechny nezákonné a v podstatě nepřetržité války, které ale ongres nikdy neschvaluje. „Death and Taxes“ dokonce zaplatilo za chybějící peníze ve výši více než 21 bilionů dolarů na ministerstvu obrany a HUD, které byly „utajeny“ před zvědavýma očima právoplatných vlastníků uvedených peněz z daní. Zdanění je totiž obyčejná krádež a generuje stále více sebezáchovných krádeží. „Smrt a daně“ tedy není ani zdaleka nějakou nevinnou mantrou vtisknutou do kolektivních myslí naivních a důvěřivých amerických občanů, ale spíše je to ta vůbec nejzhoubnější. Takový Original Social Engineering Sin .

„Jednotlivec je handicapován tím, že se setkává tváří v tvář se spiknutím tak monstrózním, že nemůže ani uvěřit tomu, že vůbec skutečně existuje.“

— J Edgar Hoover

Do roku 2019 se stínový globální trh s deriváty, který někteří odhadují dokonce až na hodně přes kvadrilion dolarů, dostal pod tlak rostoucích úrokových sazeb. Svět potřeboval další katastrofu kvůli tomu, jen aby odvrátil tuto implozi. Další „tržní“ krach ještě nebyl zcela připraven k tomu, aby byl spáchán na světě, ale desetiletí „pandemických“ simulací od projektu CIA Clear Vision přes operaci Dark Winter po událost 201, která byla doslova zinscenována pouze týdny před „COVID-19“ , by se dal relativně snadno rozvinout. Modely lékařské tyranie totální společenské kontroly byly mnohokrát naplánovány našimi obvyklými podezřelými aby byly dostatečně připraveny pro své nasazení v reálném světě. Ten „Virus“ již vytvořil Dr. „Já jsem věda“ Fauci a jeho spolupracovníci s ČKS, které ale řídilo CIA. Všechno bylo na svém místě. CIA, Federální rezervní banka, BIS, MMF, WEF, Gates a kol. byli připraveni jít do práce. Samozřejmě, ta skutečná práce spočívala v tom, aby každý sociální inženýr plně vyhovoval před skutečnou pandemií; jmenovitě smrtící mRNA a vektorová DNA experimentální genové terapie, které nikdy ani nepřekonaly studie na zvířatech, ale přitom byly vždy tou zcela zásadní součástí tohoto programu. Nastavení tohoto programu depopulace za pomoci biochemického genetického inženýrství vyžadovala, aby fáze sociálního inženýrství PSYOP-19 vyvolala pokud možno ten maximální strach (z virů, smrti, chudoby atd.), a právě tento strach by jim pak připravil cestu k plnému spektru dominance ve formě úplné kontroly. . Poštvat ustrašené občany proti sobě pomocí binárních triků nízké úrovně, jako je označení vystrašených, důvěřivých a naivně hloupých osob jako „pro-vax“, zatímco ti, kteří byli na BigPharmě a vládách, byli označeni jako „anti-vaxxeři“. V té době již byla pevně zavedena obvyklá příručka Deep State o rozdělování a dobývání občanů „Trumpery“ vs „anti-Trumpery“ se všemi nezbytnými politickými a sociálními polarizacemi, aby to jen velmi usnadnilo všechny následné kroky. Jak to vzájemné občanské hašteření pokračovalo a jak mockingbird MSM šířil po planetě mediální virus, který měl doslova více než 99,9% míru přežití pro většinu lidí, přičemž meziroční úmrtnost pro rok 2020 nebyla vůbec o nic větší než byla i úmrtí na „pandemické“ úrovni a Cabal to věděla naprosto všechno od samého začátku, tak smrtící podvod s názvem Operace Warp Speed ​​byla spuštěna v naprosto rekordním čase. Globální trh s deriváty, neudržitelný dluhový supercyklus a Ponziho „trhy“ tak byly „stabilizovány“, protože biliony dalších dolarů byly vykouzleny doslova ze vzduchu a rozdány následně jako almužny těm v tu dobu uzamčeným a podvedeným masám, čímž je připravily pro jejich smrtící injekce, nekonečné posilovače a hororová show jménem „vax“, kterou nyní okolo sebe vidíme již v jejich plném provozním režimu.

Proč si ale tedy Fed v roce 2019 nevytiskl ještě více peněz? Proč rozpoutávat PSYOP-19, když své schéma zjevně nedotáhli k dokonalosti, se všemi údaji z VAERS a s předčasnými úmrtími a AE je stále odhaluje nahoře, přičemž CDCto vše neustále reviduje a zamlžuje a dělá to všechno ještě mnohem horší, než to ve skutečnosti bylo , a bude to dělat i nadále? Nebyl národ již dostatečně zotročen věčně narůstajícím státním dluhem a tíživým zdaněním, přičemž několik bilionů navíc v čerstvém fiatu tu a tam příliš nezměnilo, alespoň ne pro jakéhokoliv průměrného bezradného Američana? Nebo bylo na načasování této operace COVID-19 ještě něco mnohem zlověstnějšího? A co všechny ty nedávné hlášky o odhalení UFO vedené CIA? (Celé to černorozpočtové UFO a technologie mimo tento svět, které patří ¨Nám lidem, za které platí „Smrt a daně“, je v současné době plánován jako další operace pod falešnou vlajkou.) Proč ale potřebují tolik PSYOPS, False Flags a „odhalení“ najednou?

Tři uzly finanční destrukce: Federální rezervní systém, IRS a státní pokladna:

„Zajištění“ je příliš mnoho a toto zajištění má své vlastní závazky ve formě důchodů, úspor atd. To vše se nyní musí vyrovnat spolu s dluhovým supercyklem. Akciové „trhy“ se připravují na krach, díky kterému bude rok 2008 vypadat jen jako nevinný Disneyland. Na Západě je dnes až příliš mnoho lidských, neužitečných darmožroutů. Daně z „příjmu“ neodčerpávají plazmu ze svých hostitelů dostatečně rychle a jejich odpor nyní nestojí ani za námahu. Je důležité si uvědomit, že od 1. dne vláda USA nikdy nepožadovala výběr daní z „příjmu“; jak již bylo zmíněno, tak veškerá infrastruktura byla na svém místě již před rokem 1942. Zdanění bylo totiž vždy pouze o KONTROLE. Omezte finance Nám, lidu a omezíte jeho moc. Omezte jeo moc a moc vlády pak poroste v přímé inverzní funkci.

A nyní jsme na samém okraji propasti univerzálního základního příjmu pro člověka 2.0 a všech těch stále ještě přeživších odmítačů těchto smrtících genových terapií. Technologicky „čisté“ a „účinné“ injekce smrti za nacismu 2.0 Medical Tyranny dosahují svých mnoha cílů tím nejrychlejším možným způsobem. Tak byl spuštěn program pomalého zabíjení PSYOP-19.

A agresivní násilí státu v protiústavním vnucování smrtících genových terapií EUA svým občanům jde dokonale ruku v ruce s agresivním násilím jeho „Smrt a daně“. Jak se One World Cult připravuje na krypto-SDR jednu světovou digitální měnu jako součást jejich programu konsolidace lidského movitého majetku v rámci univerzálního systému sociálního kreditního skóre, tak rychle se nám tu objevuje zcela nové paradigma.

Jednotlivec se tak stává daňovým ztělesněním, uvaleným navěky na sebe a proti sobě jako otrok 2.0 Velkého resetu, dokud nebude mít dostatek daní, které by bylo možné vybrat, a subjekt klinicky a hygienicky nezmizí.

Smrt pro neužitečné požírače životních forem na bázi uhlíku bude rychle nahrána. Nebudou protestovat, protože všichni již byli připraveni k vlastní masové sebevraždě hříchem vypouštění CO2, tedy plynu samotného života. A plození dětí bude nadále samozřejmě probíhat pouze v nebinárních zkumavkách a to jen pro doplnění „daňového“ základu naprosto dystopické vlády Jednoho světa.

Totální inverze reality.

A pokud My, přeživší, nepřevrátíme tuto inverzi reality v čase…

Čas se nám ale krátí…

Po celoživotním programování státu je nyní průměrný člověk zcela znecitlivělý, takže není schopen pochopit, že naše zdanění není o nic méně násilným činem než být třeba přepaden se zbraní v ruce v nějaké temné uličce; ve skutečnosti je to ještě mnohem násilnější událost. Útok zločinů páchaných státem, ať už ve formě daní, „vakcín“, mandátů, „vaxových“ pasů, masek, karanténních opatření, nadcházejících drakonických pasů sociálního kreditu kvůli „změně klimatu“, falešných vlajek Cyber ​​Polygon na vás, jak jste za ně zaplatili, daňový mezek, dluhový otrok, nebo doslova jakýkoli z nesčetných zákonů, které byly podvodně zavedeny po Listinu práv nikdy nepřestane, dokud nedojde k nějakému, alespoň trochu znatelnému, jejich nedodržování. Všechny tyto „zákony“ a „příkazy“ jsou ohavně násilné zločiny proti našim naprosto přirozeným právům, našemu soukromému vlastnictví, naší tělesné autonomie, životu a svobodě.

Toto násilí bylo dnes zcela normalizováno právě prostřednictvím Kongresového průmyslového komplexu Vojenské lékařské a technologické rozvědky.

Vláda kultu smrti a její armády užitečných idiotů jsou nepřátelé života, nepřátelé svobody a nepřátelé hledání štěstí.

Dokud opravdu nedoceníme, že vláda pracuje pro nás, a ne naopak, zůstaneme navždy jen ubitými a opovrhovanými otroky systému, který nás finančně kontroluje, dokud naše užitečnost nebude považována za datum prodeje.

Tato maligní schémata sociálního inženýrství a „lékařského“ genového inženýrství musí být přepracována, má-li se cokoli, co zbylo z lidské rasy po Programu depopulace Death Injection PSYOP-19, vyhnout životu pod totální technofašistickou postlidskou tyranií.

Tento původní hřích sociálního inženýrství příliš dlouho platil za většinu, ne-li všechny, našich současných neduhů. Začněme tedy tomu konečně říkat, jak to doopravdy je: „ Daně jsou smrt“ .

NEDODRŽUJTE NIC Z TOHO co po vás chtějí.

(to vše radí druhý nejchytřejší chlap na světě a přeložila to pro vás Myšpule ve vlaku z Nymburka do Trutnova)

Zdroj: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/original-social-engineering-sin

PODPOŘTE prosím MYŠPULE SVĚT !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou soukromé mediální projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z mých soukromých zdrojů a hlavně z vašich darů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100 do zprávy pro příjemce jen napište prosím: „dar Myšpuli“

Za jakoukoliv podporu z celého srdce děkuji!!!

Vaxx proti změně klimatu: „Naočkujte“ svou mysl proti největšímu podvodu vůbec

Válka proti uhlíku a psychotický kult masových sebevražd

Ta dnešní válka o uhlík je totiž až tak ďábelská, že Organizace spojených národů nyní již přímo naprosto nesmyslně prohlásila právě CO2 za tu vůbec nejvíc znečišťující látku. Veškerá rostlinná hmota se ale přitom skládá právě z atomů uhlíku, takže každý, kdo dnes křičí o „nulových uhlíkových stopách“, tak chce vlastně zabít všechny rostliny na Zemi. To je ale signifikantně šílené.

Léčba poruchy klimatu zahrnuje kombinaci psychologického poradenství, nutričního a vědeckého vzdělávání a průběžného psychiatrického sledování. Až donedávna se porucha globálního oteplování zdála být velkou pandemií na vzestupu, ale když NASA byla přistižena při zkreslování dat, grafů a klimatických map, tehdy se začala šířit další varianta této zcela vylhané změny klimatu .

Každý pátý člověk trpí dnes nějakým problémem v oblasti duševního zdraví. Přidejte všechen ten neustálou propagandou živený strach z podvodu jménem Covid19, pak píchněte 270 milionům Američanů injekce s genovou mutací, které ucpávají cévní systém a mozek, a máte zemi, kde nejméně polovina lidí dnes trpí psychózou na určité úrovni. Pak náhle přichází další konspirační teorie o změně klimatu. Na základě naprosto NULOVÉHO vědeckého základu teorie o změně klimatu tak dnes všichni ti šílení scientologičtí kultisté přísahají na svůj toxický plán raději se dobrovolně eliminova , jen aby zachránili planetu Zemi.

Pijí všichni zase nějaký šílený Kool-Aid, nebo jim ten jed dodávají jen ty mRNA šmakulády? Téměř 1000 lidí nedávno zemřelo v Jonestownu při další kultovní události „ revoluční sebevraždy “. Opravdu je ale jen o tom ten jejich kult klimatických změn, je to jen příprava na jejich velkou revoluční sebevražednou akci? Je to také ten skutečný důvod, proč je většina fanatiků klimatických změn vždy agnostiky nebo ateisty? Apokalyptický kult jen tentokrát nebude pouze nějakých 900 lidí, ale místo toho jich bude rovnou 9 miliard, pokud tedy uspějí se svou misí z pekla nazývanou „nulová uhlíková stopa“ .

Téměř každý kultista klimatických změn totiž již dostal injekci toxických proteinů a prionů vytvořených američany v laboratoři v čínském Wuhanu

Zastánci přirozeného zdraví byli dnes donuceni bojovat v této jejich pro-vědecké válce proti klimatickým změnám a podvodům. Všichni musíme nyní zabojovat, abychom jen nadále udrželi růst rostlin, které nám přece poskytují potravu a kyslík. Musíme se duševně naočkovat proti tomuto psychickému onemocnění a nevěřit tomu, že odstranění veškerého uhlíku, dusíku a slunečního záření zachrání náš svět. Pamatujte jen na to, že právě tento kyslík je dominantním atomem CO2, takže když se zastánci současného kultu klimatických změn snaží dnes ze všech sil tolik odstranit veškerý uhlík, chtějí také ukončit svůj vlastní život nejspíš tím, že si přeruší vlastní dodávky kyslíku.

Cílem tohoto kultu věřících ve změnu klimatu je zabít všechna zvířata, rostliny a lidi nevěřící vědě, aby se zachránili. Zatemněte slunce, abyste se zachránili! – prohlašují. Rozprašujte chemikálie na oblohu, abyste zablokovali sluneční teplo, i když je naše Země naopak ve fázi pomalého ochlazování, alespoň podle té skutečné vědy. Příznivci kultu klimatických změn jsou ti, kteří se vrhli ven, aby si nechali píchnout miliardy spike proteinových prionů, protože stále ještě věří, že je chce Big Pharma zachránit.

Nechytněte tuto NEMOCI. Nezapomeňte se proti né duševně naočkovat třeba každodenním čtením Natural Health News .

Nalaďte se na frekvenci podvodů na Censored.news pro skutečně pravdivé zprávy, které jsou cenzurovány ve všech ostatních médiích, která čtete.

Zdroj: https://www.climatealarmism.news/2023-08-16-inoculate-your-mind-against-biggest-hoax-ever.html#

PODPOŘTE prosím MYŠPULE SVĚT !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou soukromé mediální projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z mých soukromých zdrojů a hlavně z vašich darů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100 do zprávy pro příjemce jen napište prosím: „dar Myšpuli“

Za jakoukoliv podporu z celého srdce děkuji!!!