Globalisté stále prosazují agendu transhumanismu pomocí počítačových čipů vložených do lidí prostřednictvím COVID vakcín

Globalisté, nebo-li globální elity, prosazují svou agendu transhumanismu prostřednictvím počítačových čipů, které budou do lidí vloženy prostřednictvím očkování proti Wuhanskému koronaviru (COVID-19).

Podle investigativní reportérky a filmařky Maryam Henein se toto mísení člověka a stroje fakticky začalo již před několika lety, když Klaus Schwab , zakladatel a výkonný předseda Světového ekonomického fóra, hovořil o mikročipech umístěných na oblečení a na lidské kůži a také do mozku.

„Je to v podstatě něco jako fúze mezi strojem a lidstvem.“ Schwab o tom mluvil před pár lety. Věřím, že to začne obyčejným oblečením – digitálními nositelnými zařízeními, jak již kdysi řekl – a pak to vývojově půjde až do implantovatelného čipu,“ řekla Henein během svého hostování v epizodě „Thrivetime Show“ moderátora Claye Clarka.

Henein také diskutovala s Clarkem a s Elonem Muskem o Neuralinku, 5G a nanotechnologii vytvořené Charlesem Lieberem.

Neuralink letos zahájí pokusy na lidech

Investigativní novinářka zmínila, že Muskova společnost Neuralink letos zahájí pokusy na lidech, ale také veřejně prozradila, že během jejích pokusů na zvířatech již zemřelo na 15 opic. (Související: Etické otázky vznesené poté, co společnost Elona Muska Neuralink implantuje čip do mozku opice .)

„Jak potom ale můžeme postupovat s lidmi, když jsme ztratili asi 15 opic, které zemřely v důsledku zásahu do jejich mozku? Takže se například podíváme na tyto veterinární záznamy, které jsem získala prostřednictvím Lékařského výboru odpovědné medicíny, kteří žalují UC Davis , a na dokumenty, které nezahrnují video a kamery,“ řekla Henein.

„Jednoho dne se stalo, že tato opice zemřela, byla to již 15. opice.“ A tak zaměstnanci Neuralinku šli do UC Davis , smazali tam veškerá videa a obrázky [po jejich zkopírování] a poté přestali úplně obchodovat s UC Davis. A teď zaměstnanci Neuralink pracují v soukromé laboratoři, něco jako byla Ex Machina, ve známém sci-fi thrilleru, kde dále experimentují, laboratoře jsou umístěny ve Fremontu a mimo Austin.“

Henein zmínila opici, která si vybrala vadný lebeční implantát, a řekl, že některé z opic podstoupily až 10 operací, zatímco jiné byly usmrceny ještě předtím, než experiment vůbec začal.

Zajímavé je, že Muskova společnost v přímém rozporu se skutečností médiím řekla, že pokusy s opicemi byly úspěšné a proto že se nyní posouvá kupředu a začíná již experimentovat na lidech.

Dokumentaristka odhalila, že bylo testováno 68 000 primátů a daňoví poplatníci zaplatí okolo 20 miliard dolarů ročně za pokusy na zvířatech, uvádí White Coat Waste Project. Prezentovala také video z Neuralinku, ve kterém tvrdil, že je o zvířata dobře postaráno.

Lidé jsou geneticky modifikováni očkováním

„Geneticky nás modifikují těmito injekcemi.“ Samozřejmě existují různé typy injekcí. Ale toto je desetiletý pevně stanovený plán. Takže musíme v budoucnosti myslet také na to, že se stroj znova spojil s lidstvem nebo kvazi-stroji a my už nikdy nebudeme těmi lidmi, kterými jsme nyní. Říkám otevřeně, že právě my jsme ti zcela poslední z geneticky nemodifikovaných lidí, kteří se rozhodli nepodstoupit experimentální genovou terapii ,“ vysvětlila Henein.

„Tak tohle je skutečně hanebné.“ Ovšem prodává se to. Musk to prodává, protože to pomůže lidem s paralýzou. Pomůže to také lidem s Alzheimerem a demencí. Už ale také víme, že se nám vždy všechno prodává jako že je to pro veřejné blaho nebo pro domnělou starost o naše zdraví, ale je to kvůli naší kontrole.“

Clark také představil zvukový klip Dr. Yuvala Noaha Harariho, špičkového poradce společnosti Schwab, který v něm řekl, že nadcházející generace lidských bytostí se již dokonce naučí, jak zkonstruovat svá těla, mozky a mysl.

Henein si všimla, že Harari řekl, že lidé jsou nyní „hackovatelná zvířata“, ale velmi zpochybnila to, že se snadno najdou lidé, kteří by se dobrovolně chtěli zúčastnit Muskových experimentů, aby byli jedni z prvních, kteří mají jisté schopnosti umělé inteligence. Také uvedla, že Lieber to již umožnil jako král současných nanotechnologií, když vytvořil umělou nervovou síť a prodal ji potom světu jako jediný prostředek k udržení kroku s AI, která by snadno mohla ovládnout celý svět.

Zdroj: https://www.globalism.news/2022-03-09-globalists-pushing-for-transhumanism-through-computer-chips.html

Líbil se Vám tento článek? Podpořte mě!

PODPOŘTE MYŠPULI A SVĚT VÁM BUDE VDĚČNÝ !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou zcela soukromé projekty nezávislé investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z osobních zdrojů a Vašich darů, bez kterých by byli dlouhodobě neudržitelné. Přispějete-li na jejich další provoz přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100

do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“

Za Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji!

One thought on “Globalisté stále prosazují agendu transhumanismu pomocí počítačových čipů vložených do lidí prostřednictvím COVID vakcín”

  1. „pomůže to lidem s paralýzou a Alzheimer. chorobou“. Jasně soudruzi. Zkrátka se to musí nějak prodat, aby stádo uvěřilo. Prostě samá láska, samá pravda.
    Nedají pokoj a nedají.

    To se mi líbí

Napsat komentář