OSN a WEF stojí za globální válkou proti farmářům

Alternativní „dezinformační“ web HumansAreFree.com přinesl článek s výše uvedeným názvem. Organizace spojených národů se svojí globalistickou „ Agendou 2030 “ a partneři OSN na Světovém ekonomickém fóru (WEF) přímo stojí za rostoucími „regulačními útoky“ na zemědělské producenty a farmáře od Holandska přes Spojené státy až po Srí Lanku. Originál článku byl publikován na webu GreatGameIndia.

Ve skutečnosti je celá řada ze 17 cílů tzv. agendy trvale udržitelného rozvoje (SDG) OSN přímo spojena s implementací zákonů, které tím ale přímo vyvíjejí nátlak jednak na globální zemědělství, na farmaření, ale i na zdroje potravin všeobecně.

Vysocí představitelé Čínské komunistické strany (ČKS) v rámci systému OSN pomáhali při rozvoji SDGs a v současnosti pomáhají této organizaci usměrňovat provádění jejich globální potravinové strategie.

Nařízení o udržitelnosti v zemědělství a produkci potravin podporované OSN by podle řady expertů způsobilo ekonomický krach, nedostatek základních položek, rozsáhlé hladovění mnoha lidí, ale hlavně také významnou ztrátu osobních svobod, pokud by nebyly včas zastaveny.

Úředníci předpovídají, že již v průběhu tohoto roku se bude vznikající nebezpečný nedostatek potravin, který ale již nyní zažívají miliony lidí na celém světě, nadále jen zhoršovat.

Podle odborníků je za tím vším ještě jeden, zatím však skrytý, cíl.

Podle dokumentů OSN je soukromé vlastnictví půdy dnes v jejím hledáčku, protože globální produkce potravin a globální ekonomika mají být upraveny tak, aby se splnily globální cíle udržitelnosti.

Cíle stanovené již v roce 2015 „vycházejí z desetiletí práce mnoha zemí a OSN“, jak nám OSN snaživě vysvětluje na svých webových stránkách SDG .

Konference Organizace spojených národů o lidských sídlech, často označovaná jako tzv.konference Habitat I, na které byla přijala Vancouverská deklarace, byla jednou z prvních konferencí, v rámci které byla definována tato další vylhaná agenda trvalé „udržitelnosti“.

Podle této dohody je dnes soukromé vlastnictví půdy „hlavním nástrojem akumulace a koncentrace bohatství, a proto tak významně přispívá k sociální nespravedlnosti“ a pak také tezi že „s půdou nelze zacházet jako s jiným běžným aktivem ovládaným jednotlivci“. (ale že se mezitím stal pan Gates, zakladatel Microsoftu, největším soukromým vlastníkem zemědělské půdy na světě se neřeší, to je v pořádku pozn.Myšpule)

Rezoluce OSN dále uvedla, že „veřejná kontrola využívání půdy je proto zcela nepostradatelná“, čímž se také rovnou vytvořila ona nyní již veřejně známá „předpověď“ Světového ekonomického fóra, že do roku 2030 „nebudete nic vlastnit“ (ale šťastní moc nebudete pozn.Myšpule)

Od té doby již celá řada organizací a zástupců OSNpoměrně podrobně popsala svou vizi „udržitelnosti“, která například zahrnuje požadavky na výrazné omezení spotřeby energie, ale také spotřeby masa, výrazné omezení cestování, životního prostoru a všeobecně veškerého materiálního bohatství jednotlivců.

Ve snaze centralizovat kontrolu nad produkcí potravin a potlačit jakékoliv nezávislé farmáře, práívě proto dnes spolupracují někteří z nejbohatších a nejvlivnějších šéfů globálních korporací na světě s komunisty v Číně, ale i v dalších zemích, jak nám říkají odborníci.

„Strategickým partnerem“ OSN pro Agendu 2030 je právě globalisty založené a řízené WEF, a dále také síť významných mezinárodních korporací, které mnohé úzce spolupracují s ČKS.

Vzhledem k tomu, že vrcholní představitelé z celého světa, a to včetně amerického prezidenta Joe Bidena a šéfa Světového potravinového programu OSN Davida Beasleyho, nás již varují před hrozícím nedostatkem potravin po celém světě, tak přesto se regulace výroby potravin stále jen ještě více zpřísňuje a dokonce už také dochází k pokusům o uzavření četných farem a rančů.

Západní státy a mnohé státy přímo závislé na jejich pomoci však dnes mnohé předpisy naopak ještě více zpřísňují, než aby je racionálně spíše více uvolňovaly a podporovaly tím tak jejich zvýšenou produkci.

Letos v létě nizozemští farmáři – kteří už mnozí byli skutečně velice blízko bodu zlomu – reagovali rozsáhlými, obrovskými protesty. Následovalo podobně bouřlivé pozdvižení na Srí Lance, také přímo související s nedostatkem potravin způsobeným záměrně špatnými politickými rozhodnutími.

Vlády a mezinárodní organizace tuto svoji politiku ospravedlňují různými způsoby, jako je údajná podpora „ekonomické spravedlnosti“, nebo ochrana různých druhů flóry a fauny a dokonce i návrhy na vrácení půdy domorodým národům.

Odpůrci těchto vylhaných politik však tvrdí, jejich cílem vůbec není ochrana životního prostředí nebo zastavení oné údajné změny klimatu. Příběh o trvalé „udržitelnosti“ a mnohá další falešná vysvětlení, jak nás varují odborníci, jsou ve skutečnosti pouze taktikou, jak získat absolutní kontrolu nad naším jídlem, farmařením a nad lidm vůbeci.

Podle Craiga Ruckera, šéfa Výboru pro konstruktivní zítřek (CFACT), organizace pro veřejnou politiku, která se zaměřuje na otázky životního prostředí a rozvoje, „konečným cílem všech těchto snah je hlavně podstatně snížit suverenitu jak jednotlivých národů, tak lidí“.

Jejich hlavním účelem je však upevnění jejich vlastní autority na národní a dokonce i na mezinárodní úrovni. „Záměrem všech těch, kdo prosazují tuto agendu, není záchrana planety, jak nám opět nepravdivě tvrdí, ale pouze zvýšení jejich kontroly nad lidmi,“ řekl.

Cíle trvale udržitelného rozvoje podle OSN — to je Agenda 2030

Organizace spojených národů a její členské státy schválily již v roce 2015 „Cíle udržitelného rozvoje“, často známé jako Agenda 2030, jako jejich plán pro „transformaci našeho světa“. Těchto 17 cílů obsahuje 169 „pod cílů “ pokrývajících prakticky každý aspekt ekonomiky a lidského života a nejvyšší představitelé OSN je již oficiálně ohlašují jako jejich „hlavní plán pro lidstvo“ a jako tzv. globální „deklaraci vzájemné závislosti“.

Preambule dokumentu uvádí, že „nikdo nezůstane pozadu“ a uvádí dále, že „všechny země a všechny zúčastněné strany, jednající ve spolupráci, budou také tento plán společně realizovat“.

Cíl 10. v tomto plánu OSN zahrnuje mimo jiné redistribuci bohatství v národním a celosvětovém měřítku, kromě „zásadních změn ve způsobu, jakým naše společnosti vyrábějí a spotřebovávají zboží a služby“.

SDGs zdůrazňují využití vlád k reformování veškeré současné ekonomické aktivity, přičemž cíl číslo 12. vyžaduje navíc zavedení „trvale udržitelných vzorců spotřeby a výroby“.

Několik konkrétních pod-cílů uvedených v cíli 12 úzce souvisí se zemědělskými postupy, které prý významně ohrožují produkci potravin. Patří mezi ně mimo jiné také tzv. „udržitelné řízení a efektivní využívání přírodních zdrojů“.

Dokument dále požaduje, aby „ekologicky šetrné nakládání s chemickými látkami a veškerými odpady po celou dobu jejich životního cyklu bylo zcela v souladu s dohodnutými mezinárodními rámci“, což je možná podstatně důležitější.

V důsledku toho „výrazné snižení jejich uvolňování do ovzduší, vody a půdy, aby se tak co nejvíce minimalizovaly jejich nepříznivé dopady na lidské zdraví a životní prostředí“, a to zejména pro zemědělce.

Cíl 14 tohoto plánu SDGs, který pokrývá „znečištění moře všeho druhu, zejména z činností na pevnině, včetně …jeho znečištění živinami“, je dalším bodem SDG, který přímo souvisí s tím, co odpůrci globalistů nazvali globální„válkou proti farmářům“. Zemědělství a produkce potravin vůbec jsou často uváděny OSN jako ty největší současné enviromentální hrozby pro oceán.

V čele těchto snah stojí Organizace OSN pro výživu a zemědělství (FAO), na kterou dohlíží pan Qu Dongyu, bývalý náměstek ministra zemědělství a venkovských záležitostí za ČKS.

Orgán OSN ve své zprávě z roku 2014 „ Budování společné vize pro trvale udržitelné potraviny a zemědělství: Jejich principy a přístupy “ požaduje dále také velmi přísná omezení používání hnojiv, pesticidů, emisí a vody v celém zemědělském sektoru.

Podle zprávy FAO je „nadměrné používání dusíkatých hnojiv tou hlavní příčinou znečištění vody a emisí skleníkových plynů“. Toto prohlášení slouží jako ilustrace toho, jak hluboce musí být dnešní zemědělství přetransformováno, aby teprve bylo OSN uznáno jako „trvale udržitelné“.

WEF vyzvalo k celkovému ukončení soukromého vlastnictví automobilů

Tímto však globalistické zelené ekošílenství ani zdaleka nekončí a WEF to jasně dokazuje: WEF totiž také oficiálně vyzývá k celkovému ukončení soukromého vlastnictví automobilů! (takže jak vidíte, tak fašista Klaus Schwaab z Rotshieldovi rodiny to myslí s tím jak do roku 2030 nebudeme nic vlastnit, skutečně vážně. pozn.Myšpule)

Zatímco se jednotlivé země až urputně snaží přejít na obnovitelné zdroje energie, tak WEF Světové ekonomické fórum se pokouší snížit globální závislost na kritických kovech. Jedním z doporučení je také významně omezit soukromé vlastnictví automobilů.

„Tento přechod od fosilních paliv k obnovitelným zdrojům bude vyžadovat velké zásoby kritických kovů, jako je kobalt, lithium, nikl, abychom jmenovali alespoň některé,“ uvedlo fórum ve své mimořádné zprávě z počátku tohoto měsíce. „Nedostatek těchto kritických minerálů by mohl výrazně zvýšit náklady na technologie čisté energie.“

Celosvětová lobbistická skupina se sídlem ve Švýcarsku proto hned navrhla tři způsoby, jak snížit cenu klíčových kovů používaných ve všem, od větrných turbín a účinného osvětlení až po chytré telefony a elektrické automobily.

chicago, illinois

Mnozí lidé vyrazili na cestu před rušným víkendem Dne díkůvzdání v Chicagu, Illinois, 21. listopadu 2017. (foto:Reuters / Reuters)

Fórum uvedlo, že navzdory zavedeným recyklačním programům se očekává, že těžba nerostů do roku 2050 vzroste dokonce ještě přibližně o 500 %.

„Větší vzájemné sdílení může snížit vlastnictví nečinného vybavení a tím i celkovou spotřebu materiálu,“ uvedla skupina s odkazem na údaje, které dokazují, že průměrný anglický automobil jezdí „pouhá 4 % ze svého času“.

Fórum dále poznamenalo, že programy pro sdílení vozidel jako „Getaround“ a „BlueSG“ sijiž získaly velkou popularitu po celém světě a jsou tedy proto naprosto zásadní pro snížen celkové poptávky jak po automobilech, tak po technologiích na celém světě.

Nemluvilo se však už o tom , jak lze sdílení aut úspěšněji využít v takové zemi, jako jsou USA, kde stále existuje velká závislost na soukromých vozidlech a kde je výrazný nedostatek veřejné dopravy ve venkovských i příměstských oblastech.

Přestože většina lidí na světě dnes již vlastní osobní telefony nebo počítače, výzkum také poznamenal, že 39 % mezinárodních pracovníků dostává stále nové notebooky a mobilní telefony.

horský průsmyk, Kalifornie

Pohled na povrchový důl vzácných zemin MP Materials v Mountain Pass v Kalifornii, 30. ledna 2020. (foto: Reuters/Steve Marcus/File Photo / Reuters Photos)

„To však není vůbec efektivní z hlediska využití přírodních zdrojů,“ uvádí zpráva. „Ponechání si smartphonu po dobu pěti let namísto pouhých tří tak dokonce snižuje jeho roční uhlíkovou stopu o celých 31 %.

Podle této zprávy potřebují podniky pobídky k podpoře přepracování produktů a systémy benefitů a odměňování angažovaných zákazníků, aby zastavily otevírání nových dolů.

Do toho se mi nechtěném „ukliknutí“ otevře na nechutně Microsoftem protlačovaném dezinformačním msn.com otevře nadšený článek o tom, jak se v USA začíná prodávat DIY (do it yourself – udělej si sám) „stavebnice“ farmy na jedlý hmyz. Aneb vymytí mozku nastupující generaci pomocí hry. Má prý jít o ukázání možností jedlého hmyzu při řešení současné potravinové krize. Ale o tom, že se šéf Microsoftu a jeho významný akcionář pan Gates mezitím potichu stal jednoznačně největším soukromým vlastníkem zemědělské půdy na světě, se už jaksi nemluví. Zajímalo by mě, zdali také lidé jako Schwaab a Gates budou mít na svém jídelním stole hmyzí speciality a jestli na zasedání WEF někdy dorazí sdíleným automobilem, jak k tomu nutí nás ostatní. Zatím na ně ovšem lítají svým soukromým tryskáčem, který stoprocentně s nikým nesdílí. A jejich jídelní stoly se prohýbají pod vybranými lahůdkami, zatímco my ostatní kvůli jejch nenažranosti máme jíst hmyz. Samá pravda a moře lásky a všichni jsme si rovni a nikdo nebude mít nic, protože všechno budou mít oni. A oni možná budou šťastni jak nám tak nadšeně tvrdí, ale my ostatní šťastni rozhodně nebudeme… (doslov Myšpule)

Zdroj: GreatGameIndia.com

Zdroj: https://humansbefree.com/2022/07/wef-calls-for-end-of-private-car-ownership.html

Zdroj: GreatGameIndia.com

Líbil se Vám dnešní článek? Zvažte prosím podporu Myšpule Světa! Bez Vaší podpory by byl tento projekt dlouhodobě neudržitelný!

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů a z Vašich darů.. Přispějete-li na jejich provoz a udržení, tak přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100 do zprávy pro příjemce pouze napište prosím: „dar Myšpuli“

Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

Napsat komentář