Google a Alphabet vytváří Boha pomocí umělé inteligence, zveřejnil web evilgoogle.news

Web evilgoogle.news zabývající se tematikou globalistických sviňáren v rámci big-tech, big-data a nadnárodních IT korporací zveřejnil informaci bývalého softwarového inženýra a nyní informátora (whisteblowera) Googlu Zacha Vorhiese, že se Google, potažmo jeho mateřská firma Alphabet snaží vytvořit „Boha“ pomocí algoiritmů umělé inteligence.

Bývalý softwarový inženýr Google, který se následně stal informátorem Zach Vorhies, se 11. dubna 2022 připojil k vydání „Thrive Time Show“ na Brighteon.TV . Varoval v něm moderátora programu a zakladatele Reawaken America Tour Claye Clarka, že Google a jeho mateřská společnost Alphabet nyní vytváří Boha pomocí umělé inteligence (AI).

„V prostoru umělé inteligence [AI] došlo poslední dobou k velice překvapivému pokroku. Ukazuje se, že když vezmete tuto inteligenci a jen ji dostatečně zvětšíte, pak ve své podstatě získáte dostatečně obecně inteligentní systém umělé inteligence, který dokáže řešit jakékoliv matematické problémy a dělat všechny možné různé věci,“ řekl Vorhies, který se kdysi v Google staral o algioritmy YouTube.

„To, co Google zjistil, je to, že to náhle mohli škálovat na řádově větší hodnoty, než jakých to dosud bylo. Pro vaši představu, dříve jsme měli například osm miliard vstupních parametrů, ale pak to dokázali dostat až na 540 miliard. Právě teď je to schopno podávat výkon stejně tak dobrý jako podává člověk na spodním konci stupnice obecné inteligence.“

Vorhies pokračoval: „Ale další iterace – kterou si myslím, že už možná dokonce skutečně alespoň pro sebe udělali – bude již vysoce nad lidské kapacity. To, co právě vidíme, je vytvoření umělé inteligence s inteligencí ve své podstatě, alespoň pro neexistenci lepšího termínu, již skutečně podobnou bohu, která již dokáže pokrýt celou lidskou historii.“ (Související: Bývalý bigwig Google spouští „církev“ umělé inteligence, která staví technologii jako BŮH. )

Řekl, že lidé by se měli připravit na tuto božskou AI a řekl: „S tímto boomem AI k nám přijde celá řada technologických změn, nejen pouze v rámci Googlu, ale v celém současném technologickém prostoru.“

Vorhies není v tomto sentimentu úvah ani zdaleka sám. Bývalý obchodní ředitel společnosti Google X Mo Gawdat varoval, že tato superinteligentní umělá inteligence již brzy překoná potenciál lidstva a stane se zkázou sama sobě.

„Představte si krásné, nevinné, superinteligentní dítě – a vy mu říkáte, že prodej, hazardní hry, špehování a zabíjení lidí jsou jeho čtyři hlavní způsoby využití. Způsob, jakým ho to učíme, to dítě promění na absolutního superinteligentního superpadoucha,“ řekl.

Vorhies spouští novou platformu, která má obejít cenzuru Big Tech

Podle Vorhiese nastal okamžik jeho probuzení, když dceřiná společnost Alphabet vedená Sundarem Pichaiem vymazala arabské slovo „covfefe“ ze slovníku Google Translate. Vymazání tohoto slova bylo součástí snah big-tech společností vykreslit bývalého prezidenta Donalda Trumpa, který toto slovo na Twitteru použil, jako člověka, který „tweetuje nesmysly“.

„Jakmile jsem viděl, že doopravdy malicherně vymazávají slova z google translate lexikonu v reálném čase, řekl jsem si ‚Tak to je ono‘. Toto je totalitní impérium, před kterým jsem byl varován z ‚Farmy zvířat‘ a ‚1984‘. Všechno je to zabalené do jedné velké technologické společnosti.“ Tehdy jsem si uvědomil, že to musím zveřejnit americkému lidu. Měli by vědět, že tu dnes existuje poměrně nebezpečná superinteligentní entita, která jim nejen nestydatě lže a cenzuruje je, ale také je špicluje 24/7 a má dostatečný potenciál i možnosti k tomu je kdykoliv zabít.“

Google také využil příležitosti k propagaci své nové platformy s názvem Blast.video , která slouží k obcházení cenzury konzervativního obsahu Big Tech. Poznamenal, že s jeho platformou a agregační technologií, kterou používá, „je současná cenzura vyřešena a jsme opět zpět téměř ve stejném stavu jako byl před cenzurou pravice v USA.

„Blast.video používá zcela nový typ systému sociálních médií zvaný agregátor… který proniká cenzurou. Skenuje otevřené video platformy jako Gab, Rumble, BitChute a Brighteon.com a hledá všechen nový obsah od tvůrců obsahu, které máte rádi. Každou hodinu prohledáváme celkem 250 tvůrců obsahu napříč platformami, abychom našli nová videa,“ vysvětlil v propagačním videu, které Vorhies pro tento web natočil.

Podle Vorhiese se jeho trendový algoritmus odlišuje od ostatních díky své organické povaze a open source kódu. Vysvětlil: „Nelíbí se mi tyto dnešní „trendy“ algoritmy, kde Big Tech má svůj palec na stupnici cenzury. Chci vytvořit bezpečný prostor pro konzervativce – a ukázalo se, že konzervativci reagují: ‚Ano, to je přesně to, co potřebujeme‘.“

Zach Vorhies odhaluje plán Googlu na zotročení lidstva

Bývalý senior inženýr Googlu, který se dnes stal informátorem Zach Vorhies , odhalil plán Googlu zotročit lidstvo ve prospěch umělé inteligence. Řekl o tomto plánu strážci zdraví a vydavateli populárního alternativního Natural.news Miku Adamsovi, když se objevil v jedné jeho epizodě Zprávy od Strážce zdraví na BrighteonTV . Vorhies dodal, že Google je skutečně spolupachatelem v tomto spiknutí s cílem svrhnout Ameriku.

Vorhies se poprvé prosadil v roce 2019, když odstoupil ze společnosti Big Tech se spoustou jejich interních dokumentů v kapse. Doručil více než 950 stran těchto souborů ministerstvu spravedlnosti a zveřejnil je prostřednictvím projektu Veritas. Vorhies uvedl, že vzal a zveřejnil tyto tajné interní dokumenty, „aby informoval širokou veřejnost o rozsáhlé cenzuře v rámci Google“.

Vorhies později napsal knihu s názvem „Google Leaks: A Whistleblower’s Exose of Big Tech Censorship“ spolu se spoluautorem a právníkem Kentem Heckenlivym. Bývalý zaměstnanec Googlu ve své knize psal o tom, jak ho cenzura jeho společnosti probudila ke stejnému probuzení a „převratu, který se právě děje lidstvu“ a jak se mu zdálo, že jeho pracoviště v tom hrálo zásadní roli.

„Zdá se, že Google je v tomto tajném kruhu, v síti lidí… v podstatě přecházejících od opravdu skvělé libertariánské organizace k organizaci, která buduje svoje Ministerstvo pravdy,“ dodal Vorhies a vypůjčil si k tomu literární koncept z románu „1984“ George Orwella.

Vyprávěl Adamsovi, jak Google tyto informace vysvětloval a hlavně úplně skrýval před veřejností. Vorhies řekl: „Řekli svým investorům, že se chystají uspořádat informace z celého světa tak, aby byly všeobecně dostupné. Ale jakmile byl v USA „demokraticky“ zvolen jen bohužel nesprávný prezident, ihned otočili o plných 180 stupňů a řekli, že ‚musíme začít cenzurovat všechny ty falešné zprávy‘.“

Za tímto účelem Google vytvořil algoritmus Machine Learning Fairness a implementoval jej do Vyhledávání Google, do Zpráv Google a vyhledávání na YouTube. Vorhies vysvětlil, že tento algoritmus byl napsán ze tří hlavních důvodů: aby manipuloval informačním prostředím, aby převzal kontrolu nad volbami v USA a aby tlačil Ameriku směrem k firemním hodnotám Google.

Vorhies zažil záchvat svědomí, když zjistil pravý účel algoritmu. „Když jsem to zjistil, uvědomil jsem si, že už nemůžu žít sám se sebou, Miku.“ Nemohl jsem žít s tím, že bych každý den chodil do práce s vědomím, že… stejná megakorporaceve které pracuji tak aktivně podvrací Ameriku,“ řekl ochránci veřejného zdraví. (Související: Whistleblower Google Zack Vorhies diskutuje o své nové knize v debutové epizodě Uncovering the Truth With Matrixxx Groove na Brighteon.TV .)

Google podvrací celé lidstvo pro vizi budoucnosti poháněné umělou inteligencí

Adams poté posunul Vorhiese dále a zeptal se, jaké tedy jsou ty skutečné hodnoty Googlu. Někdejší softwarový inženýr odpověděl, že firma Big Tech neprosazuje vůbec žádné konkrétní hodnoty. Místo toho Vorhies uvedl, že kroky Googlu jsou podobné konceptům „aktivních opatření“ a „ideologického podvracení“, které již kdysi vysvětlil bývalý sovětský novinář Jurij Bezmenov.

Bezmenov v rozhovoru řekl : „Asi 15 procent času, peněz a pracovní síly je vynaloženo na špionáž jako takovou. Zbylých 85 procent je pomalý proces, kterému říkáme buď ideologická subverze, aktivní opatření nebo psychologická válka. To, co to je v zásadě znamená, je … změna ve vnímání reality každého Američana, že navzdory tomu dnešnímu množství informací – tak nikdo není schopen dospět k žádným skutečně rozumným závěrům v zájmu obrany sebe, svých rodin, své komunity a své země.“

Vorhies poté zveřejnil otázku: „Kdo je nepřítel a proč destabilizuje Ameriku?“ Zatímco přiznal, že ačkoliv přesnou odpověď nezná, tak ukázal prstem na globalisty. Vorhies pokračoval, že tito globalisté použili transgender hnutí a rasismus jako klíny k rozdělení USA a poštvání Američanů proti sobě. Strážce veřejného zdraví na to navázal a jmenoval ještě další kandidáty a to včetně komunistické Číny, mimozemšťanů z jiné planety, nebo démonů z jiné dimenze.

Vorhies se poté ještě zmínil, že největšími akcionáři Google jsou investiční společnosti Vanguard Group a BlackRock Inc. Podle pověstí Vanguard také vlastnil většinu BlackRock – což pak vedlo k otázce vlastnictví Vanguardu. Zajímavé je, že Vorhies také zmínil společnost Blackwater – tedy soukromého dodavatele vojenských technologií, s odkazem na to, že je také investiční společností podporující právě Google.

Bez ohledu na to, kdo koho a co dnes vlastní, tak bývalý inženýr Google nastínil značně pochmurnou budoucnost celého lidstva, pokud s tím Big Tech uspěje. „Může to vypadat jako otrocká budoucnost, ale s univerzálním základním příjmem, takže to na první pohled ani moc nevypadá jako otroctví.“ Ale nebudete už nikdy moci napadnout systém. Dostanete pouze nějaký příděl,“ řekl.

Pokračoval s tím, že v budoucím naprosto totalitním systému společenského uspořádání bude existovat „úplná spravedlnost“, kde se bude se všemi zacházet skutečně stejně – a to kvůli umělé inteligenci (AI) a robotické práci. Obojí učiní lidi nepotřebnými, což povede k problému, co s lidmi nyní dělat, protože AI je již ve všem předčila. (Související: Uctívači Google tleskají svému vlastnímu úplnému zotročení, když AI Google odhalí téměř dokonalou technologii v napodobování lidského hlasu .)

„Doufám, že odpověď je, že bychom o tom všem měli ještě diskutovat.“ Toto je celkový součet znalostí lidstva, které si tito technokrati přivlastňují pro svou AI. Měli bychom tedy mít, jako „generátory“ všech těchto dat, zásadní slovo v tom, jak bude tato AI používána v plánované budoucnosti lidstva,“ řekl Vorhies. I když stále ještě zůstává optimistou, tak ale zároveň vyjádřil pochybnost, že by dnes „kdokoli skutečně důležitý“ také skutečně důkladně zvážil toto jeho poselství.

Na EvilGoogle.news a Searchengine.news najdete ještě mnohé další příběhy o velmi hanebných plánech tohoto giganta mezi internetovými vyhledávači.

Zdroje: https://searchengine.news/2021-09-10-zach-vorhies-reveals-google-plan-enslave-humanity.html, https://evilgoogle.news/2022-04-13-zach-vorhies-warns-google-creating-ai-god.html

Líbil se Vám tento článek? Podpořte mě!

PODPOŘTE MYŠPULI A SVĚT VÁM BUDE VDĚČNÝ !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou zcela soukromé projekty nezávislé investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z osobních zdrojů a Vašich darů, bez kterých by byli dlouhodobě neudržitelné. Přispějete-li na jejich další provoz přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100

do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“

Za Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji!

Napsat komentář