O čem skutečně je speciální vojenská operace COVID19. Vnitrotělní nano-síť.

Celá globální operace Covid19, což je speciální vojenská operace a nikoliv nějaká „pandemie“ netopýřího viru vykazuje jisté velmi podezřelé rysy. Nejpodezřelejší je pochopitelně ona urputnost, s jakou se to do nás snaží narvat za každou cenu. Jak je nezajímá zdravotní stav lidí, kteří se jdou „očkovat“. Jak jim je jedno, kolik lidí po vakcinaci zemře. Jak jim vůbec nezáleží na tom, jestli třeba za své chování budou v budoucnu potrestáni. Jak jen opakují to své nablblé: očkovat, očkovat, očkovat, za každou cenu očkovat! A ta eliminace neočkovaných ze společnosti je také krajně podezřelá, stejně jako ony koncentrační tábory pro neočkované, s nimiž už koketují i na sousedním Slovensku. Povinné očkování vražednou sračkou u našich sousedů v Rakousku a v Německu také není samo sebou. A snaha narvat to svinstvo i do dětí je také krajně podezřelá.Každému, kdo nemá v hlavě úplně duto, musí být již dávno jasné, že se tady hraje velice nečistá hra. Že to očkování není žádné očkování, ale že jde o něco jiného, o něco krajně podezřelého, o něco, co se zdravím lidí ani s nějakou pandemií ale vůbec nesouvisí.

12.prosince roku 2021 přinesla stránka The Orwell City článek o vnitrotělní nano-síti určené k tzv.neuromodulaci. Tedy k umělému ovlivňování neurologie a nervového systému člověka. Tyhle fantastické nanotechnologie se objevili ve světě během posledních deseti let, nebudu tu konspirovat odkud, skoro si myslím, že jde možná také o produkt nějakého „reverzního“ inženýrství jakési mimozemské technologie, ale kdo ví, důkaz o tom nemám, je to jen spekulace. Jenže ty technologie jsou v dnešní době již bohužel naprosto reálné, to žádná konspirace není, to je patentovaná realita. Je to kombinace syntetické biologie s nanotechnologiemi. Tedy přesně ten prostředek k dosažení maximálního účinku politicko-biologické absolutní moci (bio-power totalitního státu) a k nastolení jejich vysněné total-control. A proto je jasné, že to do nás prostě narvou. Dřív či později se jim to povede, musí, hrají vabank. Do koho se jim to narvat nepodaří, toho zabijí. Vím, není to právě příjemné čtení, ale toto se nejvíc blíží skutečnosti, takhle totiž doopravdy vypadá situace, v níž se nyní všichni nalézáme. Toto je smysl a cíl speciální vojenské operace COVID19. A nalézáme se v ní nejen my, ale pochopitelně, aniž by to mnohdy vůbec chápali, tak i všichni ti politici, kteří toto šílenství pomáhají politicky prosadit. A všichni kolaborující „novináři“, „redaktoři“, „komentátoři“ a lovci „hoaxů“ a „dezinformací“, ti všichni jsou v tom taky.

La Quinta Columna se podělila o souhrný rozbor vlastností intra-tělesné nano-sítě, která se v lidských tělech tvoří po každé inokulaci (očkování), kterou populace obdrží. Autorem tohoto shrnutí je Mike Andersen, autor výzkumného blogu Corona2Inspect , který je ovšem hlavně renomovaným vědcem, teprve až pak blogerem, který se prostě rozhodl spolupracovat s univerzitním výzkumem La Quinta Columna a s výzkumem Dr. Pabla Campry, jen z důvodu svého bezpečí raději pod pseudonymem .

Tato vnitrotělní nano-síť popsaná Andersenem je přesně ta, která by dokázala umožnit neurostimulaci celé populace prostřednictvím komunikační sítě určené k tomuto účelu.

Mnoho indicií potvrzuje, že neuromodulace je skutečným účelem operace stojící za tímto fanatickým globálním „očkováním“, tedy za speciální vojenskou operací COVID19 a to od uzákonění zákonů o právu neuronů v některých zemích až po přesné strukturování stejné vnitrotělní nano-sítě, kterou se zde snažíme dešifrovat, což můžeme považovat za velmi pokročilou vojenskou technologii. To také bude značně pravděpodobně důvod, proč za výrobou těchto COVID „vakcín“ stojí právě americká agentura pokročilých technologií DARPA.

Toto shrnutí původně sdílené původně pouze ve španělštině přeložilo do angličtiny Orwell City spolu s úryvkem z výzkumného programu La Quinta Columna, ve kterém je tato práce také částečně prezentována.

Intra-body nano-network, Orwellito 12.12.2021

Ricardo Delgado: Právě teď uvidíme shrnutí vytvořené skvělým vědcem, kterého raději budeme chránit pseudonymem, který již stejně velmi dobře znáte. Identifikoval všechny obrázky s parametry z vědecké literatury převzatými z analýzy vakcín, kterou provedl Dr. Campra . Pojďme se na to podívat. Pojďme nyní společně sdílet obrazovku.

Pseudonym toho vědce je Mike Andersen. Ukážeme si stručný přehled toho, co jsou to vnitrotělní sítě. Nyní ale budeme mluvit hlavně o nanotechnologii. Konkrétně o tom, o co se světová elita snaží. Jaká je vlastně očekávaná budoucnost nebo skutečný účel této speciální operace, jejíž je Elon Musk důležitou součástí. Napadlo někdy někoho, kdo vlastně dal Elonu Muskovi povolení, aby mohl vypustit do vesmíru tisíce svých satelitů? Má v tom naprosto volnou ruku. To je totiž také součástí jejich plánu a jeho cíle. A také součástí plánu elity. Začněme tedy.

Schéma vnitrotělní sítě. Podívejme se na výše uvedený obrázek- diagram a tak vše mnohem snadněji pochopíme.

Předchozí úryvek byl jen částí přepisu videa. Je ve španělštině s anglickými titulky) Na výše uvedeném obrázku, či diagramu můžeme vidět všechny složky, které jsou po každém provedeném očkování zavedeny do těla. Společně pak fungují jako jakási nano-komunikační a nano-senzorová síť pro monitorování lidského těla. Ale to je jen jedna stránka věci, když se bavíme o monitorování lidského těla. O jeho jakémsi „mapování.“ Ale možná ani to není to nejznepokojivější Pochopitelně už i to značně znepokojuje, protože jste byli vlastně injekčně „očipováni“, teda doslova označeni jako dobytek. Ale mnohem více znepokojující je právě možnost tzv. neurostimulace. To znamená, a to je potřeba si hlavně uvědomit, že nano-router v těle signály nejen vysílá, ale že je také navíc i přijímá! To znamená, že lze dálkově ovlivňovat nervový systém člověka, to co cítí a vnímá, bolest, pocit štěstí, a pod. Pan Orwell se musí otáčet v hrobě, protože tohle tedy nevymyslel, žabař!
V prvním případě tedy budou všechny tyto nanoroutery neustále posílat informace o tělech očkovaných o jejich vitálních funkcích, srdeční činnosti, o jejich pozornosti, nebo hladině glukózy v krvi atd. Jenomže tato komunikace (přesně jak to tvrdila Dr.Carrie Medej a byla pak pochopitelně ihned označena za konspirátorku) je obousměrná! Můžete jim totiž také posílat signály zvenčí. A v důsledku vysílání těchto signálů může dojít v lidském těle k biologickým a fyziologickým změnám. Nebo třeba ke změnám v lidském chování, nebo vnímání, pokud tedy mluvíme o intra-mozkové nano-síti. V tomto případě mluvíme o intrakorporální neuromodulaci. Společně pak fungují jako intertělní nano-síť pro monitorování lidského těla.

Tyto obrázky, které zde uvidíte, jsou na jedné straně extrahovány z vědecké literatury a následně jsou porovnávány s analýzou vakcíny Pfizer získanou Dr. Camprou pomocí optické a elektronové mikroskopie. V analýze vidíme různé komponenty introtělní nano-sítě. Ty, které již byly identifikovány, tak jsou uhlíkové nanotrubice a jejich deriváty, pak grafenové kvantové tečky, hydrogelové „plováky“, fraktální nanoantény z grafenu, také jsme identifikovali jakési nanoroutery nebo nanoregulátory, takový nano-CODEC nebo nanointerface. OK? Tedy vlastně něco jako jsou kodéry a dekodéry pro šifrování nějakých informací v jakékoliv komunikaci.
Mějte neustále na mysli, že tu nyní mluvíme o veřejně neznámé nano-technologii, která se teprve trochu odkrývá a dešifruje, ale že je to velmi pokročilá vojenská technologie. A samozřejmě vyvíjená naprosto tajně, za zády občanské společnosti. Ve skutečnosti tedy odhadem za zády tak 80 % světové veřejnosti, která si stále naivně myslí, že tu jde o nějakou vakcínu. Takže ta první věc, kterou bychom nyní měli udělat, jak již nějakou dobu říkám, je veřejně a mediálně resetovat všechny dosavadní informace jak o těch „vakcínách“ tak ale i o celé Covid „pandemii“ a poskytnout veřejnosti konečně správné informace, i když jsou značně šokující. V topologii této vnitrotělní komunikační nano-sítě pak konkrétně hovoříme o nanouzlech, nanosenzorech, nanokontrolérech a nanorozhraních. Na obrázku je její souhrnný diagram.

Zde je ke stažení práce „Intra-body nano-network“ od Mika Andersena. Pro ty, kdo stále pochybují…

Takže je více než jasné, že to není férová hra. Kdo podlehne jí bude muset hrát již navždy. Kdo nepodlehne, tak bude perzekuován, odstraněn ze „slušné“ společnosti „očkovaných nesvobodných“, ale nejpravděpodobněji časem zcela eliminován. Nelze se tomu divit, je to z logiky celé věci, tady vůbec nejde o nějaký vir, nebo pandemii, tady jde o totální kontrolu všech a všeho. Očkováním se stáváte jejich majetkem a to nejen z pohledu patentového práva, které to říká jasně v případě genetických manipulací (o tom přesně ony mRNA vakcíny totiž jsou), ale hlavně tím, že od chvíle kdy vás „naočkují“ tak o vás ví jednak 24/7 naprosto vše a při odhadovaném datovém toku neskutečných 1,5 TB za sekundu si můžete být zcela jisti, že skutečně ale naprosto vše. Závěr je jasný: jim je jedno, kdo to přežije. Lidem, kteří se pokouší tajně připojit celé lidstvo na wi-fi, což je naprosto přesně právě to, co se dnes děje, je úplně jedno, kolik lidí při tomto experimentu zabijí. Ti co nezabijí jsou od teď jejich. Jsou to otroci Nového světového řádu. To je speciální vojenská operace Covid19. To je realita, ve které nyní žijeme.

Chcete-li přežít a zůstat svobodní, nenechte do sebe píchnout biologickou zbraň, to je základní podmínka. A pak už je to jen na nás, obávám se ovšem, že to nejspíš nepřežijeme…Bůh s námi…

Zdroje: https://www.docdroid.net/tvx0R9b/intra-body-nano-network-brief-summary-by-mik-andersen-pdf#page=17

https://www.orwell.city/2021/12/nano-network.html

https://www.notonthebeeb.co.uk/post/uk-vaccine-deaths-reach-titanic-proportions

3 komentáře: „O čem skutečně je speciální vojenská operace COVID19. Vnitrotělní nano-síť.“

  1. Máš pravdu, není to nejlepší čtení .chci přežít a zůstat svobodná. Snad nám to vyjde a nevyplní se, že živí budou závidět mrtvým.

    To se mi líbí

Napsat komentář