Časopis NATURE odhalil, jak lze grafen použít k samosestavení radiofrekvenční elektroniky v různých biologických systémech (včetně člověka)

Článek od Ethana Huffa zveřejnil web nanotechnology.news. Další poměrně dost ohavná „konspirace“ ohledně samoskládajících se elekronických nanotechnologií, pravděpodobně na bázi frekvenční modulace, či naprogramování oxidu grafenu, objevených v tzv.“covid vakcínách“ a u plně očkovaných osob vytvářející smrtelné krevní „sraženiny“ se stává opět realitou. Protože pokud vím, tak zrovna prestižní Nature není zrovna dvakrát konspirační médium, spíše jde o vědecký mainstream. Takže když už o tom píše i Nature, tak lze předpokládat, že na tom všem asi něco bude, minimálně alespoň zrnko pravdy zcela určitě.

Objevily se totiž nové a docela dost převratné informace o úloze grafenu, o kterém se mnozí lidé a to navíc ještě k tomu správně domnívají, že je obsažen nebo produkován „vakcínami“ Wuhanského koronaviru (Covid-19) v radiofrekvenční elektronice.

Článek publikovaný v časopise Nature Communications a to již v roce 2014 – nazvaný „Graphene radiofrekvenční přijímač a Integrovaný obvod“ – tak nám vlastně jen velmi dobře vysvětluje, jak má právě grafen „své vynikající elektrické vlastnosti“ a jak má silný potenciál jako „materiál budoucnosti v radiofrekvenční elektronice“.

„Výroba grafenového integrovaného obvodu bez výrazného snížení výkonu tranzistoru se ovšem ukázala jako poměrně dost náročná a představuje tedy proto jednu z hlavních překážek a výzev v soutěži se stávajícími technologiemi,“ píše se v abstraktu této studie.

„Zde ale představujeme zcela novou výrobní metodu, která přitom ale plně zachovává kvalitu grafenového tranzistoru, demonstrovanou implementací vysoce výkonného třífázového grafenového integrovaného obvodu.“

Tato metoda výroby, jak již nyní s naprostou jistotou víme, tak zahrnuje nejen použití součástek obvodů o velikosti téměř nanoměřítek, které jsou následně samosestaveny programováním a modulací frekvencemi mikrovlnného záření a to pouze za účelem zesílení rádiového signálu, filtrování informací a konverzačního mixu.

Jak studie dále vysvětluje, tak právě grafen byl již také a to poměrně dost úspěšně použit v experimentech k „provádění praktických funkcí bezdrátové komunikace, přijímání a obnovování digitálního textu přenášeného na přenosovém signálu 4,3 GHz“.

Sraženiny vzniklé z covidových bodnutí totiž vůbec nejsou vyrobeny pouze ze sražené krve – vypadají totiž spíše jako samosestavená matrice jakýchsi (supra)vodivých struktur

Možná se ptáte, jak to vše souvisí právě s očkováním proti té Faučiho chřipce, jak jí říkají ve státech? Za prvé, existuje již mnoho poměrně dost důvěryhodných spekulací, pokud jde o skutečný obsah injekčních lahviček s tzv. údajnou „vakcínou“, dokonce s některými přímými důkazy, které nám přitom zcela jasně naznačují, že skuečně obsahují právě grafen.

The Health Ranger nedávno také učinil skoro až neuvěřitelný objev o sraženinách souvisejících právě s covidem, které ve skutečnostiale vůbec nejsou krevní sraženiny, jak se mnozí lidé dříve naivně domnívali.

Tyto nekrevní sraženiny, které Health Ranger dále zkoumal pomocí hmotnostní spec laboratorní analýzy, tak totiž obsahují vysoké koncentrace různých elektricky vodivých prvků, jako je sodík (Na), hliník (Al) a cín (Sn). Zdá se také, že nejspíš ty sraženiny samotné čerpají nebo sbírají různé kovové prvky z cirkulujícího krevního zásobení proto, aby vytvořily a rozšířily svou strukturu a velikost.

„Je docela pozoruhodné, že mnoho z těchto prvků je vodivých. Hliník je například nejběžnější alternativou mědi pro použití v různých elektronických rozvodech,“ píše Health Ranger. „Sodík je také vlastně jen alkalický kov, který je navíc vysoce vodivý, a rovněž cín se používá jako primární složka v pájecích slitinách používaných k výrobě nebo opravám desek plošných spojů.“

Studie pocházející již z roku 2014 a zde zmíněná již dříve, pojednává třeba také o tom, jak se dnes právě grafen používá k vytváření malých obvodových desek o mikroskopické velikosti, které zvyšují vodivost a použití jiných kovů. Proto je na místě otázka, nemohlo by to vše být totiž také tak, že zkrátka ve všech injekcích proti „Faučiho“ americké rýmě jsou vlastně jen samoskládající se malé obvodové desky z kovů odsátých z krve, což má za následek právě ty krevní sraženiny?

„Sraženina téměř úplně postrádá ty klíčové markerové prvky, které by byly vždy zcela jistě přítomné v lidské krvi (jako je železo a draslík), přesto ale vykazuje výrazně vyšší koncentrace prvků, které se používají právě v elektronice a obvodech,“ píše dále ve svém článku Health Ranger.

Nezapomeňte se podívat na následující epizodu Health Ranger Report na Brighteon.com , kde se dozvíte více od Health Ranger o tomto neuvěřitelném objevu a jeho různých důsledcích:

https://www.brighteon.com/embed/d1e8bc36-48cf-427f-a7e1-741a34cf8f43

Jaký je tedy ten skutečný účel těchto samoskládajících se sraženin?

Nezdá se, že by tyto sraženiny „žily“ stejným způsobem jako například vlasy nebo nehty. Zdá se, že jsou to jakési „mrtvé“ biostruktury, které se zkrátka jen samy sestavily tak, že zabily svého hostitele – i když se ale mohlo i stát, že sami žili ještě předtím , než jejich oběti následně zemřely.

„Například priony jsou také samosestavující se, ale rovněž neživé biostruktury,“ vysvětluje dále Health Ranger. „Jsou to v podstatě jen jakési špatně složené proteiny, které se rozšíří po celém mozku (nebo po jiných oblastech v těle) a způsobují tam tak výrazné morfologické změny, které následně ruší jak normální strukturu, tak funkci neurologických buněk.“

„Něco totiž nemusí být živé v tom klasickém slova smyslu, aby se mohlo samosestavit. Dokonce i takové viry, jak je alespoň tedy popisuje tradiční virologie, jsou vlastně jen mrtvé struktury, které se nicméně samy shromažďují a mohou proto i „růst“ co do velikosti a hmotnosti, pokud jde tedy alespoň o jejich souhrnnou populaci.

Toto je více než pravděpodobně ale přitom jen úplná špička ledovce, alespoň tedy pokud jde o to, co tyto sraženiny ve skutečnosti jsou a jaký je jejich skutečný účel. Proč injekce covida způsobují, že těla lidí vytvářejí tyto dusivé masy, které rostou tak moc, že zabíjejí své hostitele? Je jejich jediným cílem jen vylidnění, nebo je za tím ještě něco víc?

Protože Strážce zdraví také objevil různá podivná vlákna v masách, jeden z našich čtenářů byl upozorněn na tu zvláštní Morgellonovu chorobu (o které jsem zde psala již dřive), a která je přesně ohraničena drobnými vláknitými parazity, kteří se objevují z lidské kůže po jejím vystavení určitým toxinům.

„Bylo by zajímavé vidět experiment prováděný tak, že by se prvky nenacházely ani ne tak v nějakém specifickém množství, ale spíše v určitém vzájemném poměru, kde právě prvky jako je Na, Al, Sn, jsou vystaveny posunům spektra o 5 GHz,“ dodal další komentář pod článkem o tom, jak by chtěl vidět prvky v těchto sraženinách vystavené rádiovým vlnám 5 GHz, které se liší od rádiových vln 4,3 GHz, které zkoumala studie o grafenu z roku 2014.

„Obzvláště zajímavé jsou pak frekvence 26 GHz až 30 GHz (kdy bývá ovlivněna krevní plazma) a rovněž 60 GHz (kdy je závažně postižený atom kyslíku). Vzdálenosti [méně než] 1 M (úroveň Bluetooth mV, použití ph. buňky), 10, 30, 100 metrů. Pokud zjistíte, že tyto vnější vlivy spouštějí koagulaci těchto a dalších prvků, které jsou již u lidí přítomny, možná jsme padli na jackpot. Byla by to až příliš velká náhoda, že je větší koncentrace těchto „vakcinačních“ úmrtí nejen v 5G zónách, ale i v oblastech s vysokou expozicí wi-fi a mikrovlnám.“

Jiní lidé ještě spekulovali o možné přítomnosti vápníku uvnitř těchto nekrevních sraženin a doufali, že jim Strážce zdraví prozradí, zda se v nich tato látka nachází nebo ne.

„Také jsem si přečetl o technologiích tzv. tkáňového lešení na bázi nanografenu,“ dodal další, naslouchající zjištěním ze studie grafenu z roku 2014.

Více nejnovějších zpráv o závažných objevech v injekcích proti covidu lze také nalézt na webu Vaccines.news, který doporučuji všem, koho zajímá skutečná pravda o tom, co vše se dnes děje a také všem těm, kteří si ještě stále myslí, že by nikdo nemohl být až tak zlý. Tak připomínám, že nejen že mohl, ale skutečně také je. Něco takového narvat do lidí pod vylhanou záminkou že jde o vakcínu, je doslova nacistická metoda podobná experimentům psychopatů typu dr. Mengele a všichni ti, kdo se jakýmkoliv způsobem účastnili těchto šílených a hazardních experimentůl s destruktivním vlivem na lidské zdraví by měli být obviněny ze zločinu proti lidskosti a co nejpřísněji za to potrestáni. Bohužel žádný trest poškozeným lidem již nevrátí ani jejich život, ale dost pravděpodobně ani zdraví. Můžeme jen doufat, že se časem objeví možnosti léčby (tedy rozpouštění) těchto synteticky vzniklých krevních sraženin v tělech plně očkovaných lidí. A nevěřte ani médiím ani vládě, jinak zemřete také.

Zpracovala, přeložila a doplnila Myšpule

Zdroj k článku:https://www.nanotechnology.news/2022-08-21-graphene-radio-frequency-electronics-biological.html

Napsat komentář