Umělá inteligence, transhumanismus okultní pasti a cesta z toho ven

Úvod

Pamatuji si dobu v 90. letech, kdy ještě nikdo neměl mobil. Tehdy mi bylo 20 let. Když jste byli tehdy na dovolené, nebo zkrátka jen tak někde venku, nakupovali jste třeba právě potraviny nebo se jen tak bavili s přáteli, tak nikdo se vás tehdy nemohl zmocnit, a také nikoho, s kým jste se tehdy scházeli, nerozptylovalo nějaké malé, otravné zařízení v kapse. Možná jste tak ještě v tom nejlepším případě měli zprávu na záznamníku vaší pevné linky, když jste se později vrátili domů, ale to bylo tak vše.

Rychle kupředu o pouhých 30 let a většina lidí už ani nemůže a nedokáže žít bez svého smartphonu, a to nejen z praktických a/nebo obchodních důvodů, ale hlavně je to proto, že jsou zcela závislí na dopaminových hitech, které dnes dostávají při kontrole a čtení svých důležitých e-mailů, zpráv, postů na sociálních sítí, při zveřejňování svých příspěvků. fotografií, nebo jen při hraní her, nebo jen při brouzdání po internetu. Vysokorychlostní internet dneška již také značně nahlodal pozornost, soustředění a koncentraci naprosté většiny lidí. Taky to bylo přímo záměrně navrženo k oklamání mas.

Pokud mezi takové lidi patříte i vy, tak budete mít s největší pravděpodobností trochu problémy s dočtením tohoto článku až do konce.

Žijeme totiž v digitálním věku informací. Umělá inteligence již převzala mnoho z našich stávajících úkolů a její role v našich životech roste přímo exponenciálně s tím, jak se nenápadně posouváme do nového věku transhumanismu s jeho proklamovaným pokusem o spojení člověka se stroji.

Mým záměrem s tímto článkem není nikomu dát nějakou „červenou pilulkou“, ani to není promítat nízkou frekvenci strachu z tohoto současného doom&gloom někam do abstrakní budoucnosti. Mým záměrem je jen provést střízlivou analýzu současné reality a to s ohledem na různá potenciálních nebezpečí transhumanismu/AI (umělě inteligence), alespoň pro ty, kteří stále jejště mají oči k vidění a uši k slyšení. Doufám, že s tímto hlubším povědomím o problému transhumanismu a AI se můžeme stát o něco více vědomými.

Namísto toho, aby si vás umělá inteligence „převzala“ prostřednictvím vašeho nevědomého přeprogramování, psychických zranění a slepých míst ve vás, tak doufám, že tyto informace využijete spíš jako inspiraci a katalyzátor k většímu prohloubení své vnitřní práce, svého spojení s Božstvím a přijmete toto tření a boj. abyste v něm povstali jako duchovní válečníci, jimiž jste se sem přišli během této doby přechodu ,dobrovolně stát a maximalizujte tím svůj duševní potenciál v Procesu vašeho probuzení.

AI/Transhumanismus je samo o sobě velmi velké téma. Mohli byste napsat celou sérii knih o jeho různých nebezpečích a výhodách na základě jakéhokoli úhlu pohledu, z něhož se na něj podíváte Aby bylo jasno, ani já sám toto téma nevidím úplně černě a nebo naopak bíle. Nejsem vůbec proti technologii; tento článek také není o odmítání technologie, nebo jen o našem ústupu do lesů a o životě jako vedli naši předci. Nemám žádný zájem na tom oživovat archaickou minulost. Přijímám přitažlivost budoucnosti i v tomto neustále pokračujícím dobrodružství vědomí.

Baví mě technologie a její vědomé používání a také nejsem úplně proti AI, ale jsem také zároveň pro organickou evoluci duše a aktivaci mé přirozené „vnitřní technologie“ , což znamená aktivaci DNA prostřednictvím Velké práce (sebepoznání), abych tím více zduchovnil mé vlastní Bytí a nedovolil nějaké umělé, vnější technologii aby mě místo toho „použila“.

Ve skutečnosti je to vše nevyhnutelné: AI, Metaverse a VR (virtuální realita) změní celé lidstvo během příštích 20 let takovým způsobem, na který většina lidí není vůbec připravena. Nic to také již nemůže zastavit, protože už to vše ve skutečnosti dávno probíhá. Přečtěte si níže uvedené vlákno na Twitteru a vychutnejte si to sami:

Past vědomí, sklizeň duše a chycení těla

Technologie má také mnoho svých výhod a pozitivních aspektů – pokud se tedy používá se správným vědomím. Avšak každý, kdo má zdravý rozum, hlubší vědomí a svědomí, tedy zvláště ten, kdo není naprosto materialistický ateista, tak dnes může vidět nesmírné nebezpečí agendy AI a transhumanismu. Z okultní a duchovní perspektivy by tato agenda mohla dále lapit celé lidstvo a zmenšit lidskou duši a ducha.

Dobře to shrnula Lisa Renee ( napsáno v roce 2015):

„Transhumanismus je mezinárodní, kulturní a intelektuální hnutí, jehož konečným cílem je zásadní proměna lidského bytí zpřístupněním takových technologií, které výrazně posilují lidské intelektuální, fyzické a psychické schopnosti.

Mnoho transhumanistů věří v kompatibilitu mezi lidskou myslí a počítačovým hardwarem, z čehož jim vyplývá, že lidské vědomí může být přeneseno na nějaká alternativní média, což je známé jako tzv. upload mysli.

Protože Věda o duši a funkce vědomí našich duchovních těl nebyly dosud oficiálními a mainstreamovými vědci objeveny, má to vše potenciálně extrémně destruktivní důsledky pro lidské vědomí a také na elektromagnetické funkce našeho Světelného těla.

Transhumanismus je tpotiž myšlenkový směr, který se nás snaží vést k posthumánnímu stavu. V podstatě jde tedy o vytvoření uměle inteligentních hybridů nebo-li kyborgů, kteří nahradí dosavadní organické duchovní vědomí lidí.

Některá z navrhovaných biologických vylepšení využívají určitou kombinaci technologií, jako je genetické inženýrství, psychofarmakologie, terapie prodlužování života, neurální rozhraní, mapování mozku, nositelné nebo implantované počítače a využívání kognitivních technik.

Většina těchto možností je přitom navržena tak, aby zcela odpojila lidskou duši od lidského těla a připravila tělo na další použití jako jakousi prázdnou skořápku pro nového hostitele. Účinně to integruje technologickou a farmaceutickou hybridizaci a záměrné poškození lidské DNA, jako přípravu na vytržení těla . [ Poznámka: Nyní můžeme vidět skutečný účel COVID mRNA vakcíny, jak jsem již psal dříve ]

Základem konceptu transhumanismu získaném od Negativních mimozemšťanů a Satanských sil v pozadí je umělá inteligence integrovaná do vědecké lidské mysli , a to kvůli jejich snaze přežít „život“ a dosáhnout nesmrtelnosti tím, že unesou lidské vědomí a nakonec se sami zmocní lidského hostitelského těla. Nemají totiž vlastní těla z masa a kostí a proto tak prahnou po tom našem.

Transhumanismus tak vlastně jen zdůrazňuje evoluční perspektivu, přesto však zcela ignoruje elektromagnetickou funkci lidské DNA a také realitu vědomí multidimenzionální lidské bytosti obdařené duší-duchem. Tvrdí nám sice, že chtějí zastavit lidské utrpení, ale nemají přitom vůbec žádné ponětí o mimozemských strojích a implantátech ke kontrole mysli používaných k uvěznění lidského vědomí. Nevědí vůbec nic o posmrtném životě, ani o tom, co se děje během smrti těla nebo dokonce o tom, jak lidské tělo nebo Vesmír skutečně funguje, ale přesto již chtějí ovládat úplně každý aspekt lidského těla nějakou umělou technologií.

Primárním cílem mnoha transhumanistů je přesvědčit veřejnost, že přijetí takto radikální technologie a vědy je v tom nejlepším zájmu lidského druhu. S Falešným Bohem Cizího náboženství používaného k šíření rétoriky strachu a bezduché poslušnosti na jedné straně a primárně ateistická věda používaná k zesměšňování všeho náboženského bez jakéhokoli pochopení pravého duchovního chápání na straně druhé, mají základy toho všeho již pokryty.

Vědomí lidé a duchovní skupiny jsou těmito vědci pokaždé rychle označeny za nějaké konspirační teoretiky, jen proto, aby nás tém zastrašili, zdiskreditovali a hlavně umlčeli.

Hledání biologické nesmrtelnosti je ale směšné, když již zažíváme schopnost lidského multidimenzionálního vědomí. Po vypršení doby existence lidského těla, pokud je ještě nevyvinuté a netělesné vědomí násilně sloučeno a asimilováno do umělé inteligence, tak zbytky této lidské duše již nebudou mít lidské tělo, do kterého by se inkarnovaly. Proto tato osoba definitvně ztratí své spojení s organickou duchovní biologií a přestane proto již být nadále člověkem. Transhumanismus je past pro vědomí.

Archonti a mnoho z těchto negativních skupin jsou ve své podstatě jen paraziti, kteří potřebují ke své existenci lidskou životní sílu a musí se živit energií vědomí, aby vůbec nějak přežili . Hnutí za transhumanismus je totiž jen další úrovní satanské agendy NAA (Negative Alien Agenda), která má za svůj hlavní cíl získat plnou kontrolu nad biologicko-neurologickými a mozkovými sítěmi lidských bytostí, a tak získat možnost začít plně ovládat lidské kolektivní vědomí.

Ovládání mysli je totiž hlavně o úplné kontrole nad naším centrálním neurologickým systémem a o ovládání všech těch nervových impulsů vystřelujících až do našich mozkových center. Jakmile má nějaká technologie nebo cizí entita kontrolu nad lidským neurologickým systémem a nad mozkem, tak se pak snadno nabourajíí také do duše a odsají z ní energii vědomí.

Pokud tedy budou úspěšní ve svém marketingu transhumanismu jako dalšího sexy trendu , který se stane tolik přitažlivým pro sliby lidské nesmrtelnosti a získání doslova nadlidských sil, tak ale také otevřou dveře dokořán pro držení technologicky hybridizovaných lidských těl satanskou silou. Těmto temným entitám byl odepřen přístup do říší vyšších dimenzí a myslí si, že pokud budou mít lidská těla, tak že mohou dále „jet“ na lidském vědomí jako nějaký mezigalaktický stopař.

Velký podvod transhumanismu je proto dnes tak široce propagován, protože lidé tak mají pocit kontroly nad svou vlastní evolucí, i když to, co ve skutečnosti dělají, je spíše jakýsi prodej své vlastní duše a úplně ztráta přístupu k organickému lidskému vědomí.

Nezapomínejme, že miliardy lidí již užily vakcínu COVID mRNA, o které ale také již víme, že změní naše DNA a že má vážně škodlivé účinky na duši, ducha a na život po smrti. Její vedlejší účinky jdou až daleko za ty škodlivé účinky pouze na fyzické tělo. COVID Vaccine Psy-Op tak položil základy pro nastupující agendu transhumanismu, pro agendu vykrádání duší a pro depopulaci, jak Lisa zdůraznila výše, prostřednictvím „integrace technologické a farmaceutické hybridizace za účelem trvalého poškození lidské DNA jako přípravy na vykrádání těla. “  

I na tomto blogu byl již publikován poměrně obsáhlý článek na toto téma a o metafyzických důsledcích COVID očkvání na základě práce Thomase Mayera. Považoval bych to skoro za povinné čtení ve světle této nastupující agendy transhumanismu: Vakcíny proti COVID – důsledky pro duši, ducha a život po smrti .

Thomas Mayer ve svém výzkumu ve vakcínách identifikoval duchy soratického transhumanismu, kteří jsou „ zvláštní skupinou soratických bytostí nazývaných duchové transhumanismu, protože se zdá, že inspirují transhumanismus. Ty jsou naprosto zásadní pro pochopení skutečného ůčelu Covid19 a vakcín . Vzhledem k tomu, že tyto bytosti jsou spojeny s těmi nejvyššími nepřátelskými silami, tak lze také předpokládat, že i všechny další procesy, které z nich vycházejí, jsou pro lidi extrémně škodlivé.“

Pokušení umělé inteligence a umělé krásy

Negativní aspekty umělé inteligence a transhumanismu se nenápadně vplíží do našich životů a to prostřednictvím kulturních a společenských trendů, tedy prostřednictvím našeho pokušení, ale i podvodu. Například v poslední době vznikl poměrně velký humbuk kolem aplikace Lensa AI. Připadalo mi bizarní být svědkem toho, jak mnoho lidí najednou mechanicky skočilo na tento trend AI avatarů a nahradili hned svůj skutečný profilový obrázek na sociálních sítích nějakým novým, lesklým, AI generovaným obrázkem. Sledoval jsem, jak se této návnady chopili dokonce i lidé, kteří již mají tendenci vystupovat proti Velkému resetu/Transhumanismu/převzetí lidstva AI.

Vidíte pokušení a nevědomé okultní psychické programování za těmito fotografiemi AI a kam by až mohly vést? A to je bohužel jen začátek.

Jistě, je to velmi „zábavné“ vidět verzi sebe sama vytvořenou umělou inteligencí, ale takhle lze také pomalu ale zato poměrně jistě celé lidstvo , a to pod skvělou záminkou „zábavy, podmínit a naprogramovat tak, aby se ještě více ztotožnilo s nějakou umělou a zcela falešnou „virtuální“ verzí sebe sama, a to za cenu ztráty jeho skutečné lidskosti, ale i duše a vlastní přirozené krásy.

Lidé proto již brzy nebudou komunikovat se svým skutečným já tváří v tvář, ale budou spíše více zvyklí na interakci od nějakých falešných avatarů ovšem pro stejně falešné avatary. Jak se lidstvo tímto způsobem stále více odtělesňuje, stává se tento kolektivní stav odloučení od sebe sama naprosto dokonalým „vstupním bodem“ pro další síly, které jím mohou snadno vstoupit dovnitř. Vidím to tak, že se to plně rozvine s metaverzem a převzetím lidských smyslů VR během příštích dvou desetiletí, zvláště když se ještě k tomu zrovna Pluto přestěhuje do Vodnáře .

Je to totiž velmi lákavé, zvláště pro ty nejisté lidi, kteří v podvědomí provozují programy „ Nejsem dost dobrý “ nebo „ Nejsem dost hezká/sexy “, aby zatoužili vidět „vylepšenou“ verzi sebe sama od AI. Tyto jejich simulované verze AI se mohou velmi snadno shodovat s jejich „nejidealizovanějším“ já. Může se to také dotýkat duchovního obcházení, přikterém si člověk vytváří svoji novou „duchovní identitu“ a takový sebeobraz, který lze snáze obejít, když čelíme určitým psychologickým problémům.

Viděl jsem některé lidi argumentovat a zdůvodňovat, že tyto verze AI jim pomáhají meditovat o tom, jak by jejich vzestoupené nebo vyšší já vypadalo v „5D“. Toto ospravedlnění je dobrým příkladem toho, jak [zraněné] ego může snadno unést duchovní koncepty pro svou inflaci.

Technologie umělé inteligence vás totiž může poměrně snadno začít využívat a přeprogramovávat, aniž byste si toho byli vy sami vědomi, oibzvláště když začne narušovat způsob, jakým vidíte sebe sama, ale i ostatní, nebo se zaplete do nějakého vašeho traumatu, nebo do nižších přirozených tužeb, marnivostii a nejistoty. Jak Lisa Renee nastínila ve výše uvedeném citátu, tak existuje mnoho okultních, tedy skrytých, aspektů umělé inteligence, které je třeba ještě dobře zvážit ve světle širšího obrazu a oné agendy sklízení duší. Téma AI-Transhumanismus je také téma, o kterém jsem napsal mnoho článků z úhlu pohledu evoluce vědomí a „rozdělování lidstva“, protože ne každý je zde od toho, aby se během tohoto cyklu r„probudil“. Více k tomuto tématu naleznete zde: „Rozdělení časové osy a reality, frekvenční vibrace a skryté síly života“

Ve skutečnosti je totiž každé nezhojené trauma tím nejsnazším vstupním bodem pro naše převzetí AI/Transhumanismem, protože stav disociace/odtělesnění může velmi usnadnit vytlačení duše z těla a připravit lidské tělo na to, aby se stalo inkarnační nádobou pro okultní entity. a hyperdimenzionální síly připravené převzít vládu. Válka je totiž vedena *skrze* nás samé.

Houpající se zlatá mrkev před očima, která většinu lidí tak hrozně moc láká, je jejich vlastní touha po povrchní fyzické „kráse“ a posedlost mít „dokonalou“ tvář i tělo – což je něco, co nám přesně tyto technologie mohou poměrně snadno nabídnout. Už vidím další vlnu problémů s obrazem těla a dysmorfií, která by z toho mohla vzejít, protože stále více lidí začán být ochotno zmrzačit svá těla kosmetickými operacemi, botoxem a výplněmi, aby vypadali jako na fotografii nafotografované se silným filtrem saai sebe. .No a nyní již mohou požádat svého chirurga nebo injektora botoxu, aby jim dokonce pomohl vypadat více jako ta jejich AI vylepšená verze sebe sama.

„Dokonalost“, kterou hledají, je tak do nich naprogramována na základě standardů krásy, které jsou populární díky stále více syntetickějším a počítačovým obrázkům, ještě spolu s tím vším, o čem jim společnost a všechny vlivné celebrity ,které ovšem pravděpodobně prodali již dávno svoji duši, říkají, že je to momentálně „trendy“ a „sexy“. Není to přitom založeno na žádných standardech Bohem dané přírodní krásy. Naše představa o kráse se již dávno stala mnohem umělejší.

Epidemie kosmetických operací, botoxu a výplní

V důsledku toho všeho dnes vidíme úplnou epidemii botoxu a injekcí s výplněmi rtů. Ženy již ve věku kolem 20 let a mnohdy ještě mladší se nyní obracejí na botox a výplně a honí se za jakýmsi „ideálním“ standardem krásy, který podle jejich názoru popularizují jejich oblíbení influenceři na sociálních sítích. Zdá se, že na tohoto slona v porcelánu v obývacím pokoji vůbec nikdo neupozorňuje, což je možná právě proto, že se již tak znormalizoval, že jsme si dávno zvykli ho vidět ho všude.

Zdá se, že lidé zapomněli na to, jak lze stárnout s grácií. Vedlejším efektem odpojení se od vaší duše a Esence je to, že se můžete snáze podmínit „kulturou“, abyste se chovali jako naprogramovaný automat, mechanicky dělající jen to, k čemu vás ona kultura a společnost podmiňuje.

Kosmetické operace a injekce jsou nejčastěji založeny na nevědomých traumatických reakcích, když se snažíme zapadnout do světa, kde se mnohé patologie znormalizovaly. „Úpravu“ naší tváře tak lze použít jako masku nejistoty, nebo to může být jen strategie páření, abychom si získali větší pozornosti od ostatních.

Je smutné a také znepokojivé být svědkem tohoto druhu MK-Ultra programování mysli, který se přitom děje v masovém měřítku. Věřím, že zkreslení přirozené Bohem dané krásy položí základní podmínky pro technokratické převzetí a odstranění duše pod nohama boha AI. Již nyní elektivně rozšiřujeme svá těla a tváře do umělejších verzí nás samých; Umělá inteligence a transhumanismus to jen celé ještě posunou o level výše.

K tomuto převzetí jistě nedojde násilím. Na to je tento „ďábel“ příliš chytrý. Nepřátelské okultní síly chápou univerzální zákony, takže dobře ví, že potřebují váš souhlas, aby vás dostaly do pasti dohody ,tedy dohody s vašíi duší. Mluvíme tu o jemných okultních dohodách, které lidé uzavírají s těmito silami v iluzi, že to byla jejich vědomá volba.

V průběhu let jsem ve svých spisech a videích vždy zdůrazňoval, že válka je vedena skrze nás a že „mimozemská invaze“ probíhá skrze naše těla prostřednictvím zmanipulovaného souhlasu lidí. Je to hyperdimenzionální válka na okultních úrovních mimo dosah našich pěti smyslů. Michael Topper nazval tento proces „negativní pronásledování“:

„[…]Musíme zde pochopit, že skutečnou agendou Negativní říše je „jíst vědomí“. Takže to vlastně brání zjevnému „převzetí“ v doslovném, fyzickém vyjádření. Pokud by byla detekována „invaze“, znamenalo by to, že by se závoj zvedl a všichni by viděli „muže za oponou“ a byli by znechuceni a odvrátili by se. Stejně jako v „Čaroději ze země Oz“ je proto třeba tyto Rubínové pantofle získat velmi opatrně!

Shromáždit podstatu je vždy skutečně umění velké jemnosti! „Negativní mimozemský plán“ je ve svém nejčistším smyslu STALKING.

Cílem Stalkingu je vytvořit zcela kontrolované umělé prostředí složené z důkladně předvídatelného lidského chování – předvídatelného, ​​protože bylo naprogramováno tak, aby reagovalo na podněty podmiňování.

Primárním cílem negativního pronásledování je přesvědčit prostřednictvím silně ovlivněných, ale ještě ne zcela robotických vzorců chování, Svobodnou volbu cíleného vědomí, aby se spojila s negativní existencí vyšší hustoty. Protože v dlouhodobém horizontu je objektem „požírání“ fungujících jednotek vědomí negativní hierarchií s neporušenou svobodnou vůlí! Jinak to není dobré jídlo.[…]”

– Michael Topper, z „Pozitivní/negativní říše vyšších hustot“

Jak jsem však vysvětlil v nedávném videu na téma „ Jak můžeme porazit velký reset a technologickou světovou vládu? AI a technologie samy o sobě nejsou problémem. Je to o záměru a vědomí za tím

Eroze lidské kreativity a vztahů

Myslím, že umělá inteligence může být skvělým nástrojem pro umělce, ale umělci již měli etické obavy, když viděli, jak je jejich umění kradeno aplikacemi a programy AI Zároveň má potenciál nahlodat organickoz lidskou kreativitu. Již dávnio existují aplikace AI, které pro vás píší články, vytvářejí marketingový a copywritingový materiál pro vaši firmu, produkují obsah pro webové stránky a sociální média, existují filmy vytvořené AI atd.

Existuje jen velice tenká hranice mezi používáním technologie a umělé inteligence jako nástrojů pro kreativitu, a tím, kdy necháme stroje dělat veškerou práci za nás a vzít nám tak tu sílu, kterou může vaše duše využít k tomu, abychom byli sami kreativní, spolu s učením se dovedností, které pak do naší práce vnesou naši jedinečnou kreativitu. výraz, duši a ducha.

Ironií je, že už můžeme vidět, jak lidé napodobují umělou inteligenci, protože se na sociálních sítích dnes zcela normalizovalo kopírování, napodobování a plagování materiálů ostatních. Nikdy však nemůžete napodobit a kopírovat lidskou duši a její autenticitu, originalitu a kreativitu. Nejdokonalejší umělecká forma vytvořená umělou inteligencí stále postrádá ten specifický dojem duše tvůrce.

Každý, kdo má psychickou citlivost, může vidět jakýkoli obrázek, film, článek nebo marketing vytvořený umělou inteligencí. Postrádá hloubku a zobrazuje pouze chladnou, vypočítavou, povrchní dokonalost. Lidé, kteří nejsou v kontaktu se svými dušemi, mohou být snadno oklamáni. Ale předpokládejme, že jste ve spojení se svou Podstatou a Božskou přirozeností; v takovém případě zažijete to, čemu se říká „Uncanny Valley“, když se podíváte na některé z AI generovaných deepfake obrázků, videí, článků nebo dokonce kyborgů, což ve vás vyvolá pocit neklidu. Pokud to zažijete, znamená to, že váš duchovní imunitní systém je stále ještě neporušený.

Fenomén tajemného údolí lze popsat jako jakýsi děsivý nebo znepokojivý pocit, který někteří lidé zažívají v reakci na ne zcela lidské postavy, jako jsou humanoidní roboti a nebo ty poměrně realistické ale pouze počeítačem generované postavy.

Co je to Uncanny Valley

A co víc, dokonce i porno a obsah xxx prudce poroste s AI a VR, díky čemuž se více lidí (zejména mladých chlapců a mužů) zapojí do sexuálního šmrncu dopaminových hitů, které ale přitom živí okultní síly jiných sfér.

Alex Becker, zakladatel softwaru pro umělou inteligenci Hyros AI Ad Tracking , poukázal na nebezpečí, že se z umělé inteligence jednou stane jen bezduchá černá magie a že má potenciál naprosto zničit mezilidské vztahy:

„Nepopírám neuvěřitelný 1000násobný potenciál, který nám všechny tyto věci AI dávají. Ale taky si myslím, že tohle je bezduchá černá magie. Lidé, náš mozek a naše společenská organizace s ním nejsou schopny existovat, pokud vydrží mnohem déle. Nabídka COKOLIV dobrého….umění, informací, interakce….sexu… se chystá explodovat na úroveň tak vysokou, že všechno se také hned stane jen laciným a prázdným.

Muži například již sedí ve svých domech a donekonečna vytvářejí obrázky lumpárny, přičemž každý z nich se zlepšuje a uvolňuje více dopaminu pokaždé, když kliknou na „generovat“ z AI. Obsah XXX online již zlevnil mezilidské vztahy 100x.

To vše totiž zcela odstraňuje ostatní lidi z rovnice a rozkládá vše to, co tvoří jak má lidská zkušenost fungovat. Muž nyní může sedět ve svém domě a jen znovu a znovu mačkat tlačítko „GENERATE“ a předvádět jeho nejdivočejší a nejkonkrétnější fantazie, a každé stisknutí generování mu bez námahy poskytne další jedinečný a přesný zásah.

Zlevňuje cíle ostatních lidí a zároveň poskytuje extrémní uspokojení a vše to, co by jiný člověk nikdy nemohl nabídnout bez neomezených možností počítače.

Což ovšem zýroveň vyvolává otázku: V jakém okamžiku je pro nás již lepší napíchnout si to vše IV přímo do paže a sedět pak nekonečně naplněni a pobaveni AI?

Proč budovat nějaké podniky? Brzy to budou pouze produkty umělé inteligence pro ostatní umělé inteligence, které budou generovat peníze, aby lidé mohli sedět doma a nekonečně se bavit.

Nikdo nebude dělat filmy, umění, psát ani nic jiného. Budeme doslova jen šimpanzi, kteří budou znovu a znovu mačkat tlačítko „GENERATE“ a sdílet výsledky toho mezi sebou, sakra,vždyť my budeme již vlastně jen trénovat AI, aby psaly výzvy pro jiné trénované AI a pak vegetovat na tom, co nám vyprodukují!

Nulová lidskost. Toto je POUZE ten tip/start.

Toto je příliš velký hack na to, aby ho měli lidé, a ničí to celou hru a zážitek z našich životů tím, že to naprosto zlevňuje VŠECHNO to, co můžeme ostatním lidem nabídnout. Předělá nás to na něco, co ale již vůbec není lidské a nedokáže to nijak ocenit lidské limity .

Zase neříkám, že nás to neposune dál. Říkám, že to výrazně zlevňuje lidi a všechno to, co nás dělá skutečně zvláštními…protože pokud budeme dostatečně analyzováni, můžeme zredukovat „speciál“ na opakovatelný, nekonečně reprodukovatelný proces, který lze bez námahy provádět pomocí počítače. Do té míry, že ostatní lidé, naše interakce s nimi a celý smysl naší interakce je bezpředmětný… můžeme to prostě získat z počítače. JEnže někdy má zachování lidstva a všech těch zvláštních věcí v životě větší význam než má pokrok.“

Trend není váš přítel – Wetiko v akci

Dobrým měřítkem, jak zjistit, jak moc jste skutečně individualizovaní, je, jak snadno následujete různé trendy nebo cokoli, co masy propagují. Ať už je to AI selfie avatar hype, trend botoxu a výplně rtů nebo trend probuzených nebinárních jedinců Každá generace a také každá společenská vrstva má dnes své trendy. Mnoho z nich bylo ale také uměle zavedeno pro sociální inženýrství pro kontrolu populace. Nevznikly organicky nějakou evolucí z hippie kyselé kultury „Make Love Not War – Turn on, Tune in, přes Drop out“ až po „Black Lives Matter“.

Trvalá změna těla a vzhledu na základě těchto dnes populárních trendů má mnohem závažnější důsledky ale i vedlejší účinky na fyzické, psychické a duchovní úrovni, než si většina lidí uvědomuje. Tyto trvalé fyzické změny, kterými jsou lidé lákáni, se budou ještě více zvyšovat s přicházejícím úsvitem transhumanismu, aby ještě více zmrzačili fyzické tělo.

Výsledkem je to, že lidská těla budou připravena na inkarnační příležitosti pro hyperdimenzionální bytosti, aby do nich vstoupily, když je llidská uše vytlačena z nádoby těla. Duše v určité chvíli tělo doslova odmítne, tím dříve, čím více je uměle pozměněno.

Transgenderismus a násilná snaha změnit svůj genderový vzhled pomocí operace, blokátorů puberty a hormonálních léků také přímo souvisí s agendou transhumanismu. Jakmile děti vyrostou v inkubátorech, bez přirozeného těhotenství v lůně biologické ženy, bude převzetí těchto sil ještě jednodušší. Mnoho lidí bude brát návnadu tak, že se jim nabízí geneticky upravené „dokonalé“ dítě vytvořené v tubě bez „stresu“ těhotenství, které se jim bude zdát lákavé, ale bude to mít vysokou duchovní cenu.

Ochutnejte, co přichází v této koncepční animaci:

Každý, kdo propadne této umělé AI řízené možnosti porodu, již ztratil své spojení s Božstvím, svou duši, nebo je již zcela bez duše. Stali se přisluhovačem „Agenta Smithe“ pro archontické okultní entity, kteří je používají k vytváření požadovaných nádob pro ně samé.

Totéž platí pro několik posledních let se vším tími maskováními, sociálním distancováním a mnoha dalšími „pravidly“, které lidé ovšem dodržovali pouze proto, protože to dělali i všichni ostatní a nebo jim to nějaký „úřad“ nařídil, dokonce včetně toho, že se nechali „očkovat“ na COVID .

Konsensus hlavního proudu mas (asi 80 % lidstva) je tedy skupinovou myslí-myslí bez individualizovaných duší od přírody.procesem Individuace (nezaměňovat však s kulturním konceptem „individuality“) který přichází v pozdější fázi evoluce duše a nemusí nutně nastat u každého během tohoto života.

Tento proces individualizace ovšem takéí vyžaduje značné úsilí a hlubokou vnitřní práci, abychom odolali taku a pokušením kolektivního spánku mas, sociálnímu přeprogramování a podmíněnosti, abychom se ukotvili v tom Pravém Já nebo skutečném „Já“. Je to také jeden aspekt Velkého díla . Stát se skutečně individualizovaným a vtěleným do duše je tou správnou „cestou ven“ z matrixu.

Během tohoto temného věku cyklu Kali Yuga vidíme více sexuálních patologií, narcismu a psychopatie, jak se stále více ve společnosti normalizují a propagují jako žádoucí a „normální“. Je to ukázka Wetiko v akci. [Wetiko je nemoc duše nebo ducha, kdy se patologie a zlo normalizují]. Takto obecně funguje veškeré zlo a většina lidí si toho nevšímá a místo toho se tak stávají nevědomými agenty zla.

Můžeme to vidět v anti-božských ideologiích což je vlastně jen obrácený božský zákon, u bdělého kultu, v nebinárních genderových identitách,v neo-kulturním marxismu,v normalizovaných patologických sexuálních fetiších atd., což všechno může být sugesce okultních sil. dočasně pracujících prostřednictvím lidí a/ nebo je již zcela převzali.

Mnohé z těchto normalizovaných patologií pronikly také do pop-spirituálních komunit (New Age, neo-tantra), stejně jako do prostoru koučování a terapie. V poslední době můžeme sledovat wetiko v akci na sociálních médiích s tímto nedávným humbukem o AI avatarech a s tím, jak snadno se lidé nechali zlákat k jeho použití.

Wetiko můžeme vidět v akci i na „druhé straně“, s novým vzestupem starozákonního stylu, sebespravedlivého, dogmatického křesťanství a jeho misijního komplexu. Zdá se, že s nástupem tradicionalismu dochází k oživení nostalgie chtít „návrat do minulosti“. To neznamená, že tradice nemá hodnotu, ale zdá se, že tento vzestup je založen na prudké reakci na progresivismus levice spolu s tím, že obsahuje i vlastní traumatické reakce.

Levice i pravice přispívají ke zlu každá svým vlastním způsobem a jsou si svým dogmatickým chováním a černobílým myšlením mnohem více podobné, než si ale chtějí připustit, přičemž každá ukazuje na toho druhého jako na problém a vytváří mezi sebou duální stínovou . projekci Ve svých extrémech jsou to však jen dvě strany téže mince. Zavazují se také do pasti identifikace.

Je velmi důležité pochopit, jak se můžeme snadno stát nevědomými agenty wetiko, protože všichni máme v sobě jistý potenciál pro zlo. Je to totiž součást našeho stínu. Nikdo není osvobozen, a pokud si myslíte, že jste osvobozeni a myslíte si, že jste pouze „dobří“ a nebo „ctnostní“ a vidíte „tam venku“ v ostatních pouze zlo, pak jste se již stali původcem zla nakaženým wetiko a matrix „vás dostal“.

Wetiko infuzované zlo není příliš zřejmé, ale působí jemnějším způsobem. Zasahuje do vašeho nepřiznaného stínu, traumat a slabostí, dává vám myšlenkové návrhy a touhy, které nejsou vaše vlastní, pracuje s pokušením a zaměřuje se na vaši nižší povahu marnivosti, chtíče, chamtivosti, narcismu atd.

Doporučuji poslechnout si naši epizodu Cosmic Maric „What Facing Evil Can Teach You“, kde najdete více o tomto tématu a různých typech zla:

Jsme lákáni padělky toho, po čem ve skutečnosti toužíme, což je božská a pravá bytost duše v nás, abychom se dostali více dopředu. Blížící se věk umělé inteligence a transhumanismu bude finální bitvou o naše duše, jak už tomu tak je. Nelze to zastavit a změní to náš svět a celé lidstvo nepředstavitelnými způsoby. Předběhne to valnou většinu lidí, protože na to zkrátka ještě nejsme připraveni na základě průměrné úrovně lidského bytí.

Mějte na paměti, že velká většina hráčů Big Tech a zastánců a vývojářů AI/Transhumanismu jsou naprostí materialisté, kteří vůbec neuznávají jhakoukoliv duchovní realitu, natož nbějakou duši nebo Božství. Jsou to ateističtí černí mágové, kteří si chtějí „hrát na Boha“.

Většina „běžných“ lidí nemá kapacitu duše , ani dostattečnou emocionální, psychologickou a duchovní inteligenci, aby s touto technologií zacházeli se svědomím, ale jsou poháněni pouze jakousi mechanickou připoutaností ke svým podmíněným touhám, uvízli v materialismu, závislí na potěšení, na dopaminu a na svém fyzickém vzhledu. (na rozdíl od zdravě zakotvené vědomé holistické péče o sebe sama o tělo, mysl a duši).

Vtělení duše a nutnost psycho-duchovní sebepráce

Pokud se aktivně nezapojujete do psychologické a duchovní práce na sobě, abyste odhalili pravdu o svém bytí a vyrostli ve své duši (učiníte z ní pána svého života místo toho, abyste nechali svou podmíněnou zraněnou osobnost ega řídit celou show), tak budete mnohem více zranitelní vůči tomuto podvodu a převzetí vašeho těla.

Jedinou cestou z pasti umělé inteligence/transhumanismu je proto ztělesnění duše . Čím více budete spojeni se svou duší, svou Esencí, ukotvíte ji hloubějí a pevněji v sobě a učiníte z ní pána nad svým životem ne podmíněné egem či -osobnostíi, tím méně budete pokoušeni nebo ovlivněni tímto převzetím AI a tím méně. budete přeprogramování a kondicionování.

Ve skutečnosti to přirozeně odmítnete, jako zdravý imunitní systém odmítá jakékoli patogeny. Nebudete cítit potřebu uměle měnit svůj vzhled, ať už to bude vytvářením AI verzí sebe sama, nebo podstoupením operace, botoxu nebo kosmetických injekcí. Čím více budete uzemněni ve svém Bytí, tím více budete zářit čistou božskou krásou vycházející z vaší duše. Budete žít v míru s radostí a spokojeností v sobě, přezáříte veškerou temnotu svým autentickým vnitřním světlem.

Zároveň přitom budete moci používat tuto technologii ale založenou na vyšším božském vědomí prostoupeném duší a svědomí s integritou.

Říkám to už roky a je to čím dál jasnější. Toto je válka o vaši duši. Doslova, žádná hyperbola. Nepřátelské síly fungují prostřednictvím pokušení zaměřených na vaše slabosti a nejistoty. V kultuře se to projevuje jako trend. Čím méně lidí jedná ze svobodné vůle, tím snáze je může ovládnout kolektivní psychóza mas.

Pokora je potřeba k tomu, abyste viděli, jak snadno se můžete nechat naprogramovat a vtáhnout do masové psychózy. Odolejte pokušení sledovat trendy, protože je to vždy jen prostředek sociálního inženýrství sil, které, na tvrdo řečeno, skutečně nemají na srdci váš nejlepší zájem.

Je to velká lekce pro celé idstvo ale i pro každého z nás. Nepodceňujte, co vše je v sázce, a nepřeceňujte ani sebe. Nepodléhejte strachu a paranoie; zůstaňte při vědomí, uzemnění a sebevědomí.

Než se probudíme, musíme si přiznat, jak hluboce spíme. Než budeme moci konat „dobro“ ve světě a „pomáhat“ druhým, musíme čelit onomu potenciálu zla v nás samých, našemu sobectví a našemu narcismu a uvědomit si, jak k němu i my sami přispíváme.

Všechno spolu úzce souvisí. Nic není vzájemně izolované. Jak uvnitř, tak vně. Jak nahoře, tak dole.

Pozdrav na rozloučenou.

Zdroj: https://veilofreality.com/2022/12/15/the-a-i-transhumanism-occult-trap-and-the-way-out/

Článek Bernharda Guenthera, přeložila Myšpule ve spolupráci s AI 🙂

One thought on “Umělá inteligence, transhumanismus okultní pasti a cesta z toho ven”

  1. Opravdu mě udivuje, že i zveřejnění odborných studií o obsahu grafénu jako klíčového prvku technologie transhumanismu ve všech západních vakcínách, který tam je umístěný tajně bez uvedení a zdůvodnění výrobců se nestalo vůbec nic. Kolik laboratoří po světě je, které by to mohli potvrdit a nebo vyvrátit a nikdo to neudělal ?. Klíčové studie jsou myslím tyto :
    dr. Campra – spektroskopie vakcín : pdf zde :
    „https://www.laquintacolumna.net/“
    Německá studie zde : „https://www.documentcloud.org/documents/22140176-report-from-working-group-of-vaccine-analysis-in-germany“
    Švédské studie zde : „https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm“ a zde: „https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73“ . Dr Campra s tím jde do regionálního parlamentu ve Španělsku , posílá to ministrovi zdravotnictví ..a nic. Očkovalo se dál. Tohle už přeci stačí na mezinárodní soud..a nic. Ale nikde ! Patrně není na této planetě stát, který by to oficiálně zveřejnil !

    Ještě před Covidem bych řekl, že to není možné. Oni ty všechny technologie zavádějí tajně nebo pod pláštěm „pokroku“ a všechno jim to projde. Sázejí na to, že to většina lidí včetně politiků není schopna pochopit, protože je to dost odborná věc, a taky proto, že chtějí dále žít v normálním světě. Nezajímá to ale zřejmě ani doktory a „vědce“.

    No nyní je vidět, že možné je prakticky všechno..

    To se mi líbí

Napsat komentář