Prosazovatelé globalistického kultu klimatických změn jsou frustrováni, že jejich snahy o vymývání mozků světové populaci selhávají

Think tank financovaný Georgem Sorosem potvrdil , že navzdory desetiletím agresivního programování a propagandy se na pohádky o změně klimatu stále ještě nechytlo tolik lidí, jak by se globalistům líbilo.

Institut pro strategický dialog (ISD), který mezi své podporovatele uvádí mimo jiné také multimiliardáře a eugenika Billa Gatese, 9. června zveřejnil 115 stránkovou zprávu s názvem „Popírat, klamat, zdržovat: Dokumentace a reakce na klimatické dezinformace na COP26 & Beyond. “ V něm se připouští, že jejich klimatickému kultu se v dnešní době při prosazování své agendy zase až tak dobře nedaří.

Podle Exposé News , které tyto a další související problémy pozorně sleduje, dokument působí „spíše jako přiznání, že jejich klimaalarmistická propaganda selhala, a jak jsme již dříve psali, skuteční odborníci obnovují vědeckou definici „změny klimatu“.

Mezi mnoha přispěvateli do zprávy jsou Centrum pro analýzu sociálních médií („CASM“) technologie, Conscious Advertising Network („CAN“), Climate Nexus, Eco-Bot.net, Friends of the Earth, Purpose, Reset Austrálie a Stop Funding Heat.

Dokument také obsahuje zvláštní poděkování Paule Matlach, Kata Balint, Cecile Simmons, Sara Bundzten a Melanie Smith, kterým všem patří poděkování za jejich úsilí při sestavování a přispění k takzvané „War Room“ ISD.

„Proč potřebují ‚válečnou místnost‘ na obranu svého vyprávění o ‚změně klimatu‘?“ ptá se Exposé News . „Je jejich verze „změny klimatu“ až tak snadno dekonstruovatelná, že musí být připraveni jít dokonce do „války“, aby si ji ubránili?“

Sorosova skupina se obává „super-šíření dezinformací o klimatu“ online

Zpráva odhaluje, že i když je propaganda změny klimatu agresivně tlačena a propagována na vrchol informační hromady na sociálních sítích a ve vyhledávačích, lidé si stále vybírají informace, které podporují skeptičtější pohled.

Na Facebooku, platformě sociálních médií, která aktivně propaguje propagandu globálního oteplování, ji uživatelé nadále ignorují a volí alternativní a nezávislý obsah, který zpochybňuje oficiální klimatická dogmata.

ISD pomocí stejné rétoriky, jakou prosazovali během Wuhanské koronavirové (Covid-19) plandemie , ISD dále varuje, že klimatické dezinformace jsou „super-šířícím se“ problémem online a že je třeba udělat více pro nasměrování vyprávění ve prospěch globalistů.

Na Twitteru, dalším globalistickém narativu tlačícím sociálním médiu, existuje nejméně 16 účtů, které „super-šíří“ dezinformace o klimatu, spolu s 13 dalšími podskupinami, které dělají totéž, podle společnosti Graphika, která provedla síťovou analýzu, na kterou odkazuje ISD.

„Od 25. října do 21. listopadu 2021 tweety a citační tweety z 16 výše zmíněných účtů nashromáždily celkem 507 000 lajků a retweetů (‚interakcí‘) jen na narativy o klimatu,“ vysvětluje zpráva.

„To zahrnuje jednotlivce, jako jsou Michael Shellenberger, John Stossel, Bjorn Lomborg a Patrick Moore.“

Shellenberger, mimochodem, je autor bestsellerů a jeden z „předních veřejných intelektuálů o čisté energii“ v Severní Americe. Je to environmentalista, ale „pro-lidský“ člověk, který podle všeho nebere v úvahu mainstreamové narativy o klimatu, které se Soros a jeho kumpáni zoufale snaží prosadit.

ISD je dále otráveno tím, že „ověřovatelé faktů“ na sociálních sítích nechají proklouznout na jejich vkus až příliš mnoho obsahu a nechává jej sdílet a znovu retweetovat. Zpráva ISD, která nazývá ověřování faktů „ mírou nejnižší úrovně “ při udržování narativu o klimatu, uvádí, že:

„…našli jsme jen málo důkazů o jakémkoli prosazování proti známým dezinformátorům, a to i během kritických okamžiků, jako je globální klimatický summit nebo extrémní počasí.“

acebook, Twitter a ostatní to vědí, a proto poněkud polovičatě sice „ověřují fakta“, zatímco ale ty nejpoužívanější „dezinformační“ účty nechávají aktivní. Faktem je, že bez uživatelů, kteří zpochybňují oficiální vyprávění, by sociální média již byla dávno naprosto mrtvá z hlediska jejich používání . Nikdo totiž nechce používat platformu, která nešíří nic jiného než vládní propagandu, jakou ISD požaduje.

Facebook, Twitter ale i ostatní to vědí, a proto polovičatě tzv. „ověřují fakta“, zatímco nejpoužívanější „dezinformační“ účty nechávají stále aktivní.

Zdroj: https://www.geoengineering.news/2022-08-04-globalist-climate-cult-pushers-frustrated-brainwashing-failing.html

Líbil se Vám dnešní článek?

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !

Sdílejte prosím tento článek na sociálních sítích!

https://myspulesvet.org
a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení tak také přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!


Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100
do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“


Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s velkou pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

Napsat komentář