Další konspirace se stala krutou realitou! Harvardský vědec Dr. Charles Lieber, nanovlákna, Wuhan, covid, 5G, uhlíkové nanotrubice (CNT), vojenské vakcíny, SpFN Spike Ferritin nanočástice a další hrůzy

Americký web naturalnews.com přinesl velice zajímavý článek Mikea Adamse o současných „konspiracích“ z oblasti syntetické biologie a vědy o nanotechnologiích, které jsou sice stále mnohými lidmi považovány za konspirace, jenže to bohužel pro nás všechny žádné konspirace nejsou, tohle je totiž naprosto skutečné „spiknutí“ politiků a vědců proti obyčejným lidem celého světa.

Hrůzy okolo té současné falešné, uměle vyvolané plandemie COVID19 dostávají stále zřetelnější obrysy, když média – mediální alternativa pochopitelně, mainstream vám o tom neřekne ani slovo, přináší šokující zjištění jako je to, že ony tak nechutně propagované „vakcíny“ proti COVID již způsobili až dvojnásobné množství úmrtí, než způsobil sám virus, nebo že jsou to právě tyto vakcíny, jejichž masové rozšíření mezi světovou populací jsou tím zásadním faktorem, který celou vylhanou pandemii neustále prodlužuje, nebo, že ty „nové“ a v podstatě neškodné varianty viru typu Omikron, které slouží pouze ke strašení již tak notně vystrašené populace aby se nechala „očkovat“, se šíří mnohem více mezi plně očkovanými, než mezi neočkovanými. Nic z toho by se jim jen tak nepovedlo, nebýt mediální propagandy a totálního televizního výplachu mozku nejširší světové populaci. Kdyby mě lidé poslechli a nevěřili by tak televizi, tak lehce by jim to nikdy neprošlo. Bohužel, jak Myšpule Svět, tak i jinou mediální alternativu a nezávislé blogy čte jen naprosto mizivý zlomek lidí, zatímco na ulhané propagandistické ČT24 se dívá 99% veřejnosti. Kdyby jen dívá, oni té vražedné televizní propagandě dokonce věří!

To, co bylo ještě před takovými pěti lety považováno za „konspirační teorii“, se nyní stalo naprosto veřejnou realitou.

Vše, co nyní potřebují, je uvolnění nějaké ještě mnohem agresivnější biologické zbraně následované opět masmediální hysterií a propagandou, spolu s výzvou k umlčení nebo ještě lépe rovnou k uvěznění všech dosud normálních lidí, tedy těch tak nebezpečných „anti-vaxxerů“. V roce 2022 proto v USA, ale i leckde jinde, čekejte vyhlášení dalšího, nového výjimečného stavu, po kterém bude v USA velmi pravděpodobně následovat další pokus o celostátní konfiskaci zbraní a prosazení nucené vakcinace i za pomocí střelných zbraní, a to všude tam, kde by se jim to mohlo podařit.

V USA lze předpokládat, že velice pravděpodobně se jim to nikdy nepodaří ve venkovských oblastech a v „červených“ republikánských státech USA jako jsou třeba Texas a Florida, ale zkusí to na sto procent v New Yorku, Kalifornii, Coloradu, New Jersey a v dalších modrých státech. Každý, kdo se púodřídí, bude pravděpodobně do deseti let mrtvý. Tyto Covidové tábory smrti budou postaveny v modrých (tedy demokraty ovládaných) státech a vyhlazování jejich populace bude velice pravděpodobně probíhat v dostatečném předstihu již před koncem roku 2022.

Jde tu koneckonců o globalistický depopulační program. Ti, kteří se dobrovolně a ještě takto hloupě nechají ze světa „vylidnit“, si mohou kdykoliv splnit toto své přání prostřednictvím injekcí jakékoliv Covid „vakcíny“ plné nanočástic se spikeproteiny.

První pravidlo pro vaše další přežití na naší planetě proto zní: Nepíchejte si dobrovolně do těla americké biologické zbraně…

Do toho všeho vychází najevo další šílenosti, že třeba Fauciho kancelář si úplně klidně pokračuje ve financování výzkumu koronavirů v čínské laboratoři ve Wuhanu i poté, co koronavirová „pandemie“ zpustošila půlku světa a zabila miliony lidí! Moje tvrzení o tom, že žijeme ve zcela vylhaném světě se opět ukazuje jako zcela pravdivé… ovšem nahlédněme dnes také trochu i do historie.

Stručné shrnutí celého dnešního příběhu příběhu je asi toto: jistý harvardský vědec Dr. Charles Lieber byl včera odsouzen ve všech šesti bodech obžaloby poté, co lhal americkým úřadům o příjmu milionů dolarů z komunistické Číny, když se podělil o svou průlomovou technologii s technologickým institutem ve Wu-chanu. Zatčení byli také dva čínští občané, jedna čínská „akademička“, která byla rovněž poručíkem Lidové osvobozenecké armády, a další osoba, která byla přistižená při svém pokusu přímo propašovat biologické zbraně z bostonského letiště Logan ( šlo o kmeny virů MERS a SARS ).

Dr. Lieber je jistý geniální vědec, který se specializuje na ještě i dnes stále značně exotickou technologii využití nanovláken v podobě jejího přímého propojení s lidskou neurologií a biologií. Zde máte uvedeeny některé z jeho skutečně existujících patentů a to včetně jejich patentových čísel:

9.029.836 Řízená syntéza monoliticky integrované struktury grafenu
10. 369. 255 Systémy obsahující nanoelektronické komponenty pro buňky, tkáně a další aplikace
9. 595. 685 vlákna v nanoměřítku, zařízení FET s vláknem v nanoměřítku a elektronická hybridní zařízení v nanotrubicích se senzory a další aplikace
9.457.128 Transportní systémy obsahující nanoelektronické komponenty pro buňky, tkáně a další aplikace
9.252.214 Přístroj, metoda a vytvoření počítačového programu poskytující přesné radiální adresování nanovláken

Zmíněné patenty si klidně dohledejte sami na Google patents. A myslíte si, že Google patents, jako oficiální web amerického patentového úřadu obsahuje technologie, které jsou „konspirace“? Já si to tedy rozhodně nemyslím…

Jelikož již samotné názvy těchto reálně existujících amerických patentů musí u každého člověka, který se jen trochu hlouběji a více podrobněji zabývá současným světovým děním a pátrá po pozadí světové koronavirové „plandemie“ a té hysterické vládní provakcinační propagandy, vzbuzovat, když už ne přímo hrůzu z toho, co to na celé lidstvo zase chytají transhumanističtí psychopaté typu K.Schwaba z WEF, jenže tentokrát jsou to specialisté Pentagonu, nebo z DARPA, tak minimálně velice silné podezření na chystaná zvěrstva z nichž by i mnohým nacistickým doktorům typu Dr. Mengele museli vstávat hrůzou vlasy na hlavě. Dnešní globalisté jsou totiž mnohem horší, než byli tehdy nacisté.

Web Townhall.com s odkazem na americké ministerstvo spravedlnosti přinesl následující informaci:

Dr. Charles Lieber, 60 let, předseda katedry chemie a chemické biologie na Harvardské univerzitě, byl dnes ráno zatčen a obviněn z jednoho jistého, věcně nepravdivého, fiktivního a podvodného prohlášení.

Yanqing Ye, 29, čínský státní příslušník, byl dnes v USA obviněn z podvodu s vízy, z falešných prohlášení, a z jednání jako agenta cizí vlády a také ze spiknutí. Ye je momentálně v Číně.

Zaosong Zheng, 30 let, čínský státní příslušník, byl zatčen 10. prosince 2019 na bostonském mezinárodním letišti Logan a obviněn z pokusu o propašování 21 lahviček se vzorky biologického výzkumu do Číny . Dne 21. ledna 2020 byl Zheng obviněn z pašování zboží ze Spojených států a také z uvedení nepravdivých, fiktivních nebo podvodných prohlášení. Ve vazbě je od 30. prosince 2019.

„Podle soudních dokumentů od roku 2008 Dr. Lieber, který sloužil jako hlavní vyšetřovatel Lieber Research Group na Harvardské univerzitě, která se specializuje na oblast nanotechnologií, obdržel již více než 15 000 000 USD ve formě grantu od Národního institutu zdraví. (NIH) a ministerstvo obrany (DOD) . Tyto granty ovšem vyžadují, aby byly zveřejněny veškeré případné významné zahraniční střety finančních zájmů, včetně případné finanční podpory podobných či stejných projektů od zahraničních vlád nebo zahraničních subjektů,“ prozrazuje DOJ.

„Aniž by to Harvardská univerzita v roce 2011 jakkoliv tušila, tak Dr. Lieber se stal „strategickým vědcem“ na Wuhan University of Technology (WUT) v Číně a byl též smluvním účastníkem „čínské soutěže tisíců talentů“ od roku 2012 a to až přibližně do roku 2017 . Čínská soutěž tisíců talentů je jedním z nejvýznamnějších čínských plánů na nábor nových vědeckých talentů, které jsou speciálně navrženy tak, aby přilákaly, nabíraly a kultivovaly různé vědecké talenty na vysoké úrovni na podporu vědeckého rozvoje Číny, její ekonomické prosperity a také národní bezpečnosti ČLR.

Nanomesh, řídicí systém neurologického rozhraní člověka a stroje a tzv. „radiální adresování“ syntetických nanovláken

Další patent od Dr. Liebera:

9.252.214 Přístroj, metoda a vytvoření počítačového programu umožňující přesně cílené radiální adresování nanovláken

Tato technologie umožňuje vestavěným systémům umělé inteligence ovládat síťové mřížky z nanovláken, které mohou být propojeny s lidskou neurologií, aby s její pomocí jak monitorovaly, tak i řídily lidské bytosti. Tato nanotechnologie byla posléze z USA přenesena (tedy propašována) do Číny.

Spekuluje se, že tyto technologie nano-vláknové mřížky by úplně klidně mohly být vloženy kamkoliv, například do vakcín a jakmile by se vstříkly do organismu, mohly by se v něm samy sestavit do systémů jakéhosi výpočetního rozhraní podobného neurolinkám, které čtou a řídí lidskou neurologii. To, co zní jako naprosté sci-fi a totální konspirace, tedy napojení člověka na systémy AI prostřednictvím vakcín a pomocí sítě 5G se nyní stalo v USA patentovanou realitou!

Tato technologie by tak třeba v podstatě mohla umožnit Marku Zuckerbergovi promítnout svůj facebookový „Meta“ vesmír přímo do vašeho mozku bez použití VR brýlí . Je to scénář s plnou maticí, kde by tyto nanovláknové a přímo do lidského těla vestavěné výpočetní systémy mohly dokonce například klidně číst vaše vlastní soukromé myšlenky (tedy ten váš vnitřní dialog) a sledovat v reálném čase a on-line to vůbec nejsoukromější, co máte – vaši mysl.

Tato technologie tedy přímo představuje to, co myslíme slovy transhumanismus nebo „kyborgifikace“ lidstva. Je to konečná hra na úplné a definitivní zotročení člověka a ovládnutí jeho mysli na neurologické úrovni. Může být zaveden do vašeho těla pomocí injekčních jehel, které jsou falešně označeny třeba jako „vakcíny“. (To samozřejmě vůbec neznamená, že by všechny injekce současných vakcín byly plné takových nanočástic, pouze to znamená, že dnes máme technologie, kterými lze skutečně do injekčních jehel vkládat nanovlákna kvůli jejich velikosti v nanoměřítku.)

Systémy uvolňování „užitné zátěže“ z uhlíkových nanotrubiček aktivované pomocí radiomagnetického signálu 5G

Přečtěte si také o uhlíkových nanotrubičkách (CNT) a o tom, jak je lze použít k dodání jakéhokoliv „užitečného zatížení“, tedy třeba nějakého léku, nebo taky třeba jedu, a to přímo do lidských buněk. Tyto CNT lze ovšem také aktivovat externími elektromagnetickými signály včetně vysílání signálů 5G, které se zaměří na zcela konkrétní osoby.

Z FBcoverup.com a zrcadleno na serverech NN :

Název studie: Molekulární původ uvolňování léčiva varem vody uvnitř uhlíkových nanotrubic při simulace reaktivní molekulární dynamiky a DFT perspektivy

Citace přímo z této studie:

Od objevu uhlíkových nanotrubic (CNT) v roce 1991 a dříve v roce 1952 se CNT právě dnes dostaly do středu pozornosti a jejich výhody lze v současnosti plně využít. Myšlenka na využití duté válcové konstrukce jako transportéru nebo kontejneru léčivé látky byla navrhována již po mnoho let. V poslední době byly v různých lékařských komunitách objeveny další speciální vlastnosti těchto nových materiálů v naději, že se podaří vyvinout zcela nový systém podávání léků nebo tzv. mikroléčiv, jako jsou proteiny, nukleové kyseliny a mnohé další biologicky aktivní molekuly . CNT se používají díky svým jedinečným vlastnostem při dodávání léků, nebo jako senzory, či jako pomocné látky pro dodávání léků, ale i na destrukci nádorů zvyšující se teplotou , dále třeba na měření cholesterolu a krevního cukru, k identifikaci antigenů a vazby DNA bez vedlejších toxických účinků. Vzhledem k potenciálním schopnostem CNT uvnitř buněk se dnes aplikace CNT využívá k transportu a dodávání léků a protilátek bez vedlejších toxických účinků.

Jak již bylo zmíněno, bylo také objeveno, že tepelná energie dodaná do CNT laserovým světlem může být použita k urychlení pohybu molekuly uvnitř trubice, a tím k jejímu následovnému uvolnění z nanotrubic . Může být také použita k oslabení a narušení interakce molekuly CNT. Lokální teplota kolem těchto nanotrubiček je řízena úpravou intenzity laserového záření, což vede k zabránění úmrtí cílové biologické buňky.

Tato technologie v kombinaci s nanovláknovými „síťovými“ systémy Dr. Liebera, jakmile by pokročila na jistou, dostatečnou úroveň své složitosti, by mohla umožnit využití externího elektromagnetického řízení uvolňování „užitečné zátěže“, tedy například léků přímo do lidských buněk, čímž by se velice účinně vlastně vytvořil jakýsi binární zbraňový systém.

Vakcinační jehly klidně mohou nést a aplikovat CNT. 5G věže je skutečně mohou pomocí elektromagnetického signálu aktivovat. Jedinou otázkou tedy zůstává: Jaké může být to jejich užitné zatížení?

Americká armáda zavádí „univerzální“ nanočásticové vakcíny se Spike Ferritinem, nejde v uvedené souvislosti vlastně pouze o jakýsi „definitivní dálkový vypínač“ člověka určený k jeho zabíjení?

Právě dnes, s využitím toho, o čem se domníváme, že jde o technologii Dr. Liebera vyvinutou v průběhu posledních dvou desetiletí za použití peněz amerického ministerstva obrany a peněz z grantů NIH v celkové výši milionů dolarů, armáda Spojených států – která se již nyní snaží masově vraždit své vojáky v aktivní službě povinnými vakcínami proti covidu – představila svoji nanotechnologickou „univerzální vakcínu“, o které se domníváme, že je založena právě na výzkumu Dr. Charlese Liebera.

Ze stránek Army.mil, 16. prosince 2021 :

Série nedávno publikovaných výsledků předklinických studií ukazuje, že vakcína Spike Ferritin Nanoparticle (SpFN) COVID-19 vyvinutá výzkumníky z Walter Reed Army Institute of Research (WRAIR) nejenže vyvolává u člověka silnou imunitní odpověď, ale může také poskytnout širokou ochranu proti SARS. A to včetně všech variant CoV-2 vzbuzujících dnes u široké veřejnosti značné obavy (založené ovšem pouze na mediální propagandě), stejně jako mnohé další podobné koronaviry.

Vědci z oddělení EIDB (Emerging Infectious Diseases Branch) společnosti WRAIR vyvinuli nanočásticovou feritinovou vakcínu SpFN, založenou na platformě, jako součást progresivní strategie „pan-SARS“, jejímž cílem je definitivně vyřešit současnou pandemii a která působí jako jakási první obranná linie. proti všem obávaným variantám a různým podobným, uměle vytvořeným virům, které by se případně mohly objevit v budoucnu.

V tomto kontextu „pan“ znamená, že to zkrátka funguje na všechno. Má to být jakási „univerzální“ vakcína, která chrání před všemi variantami, těmi současnými i těmi budoucími.

Pokud je to skutečně pravda, pak by byly vakcíny Pfizer a Moderna již značně zastaralé . Pochopitelně, že žádná z nich není skutečně nějakou legitimní „vakcínou“. Od samého začátku bylo totiž skoro jasné, že skutečným účelem vakcín Pfizer a Moderna nikdy nebylo vybudovat jakoukoliv imunitu, ale spíše měli ničit imunitu genetickou manipulací těla a donucení ho k výrobě nanočástic spike proteinů – což jsou biologické zbraně.

Z oznámení:

Předklinické studie dnes publikované v Science Translational Medicine naznačují, že vakcína SpFN chrání subhumánní primáty před onemocněním způsobeným původním kmenem SARS-CoV-2 a vyvolává vysoce účinné a široce neutralizující protilátkové reakce proti hlavním SARS-CoV- 2 variantám…

To je dobrá zpráva. Pokud to skutečně funguje na nečlověčích primátech, tak to mohou podat Nancy Pelosiové a jakýmkoliv jiným tvorům, kteří právě řídí samotný Pentagon.

Ale teď vážně, lidské tělo už má v sobě úžasnou nanotechnologii, která bojuje proti KAŽDÉMU patogenu … říká se tomu imunitní systém. A funguje to lépe než cokoli, s čím může armáda přijít. Jak aktivovat imunitní systém, aby lépe fungoval? Vitaminem D .

Na vitaminu D je skvělé, že je levný, široce dostupný a má obrovskou míru bezpečnosti pro každodenní použití. Pomáhá také tělu regulovat normální dělení buněk, hladinu cukru v krvi, neurologické funkce, funkci ledvin a mnoho dalšího. Vitamin D je tou nejdostupnější a nejúčinnější nutriční intervencí, kterou v současnosti lidstvo zná, ale nikdo v Pentagonu nebo ve vládě – ani Biden a dokonce ani Trump – se neodváží obhajovat vitamín D, protože ho nevlastní Big Pharma .

Jinými slovy, vitamín D nedokáže z farmaceutických ředitelů udělat přes noc miliardáře, takže se o něm v korporátem kontrolovaných médiích nikdo a téměř vůbec nezmiňuje.

Armáda tedy již dnes oficiálně používá různé syntetické nanočástice – Spike Ferritin Nanoparticles – k invazi do buněk těla a k dodání onoho již výše zmiňovaného „užitného zatížení“. To je samozřejmě veřejně obhajováno a popisováno jako technologie zachraňující lidské životy, ale je třeba mít na paměti, že nejen americká armáda provádí masové vraždění svých vojáků již po více než jedno století. Prozkoumejte si sami historii tajných lékařských experimentů na amerických černých vojácích, abyste sami zjistili šokující pravdu.

Nezapomínejte, že sám prezident Trump zahájil operaci Warp Speed a dokonce se chlubil tím, že použil americkou armádu k distribuci a nasazení vakcín proti covidu a to v rekordním časeí. Trump se dokonce nedávno chlubil tím, že dokonce zkrátil obvyklých „5 až 12 let“ doby výzkumu vakcín na pouhých „9 měsíců“, což je podle něj úžasná věc. Aby toho dosáhl, jednoduše nařídil farmaceutickým společnostem a FDA, aby nyní vynechaly všechny bezpečnostní studie a vytvořily tak skutečný, nebezpečný lékařský experiment, který by byl masově aplikován miliardám nic netušících lidí. Něco takového si nedovolilo ani nacistické Německo za druhé světové války!!

Podívejte se na úplné pokrytí Trumpova ztrojnásobení na vakcínách zde .

Americká armáda uskutečnila již v roce 1918 falešnou „plandemii“ a označila ji za tzv.„španělskou chřipku“, ale ve skutečnosti tuto „pandemii“ způsobily právě vakcíny.

Takzvaná „španělská chřipka“ z roku 1918 totiž neměla se Španělskem ale vůbec nic společného. Ve skutečnosti to byla zcela falešná „plandemie“ podobná té covidové, která byla způsobena vakcínami podávanými americkým vojenským vojákům ve Fort Riley v Kansasu. Lidé, kteří tenkrát jakoby zemřeli na „virus“, byli ve skutečnosti ti, kteří byli očkovaní, a stejně jako dnes vojáci začali umírat již během několika minut po očkování. To vše probíhalo přímo pod všeobecnou farmaceutickou kontrolou Rockefellerova institutu pro lékařský výzkum.

Z knihy „Představení prasečí chřipky“ od Eleanory I. McBean, PhD, ND:

První světová válka měla tak krátké trvání, že výrobci vakcín nebyli tehdy schopni vypotřebovat všechny dávky svých vakcín. Jelikož podnikali (a pochopitelně ještě stále podnikají) za účelem zisku, rozhodli se je tehdy prodat zbytku populace. Oznámili tedy tu dosud největší očkovací kampaň v celé historii USA. Neexistovaly ovšem tenkrát žádné skutečné epidemie, které by toto umožnili jakkoliv ospravedlnit, takže použili jiný trik. Jejich propaganda tehdy tvrdila, že američtí vojáci se vracejí domů z cizích zemí se všemi možnými druhy nemocí, a že tedy každý musí mít všechno dostupné očkování které je na trhu.

Lidé jim uvěřili, protože jednak měli důvěru ke svým lékařům, a tak= proto, že mnozí vracející se vojáci z války byli tehdy jistě skutečně nemocní. Nevěděli, že je to způsobeno nemocemi vyrobenými z vakcín, protože armádní lékaři jim takové věci jen tak neříkají. Mnoho z vracejících se vojáků bylo těmito nemocemi vyvolanými „léčivy“ již postiženo na celý další život. Mnozí byli navíc skoro šílení z postvakcinační encefalitidy, ale lékaři tomu říkali šok ze ztráty ulity, i když mnozí z nich vůbec nikdy ani neopustili americkou půdu.

Konglomerátní nemoc způsobená mnoha jedovatými vakcínami lékaře zmátla, protože nikdy předtím neměli možnost sledovat takové očkovací řádění, při kterém by se používalo tolik různých vakcín. Nová nemoc, kterou tímto způsobem zcela uměle vytvořili, měla symptomy všech nemocí, které muži ve „vakcíně“ vstříkli do těla. Objevila se u něj vysoká horečka, extrémní slabost, břišní vyrážka a střevní poruchy charakteristické pro břišní tyfus. Vakcína proti záškrtu mu způsobila městnání plic, zimnici a horečku, otoky, bolest v krku ucpané falešnou membránou a dušení z důvodu potíží s dýcháním, po němž následovalo jen lapání po dechu a pak smrt, načež celé tělo zčernalo od stagnující krve, která byla zbavena. kyslíku ve stadiu dušení. V prvních dnech tomu říkali Černá smrt. Ostatní vakcíny také způsobovali své vlastní reakce – paralýzu, trvalé poškození mozku, krevní sraženiny atd.

Když se lékaři pokusili potlačit příznaky tyfu nějakou silnější vakcínou, způsobilo to pouze ještě horší formu tyfu, kterou poté nazvali jako paratyfus. Ale když vymysleli další, ještě silnější a nebezpečnější vakcínu, aby to nějak potlačili, tak vždy vytvořili pouze další a ještě horší nemoc, pro kterou ovšem neměli jméno. Jak by tomu měli říkat? Nechtěli lidem říct, co to doopravdy bylo, že šlo o jejich vlastní Frankensteinovo monstrum, které uměle vytvořili svými vakcínami a supresivními léky. Chtěli veškerou svoji vinu zamaskovat a hlavně odvést pozornost veřejnosti od svých experimentů, a tak to tehdy nazvali jako Španělská chřipka. Rozhodně ale vůbec nebyla španělského původu a španělská veřejnost také tehdy nesnášela jakékoliv byť třeba pouhé naznačování něčeho takového, jako že z celosvětové zdravotní pohromy té doby by měla být obviňována právě ona. Ale jméno této uměle vzniklé nemoci již zůstalo zachováno a američtí lékaři ani výrobci vakcín proto tehdy nebyli podezřelí ze zločinu této rozsáhlé zdravotní devastace světové populace defacto genocidy –pomocí zvláštní „chřipkové“ epidemie v roce 1918. Teprve až v posledních letech různí výzkumníci odhalují skutečná fakta a konečně také svalují vinu na ty, kteří ji skutečně mají.

Odsouzené očkování

V knize Odsouzené očkování od Eleanor McBean, PhD, ND, její autorka podrobně popisuje přímé osobní a rodinné zkušenosti získané během této pandemie „španělské chřipky“ v roce 1918.

McBeanové zpravodajství o „španělské chřipce“ z roku 1918 jako reportérky a neočkovanéý přeživší vyžaduje, aby byl historický základ této události znovu prozkoumán, nikoli ale jako „konspirační teorie“, ale s důkazy, ze kterých vám vstanou hrůzou vlasy na hlavě

Před několika lety jsem narazil na další knihu od Eleanor McBean: „Očkování…tichý zabiják“. McBeanová v ní poskytuje důkazy, kterými zcela kompromituje nejen historické události „španělské chřipky“ z roku 1918, ale také následující epidemii dětské obrny a prasečí chřipky.

Podívejte se na celý příspěvek blogu zde .

Tento graf ukazuje úmrtí na všechny vakcíny, které jsou sledované VAERS v USA. Všimněte si, že vakcíny proti covidu nyní způsobují více než polovinu všech úmrtí na všechny dosavadní vakcíny dohromady:

Stále Vám to nestačí k tomu, konečně se probudit??? Je nejvyšší čas!

Zdroje: https://www.naturalnews.com/2021-12-23-us-military-to-roll-out-spike-ferritin-nanoparticle-covid-vaccine-spfn.html

https://www.naturalnews.com/2021-12-22-harvard-scientist-dr-charles-lieber-nanowires-dod-ccp-wuhan-covid-5g-vaccine-bioweapons.html

Volný překlad: Myšpule

One thought on “Další konspirace se stala krutou realitou! Harvardský vědec Dr. Charles Lieber, nanovlákna, Wuhan, covid, 5G, uhlíkové nanotrubice (CNT), vojenské vakcíny, SpFN Spike Ferritin nanočástice a další hrůzy”

Napsat komentář