Kvantová realita našeho bytí

žijeme na velmi zvláštním místě, o němž, bohužel, většina tvrdě spinkajících lidiček netuší a už vůbec ne skutečně ví, vlastně vůbec nic. Ovlivněni nalejvárnou kýble sraček a naprostých lží a to od školy až po důchod, tak zcela nezávisle na tom jaké mají vzdělání (ostatně vojenská operace Covid19 to ukázala zcela jasně a prokazatelně, že vzdělání vůbec nesouvisí s inteligencí a dokazuje to ta hromada naočkovaných vysokoškoláků, kteří dnes všude po světě padají jako mouchy při jakékoliv větší fyzické námaze, a třeba takový letošní ročník Pražského maratonu při němž zcela prokazatelně zkolabovalo více jak 100 běžců, je toho všeho jen dalším hmatatelným důkazem, kteří se s vámi ještě dnes budou do krve hádat o tom, jak je to očkování ok a ještě přitom budou žít v iluzi, že svojí stupiditou zachránili babičce život) tito vysokoškolsky, jenže systémově vzdělaní lidé, žijí v naprosté iluzi o skutečné podstatě našeho světa, ovšem skálopevně přesvědčeni o své pravdě. Přitom ale nikdo z nich doslova neví vůbec nic. Ani to, kde žijí, jestli na placce, nebo na kouli, jestli v nekonečném vesmíru nebo pod nějakým poklopem, ani to, proč žijí a co je smyslem jejich existence, ani to, co s nimi, či s jejich vědomím bude dál. O podstatě reality nemají ani páru a to mohou mít x titulů před jménem i za jménem. Jenže tituly jsou trochu k ničemu, když máte hlavu totálně vymytou těmi mainstreamovými nesmysly. Protože skutečná podstata reality, je někde úplně jinde a to si v žádném případě nemyslím, že bych o ní já sama věděla něco až tak zásadního, až na jednu drobnost, že jsem si naprosto jistá, že vše je úplně jinak než je nám tvrzeno.

Teprve kvantová fyzika totiž skutečně způsobila revoluci v našem chápání vesmíru a reality okolo nás

A víte proč tomu tak je? Ona totiž konečně a dle mého i správně zpochybňuje onu vylhanou materialistickou perspektivu života, reality a podstaty bytí, kterou nám servíruje mainstreamová věda, protože se to několika málo jedincům zkrátka jen hodí do krámu a umožňuje jim to jednodušeji ovládat tu spící bandu tupců, co dnes obývá „jejich“ Zemi a „jejich“ svět. Tedy onu perspektivu, která po celá dlouhá staletí dominovala veškerému vědeckému diskurzu. Jenže podstata všeho je trochu jiná než-li materiální, vezmeme-li k tomu všemu v potaz vcelku primitivní fakt, že i veškerá ta „pevná“ hmota okolo nás, je ve skutečnosti spíše prázdný prostor (tvrdí se že až z 99,9999%) a že jako hmotu to vnímá až naše vědomí a to spíše kvůli různým energetickým potenciálům než že by to bylo skutečně něco hmotného a pevného a to vše společně pak vrhá zcela jiné světlo na duchovní důsledky toho, co se obecně nazývá kvantová fyzika. A to vše dohromady pak naznačuje fakt, který většině spících a v hmotě pevně ponořených lidiček tak trochu uniká, učí nás to totiž (a to poměrně dost přesvědčivě), že ani my, lidé, nejsme jen nějaké pouhé biostroje v jinak neživém vesmíru, ale že jsme spíše duchovní entity, které pouze právě mají jistou fyzickou zkušenost. A to je rázem úplně jiná hra, než je ta, o které se nás snažili všichni od základní školy přesvědčit, jen proto, že se to několika psychopatům, kteří se sami považují za „vyvolené“ hodí do krámu. Vítejte v realitě!

Duchovní důsledky kvantové fyziky

Podle mě i mnoha jiných „probuzených“ nás totiž ta naše stará „dobrá“ věda pouze naučila vidět sami sebe jako bychom byli pouhé stroje v jinak neživém, mechanickém vesmíru. Jenže právě ona kvantová fyzika nám však předkládá radikálně odlišnou perspektivu pohledu na sebe sama a na realitu v níž si všichni společně sníme své růžové, většinou značně sobecké sny, a která nás vidí konečně trochu pravdivěji a správněji jako duchovní bytosti s fyzickou zkušeností. Mnozí opravdu chápající totiž nejspíš správně tvrdí, že vědomí není jen jakýmsi vedlejším produktem mozku, který když časem umře tak dál nebude vůbec nic, ale že je spíše primární myšlenkovou hmotou vesmíru a že to vše, co my všichni právě zažíváme a považujeme za hmotné, pevné a reálné, je mnohem spíše pouze jakousi naší zkušeností a navíc, že je to vše vzájemně propojeno a je to neoddělitelnou součástí nějakého většího, a jednotného celku. Ten už ať si každý pojmenuje po svém, jako realita, bůh, vesmír, univerzum, ono je to totiž fuk, chápeme-li správně podstatu toho všeho okolo nás.

Nesmrtelnost vědomí

Kvantová fyzika nám ještě naznačuje cosi, co oni manipulátoři s tímto světem velmi neradi slyší a ještě méně jsou rádi, když se to šíří dál, totiž to, že čas, prostor a hmota ve skutečnosti existují pouze uvnitř tohoto vědomí a to uvnitř je dvakrát podtrženo a prostřednictvím tohoo vědomí, mimo nějž není vůbec nic. Jinými slovy jde pouze o to, že tento jakoby fyzický svět je jen vyjádřením jakési vyšší, a duchovní reality, která existuje i mimo něj. Celé toto pro mnohé velmi zvláštní poselství není pouze docela osvěžujícím odklonem od tradiční materialistické vědy a perspektivy, jež je nám všem od dětství tak urputně vnucována, protože se to několika mocným psychopatům hodí, ale že je dokonce v naprostém souladu s duchovními tradicemi mnoha kultur našeho velmi zvláštního světa, které nás rovněž učí to, co musí být všem skutečně probuzeným lidem naprosto jasné, totiž že za fyzickým světem existuje ještě jakási další, duchovní, či bychom mohli docela správně říci, že jakási vyšší realita.

Jednota všech věcí

To vše vysvětluje ještě mnoho dalších záležitostí o kterých je nám většinou sprostě lháno, tedy, že to vše nás vlastně také učí, že i my sami jsme zcela neoddělitelní od našeho životního prostoru, reality a prostředí, ale dokonce i od sebe navzájem. Naše těla, hvězdy a prostor jsou naprosto všechny složeny jen a pouze z jednoho nijak nediferencovaného a vlastně jen prázdného prostoru vibrující energie a že vše ve vesmíru je zkrátka vzájemně propojeno. Tento pohled na realitu nám rovněž připomíná, že jsme my všichni společně jen součástí jakéhosi mnohem většího, a zcela jednotného celku (a to bohužel i včetně těch psychopatických sráčů, kteří nám o tom všem lžou většinou jen proto, aby nás mohli ovládat a my jsme z valné většiny tak tupí, že jim to ještě žerem)

Na závěr tohoto velmi, ale velmi stručného úvodu do kvantové podstaty toho, co nazýváme bytí či život vám nabízím video od Erica Dubaya, nazvané trefně a příhodně The Immaterial Physical World , které nám (snad podobně jako tento můj článek) vlastně jen poskytuje jakýsi nový a věřím že i mnohem pravdivější pohled a způsob, jak porozumět tomu velkému vesmíru okolo a hlavně našemu místu v něm. Protože teprve přijetím duchovních důsledků kvantové fyziky můžeme jasněji a zřetelněji vidět a také pravdivěji chápat, že my všichni nejsme jen pouhé biostroje (což by se tak líbilo oněm psychopatům co se nás snaží přesvědčit o něčem jiném, že jsou ochotni udělat naprosto cokoliv, aby z nás ty biorobůtky udělali a to od školství, přes média až po lékařství – pouze o tom je to jejich slavné očkování) v nějakém jinak neživém vesmíru, ale že jsme spíše jen jakési duchovní entity, které právě teď mají společně jakousi jakoby fyzickou zkušenost. Duchovní stránka kvantové fyziky nás totiž vlastně jen vyzývá k tomu, abychom konečně viděli tu zjevnou jednotu všech věcí a také nám připomíná to, co skutečně jsme a kde skutečně žijeme, tedy onu zjevnou „vyšší“ podstatu a realitu mimo tento smysly vnímaný fyzický (neboli živlový) svět. Protože to je další stránka věci, na kterou mnozí vytrvale zapomínají, že naše vnímání fyzického světa probíhá skrze naše smysly, tedy skrze ony čtyři základní živly: oheň, vodu, vzduch a zemi. A tady se nám kolečko krásně uzavírá, onen prastarý a doslova „šamanský“ pohled na realitu se právě spojil s nejnovější poznatky kvantové fyziky.

A tupci dál jen tupě čumí, nechápou z toho vůbec nic, protože je nic nezajímá, kromě toho, kdo vyhrál ve fotbale a co bude zítra na Nově. Ovšem každý svého štěstí strůjcem, co si budem povídat že?

Vypotila Myšpule ve vlaku po cestě z Prahy do Brna, čímž děkuji ČD za jejich skvělé a velmi inspirativní prostředí a přátelský personál.

Napsat komentář