10 těch vůbec nejstrašidelnějších a nejvíce dystopických věcí, které byly dosud zveřejněny Světovým ekonomickým fórem (WEF)

V záplavě propagandy valené nám takřka nepřetržitě do hlavy mainstreamovými provládními médii (včetně té naší úžasné a pravdomluvné ČT24) by si jich člověk pomalu ani nevšiml, při tom všem očekávání onoho jejich high-tech krásného nového světa spojeného pod jednu světovládu, v němž prý, alespoň dle vlastních slov jeho tvůrců nebudeme mít nikdo nic, protože vše, včetně nás budou mít pouze oni, ale ve kterém prý budeme všichni naprosto šťastní. Podívejme se tedy na to, co tím soudruzi budující si ten svůj vysněný Nový světový řád vlastně myslí a co nám média v tom svém nepřetržitém proudu propagandy v žádném případě nikdy neřeknou. A ještě navíc nám již brzy velmi pravděpodobně zakáží i všechny jiné zdroje informací, než je ten jejich zcela vylhaný mediální obraz světa v rámci svého někdy až zuřivého boje proti všem desinformacím, které my, tedy mediální alternativa, přinášíme v rámci článků jako je třeba tento. Protože žijeme ve světě, kde lež je pravda a pravda je lež a ve kterém, ačkoli to všichni vidí, tak stejně raději drží hubu, protože nikdy nemohou vědět, komu se nedejbože znelíbí. Takže sbohem svobodo projevu a svobodnému vyhledávání informací, v Brave New World na takové buržoazní přežitky už není ani místo, ani čas. Pravda je jen jedna a běda vám všem, kdo s ní třeba nesouhlasíte.

Jeden web, s poměrně dost výstižným názvem „bdělý občan“, který by již také velmi brzy nemusel existovat, tak zveřejnil následující informace o tom, co na nás chystají ti nikým nevolení mocipáni našeho až zurřivě se globalujízícího se světa. Světové ekonomické fórum v čele s plešatým fašistickým vůdcem Klausem Schwabem z Rotshieldovi rodiny (WEF) je totiž jednou z těch vůbec nejmocnějších globalistických organizací na světě. A v průběhu let nám lidé z WEF říkali opravdu šílené a velmi dystopické věci. A podařilo se jim tyto věci vyjádřit asi tím nejstrašidelnějším možným způsobem. Zde je pečlivě vybraných 10 nejbláznivějších a nejhorších věcí, které již řekli „odborníci“ z WEF. A které bychom tedy měli brát skutečně vážně.

Když se dnes mluví o „globální elitě“, tak se obvykle odkazuje jen na poměrně malou skupinu velice bohatých a mocných jedinců, kteří operují jakoby za hranicemi jednotlivých států. Prostřednictvím různých organizací, typicky jako je třeba právě WEF, se tito nikým nevolení jednotlivci shromažďují v polotajnosti a mimo zraku širší veřejnosti, aby takto tajně rozhodovali o politice, kterou potom ale chtějí uplatňovat vždy rovnou na globální úrovni.

Světové ekonomické fórum (WEF) je totiž přímo uprostřed toho všeho. Prostřednictvím svých každoročních schůzek mocných součného světa v Davosu se WEF pokouší legitimizovat a normalizovat svůj vliv na všechny světové demokratické národy tím, že se jejich akcí vždy zúčastní a vystoupí někdo z vlád jednotlivých národních států a vystoupí v diskusních panelech těchto rádoby světových vůdců.

Jednoduchý pohled již jen na seznam účastníků těchto setkání tak nám zcekla jasně odhalí, jaký je neuvěřitelný dosah a vliv této nadnárodní soukromé organizace. Na WEF jsou totiž vždy zastoupena ta vůbec největší jména jak z oblasti médií, nebo vysoké politiky, tak ale i obchodu, vědy, technologie a hlavně financí.

Ukázka ze strany 34 seznamu hostů Davoského setkání v roce 2022. Velká jména, bohaté, velké a mocné korporace, to je společný jmenovatel účastníků těchto setkání.

Podle našich úžasných masmédií se na těchto jejich setkáních v Davosu scházejí vlivní lidé a ti největší „odborníci“ v dané oblasti, aby zde diskutovali o důležitých a palčivých otázkách současnosti, jako je „nerovnost, změna klimatu a nebo mezinárodní spolupráce“. Zdá se, jakoby tento zjednodušený popis byl vytvořen profesionální PR agenturou na zakázku, jen aby přiměl průměrného občana okamžitě začít zívat nudou. Jenže ejhle, ta diskutovaná palčivá témata současnosti na WEF jdou vždy mnohem dále než je jen nějaká sociální „nerovnost“.

V průběhu let totiž tito lidé diskutující v jednotlivých diskusních panelech a fórech na každoročním setkání WEF řekli některé velmi znepokojující věci, z nichž ovšem žádná nikdy (protože záměrně) nezískala náležitou pozornost masových mainstreamových médií. Ve skutečnosti, když se spojí všechna ta témata tolik prosazovaná WEF, tak se pokaždé objeví jedno, jakoby vše zastřešující téma: Tím je (a modří už vědí) světe div se, naprostá a totální kontrola celého lidstva pomocí médií, vědy a technologie při jejich pokusu o přetváření dosavadních jakoby demokracií k vytvoření jedné, naprosto totalitní globální vlády.

Pokud to zní jako za vlasy přitažená konspirační teorie, tak hlavně čtěte dál. Zde je seznam 10 těch vůbec nejvíce dystopických věcí, které v současnosti právě WEF prosazuje. Tento seznam není ale seřazený v nějakém konkrétním pořadí. Protože jsou všechny ty záležitosti stejně šílené.

# 10 WEF infiltrující všechny vlády světa

Přinejmenším můžeme říci, že pan Klaus Schwab, zakladatel a šéf WEF, rozhodně vůbec není příznivcem nějaké demokracie. Ve skutečnosti to dokonce vnímá jako poměrně zásadní překážku ve vytváření plně globalizovaného světa.

Ve zprávě WEF již z roku 2010 nazvané „Global Redesign“ tak právě Schwab předpokládá, že globalizovaný svět bude vůbec nejlépe řízen „vlastně jím vybranou koalicí nadnárodních korporací, vlád (a to včetně a prostřednictvím systému OSN) a zvláště vybraných organizací občanské společnosti (CSO)“. To je ale oboje naprosto přesný opak toho, čemu říkáme demokracie.

Argumentoval tím, že jednotlivé vlády již nejsou těmi „převážně dominantními aktéry na světové scéně“ a že „nadešel čas pro nové paradigma všech zainteresovaných stran mezinárodního vládnutí“. Z tohoto důvodu popsal Nadnárodní institut (TNI) WEF jako způsob „tichého globálního převratu“ s cílem získat světovou vládu.

V roce 2017se na Harvardské škole vlády Johna F. Kennedyho Schwab dokonce zcela bezostyšně přiznal k tomu, co všechna masmédia neustále odmítají jako „konspirační teorii“: totiž že WEF dnes přímo „proniká“ do naprosto všech vlád a to po celém světě.

Vedoucí Světového ekonomického fóra Klaus Schwab na Harvardské škole vlády Johna F. Kennedyho v roce 2017:

„Na co jsme velmi hrdí, je to, že pronikáme do globálních kabinetů zemí s našimi mladými globálními lídry WEF… jako Trudeau“ pic.twitter.com/D6odR5mqI6

— Majid Abu عمّار (@MaajidNawaz) 25. ledna 2022

Schwab řekl:

„Musím říci, že když teď zmiňuji jména, jako je paní (Angela) Merkelová a dokonce Vladimir Putin a tak dále, tak že ti všichni byli mladými globálními vůdci Světového ekonomického fóra. Ale na co jsme nyní velmi hrdí, je současná mladá generace světových lídrů, jako je právě premiér [Justin] Trudeau, nebo současný prezident Argentiny a tak dále.

Pronikáme do všech skříní. Takže třeba zrovna včera jsem byl na recepci pro premiéra Trudeaua a proto tedy vím, že polovina jeho kabinetu, nebo dokonce více než polovina jeho kabinetu, jsou všichni ve skutečnosti mladí globální lídři Světového ekonomického fóra. (…) Platí to jak třeba v Argentině, ale platí to i ve Francii, kde je prezidentem rovněž ​​mladý globální vůdce.“ Že je tomu nejinak i u nás, asi netřeba dodávat, ostatně právě Schwabova proslulá kniha Covid 19 The Great Reset umístěná viditelně na čestném místě v knihovničce našeho ministra hospodářství, když ze své kanceláře poskytoval rozhovory ČT24 hovoří asi za vše. Jen blbec by to nepochopil. Ovšem právě ČT24 bude neustále trvat na tom, že je to jen konspirace pomatené Myšpule,.

V tomto vynikajícím projevu Schwab naprosto bezostyšně prohlásil poměrně děsivou pravdu, že například taková Angela Merkelová z Německa, nebo třeba Vladimir Putin z Ruska, nebo Justin Trudeau z Kanady a Emmanuel Macron z Francie byli již na svoje funkce dopředu připraveni a „upraveni“ právě prostřednictvím WEF. Dokonce dodává, že nejméně polovinu kanadského vládního kabinetu dnes přímo tvoří zástupci dodaní do této agendy WEF. To prosím rozhodně není nějaká konspirační teorie. To je naprostá a dosti temná pravda, potvrzená osobně a veřejně i samotným šéfem WEF.

#9 Ovládání mysli lidí pomocí zvukových vln

V roce 2018 bylo jedním z ústředních témat diskuse na zasedání WEF „Kontrola mysli pomocí zvukových vln“ Nezměnila a nezvolila jsem tento název pro nějakou senzacechtivost, protože přesně tato slova používá samo WEF.

Jak vidíte, tak toto je přesný název článku zveřejněného přímo na oficiálním webu WEF. Článek sice již z webu z nejasných důvodů kamsi zmizel, díky úžasné wayback machine na archieve.org ho lze ale stále s trochou snahy najít.

Přímo v tom článku je pak tato technologie nabízena jako budoucí možná a účinná léčba Parkinsonovy a Alzheimerovy choroby. V článku se však také uvádí, že „vás to může sice vyléčit, ale může vás to také dostat do závislosti a může vás to dokonce i zabít“. Může to být také použito k úplnému ovládání mysli člověka na dálku. V tom článku se totiž uvádí toto:

„Vidím nadcházející den, kdy bude nějaký vědec schopen ovládat to, co člověk vidí ve své mysli, jen vysíláním těch správných vln na to správné místo v jeho mozku. Domnívám se, že většina námitek bude velice podobných všem těm, které dnes často slýcháme třeba o podprahových sděleních v reklamách, jen ještě mnohem vehementnějších.

Tato technologie není samozřejmě bez rizika jejího zneužití. Může to být revoluční zdravotnická technologie pro nemocné nebo to může být dokonalý ovládací nástroj, kterým ti bezohlední silní ovládají ty slabé. Tentokrát by však tato jejich kontrola byla skutečně doslovná.“

Závěr článku: Nikdo již nemůže zastavit vědce ve vývoji této technologie. Aby se zabránilo jejímu zneužití, mělo by to vše být přísně regulováno a kontrolováno právě takovými organizacemi, jako je třeba … WEF. To je velmi výhodné, protože některé společnosti vyvíjející dnes tuto technologii jsou již přímo součástí WEF. Vidíte, kam to vše nenápadně směřuje?

#8 Pilulky, které v sobě obsahují mikročipy

Tento titul opět trochu zní jako za vlasy přitažená šílená konspirační teorie chytře formulovaná jen pro senzacechtivost. Přitom ale není. Zde máte video ze setkání WEF v roce 2018, ve kterém pan Albert Bourla, tedy generální ředitel společnosti Pfizer, již osobně hovoří o pilulkách, které obsahují mikročipy.

Bourla říká:

„FDA již schválila první ‚elektronickou pilulku‘, pokud to tak mohu nazvat. Je to v podstatě biologický čip, který je přímo v tabletě a jakmile si tabletu vezmete a rozpustí se ve vašem žaludku, tak vyšle signál, že jste si tu tabletu vzali. Představte si tedy praktické aplikace tohoto vynálezu, je jím soulad. Pojišťovny by věděly, že léky, které by jejich klienti – pacienti měli brát, tak že skutečně také berou. Je to naprosto fascinující, co se v této oblasti dnes děje.“

Je tento obor lidské činnosti ale skutečně tak fascinující? Nebo je spíše úplně dystopický? Jak řekl sám Bourla: Představte si tu nádhernou shodu. Tento druh technologie by mohl ale poměrně snadno otevřít dveře všem druhům nekalých aplikací. Od té doby, co právě ten šíleně nebezpečný COVID jakoby zcela náhodou postavil Pfizer do takové pozice moci, kterou dosud žádná farmaceutická společnost na světě ani neměla ani ještě vůbec neviděla.

Stejně jako Pfizer tak i WEF využívá právě COVID k prosazování své totalitní agendy.

# 7 Schvalování masivního uzamykání

V letech 2020 a 2021 byla všechny města po celém světě vystavena masivním a dosti drastickým blokádám, které zde způsobovaly ztráty zaměstnání, sebevraždy, předávkování drogami, izolaci dětí i seniorů, problémy s duševním zdravím, vyvolávaly domácí násilí, bankroty lidí a mnohé dovedli až k bezdomovectví. Během tohoto hrozného období nemohly děti celé měsíce navštěvovat svoji školu a v podstatě jim bylo zakázáno se stýkat i s ostatními dětmi. Spousta malých a středních podniků byla zcela zničena, zatímco velké korporace se snažily.všeho znežít ke generování ještě větších ztisků

Navzdory tomu všemu nedokázalol WEF skrývat svou lásku k těmto zbytečným, drastickým, život ničícím blokádám. Ve skutečnosti zveřejnila video surrealisticky nazvané „Lockdowny jsou tiché zlepšení měst po celém světě“. Tady máte tenhle jejich ukázkový kus naprostého šílenství.

Video uvádí: „Lockdowny výrazně snížily veškerou lidskou aktivitu… což vedlo k vůbec nejklidnějšímu období na Zemi za několik posledních desetiletí“, zatímco k tomu ukazuje dystopické snímky prázdných měst a nebo letadel uvízlých na zemi kvůli nesmyslnému uzamčení obyvatelstva

WEF zcela ignorovalo všechno to nesmírné lidské utrpení způsobené těmito blokacemi a usoudilo, že to všechno přesto stejně stálo za to, protože přece „emise uhlíku klesly globálně jen v roce 2020 o celých 7 %.

Když byla celá tato věc poprvé zveřejněna, tak ihned sklidila velmi intenzivní odpor veřejnosti. WEF tehdy raději hned smazalo výše uvedené video a zveřejnilo raději tento tweet.

Jak můžete vidět, navzdory smazání svého videa tak WEF stejně stále chválí uzamčení celé společnosti. To proto, že WEF by tak moc rádo vidělo, aby se přesně tento „covidiánský“ životní styl vládního teroru stal pokud možno již navždy trvalou součástí života celé společnosti v rámci toho jejich úžasného Brave New World..

#6 „Nahlédněte do budoucnosti“

Soudě alespoň podle komentářů na YouTube a sociálních sítích, tak skoro všichni lidé absolutně nenávidí tato videa vytvořená WEF. Ale ta přitom stále přicházejí. Protože je absolutně nezajímá, co si o nich myslíte. Chtějí jen zasadit nějaké své semínko šílenství do vaší mysli. Ve videu s názvem „Jak by naše životy mohly brzy vypadat“ zve WEF diváky svého dalšího videa, aby „nahlédli do budoucnosti“. A je to nepěkný pohled. Jde jim totiž hlavně o to, aby byl život s COVIDem pokud možno již trvalý.

Video, jak sami vidíte, je plné maskovaných lidí, čistých dávkovačů desinfekce a QR kódů. Tohle je budoucnost, kterou pro nás skutečně chtějí. Pak je tu ale další pecka šílenství.

Taky si říkáte, že to už je trochu moc, že tohle nemohou myslet vážně? Pletete se, oni to myslí naprosto vážně. A naprosto vážně to budou také politicky prosazovat a to dokonce za každou cenu.

Video hrdě říká:

„NASA již vynalezla systém, který vás dokáže identifikovat podle srdečního tepu a to pomocí laseru.“

Jako by to vše ještě nestačilo, tak to video ukazuje děti uvízlé doma a školu navštěvují pouze přes obrazovky svých počítačů. Video končí tím, že ukazuje lidi, kteří nosí venku masky a respirátory, jako naprostí blázni.

Žádnou…. se všemi jděte do prdele!

#5 Tlak na ten jejich skvělý Velký reset

Jak již bylo uvedeno o něco výše, tak WEF vnímá celou tu nesmyslnou světovou pandemii jako svoji velkou „příležitost“. Není to jen příležitost pro to zcela přetvořit naši osobní existenci, ale dokonce pro to restrukturalizovat celou světovou strukturu podle jejích vlastních principů. WEF právě tomu říká „Velký reset“. K propagaci tohoto Resetu (který přitom ale absolutně nikdo z široké světové veřejnosti až na pár zoufalcůl, ignorantů a zabedněnců rozhodně nechce) vydalo WEF své další velkolepé propagandistické video (skutečně to přesně odpovídá přímo definici „propagandy“). Tady to máte a to v celé své velkolepé šílenosti.

Když byl v roce 2021 zveřejněn článek o tomto videu , tak komentáře pod videem ještě nebyly vypnuté. A tak autor originálního článku udělal screenshot těch vůbec nejlepších.

Toto krátké video dokázalo obsáhnout neuvěřitelné množství podvratných zpráv. Dokonce zesměšňovalo i všechny ty „konspirační teorie“, přičemž ale tyto „konspirační“ teorie překvapivě samo jen potvrzuje. To mám někdy pocit, že si z nás normálně dělají prdel. Jenže bohužel pro nás, nedělají, oni to toiž myslí smrtelně vážně!

Zde je snímek obrazovky přímo z videa. Oni to fakt myslí naprosto vážně! To video totiž oznamovalo dokonce přímo „smrt kapitalismu“.

Zde máte na ukázku další neskutečný screenshot přímo z videa. Myslí to vážně. Naprosto….

Zatímco kapitalismus je založen na samoregulačním systému nabídky a poptávky, Great Reset se snaží nově definovat způsob, jakým jsou podniky hodnoceny prostřednictvím nových parametrů. Ten hlavní: Soulad se sociálními a politickými programy elit.

Ke konci vypravěč pronese tuto záhadnou větu:

„A to je vše o tom, dostat správné lidi na správné místo ve správný čas.“

I když video úplně přesně nevysvětluje, co tato věta v reálných situacích vlastně skutečně znamená, tak její důsledky jsou spíše mrazivé. Namísto toho, aby systém elity umožnil úspěšným jednotlivcům a podnikům organicky růst, zasahoval by do procesu „dostat ty správné lidi na správné místo ve správný čas“, a to přesně v souladu se svou agendou. Jinými slovy, celý tento systém by byl naprosto a ještě oficiálně zmanipulovaný a dodržování jeho širší agendy by bylo v této nové globální světové ekonomice dokonce povinné.

Video také končí výzvou divákům, aby se i oni aktivně zapojili. Nicméně, samozřejmě, že nejste ve skutečnosti pozváni na jejich zasedání WEF. Ve skutečnosti se totiž takto pouze snaží „rekalibrovat“ vaši svobodu slova a to podle nich tím jediným správným způsobem. Tedy totalitně, donucením.

#4 „Rekalibrace“ svobody slova

Další naprostá perla z dílny a pera vůdců světa z WEF. Jeden poměrně snadný způsob, jak identifikovat ty světové vůdce, kteří jsou již připraveni na své posty od WEF, je to jejich neustálé omezování jakékoliv svobody projevu. Absolutně to totiž nenávidí a právě proto neustále volají po cenzuře a vysoké regulaci na internetu. Na setkání v Davosu v roce 2022 australská „komisařka pro eSafety“ Julie Inman Grantová dokonce přímo prohlásila prohlásila, že nutně potřebujeme „rekalibraci svobody projevu“.A to není vtip, ona to myslela smrtelně vážně!

Grantová řekla:

„Ocitli jsme se v místě, kde máme všude rostoucí polarizaci a vše nám připadá binární, i když to není nutně pravda. Takže si myslím, že budeme muset také začít přemýšlet o rekalibraci celé řady lidských práv, která se dnes odehrávají pouze online. Víte, od svobody projevu až ke svobodě spočívající v tom osvobodit se od veškerého online násilí.“

Zde ale Grantová v podstatě vzletnými a nenápadnými slovy již přímo vyzývá k cenzuře. Je dokonce skálopevně přesvědčena o tom, že svoboda slova jako lidské právo by měla být dnes „překalibrována“ pomocí „online násilí“ jako jsou třeba pomluvy. Nic takového jako „online násilí“ ale přitom ve skutečnosti vůbec neexistuje. Oni jen velice rádi dávají rovnítko mezi řečmi a násilím. Je to jen další jejich extrémně manipulativní způsob, jak ospravedlnit tuto jejich plíživě přicházející cenzuru přesně v tom současném technokratickém čínském stylu.

Svoboda slova je totiž ve skutečnosti zcela binární. Buď existuje, a nebo prostě neexistuje. Nic mezi tím ve skutečnosti není. A oni naprosto zjevně prostě nechtějí, aby nadále existovala.

#3 Sledování našeho oblečení

Ano slyšíte (nebo vidíte) dobře. WEF chce dokonce kontrolovat i naše oblečení. A natočili o tom dokonce další video. Zmínila jsem již v rámci dnešního článku, že lidé absolutně nenávidí videa od WEF? Tak tady je další, ze kterého se mnoha lidem jistě doslova vařila krev v žilách.

S využitím digitálního on-line prostředí jako omluvy (jako obvykle) tak již oznámilo WEF příchod oblečení s „digitálními pasy“, které lze samozřejmě kdykoli a hlavně kdekoli vysledovat. S podporou Microsoftu (samozřejmě, jak jinak) tyto oděvy zjevně zaplaví trh s oblečením již do roku 2025.

Oni skutečně chtějí RFID čipy a QR kódy ale naprosto všude.

Podle WEF tyto čipy umožní módním značkám přeprodávat své oblečení. Nemám ponětí, jak by to jako mělo fungovat. Video nás ujišťuje, že se zde vůbec nezmiňuje třeba taková drobnost, že tato technologie by byla skvělým a poměrně účinným způsobem, jak sledovat třeba všechny ty, kteří raději již zahodili své smartphony.

Ale zbavit se našeho smartphonu může být již brzy… prostě zcela nemožné. Nevěříte? No tak to zde mám další skutečnou perlu a lahůdku z dílny WEF…

#2 „Smartphony budou přímo ve vašem těle již do roku 2030“

A pozor, není to vtip, nebo nějaká šílená konspirace šílené Myšpule! Na setkání v Davosu v roce 2022 totiž přímo generální ředitel společnosti Nokia Pekka Lundmark prohlásil, že do roku 2030 budou „chytré telefony implantovány přímo do těla“. To by se také přesně shodovalo s očekávaným příchodem technologie 6G, jejíž spuštění se rovněž očekává do konce této dekády.

Tato stránka po celá léta dokumentuje neustálý tlak elit na transhumanismus, což je v podstatě splynutí lidí se stroji. Snaží se celý tento přechod urychlit tím, že všem lidem velice zpřístupní všechny ty věci, bez kterých lidé zdánlivě již nemohou žít (jako jsou typicky třeba chytré telefony), jenže rovnou v nějaké transhumanistické podobě. Teda jejich implementací nejlépe přímo do těla člověka. A budou to propagovat jako něco, co je strašně v pohodě, bezpečné, chytré, moderní a hrozně cool. Takový mobil už nikdy neztratíte. A oni už nikdy neztratí vás…

Všímáte si také té jejich posedlosti a doslova strašidelné dychtivosti po tom, vkládat ty věci přímo do našich těl?

A to vůbec nejlepší si nechme na závěr. Tak zde je top, číslo jedna v našem seznamu totalitních nástrojů naší bezprostřední budoucnosti. Orwell by se musel začít otáčet v hrobě, když by viděl, kam jeho totalita nastíněná v románu 1984 dokázala skutečně zajít a to jen o několik málo desetiletí později než tehdy předpokládal…

#1 „Nic nebudeš vlastnit. Ale budeš šťastný.“

Tak tento již docela známý slogan z dílny WEF je pravděpodobně ten nejvíce dystopický moment v celé dosavadní historii WEF. V roce 2016 Ida Auken, členka parlamentu v Dánsku, veřejně řekla:

„Vítejte v roce 2030. Nic nevlastním, nemám žádné soukromí ale život ještě nikdy nebyl lepší.“

WEF si tento její citát zamilovalo až natolik, že o něm dokonce hned tweetovalo.

WEF také hned vytvořilo video (které opět všichni ještě normální lidé ihned absolutně nenáviděli) s názvem „8 předpovědí pro svět v roce 2030“. Zde je snímek obrazovky z tohoto videa, který se pak stal známým motivem v propagačních materiálech WEF na ten jejich nádherný, přicházející Brave New World.

WEF totiž moc rádo formuluje své „předpovědi“ v nepodmíněné formě, jako by byly zkrátka nevyhnutelné. Ale podívejte se tady na toho usměvavého chlapíka. Je zjevně zcela šťastný. Děkujeme ti za vše naše milované WEF!

Článek na přímo na webu WEF nám to krásně vysvětluje:

„Nic nevlastním.“ Nevlastním auto. Nevlastním ani žádný dům. Nevlastním žádné spotřebiče ani žádné oblečení,“ píše opět dánská poslankyně Ida Auken věštecky. Nakupování je jen nějakou vzdálenou vzpomínkou ve městě roku 2030, jehož obyvatelé načerpali čistou energii a na požádání si jednoduše půjčili vše, co ke svému životu právě potřebují. Zní to utopisticky, dokud se nezmíní, že každý jejch pohyb je přitom sledován a mimo město žijí zástupy velmi nespokojených občanů „druhé kategorie“, což přesně je jejich konečná vize společnosti navždy rozdělené na dvě části. Na ty poslušné, co jsou tak štastni protože nevlastní vůbec nic a na ty neposlušné, co se jim do toho jejich Brave New World stále ještě snaží hodit vidle, ačkoli to jde stále hůř až už to prostě jednoho krásného dne nepůjde vůbec

V této zcela dystopické Orwellovské budoucnosti totiž již neexistují žádné takové produkty, zboží a věci, které byste mohli vlastnit. Budou existovat již pouze „služby“, které se pronajímají a doručují třeba pomocí dronů. Tento systém by totiž velice snadno učinil všechny lidi zcela závislými na korporacích kontrolovaných do jedné právě WEF a to skutečně naprosto pro každou jednotlivou základní potřebu. Nebyla by již absolutně žádná autonomie, ale také vůbec žádná svoboda a vůbec žádné soukromí. Ale jistě v tom budeš šťastný. Také se tak těšíte? Já se doslova nemohu dočkat, až se jednoho dne v tomto jejich úžasném světě probudím. A jestli se to skutečně stane, pak jsem si téměř jistá, že od té chvíle bude mojí jedinou snahou to, zase co nejrychleji usnout, jen pokud to půjde, tak úplně nejlépe již na vždy.

A pak tu máme ještě jednu věc, která se sice už nevešla do tohoto TOP10 žebříčku, ale zasluhuje minimálně nějaké čestné uznání, či speciální cenu.

Čestné uznání: Individuální sledování naší uhlíkové stopy

Na setkání WEF v Davosu v roce 2022 totiž prezident čínské společnosti Alibaba Group J. Michael Evans oznámil vývoj a pokrok u „individuálního sledování uhlíkové stopy“. A to si zaslouží jak naší pozornost, tak i nějaké mimořádné ocenění v rámci žebříčku TOP10 totalitních nápadů vzniklých v rámci WEF. Ostatně, no posuďte sami:

No zkrátka a dobře tak WEF opět jen zneužívá životní prostředí k podpoře svého pečlivě plánovaného mikrořízení lidského chování. Evans říká, že jejich sledovač může sledovat „kam lidé cestují, jak cestují, co jedí a co konzumují a to plošně“.

Všimněte si, že přitom použil zájmeno „oni“ a ne „my“, protože v pekle neexistuje způsob, jak by tuto věc šlo nějak normálně k něčemu skutečně smysluplnému použil. Já ho tedy také nevidím. Tak takto si to soudruzi představují a že to myslí vážně nám naznačuje ta jejich infiltrace všech vlád všech zemí světa, tu českou pochopitelně nevyjímaje. Takže si hlavně naivně nemyslete, že nás se to netýká. Týká a to velmi, A vše, čemu někteří ještě stále i teď po tom všem co předvedli, věříte, třeba jako je naše vláda, nebo ta naše šíleně objektivní a pravdomluvná ČT24, tak ti všichni v tom jedou taky. A to není konspirace nebo blábol šílené Myšpule, to je prostě neoddiskutovatelný fakt.

Na úplný závěr

Po trošku důkladnějším přezkoumání tohoto seznamu se stanou zřejmými dvě hlavní a společná témata. Prvním tématem je ta jejich infiltrace nebo spíše již „penetrace“. WEF chce proniknout do všech vlád pomocí „globálních vůdců“ (aka mandžuských kandidátů, mimochodem ten film si najděte a podívejte se na něj, je hodně pravdivý). Chce také evidentně proniknout do našich těl prostřednictvím různých chytrých pilulek, mikročipů a vakcín. Ale chce také proniknout až přímo do naší mysli pomocí zvukových vln, ale také pomocí cenzury a propagandy. A přiznává se k tomu, netají to. Občas sice raději nějaké své vlastní video smaže, aby veřejnost nenansrali příliš, ale jinak to vše přiznává a myslí naprosto vážně

Dalším společným velkým tématem je absolutní „kontrola“. Chtějí mít pod kontrolou úplně vše, tedy to, co si myslíme, to, kam jdeme, co říkáme, co jíme a dokonce i to, co nosíme. Ale i to co vyměšujeme a co probíhá v našem soukromí, které v této jejich noční můře již stejně nebude existovat.

Víte, kdo naprosto ve všem souhlasí s WEF? No přece Čína. Cenzura je tam rozšířená, systém sociálních kreditů již nyní kontroluje chování lidí a COVID se tam stále ještě používá jako záminka pro masivní uzamčení a pro úplnou kontrolu populace. O koncentračních táborech ani nemluvě. Navzdory tomu všemu jsou čínští představitelé neustále přítomni na všech zasedáních WEF. Proč asi? Protože právě Čína je v podstatě jednou velkou laboratoří pro tuto totalitní politiku WEF. A já v číně byla. Takže vím, že to vše je pravda.

S tím vším, co zde bylo nyní řečeno, jak ale vůbec můžeme čelit tomtuo totalitnímu šílenství WEF? Jak je můžeme z jejich postů odhlasovat, když ani nikdy nebyli zvoleni? Prvním krokem by asi mělo být to, zvolit si – a to nejlépe na všech úrovních vlády – takové politické zástupce, kteří nechtějí mít vůbec nic společného s WEF. Pokud by naši volení představitelé zacházeli s WEF jako s nějakou darebáckou, naprosto nelegitimní a zločineckou organizací, jakou taky ve skutečnosti opravdu je, tak její přímý vliv by se okamžitě a poměrně značně snížil.

Za druhé, můžeme všichni důsledně a radikálně bojkotovat každou společnost, která je buď přímo součástí WEF nebo s ní nějak spolupracuje. Uvědomuji si, že se to vše mnohem snadněji řekne, než udělá, protože mnohé z těchto společností jsou dnes již jakési virtuální monopoly. Pokud jim však my všichni přestaneme dávat své peníze, tak oni přestanou naše peníze používat k otravě našich životů.A musíme to začít dělat pokud možno všichni a hned. Jen tak máme ještě vůbec nějakou naději

Protože jen takto pak nebudou oni vlastnit vůbec nic. Ale my všichni budeme snad konečně trochu šťastní. Přemýšlejte o tom, moc času totiž nemáme….

Myšpule

Zdroj inspirace: https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/top-10-insane-wef/

Napsat komentář