Okultní realita našeho světa: Kabalistická démonologie

Opravdovému Probuzenému jsou k smíchu autority dočasnosti a jeho smích spasmaticky rozrývá zkameněliny Spektáklu

(sociální metafyzika chaosu)

Zatímco mnozí čekáme na to, až splaskne bublina, ve které ona síť lží za z 3D řízeným vyprávěním ukazuje své hluboké trhliny v realitě, začínají postupně vyplouvat na povrch důkazy o tajné a skryté globální válce, kterou právě všichni prožíváme, aniž bychom si toho leckdy byli vůbec vědomi. V důsledku odhalení těchto skrytých procesů může být dnes i více z nás povoláno, abychom pomohli jiným lidem vysvětlit agendu luciferského náboženství za skupinami současné mocenské elity nebo za luciferskými pokrevními liniemi, které tvoří tzv. Kontrolory. Pro většinu lidské populace jsou, pro tyto mocenské elity zcela běžné satanské rituály černé magie, které zahrnují také zabíjení a mučení jiných lidských bytostí, včetně dětí, av to většinou jen za účelem získání extrémního bohatství, moci a kontroly, prostě nepochopitelné. Pro většinu „obyčejných“. lidí je velmi těžké pochopit tyto úrovně zla, udržovanéno během současné vražedné fáze globální lidské genocidy prostřednictvím speciální vojenské operace – falešné plandemie, která má záměrně zmrzačit, zranit, nebo rovnou zabít mnoho jedinců světové populace.

Jako Kristovo lidstvo ale přesto stále od něj získáváme svou sílu na naší cestu ke sjednocení se s Bohem a Kristem. Snažíme se, abychom žili v souladu s přírodními zákony Boha, a snažíme se sloužit našemu nejvyššímu duchovnímu vyjádření tak, jak by si to Bůh přál. Naše vnitřní duchovní síla je to, co nám dává naši vytrvalost a vůli ke studiu a poznávání dnešního řádění Antikrista, ve kterém pak můžeme lépe a snadněji identifikovat přesně ty konkrétní lidi, místa či organizace, které se chovají a jednají jako nepřátelé lidské rasy. I když Kristus nemá žádného nepřítele, je moudré znát tyto skupiny posedlé antikristovskými silami, které mají potěšení z mučení a zabíjení ostatních lidí jen pro jejich vlastní sobeckou moc a získání prostředků k ovládání druhých..

NAA – Negativní mimozemská agenda (Negative Alien Agenda)

NAA lze asi nejlépe chápat jako psychopatický profil osobnosti nebo identity s výrazným nedostatkem empatie , který většinou nemá vůbec žádné výčitky svědomí. Jsou to extradimenzionální bytosti, které ztratily
povědomí o svém spojení se zdrojem boha a jen využívají ostatní lidi a jiné bytosti jako svůj zdroj potravy (podobně jako paraziti), aby se dožily tisíce let. Nemají emoce jako normální lidé, ale jsou vysoce inteligentní, protože pracují na vyšších principech mysli než je ta lidská. Jsou vlastně trochu podobní šílenému vědci, který manipuluje a geneticky modifikuje jiné lidské bytosti, nebo farmáři, který má zájem získat co možná nejvíce ze svého stáda dobytka na farmě. Považují jiné lidi jen za investici do svého portfolia energetických zdrojů. NAA lze asi nejlépe chápat jako
psychopatický profil nějaké osobnosti nebo identity s nedostatkem empatie , který nemá vůbec žádné výčitky svědomí a žádnou péči o ostatní lidské bytosti. Považují jiné lidské bytosti za méněcenné, hloupé a často používají různé formy výsměchu k záměrnému ubližování ostatním jen pro svoji vlastní zábavu.

Návrat k luciferské doktríně a kabalistické démonologii nám tak pomáhá vysvětlit překryvy kontroly zavedené NAA po celé generace nad jejich preferovanými pokrevními liniíemi , ve kterých byla zjevně uzavřena smlouva s ďáblem, což nejspíš nadyvedne nejedno obočí. Dokud tyto rodové pokrevní linie zůstanou otevřenými pro NAA pro jejich neomezené obchodování s lidmi, s obětování dětí a získání přístupu k částem lidského těla za účelem jejich sklizně na planetě i mimo ni, tak tato takzvaná mocenská elita zůstane u globální moci tak dlouho, dokud bude právě chráněna. těmito negativními mimozemskými skupinami. Tato ochrana elit poskytovaná skupinami NAA se ovšem chýlí ke svému konci.

Proto se dnes krátce podíváme na historii infiltrace a únosu essenského gnosticismu luciferskými rytíři templáři,kteří vlastně jen spojili tyto znalosti s klasickou kabalistickou démonologií, tedy s tzv.Goetií, aby tak měli přímé komunikační spojení s démonickými hierarchiemi a NAA.

Kabalistická démonologie

Právě pro tyto účely své luciferiánské sekty, luciferiánští rytíři templáři spojili svůj vlastní výklad gnostických mystérií s kabalistickou démonologií , aby byli převedeni na protikladnou cestu jakékéhosi mystického katarství , ve kterém by mohli snadněji dosáhnout magické praxe nebo čarodějnictví . Jakmile byla tato gnostická mystéria jednou vyložena a poté přeměněna na přísné rituální praktiky černé magie plné zhýralosti a poskvrnění, nebylo již vůbec nic považováno za nezákonné. Jakákoli sebevíce zvrácená akce, která porušovala tradici či zavedená pravidla, tak začsala být považována za přijatelnou, a proto se časem ustanovila v samotnou povahu jejich luciferiánských kultovních systémů víry a náboženství, jak je dodnes praktikují právě templáři nebo jim příbuzné tajné společnosti. Prostřednictvím konání zvrácených akcí záměrně vyvolávajících duchovně zneužívající chování během rituálních obřadů černé magie to umožňovalo poměrně snadno evokovat nižší astrální síly všude tam, kde byli fyzické nádoby lidských bytostí nebo dokonce nádoby celé skupiny účastníků rituálu otevřeny a připraveny k záměrnému démonickému posednutí nebo k připoutanosti si nižšími temnými duchy. Tito temní duchové operují v celé hierarchii duchovního světa a zajímají se hlavně o svoji moc a kontrolu, takže čím silnější je člověk na zemi, tím silnější je i v rámci magické rituální praxe NAA nebo ‚Prince of Hell‘ z Ars Goetia Demons jsou právě ty entity, které nejčastěji chtějíl použít nějaké lidské tělo jako svůj temný portál, přes který by pak vykonávali své nepěkné plány. Dnes si někteří satanisté skutečně přejí invokovat (neboli vykouzlit) démona Ars Goetia při udržení svého Světelného těla , protože věří, že jim to ještě více rozšíří stávající, nebo dokonce dodá nadlidské schopnosti, které oni považují zajakýsi vyšší či vznešený stav. Mělo by být na tomto místě úplně pochopeno, že tento stav záměrně vyvolané démonické posedlosti je otroctvím vědomí, které zahrnuje jak mentální otroctví tak ony nechvalně známé Krevní smlouvy sloužící pak démonickým hierarchiím, stejně tak jako bývají velmi pevné vazby duše časem vytvořené k hmotné realitě (ulpívání, závislost).

Zkušenosti získané tady na Zemi prostřednictvím přímé gnóze odhalují hlubší pochopení toho, že materiální svět, ve kterém dnes žijeme, je vlastně jen syntézou, tedy sloučením a důsledkem příčin a následků, které byly nashromážděny během mnoha astrologických věků evoluce mezi původními pokrevními liníemi kmene Christos Essene a invazními skupinami v rámci vkládání umělých technologií prostřednictvím krevních linií Luciferian Fallen Angelic Serpent. To by mohlo být vlastně trochu srovnatelné s vědomím, že jak síly Christos Templar God, tak Anti-Christ Templar Forces, nejsou vlastně nic jiného, než jen vzájemně soupeřící pokrevní linie, které se přímo podílely na společném vytváření organické a anorganické architektury a souvisejících instrukčních sad, které nám nyní, tedy tady a teď, tvoří naši hmotnou, fyzicky prožívanou realitu na pozemské časové ose, tak jak to v současnosti „na vlastní kůži“ prožíváme v našem makrokosmu.

Dočasná nesmrtelnost

Je tedy klidně možné, že dnes občas můžeme vnímat doslova až existenciální vnitřní boj, který se hlavně objevuje u těch jedinců, kteří se narodili do jakési amnézie, tedy vlastně odpojeni od vědomí své vlastní duše a neschopných již vnímat svůj přirozený a přímý vztah s věčným Božím světlem – zdrojem. Což je právě důvod, že někteří z nich až zoufale hledají okultní poznání na jakoukoli cenu. Aby unikli z hmotného vězení Země, pokoušejí se najít tajné znalosti, které jim umožňují uniknout z koloběhu smrti a reinkarnace tím, že si pro sebe budou nárokovat jakousi formu dočasné „nesmrtelnosti“, přičemž mnozí z nich jsou kvůli tomu ochotni zúčastnit se Krvavé oběti jen proto, aby tím dosáhli svého vytouženého velkého cíle. Nakonec, prostřednictvím mnoha egoistických filtrů, které formují různé frakce těchto tajných společností, které byly časem odštěpeny od původního učení gnostických templářů, bylo jejich hlavním cílem vždy dosáhnout osobní nesmrtelnosti a nějakým způsobem se osvobodit od všech důsledků Božích přírodních zákonů , což můžeme považovat za jakousi jejich dlouhodobou agendu.

Aby každý člověk získal sebeovládání v navigaci světem těchto chaotických sil, aby dosáhl konečného duchovního osvobození, bude muset učinit jasnou a rozhodnou volbu v tom, jakou formu souhlasu si zvolí k možnosti komunikace s vyšší autoritou. Při hledání pravdy v jejím nejvyšším možném vyjádření je možné udržet si vyšší poznání těchto duchovních sil i v dokonalé neutralitě a v souladu s Jednotou. Je dobře známo, že duch pravdy Christos-Sophia a čisté srdce naplněné bezpodmínečnou láskou jsou tou jedinou cestou, která vede k duchovní svobodě a potažmo k věčnému Božství .

Význam křtu v Baphometovi

Řecký překlad slova Bafomet se skládá ze slov bafe (křest) a metis (moudrost), na které se mimo jiné také odkazuje v tom nejstarším zednářském zdroji „Symbolismus řemesel v gnostické mši“, který je navíc ještě chápán v kontextu křtu „ohnivou vodou“. To je trochu podobné víře, že Lucifer je nositelem světla v Luciferské doktríně , a tak Baphomet bývá také spojován s okultním rituálem, aby přinesl praktikujícímu astrální světlo a zrození božské moudrosti duchů, aby tím uvedl své osobní touhy do reálné manifestace. Pro podobné účely byla později Gnostická mše adaptována a převrácena známým mágem a okultistou Aleistrem Crowleyem pro využití v rámci rituálů sexuální černé magie prostřednictvím kontaktování Baphomet Network , čímž vlastně byly položeny základy pro Lunar Forces , aby se živily mřížkami černé magie, které jsou navrženy pro podporu globálně praktikovaného satanismu .

Paradigma Thothova vlivu v celém současném hermetismu představovalo učení, které tvrdilo, že zrození duše do světa fyzické hmoty bylo vlastně jen jakousi formou trestu skrze křest ohněm, ve kterém jsou bolesti těla zakoušeny po celý život bez ohledu na to, jakou cestu si v něm zvolíte. Hermetické učení snadno přenáší vliv překrývajícího se morálního nihilismu , sklonu k touze po nesmrtelnosti a službě sebezáchově, protože se věří, že Bůh opustil duši při bolestné tělesné zkušenosti. Toto je příklad Thothovy manipulační taktiky vytvořené prostřednictvím hegelovské dialektiky , s cílem vytvořit taková řešení, která zavedou lidi do tenat duchovního podvodu. Normalizace bolesti a lidského utrpení a nedostatek odpovědnosti za vlastní činy, které způsobují vážnou újmu a jsou dnes těmi hlavními příčinami, které zvyšují množství utrpení ve světě .

Luciferiánští templáři tak reinterpretovali některé essénské gnostické znalosti uváděné v hermetickém učení, aby tak vyčarovali démonické duchy, o nichž se věřilo, že křtí (vykřesávají) moudrost rovnou do hlavy nebo mysli a pokoušejí se napodobovat a provádět tytéž rituály převrácené v černé, aby dosáhli své agendy. Hermetické koncepty ovlivnily templářské rytíře v tom smyslu, že věřili, že hledají křest moudrosti v míse své mysli, rituálně reprezentované lebkou nebo lidskou hlavou jako obřadní mísou, v níž jejich hlava mohla magickým způsobem skutečně absorbovat obsah přenášený z inteligence univerzální mysli.

Ve starověku byl akt křtu považován za lunární svátost měsíce a bohyně plodnosti, při níž se věřící podrobovali rituálu ponoření do vody nebo se účastnili nejrůznějších mycích obřadů duchovního zasvěcení. S rozvojem křesťanství se říkalo, že Jan Křtitel používal křest vodou jako ústřední svátost, která se stala křesťanským obřadem přijímání a také obecného přijímání do církve, obvykle s použitím vody vylité na hlavu, používané právě za účelem ‚ křtu‘. Křest je obecně považován za formu znovuzrození vodou a duchem, za zrození nového duchovního stvoření v těle a za otisk jakési duchovní pečeti církve.

Během černé magie je akt posednutí lidského těla také označován jako „křest ducha“, což jeale přitom ve skutečnosti jen jakási zasvěcovací smlouva uzavřená s archetypem ďábla (satanské nebo luciferské síly), ve které bafometovské síly obsahují proud vědomí těchto rozmanitých parazitických astrálních sil a démonických entit. používajíc rituály černé mše nebo černé magie Bafometa a leckdy zahrnující celou řadu zkažených činností, jako jsou lidské nebo krevní oběti, sexuální magie nebo orgie, sodomie a úmyslné způsobování velké fyzické bolesti a teroru všem těm, kteří jsou zasvěceni nebo posedlí. U rituálů černé mše nebo černé magie se vše dělá pozpátku, aby se převrátil význam rituálu, který evokuje zákon zvratu a přitahuje tímto způsobem různé síly působící vlastně proti životu.

Bod vzniku takové duchovního připoutanosti nebo posednutí, ve kterém je navázán kontakt s Baphometovýmí astrálními silami černými mágy nebo okultisty označován jako křest moudrosti, což je v tomto kontextu ovšem považováno za žádoucí. Stav mysli, který podněcuje duchovní posedlost lidského těla, je běžně považován za žádoucí výsledek pro mnoho okultních skupin, některé věří, že tento stav je posedlost svatým duchem, zatímco jiné si záměrně přejí vyvolat démonické síly. V tomto kontextu je vyvolání démonických sil prostřednictvím krvavých obětí pokusem vytvořit služebníky temných duchů, kteří mohou být magicky svázáni tak, že jsou nuceni plnit příkazy kouzelníků a sloužit jeho vůli z astrální úrovně. Když jsou tato pouta jednou vytvořena, toto pouto otroctví pak na své pouti pokračuje s fyzickým tělem, ale i bez něj.

Konečným účelem rituálu černé magie je čarodějnictví, které má pomoci získat kontrolu a vliv nad všemi ostatními v rámci prostředí a mít možnost ovlivnit vaši osobní vůli a projevy ve fyzickém světě, ovšem na úkor těch skupin, které jsou považovány za nežádoucí. , ignoranti nebo třída otroků.

Tajný pakt o rouhání a sexuální degeneraci

Přirozeně, po tisíce let NAA ovlivňovali určité ceremonie ve svých preferovaných pozemských pokrevních liniích, které zahrnovaly úplnou ztrátu kontroly nad impulsy prostřednictvím účasti na nadměrné úrovni intoxikace, krevní chtíče, šílenství a sexuální degenerace, aby tak obrátily směr přirozené sexuální energie svého světelného těla. proud. Jak již bylo zmíněno, cílem těchto degenerovaných akcí během rituálů je v konečném důsledku zvrátit centra bolesti a potěšení v lidské bioneurologii tak, aby člověk prožíval potěšení, když trpí bolestí, nebo když mučí ostatní tak, aby cítili obrovskou bolest

Překrytí sexuální bídy bylo zavedeno prostřednictvím měsíčních sil, používalo se ke spojení a zkreslení konceptu duchovního posvátného manželství nebo hierogamického spojení s náhodnými činy zvrácených sexuálních rituálů, v nichž by okultisté studující zkreslené gnostické texty byli stále více posedlí výkladem symbolismu jejich erotiky. Veliká část symboliky používané během této doby inverze gnostických praktik templářských rytířů Luciferian byla navržena tak, aby převrátila mužsko-ženský proud do probíhajících zvratů rozdělení pohlaví. To zahrnuje například hady, kteří symbolizují mužské a ženské démonické protějšky vyobrazené v mnoha erotických pózách, z nichž některé údajně představují „genitální moudrost“ Gnóze, které je dosahováno uctíváním těchto démonických sil. Starověký systém víry v genitální moudrost, která je zodpovědná za dosažení gnóze, pomáhá vzdělávat veřejnost, aby lépe pochopila důvody, proč satanismus a luciferské kulty mají tendenci podporovat sexuální zkaženost nebo tolerovat řadu náhodných sexuálních aktů ve svých rituálech a v některých případech dokonce zahrnují rituální černomagické zneužívání dětí.

Azazael je reprezentován jako kozí démon, který předsedá celé démonické hierarchii, aby usnadnil pohlavní styk a uspořádal sexuální partnery tak, aby tím záměrně poskvrnil vnitřní posvátné manželství Christos-Sophie prostřednictvím propagace připoutaností antikristovských entit. Sexuální magie, orgie a rituály černé magie symbolizují hermafroditní postavy s caduceem, symbolika dvojčete hada představuje mužské a ženské démony, Černou královnu Lilith a Samaela Černého. Tyto jsou zamýšleny jako antikristovské verze nebo antihierogamické svazky, které propagují svou dekadenci prostřednictvím nejrůznějších obměn programování sexuálního utrpení. Black Lilith je ztotožňována s velkým množstvím ženských démonů, magických entit nazývaných succubus (sukuby) a je také matkou zrození mnoha démonů nebo stínových bytostí z lunárních sil. Azazael a Samuel jsou někdy reprezentováni jako vzájemně zaměnitelné entity, nebo Azazael bývá prezentován jako velekněz předsedající kopulaci Black Lilith a Samuela během jejich satanského rituálu. Tyto démonické síly jsou vyvolávány a připoutávány v rámci účastníků rituálu a prostřednictvím sexuálního spoluvytváření skupiny s těmito démonickými silami, když se proud satanského vědomí formuje do astrálního energetického podpisu, který následně vytvoří až groteskní strukturu proudů Baphomet. Pokud se během sexuálního rituálu, který spojuje milovníky démonů proti Kristu, zrodilo dítě, krvavá oběť tohoto dítěte je považována za předzvěst Apokalypsy, která přináší na Zemi katastrofy, které konečně definitivně ukončí tuto padlou říši. V některých starověkých gnostických textech se totiž učilo, že na konci světa bude vše v něm obsažené zcela rozpuštěno a vráceno Bohu.

Satanisté a luciferiánci tedy v celém dlouhém průběhu věků používali prakticky překroucení gnostických rituálů, zatímco v sobě pěstovali zvrácenou představu, že sexuální zneužívání dětí a zvířat jim nějak duchovně osvětluje jejich cestu k dosažení Gnóze a přivedení Apokalypsy, přičemž se rozhodli zažít to, co nazývali jako genitálie moudrosti, coby svoji tajnou vnitřní doktrínu záměrného znesvěcení. Skutečné zplození dítěte prostřednictvím těchto sexuálních rituálů mělo být recyklováno v dalším krvavém rituálu pro magické účely, vlastně v takových rituálech v rámci rituálů, které ještě umocnili jejich sílu, což bylo Antikristem považováno za posvátný akt.

Jde o to, pochopit, že rituály černé magie, jak je propaguje NAA upravená Luciferian Knights Templar, která nakonec infiltrovala mnoho okultních nebo tajných společností, ve skutečnosti není gnosticismus, ale jsou to zvrácené názory a překroucené odchylky, které tyto skupiny nasytily duševními nemocemi. Úpadek vědomí během doby temna přispěl ke zkreslení gnostických textů právě tím, že je převedl na sexuální rituály, které se dále rozvinuly do satanských černých mší a rituálů sexuální magie, které nakonec nemají nic společného se skutečným templářským gnosticismem Essene Christos.

Černí mágové v NAA chápali, jak přimět lidské bytosti, aby převrátily své sexuální energie tak, aby běžely zpět v opačném směru, aby vytvářely sestupující hadí oheň, tedy jakousi snadno parazitovatelnou formu looshe. V podstatě je to za účelem převrácení sexuální energie lidské bytosti tak, aby vytekla z perineálních kanálů do polí nižších dimenzí. Je tedy mnohem snazší odsát negativní duchovní připoutanosti nebo energetické parazity NAA, kteří manipulují s touto osobou, aby se ona pak podílela na duchovně destruktivním chování.

Během průběhu O.T.O. (Ordo Templum Orientis) gnostického masového rituálu se závěrečný rituální akt prováděl se sexuální magií a vyvrcholil pohlavním stykem mezi nahým knězem a nahou kněžkou na vrcholu bohoslužebného oltáře, zatímco je přítomna celá kongregace. Baphometovy síly vlastní lidská těla přes bránu Azazaela, Černé královny Lilith a antikristovských entit, takže řada démonických duchů tak v rámci rituálu může mít vzájemný „pohlavní“ styk prostřednictvím lidských hostitelských těl.

Luciferská smlouva

Od té doby, co Luciferian Covenant , probíhá neustálá bitva o toto poznání, ve které byli praví starověcí strážci moudrosti neustále pronásledováni a masakrováni. Hlavní spouštěcí událost na pozemské časové ose již začala keltskými invazemi před 9 500 lety, kdy se skupiny NAA a Ilumináti poprvé pokusily vytvořit jakousi super-rasu genetických elit. To umístilo unesenou DNA Ruby Sun prostřednictvím jejich propagovaných linií, které se vyvinuly ve svobodné zednářství, templářské rytíře , ale také rosekruciánské, jezuitské a mnohé další tajné společnosti, které přetrvávají vlastně až do dnes s podobnými hermetickými esoterickými znalostmi, které se ovšem dnes primárně používají právě v negativní polaritě pro Služby sobě samým . V historických časových liniích se zaměřovali na 2. linie Grálu hvězdné brány pro únos nebo eliminaci, protože tato skupina duší je geneticky spojena s Rodinou Michaela , která pochází z Aldebaranu . Jsou přirozenými strážci sítě východního směru a také otevírají přístup do Zlaté brány . Tyto konkrétní Michael-Nephilim krevní linie jsou nositelé té původní a tedy autentické genetické linie DNA Ruby Sun na Zemi, po kterých NAA nejvíce toužily a které byly modifikovány jako hostitelská těla pro různé invazní skupiny z Orionu a severské skupiny.

(Zdroj: ES News- Baphomet Deception)

Něco málo k NAA:

Tyto bytosti manipulovaly lidským světem již po tisíce a tisíce let, od atlantského kataklyzmatu a to vždy pro své vlastní účely. Viz věky lidstva . Jsou to interdimenzionální a extradimenzionální bytosti známé jako Fallen Angelic (Padlí andělé) v dávné historii a používají mnoho technologických manipulačních metod k ovládání mysli a negativně manipulují s budoucím směřováním lidské rasy. Jednou takovou negativní manipulací je instalace Armageddon Software do planetárního mozku za účelem instalace False Father Negative Alien Religions založená na službě Yahweh a Jehovian Annunaki . Viz. Metody manipulace temné síly a ovládání mysli .

Když byl náš Planetární Logos napaden a zkažen Reptiliánskými Kontrolory ( Archonti ) z NAA ,celá naše planeta a naše rasa tím byly značně dramaticky ovlivněny. Znamenalo to ale, že jsme již nemohli svobodně tvořit a vyvíjet se podle původního plánu našeho zamýšleného stvoření a neměli jsme ani žádnou vzpomínku na to, co se nám stalo. Byli jsme recyklováni naší vlastní neustálou reinkarnací do astrální roviny bez vzpomínek na minulé životy, na to kdo skutečně jsme, kam vlastně jdeme nebo jaký je náš skutečný vztah k Bohu a jaký byl vlastně skutečný „účel“ humanity. Postupem času většina z nás ztratila jakékoliv citové spojení s naším Soul Matrixem a otupěli jsme bolestí, abychom přežili v aktivovaných protilidských strukturách. To, co se stalo naší planetě, totiž vůbec není lidské, je to naprosto „cizí“ skutečné povaze lidstva.

A proto to na světě vypadá tak jak to vypadá. Vysvětlení těchto jinak naprosto skrytých okultních procesů probíhajících na pozadí manipulace s načí rodovou pamětí a s naší skutečnou historií by nám mohlo významně pomoci nastoupit cestu pravého duchovního probuzení a správné evoluce duše.

Zdroj: okultura.cz, https://energeticsynthesis.com/library/negative-alien-agenda

Líbil se Vám dnešní článek? Zvažte prosím podporu Myšpule Světa! Bez Vaší podpory by byl tento projekt dlouhodobě neudržitelný!

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů a z Vašich darů.. Přispějete-li na jejich provoz a udržení, tak přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100 do zprávy pro příjemce pouze napište prosím: „dar Myšpuli“

Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

One thought on “Okultní realita našeho světa: Kabalistická démonologie”

  1. Výstižný článek..temná strana je bohužel v posledních letech v ofenzívě..chtěl bych doporučit velmi zajímavé knihy :
    od Margot Ruis. Jsou předcovidové, bohužel žádná aktuální informace od autorky nejsou, ale obsah těch 2 knih je vyjímečný a pravdivost mimořádná řekl bych.

    „https://www.megaknihy.cz/vyhledavani?orderby=position&orderway=desc&search_query=margot+ruis&p=1“

    Jsou zde v tištěné i elektronické podobě. Vyplatí se přečíst i vícekrát..zvláště venku u rybníka 🙂

    To se mi líbí

Napsat komentář