Bylo zjištěno, že obsah lahvičky s vakcínou proti Covidu je při rozlití vysoce toxický – představte si pak ta poškození způsobená injekcí

Ačkoliv provakcinační mediální šílenství dočasně utichlo nahraženo nyní modro-žlutým běsněním ve stejném vylhaném gardu, tak nepochybuji o tom, že s podzimem bude opět na pořadu dne. A že bude ještě mnohem brutálnější, než bylo dosud. Protože zkorumpovaná vláda je rozhodnuta tu sračku narvat do všeho, co se po naší kotlince hýbe a to za každou cenu. Než tomu nedejbože podlehnete, třeba kvůli tomu, aby jste mohli chodit třeba do hospody, tak si nejprve přečtěte tento článek původně publikovaný na webu chemicalviolence.com. Ujišťuji vás, že po jeho přečtení se vám už do té hospody nebude chtít ani jít.

Před několika měsíci byli vážně poraněni pracovníci přepravující lahvičky s vakcínou proti koronaviru (Covid-19) zvaným CoronaVac z Wuhanu poté, co byla přepravovaná zásilka omylem poškozena a rozlita.

Studie o jistém podobném incidentu, který se ale odehrál v nedalekém Thajsku, zjistila, že zdravotnický personál vystavený odpařenému obsahu lahvičky s vakcínou utrpěl poškození povrchu sítnice oka a objevili se u něj také kožní vyrážky.

„Blízkost a načasování jasně naznačují korelaci expozice obsahu lahvičky s vakcínou CoronaVac s následnými očními a kožními reakcemi exponovaných osob,“ napsali autoři článku a dodali, že „doporučujeme opatrnost při manipulaci s vakcínou a okamžité speciální čištění případných rozlitých látek.“

„Je třeba dbát také zvýšené opatrnosti, aby nedošlo k rozbití lahviček, jejich rozlití, a následné aerosolizaci látky CoronaVac během očkování.“

Člověk by si při čtení tohoto článku myslel, že unikla vysoce toxická průmyslová chemikálie, což by mohlo mít za následek takto vážná zranění. Ale byly to ovšem údajně „léky“, které se tu rozlévaly – léky, tedy látky, které se lidem vstřikují injekčně přímo do těla.

Ale pokud tyto „léky“ způsobují takové zdravotní problémy na vnější straně těla při vystavení se jejich i krátké expozici, co teprve mohou udělat s lidskými vnitřnostmi ?

Injekce CoronaVac obsahují hydroxid hlinitý

Ukázalo se, že injekce CoronaVac jsou vyráběny v Číně a obsahují beta-propiolaktonem inaktivované virové částice SARS-CoV-2 (nebo to tak alespoň tvrdí, protože virus SARS-CoV-2 nebyl ve skutečnosti nikdy izolován ).

Očkování má uváděnou míru účinnosti pouhých 50,4 procenta, a to je „oficiální“ číslo. Ve skutečnosti se velmi pravděpodobně blíží nulové procentuální účinnosti, stejně jako je tomu i u ostatních injekcí od společností Pfizer-BioNTech a Moderna.

Pokud jde konkrétně o CoronaVac, studie se zaměřila na třídenní kampaň proti útokům, která probíhala v nemocnici Rajavithi v Thajsku. V očkovací místnosti interny nemocnice pracovalo celkem 20 zdravotnických pracovníků a všichni dostali svoji injekci vakcíny během prvních dvou dnů.

Třetí den jedna sestra náhodně upustila na podlahu jednu dávku vakcíny, což vedlo k jejímu rozbití. Okamžitě to otřela kouskem hedvábného papíru a vyhodila do odpadkového koše, ve kterém papír zůstal po zbytek dne.

Tato jedna rozbitá lahvička způsobila následně 15 různým zaměstnancům nemocnice kožní vyrážky a erozi očního povrchu a to 3-17 hodin po nehodě. Stejných 15 lidí pracovalo v postižených místnostech 3-6 hodin buď přímo během incidentu nebo hned po něm, zatímco dalších pět, kteří tam v tu dobu nebyli, nevykazovalo žádné nežádoucí reakce.

„Všech 15 zaměstnanců s očními příznaky mělo určitý stupeň konjunktivitidy včetně: podráždění oka (9); červené oči (7); tiky (7); a oteklá víčka (4),“ uvedl Daily Exposé .

„Sestra, která omylem upustila lahvičku s vakcínou, a asistent, který nosil kontaktní čočky, vykazovali nejzávažnější a nejdelší klinické projevy, a to po dobu 2 týdnů.“

Je zajímavé, že žádný z 2296 příjemců injekcí nehlásil žádné nežádoucí příznaky, nebo alespoň ne okamžitě.

„Předpokládáme, že poté, co jsme nenašli žádnou jinou pravděpodobnou souvislost, jako je kontaminace čisticích prostředků nebo porucha ventilačního systému, byl odpařený roztok vakcíny spojen se silnou erozí očního povrchu postiženého personálu,“ napsali autoři studie.

„… pomocné látky nebo adjuvans hydroxid hlinitý mohou být právě ty nejvíce pravděpodobné chemikálie, které se následně spojují s nejsilnějšími nežádoucími reakcemi.“

V komentářích kdosi napsal, že lékař, který dříve zkoumal obsah lahviček se zaměřením především na nanotechnologické aspekty, před svou smrtí řekl, že to tajemství, jak skutečně zjistit, co že to v nich vlastně doopavdy je, je počkat si tři dny, než to zaschne.

„A lidé jsou ještě rádi, když jim je do těla vstříknuta tato toxická tekutina?“ zeptal se další. „To je naprosto ohromující.“

Na Natural News jejich komentátor zopakoval skutečnost, že virus SARS-CoV-2 nebyl nikdy izolován a že média si jen vymýšlí, a šíří strach a hrůzu z toho, co se vyrovná běžné sezónní chřipce.

Nejnovější zprávy o očkování proti „Faučiho“ chřipce naleznete na webu ChemicalViolence.com .

Zdroj: https://chemicalviolence.com/2022-02-01-covid-vaccine-vials-highly-toxic-spilled-injected.html

Líbil se Vám tento článek? Zvažte prosím podporu Myšpule Světa! Bez Vaší podpory by byl tento projekt dlouhodobě neudržitelný!

PODPOŘTE MYŠPULE SVĚT !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů a z Vašich darů.. Přispějete-li na jejich provoz a udržení, tak přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100 do zprávy pro příjemce pouze napište prosím: „dar Myšpuli“

Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

Napsat komentář