Proč musí celé lidstvo vyhlásit válku Googlu… je to totiž otázka lidského přežití !

Celé lidstvo – tedy každá vláda, každý národ, každá kultura, ale také každý jednotlivec – musí dnes vyhlásit válku na život a na smrt fašistické společnosti Google.

Tato „válka“ musí být vedena jako pokojná revoluce v oblasti občanských práv na ochranu a obranu lidské důstojnosti a lidských práv proti nevybíravéme a despotickému útoku na lidstvo, který nyní vede Google a další technologičtí giganti .

Aby lidstvo přežilo s čímkoli, co se alespoň trochu podobá lidským právům a svobodě slova, musí být Google zcela rozebrán a poslán na smetiště dějin.

Pokud Google nebude poražen, zaplaví vlády, národy a nakonec celý svět svou nelidskou a zlou „technotyranií“, která jen posiluje všechny současné porušovatele lidských práv, třeba jako je komunistická Čína.

Nastal čas, aby se lidstvo postavilo proti světovému technologickému ZLU právě tím, že se postaví proti společnosti GOOGLE.

Google se stal tou jednoznačně nejzlejší korporátní entitou na světě, která drtí lidská práva, aby pomáhala současným světovým komunistickým režimům v potlačování lidské svobody a práv

The Intercept obdržela dokumenty podrobně popisující plán společnosti Google spolupracovat s Čínou a vyvinout speciální vyhledávač , který bude cenzurovat webové stránky a vyhledávat výrazy týkající se lidských práv, náboženství, protestů a demokracie. Google na tomto projektu pracuje již od roku 2017. Generální ředitel Google Sundar Pichai se setkal s komunistou Wangem Huningem, předním zahraničně politickým poradcem a členem čínské komunistické strany. Jejich společný projekt dostal kódové označení Dragonfly .

Protože Google souhlasil s dodržováním přísných čínských zákonů o cenzuře, již brzy jim bude v zemi povoleno provozovat svůj vlastní cenzurovaný vyhledávač. Nová vlastní aplikace Google pro Android s názvem „Maotai“ a „Longfei“ má být spuštěna v celé Číně během příštího roku. Předpokládá se, že aplikaci bude používat 95 procent ze 750 milionů uživatelů internetu v Číně. To poskytuje společnosti Google skutečně velice štědrý zdroj příjmů, ale za cenu ztráty lidské svobody a za ztrátu základních morálních a etických norem v rámci společnosti. Google oficiálně vytvořil vyhledávač, který automaticky omezuje vyhledávání a zakazuje ty weby, které nejsou schváleny komunistickou stranou. Google se tak nyní přímo podílí na drcení lidských práv, aby tak pomáhal a napomáhal komunistickým režimům při utlačování svobody po celém světě.

Jakmile bude v Číně spuštěna nová aplikace vyhledávače Google, budou moci občané komunistického národa vyhledávat informace, pokud toto vyhledávání nezpochybňuje komunismus, nebo neobsahuje takové zprávy nebo akademické studie, které jsou v rozporu se současnými cíli komunistické strany. . V současné době například čínská vláda blokuje veškeré informace o masakru na náměstí Nebeského klidu v roce 1989. Čínští občané tak zkrátka nemohou vidět žádné informace, které by zpochybňovaly autoritářské vlády, jako je například román George Orwella 1984 .

https://www.brighteon.com/embed/5836057453001

Zdroj: https://searchengine.news/2018-09-20-google-has-become-the-most-evil-corporate-entity-in-the-world-crushing-human-rights.html

Mnozí lidé na levicovém politickém spektru, kteří se objevili při dnešním absolutním zničením svobody projevu online, a to zejména na sociálních sítích, se snaží ospravedlnit svou podporu těmto totalitním hnutím tvrzením, že Facebook, Google a mnohé další jsou pouze „soukromé společnosti“, které nemohou cenzurovat dle své vůle. Pravdou však je, že tyto téměř již veřejné služby jsou nyní doslova strážci online řeči a překonaly v tom dokonce i mnohé vlády, pokud jde o jejich moc a kontrolu nad on-line komunikací.

V nedávné epizodě Health Ranger Report , dostupné ke zhlédnutí na REAL.video , Mike Adams, Health Ranger, diskutuje o tomto rostoucím fenoménu online cenzury a vysvětluje, jak technologická kabala válcuje vše, co si otcové zakladatelé USA představovali, když vytvářeli svůj první Pozměňovací návrh. Adams varuje, že obrovské množství síly, kterou tito tech giganti shromažďují, by se mělo dnes týkat naprosto každého, bez ohledu na jeho politickou příslušnost.

„Když se nad tím zamyslíte, tak Google, YouTube a Facebook – se dnes staly se většími a mocnějšími než většina vlád světa,“ vysvětluje ve videu Adams. „A pokud jde o kontrolu toho, co vidíte, co smíte číst nebo co smíte říkat, tak jsou až nebezpečně mocní. Nyní jsou skutečně již mocnější než vláda Spojených států nebo než jakákoli jiná samostatná vláda na světě.

Zdroj: https://searchengine.news/2018-09-18-fascism-steroids-tech-giants-more-powerful-government.html

Líbil se Vám tento článek? Podpořte mě!

PODPOŘTE MYŠPULI A SVĚT VÁM BUDE VDĚČNÝ !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou zcela soukromé projekty nezávislé investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z osobních zdrojů a Vašich darů, bez kterých by byli dlouhodobě neudržitelné. Přispějete-li na jejich další provoz přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100

do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“

Za Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji!

One thought on “Proč musí celé lidstvo vyhlásit válku Googlu… je to totiž otázka lidského přežití !”

  1. GOOGLE je Zločinecká Firma. NApriek tomu že nevytvára obsah Internetu Fatálne s ním MANIPULUJE. Google rozhoduje o tom čo máte nájsť čo nemáte čo je škodlivý obsah a dokonca rozhoduje ktorá informácia a ktorá Firma bude na ktorej pozícii. Google zakazuje prikazuje obmedzuje manipuluje ovláda takmer všetko.

    To se mi líbí

Napsat komentář