Ukazuje se, že modifikace počasí není jen další šílená konspirační teorie

Nedávno zvěřejněný příběh v Business Insider, který se týkal čínských projektů na modifikaci počasí tak odhalil, že Čína dnes „masivně rozšiřuje“ všecny své, dokonce veřejně přiznané, projekty uměle řízení počasí. Čína si klade za cíl být schopna pokrýt polovinu země umělým deštěm a sněhem již do roku 2025. Projekt je dosud jen základní a je proveden za pomoci dosud poněkud tajemné metody výsevu mraků“, kterou společnost General Electric prohlásila za objev ve Spojených státech v roce 1946. svého programu v 60. letech 20. století.

Podobné programy ale mají také desítky dalších zemí. Čína je však v těchto projektech ještě stále naprosto největší na světě a zaměstnává v nich až kolem 35 000 lidí . Mějme ale také prosím neustále na paměti, že přitom toto je pouze ta veřejně přiznávaná část programu , a nikoli ten, a to zcela jistě prováděný, další tajný vojenský výzkum nebo výroba zařízení za tímto účelem.

Dále ve svém prohlášení přímo Čínská státní rada uvedla, že projekt vysazování mraků v zemi se nyní pětkrát rozšíří a to až na plochu o velikosti 2,1 milionu čtverečních mil. Čína má celkovou rozlohu 3,7 milionu čtverečních mil, což znamená, že tento projekt by pokryl až 56 % její rozlohy.

Čínská manipulace s počasím má být celosvětová a to do roku 2034

Státní rada dále uvedla, že projekt bude do roku 2034 na „celosvětově velmi pokročilé úrovni“ a rovněž to, že nám pomůže zmírnit „klimatické katastrofy, jako je například sucho nebo krupobití“, a také že nám to usnadní nouzové reakce „na rozlehlé požáry lesních nebo travních porostů“.

Současný čínský a to dokonce veřejně přiznaný program využívá technologii umělého vysévání mraků, za pomocí rozprašování různých chemikálií, jako je například jodid stříbrný nebo kapalný dusík, do podoby umělých mraků, které následně mohou způsobit kondenzaci vodních kapiček a poté nakonec spadnout jako umělý déšť nebo sníh.

V roce 2008 zahájila Čína v Pekingu těsně před olympijskými hrami projekt výsevu mraků, který způsobil déšť ještě před začátkem akce. V roce 2016 Čína také věnovala 30 milionů dolarů na výsevy mraků a začala kvůli tomu střílet do nebe kulky naplněné solí a minerály.

V roce 2017 vynaložila částku 168 milionů dolarů na masivní dodávky vybavení pro usnadnění tohoto projektu, včetně čtyř letadel a „897 raketometů“. Business Insider již dříve uvedl, že čínské ministerstvo financí chtělo již do roku 2020 pomocí osévání mraků vytvořit minimálně 60 miliard kubických metrů deště navíc každý rok.

Čínská média již v roce 2019 uvedla, že taktika vysévání mraků v Sin-ťiangu zachránila až 70 % úrody před jinak očekávaným velkým poškozením krupobitím.

Člověk si proto musí klást otázku, zda-li, když má jakákoliv současná vláda k dispozici doslova vědeckou schopnost manipulace s počasím, a to navíc ještě v takto velkém měřítku, uvažovala by také o jeho použití jako zbraně, ale třeba naopak také také o jeho použití pro dobročinné účely? Někteří lidé se jistě mohou ptát, zda je toto geoinženýrství dnes již na takové úrovni, že by mohla být vytvořena třeba bouře, která se stane pouze jednou za celé století, nebo třeba nějaká jiná ekologická anomálie.

Ne, to vše jsou jen šílené konspirační teorie.

Prý jen chyba radaru. Samá pravda, samá láska…

Geoinženýring made in USA, jenže na jižní Moravě..

Zdroj: https://www.geoengineering.news/2021-02-24-weather-modification-is-not-crazy-conspiracy-theory.html

PODPOŘTE prosím MYŠPULE SVĚT !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou soukromé mediální projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z mých soukromých zdrojů a hlavně z vašich darů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100 do zprávy pro příjemce jen napište prosím: „dar Myšpuli“

Za Vaši podporu Vám z lidského srdce děkuji!