Důvěrné dokumenty společnosti Pfizer a nová studie potvrzují, že k „vylučování vakcíny“ COVID dochází se šokujícími a nebezpečnými následky

Od The Exposé zveřejněno

Studie provedená vědci z University of Colorado potvrzuje, že naprostá většina lidstva neměla absolutně žádnou volbu v otázce, zda si přeje dostat injekci Covid-19 a nebo nepřeje, neboť očkovaní lidé přenášejí „protilátky“ vytvořené injekcemi prostřednictvím vydechovaných aerosolů. .

Tato zjištění by však již neměla být žádným velkým překvapením, protože utajovaný dokument společnosti Pfizer již potvrdil, že vystaveníse účinkům injekcím mRNA vakcín bylo klidně možné pouhým kontaktem kůže s kůží a nebo jen dýcháním stejného vzduchu s někým, kdo dostal vakcínu „proti“ Covid-19.

Bohužel tím také získávají stále větší váhu tvrzení Dr. Phillipe van Welbergena, který prokázal, že také grafen, ta tajná a nikde nezveřejněná složka injekcí Covid-19, se přenáší z očkovaných lidí na neočkované a také jim ničí červené krvinky a způsobuje jim nebezpečné krevní sraženiny.

Studii s názvem
„Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity“ a publikovanou 1. května 2022 provedli následující vědci z University of Colorado:
Ross M. Kedl, Elena Hsieh,
Thomas E. Morrison,
Gabriela Samayoa-Reyes,
Siobhan Flahertyová,
Conner L. Jackson,
Rosemary Rochfordová.

Abstrakt studie zní takto –

Navzdory zřejmým znalostem, že infekční částice mohou být vzájemně sdíleny dýcháním, nebylo překvapivě nikdy ani postulováno, natož jakkoli blíže zkoumáno, zda mohou i různé jiné složky nosních/orálních tekutin přecházet mezi dvěma či více hostiteli.

Okolnosti současné pandemie nám daly jedinečnou příležitost k tomu, abychom plně prozkoumali tyto provokativní myšlenky. Údaje, které zde ukazujeme, nám poskytují důkazy nového mechanismu, kterým se může získat a následně i projevit imunita stáda, aerosolový přenos protilátek mezi imunními a neimunními hostiteli.

A zde jsou hlavní zjištění autorů studie –

Rozšířená povinost nošení roušek v sociálním i pracovním prostředí nám poskytly jedinečnou příležitost pro vyhodnocení ale i možnost vypršení aerosolizované protilátky u naočkovaných jedinců.

Pomocí průtokové cytometrie založené na Multiplex Microsphere Immunoassay (MMIA) k detekci protilátek specifických pro SARS-CoV-2 (obr. 1AaB)4,5a metodě dříve používané k eluci protilátek z rehydratovaných sušených krevních skvrn (DBS) jsme identifikovali specifické protilátky proti SARS-CoV-2 eluované z chirurgických obličejových masek, které nosili očkovaní členové laboratoře a na konci jednoho pracovního dne je věnovali k výzkumu.

V souladu s výsledky uváděnými ostatními jsme identifikovali IgG i IgA ve slinách očkovaných jedinců (obr. 1CaD). Nebylo proto překvapivé detekovat jak IgG, tak IgA také po eluci protilátek z obličejových masek (obr. 1CaD).

Vzhledem k těmto pozorováním jsme pak také předpokládali, že i mezi jednotlivci může dojít k přenosu kapiček/aerosolizovaných protilátek, podobně jako mohou být kapkové/aerosolizované virové částice vyměňovány stejnou cestou.

To znamená, že šíření vakcíny proti Covid-19 z očkovaných na neočkované je naprosto klidně možné, obzvláště když vezmeme v úvahu studii provedenou jménem společnosti Pfizer v Japonsku.

Studie pozorovala distribuci injekce Covid -19 v tělech krys Wister po dobu 48 hodin. Jedním z nejvíce znepokojujících zjištění studie je skutečnost, že různé látky z injekce Pfizer se v průběhu času hromadí ve vaječnících. ‚A jeho vůbec nejvyšší koncentrace pak byla zaznamenána v játrech. Ale také se hromadí ve slinných žlázách a na kůži.

Není známo, zda se injekce i nadále hromadí po 48 hodinách a to kvůli zastavení pozorování po uplynutí této doby ve studii. Ale její výsledky ve spojení s první studií výše nám říkají, že po dobu minimálně 48 hodin je neočkovaná osoba vystavena riziku, že bude vystavena účinkům injekci Covid-19, pokud dýchá stejný vzduch nebo se dotkne kůže osoby, která již byla zaočkována.

To by však nemělo být žádným překvapením, protože společnost Pfizer již ve své „ FÁZI 1/2/3, PLACEBEM ŘÍZENÉ, RANDOMIZOVANÉ, SE SLEPÝMI POZOROVATELI,SE STANOVENÍM DÁVEK VE STUDII K VYHODNOCENÍ BEZPEČNOSTI, TOLERABILITY, IMUNOGENICITY A ÚČINNOSTI SARS tolik přiznala. – Dokumentace KANDIDÁTŮ VAKCÍNY COV-2 RNA PROTI COVID-19 U ZDRAVÝCH JEDNOTLIVCŮ .

Dokument obsahuje celou sekci týkající se možnosti „vylučování vakcíny mRNA“, podle které je skutečně možné, že ti, kdo byli v těsné blízkosti někoho, kdo právě obdržel mRNA očkování Pfizer, tak potom utrpěli nežádoucí reakci.

Část 8.3.5 tohoto dokumentu pak popisuje, že by měla být expozice mRNA Pfizer během studií hlášena společnosti Pfizer Safety do 24 hodin od zjištění účastníka studie. To je zvláštní, protože těhotné ženy / čerstvé matky nikdy byly a ani nejsou součástí těchto bezpečnostních zkoušek. Jak tedy mohou být vystaveny jejich účinkům?

Zdroj

Společnost Pfizer potvrzuje, že k expozici během těhotenství může dojít, pokud se zjistí, že žena je březí a je během těhotenství vystavena vakcíně z venkovního prostředí. Dokument uvádí, že k expozici z okolního životního prostředí během těhotenství může dojít, pokud nějaký člen rodiny nebo poskytovatel zdravotní péče oznámí, že je těhotná až poté, co byla vystavena studijnímu zásahu vdechováním nebo kontaktem s kůží. Nebo pokud mužský rodinný příslušník poskytovatele zdravotní péče, který byl vystaven studijnímu zásahu inhalací nebo kontaktem s kůží, pak vystaví svou partnerku před početím nebo přibližně v době početí.

Zdroj

Laicky řečeno, společnost Pfizer v tomto dokumentu připouští, že je možné vystavit jinou lidskou bytost vakcíně mRNA Covid pouhým dýcháním stejného vzduchu nebo dotykem kůže osoby, která JIŽ byla očkovaná.

To vše ovšem činí zjištění Dr. Philippa van Welbergena ještě mnohem více znepokojivější.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), lékař a ředitel biomedicínské kliniky , tak byl jedním z prvních lékařů, který varoval veřejnost před škodami způsobenými v lidské krvi injekcemi Covid a to prostě je tím, že zveřejnil snímky vzorků krve svých pacientů z minulého roku pořízené pod mikroskopem. .

Na začátku července 2021 byl doktor Philippe vyslechnut a tam vysvětlil, že když si jeho pacientky začaly stále více stěžovat na chronickou únavu, závratě, problémy s pamětí, někdy dokonce na částečné ochrnutí a také na opětovný a pozdní nástup velice silné menstruace po přechodu (u žen nad 60 let), tak jim odebral vzorky krve.

Jejich krev ale obsahovala velice neobvyklé trubkovité struktury, některé částice v ní svítily a mnoho poškozených buněk. Bylo vidět skutečně jen velice málo zdravých buněk. Ještě před třemi měsíci tyto podivné útvary v krvi nikdy nikdo neviděl.

V únoru 2022 pak Dr. Philippe představil snímky svých nejnovějších krevních preparátů a vysvětlil, co snímky ukazují. Jeho diapozitivy jasně ukazují, že rovněž pacienti nevakcínovaní byli „infikováni“ toxiny z vakcín prostřednictvím vylučování, a to bohužel také včetně toho, o čem se tvrdí, že je grafen.

Celou recenzi jeho snímků si můžete prohlédnout zde . Ale tady naleznete krátký klip přímo z jeho prezentace –

Dr. Philippe van Welbergen v něm jasně dokázal, že grafen vstřikovaný do lidí se sám od sebe organizuje a roste do stále větších vláken a struktur, získává magnetické vlastnosti nebo dokonce elektrický náboj a tato vlákna vykazují známky stále více složitějších struktur s pruhováním.

Prokázal také, že „úlomky“ grafenu se dokonce přenášejí z „očkovaných“ osob na neočkované osoby, u kterých pak ničí jejich červené krvinky a způsobují krevní sraženiny podobně jako u lidí očkovaných.

Zdá se tedy, že nikdy vlastně nebylo potřeba utrácet vyděračské množství peněz daňových poplatníků na tu veškerou propagandu, která by přiměla veřejnost, aby šla dobrovolně na injekce „proti“ Covid-19. Protože ti všichni daňový poplatníci totiž stejně v této věci nikdy nedostali na výběr. Jediné, co pro to museli udělat, bylo prostě jen dýchat.

Zdroj: https://expose-news.com/2022/11/26/pfizer-docs-study-confirm-covid-vax-shedding/

Líbil se Vám dnešní článek?

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !

Sdílejte prosím tento článek na svých sociálních sítích!

https://myspulesvet.org
a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení tak také přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100
do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“

Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s velkou pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

Napsat komentář