Pokrytectví světových elit: Bill Gates a světová elita nikdy NEOČKUJÍ své vlastní děti… a to z dobrého důvodu

Tím absolutně nejhorším lékařským rozhodnutím, které může rodič každého novorozeného dítěte učinit, je umožnit lékařům a sestrám, aby vážně ohrozili imunitní systém svého dítěte injekčním podáním vakcín plných známých neurotoxinů , cizích proteinů a karcinogenů, jako je rtuť, formaldehyd, buňek opičích ledvin. , prasečích virů a geneticky modifikovaných buňek z lidských potratů. To je také důvod, proč třeba miliardář Bill Gates, nechvalně známý a zákeřný šílenec v kontrole populace a magnát z Microsoftu, odmítl nechat naočkovat své vlastní děti, když povyrostly, i když sám pokrytecky propaguje toxické očkování po celém světě, a to zejména v zemích třetího světa.

To je skutečně pravda. Gatesův bývalý soukromý lékař ze Seattlu v 90. letech řekl: „Nevím, jestli je nechal očkovat jako dospělé, ale můžu vám s jistotou říct, že je jako děti nechat naočkovat odmítl.“ Víme to, protože citát byl převzat přímo od Gatesova lékaře během jednoho rozhovoru na lékařském sympoziu , což vyvolalo nemalé pozdvižení mezi ošetřujícími lékaři, kteří nadávali Gatesovu lékaři za to, že porušil závazek mlčenlivosti mezi lékařem a pacientem. (i když jde v tomto případě o jakousi „šedou oblast“, protože soukromě o tom mluvil pouze s jinými lékaři). Přesto bylo již trochu pozdě – kočka už vylezla z pytle ven a celý svět nyní ví o zcela ultimátním pokrytectví elity, která radikálně a takřka nábožensky dnes celosvětově prosazuje vakcíny jako nějaký „svatý grál“ medicíny, a přitom chrání před stejnými jedy krev a svalovou tkáň jejich vlastních dětí, protože velice dobře vědí, že velmi vysoké riziko vedlejších účinků a nežádoucích účinků daleko převyšuje jakýkoli možný přínos vakcinace.

Tři děti Billa Gatese, Jennifer, Phoebe a Rory, NIKDY nedostaly žádné vakcíny a nyní jsou z nich zdraví mladí dospělí

Gatesovy děti, narozené v letech 1996 až 2002, nikdy nedostaly do svalové tkáně rtuť a formaldehyd jako náhradní formu „imunity“, i když jejich otec je tím vůbec nejdogmatičtějším bojovníkem za očkovací průmysl. Počkat, mysleli jste si snad, že celé své jmění vydělal jen na počítačovém softwaru? Přemýšlejte o tom znovu. V chemické medicíně a ve schématech kontroly populace jsou obrovské zisky a zákeřný Bill tuto dojnou krávu dojí každý den.

Podle TruthWiki je „Gates dnes široce kritizován právě za to, že je protisoutěžní a že je tak horlivým zastáncem očkování. Angažuje se v mnoha „ filantropických snahách “, jako je darování velkého množství peněz na různé vědecké výzkumné programy prostřednictvím nadace Billa a Melindy Gatesových. Gates zašel již dokonce tak daleko, že financuje technologie, které jsou určeny pro masovou sterilizaci, aby se vypořádal s tím, co pokrytecky nazývá celosvětovým populačním problémem.“

Teorie stáda byla vždy velkým podvodem a světová elita to ví. Většina očkovaných dětí je skutečným rizikem pro sebe navzájem, protože často ze sebe vylučují viry , které jim byly právě aplikovány během prvních několika týdnů po toxických vpichech. Podle jedné studie tak nejbohatší rodiny v Kalifornii (které jsou velmi často bílé) nikdy NEOčkují své děti.

Ve skutečnosti více než 16 000 dětí ve věku mateřských školek v Kalifornii nedostává žádné vakcíny, protože jejich bílí, elitářští rodiče je odhlásili z očkování na základě svého náboženského, nebo ryze osobního přesvědčení a výjimek autorizovaných lékaři. Chápete to? Elita velmi dobře ví, že s očkováním je něco neodmyslitelně špatného, ​​ale prostě se o tom nemluví a zprávy na MSM to rozhodně nikdy neřeknou.

Nejbohatší Američané nechtějí riskovat, že jejich děti dostanou třeba autismus z experimentálních vakcín, včetně dětské obrny, malárie, MMR a „velmi doporučeného“ každoročního očkování proti chřipce doporučeného CDC.

Podle bývalého lékaře Billa Gatese, který byl citován za zavřenými dveřmi na lékařském semináři, Gates tehdy prý řekl, že jeho děti nepotřebují vakcíny, ale není jen tak náhodou celý svět vzděláván úplně jinak? Neinformuje nás každoročně CDC všechny o tom, že děti se rodí se slabým, narušeným imunitním systémem a že musí mít okolo 50 vakcín před dosažením věku 7 let, jinak s největší pravděpodobností zemřou na infekční choroby? Není to jejich každodenní vyprávění?

Zde je více o názoru Billa Gatese na vakcíny, tak jak jej sdílel jeho vlastní lékař ze semináře: „ Byly to krásné děti, skutečně moudré a živé, a on prohlásil, že budou v pořádku tak, jak jsou; žádné očkování nepotřebovali.

Nyní Bill Gates a jeho zkorumpovaná nadace prosazují experimentální, netestované vakcíny na malárii nevinným Afričanům v Keni, Ghaně a Malawi. Kritici vakcinace přitom křičí, že je to všechno součástí depopulačního schématu, a bylo již také zjištěno, že některé vakcíny, včetně tetanové injekce, obsahují chemikálie, které sterilizují mladé dívky – chemikálie, které přitom nemají s vlastní funkčností vakcín vůbec nic společného.

„Posláním“ Billa Gatese je údajně chránit populaci třetího světa před nemocemi prostřednictvím hromadného očkování. Bohužel je prokazatelně v přímém rozporu s jeho vlastními osobními činy u jeho vlastních dětí a pokrytecky nedbá jeho hluboké finanční spolupráce s vládními zdravotnickými agenturami a s výrobci vakcín.

Na webu Vaccines.news naleznete další aktualizace o tom, jaký dnes existuje mor korupce kolem bezpečnosti vakcín a také přesné informace o tom, proč pokrytecká světová elita ví nejlépe, jak „bezpečné“ je nechat své děti napíchat experimentálními, leckdy netestovanými, smrtícími neurotoxiny a různými geneticky modifikovanými kmeny bakterií.

Zdroj: https://vaccines.news/2019-01-22-bill-gates-and-the-worlds-elite-do-not-vaccinate-their-own-children.html

Zaujal Vás dnešní článek?

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !
https://myspulesvet.org
a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů. Důvodem vzniku projektu je korporátní a vládní cenzura a lhaní mainstreamu i veřejnoprávních médií. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu slova nás všech!


Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100
do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“


Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

4 komentáře: „Pokrytectví světových elit: Bill Gates a světová elita nikdy NEOČKUJÍ své vlastní děti… a to z dobrého důvodu“

  1. Narazil jsem na dost obsažný článek se závažnými pozorováními ,které zapadají do všeho,co dosud víme. Doporučuji prostudovat :
    „https://veilofreality.com/2022/05/24/covid-vaccines-consequences-on-the-soul-spirit-and-life-after-death/“ vychází z tohoto výtahu německého originálu, doporučuji celé přečíst,bohužel pouze v angličtině : „https://veilofreality.com/wp-content/uploads/2022/03/Thomas-Mayer-Corona-Vaccines-from-the-Spiritual-Perspective-2.pdf“ a ještě toto jako doplnění : „https://greenpass.news/covid-inoculation-also-attacks-the-spirit-testimony-of-a-priest-monk-the-white-rose/“ Vychází mi z toho mimo jiné..Sputnik a Sinovac nejsou patrně zasažené černou magií jako západní vakcíny a neobsahují patrně grafen a nanotechnologie. V USA se uskutečnili satanistické obřady nad vakcínami. Tato západní covid vakcinace stejně tak jako chemoterapie, různé silné drogy a „léky“ blokují cestu duši po smrti, protože silně zatemňují nebo ničí éterické tělo. To nasazuje celé této akci opravdu korunu. Horší už to snad být nemůže.

    Líbí se 1 osoba

  2. A pak jsou lékaři, kteří narovinu říkají, že viry neexistují a tím pádem se nelze nakazit. A to jsou prvotřídní lékaři z celého světa, včetně Česka!!!! Jak může někdo věřit podnikateli v počítačovém oboru, jako je Gates, který tvrdí – očkuj se -???!!! Proboha, ti lidé mají opravdu hlavu v prdel*! Navíc Gates ukradl Microsoft svým spolužákům! Lhát, krást, podvádět.

    Líbí se 1 osoba

  3. Také zdravím..o tom satanistickém rituálu je zmínka na tom odkazu výpovědi řeckého mnicha..3.odkaz..je to v textu..odpovídá to pozorování senzitivů z toho 1 a 2 odkazu..ti pozorují vícero temných napojení na vakcínách a jedno z nich popisují jako soratické bytosti transhumanismu..tady bych odhadoval vazbu na grafén. Tyto nánosy na Sinovacu ani Sputniku nebyly. Už nevím kde jsem četl ( možná i zde 🙂 že na letošním WEFu v Davosu byla přednáška o IoB Internet of fbody, internetu těl co připravují patrně na nové sítě 6G . ( 5G= IoT , internet věcí) Přímo WEF to má na stránkách v pdf. Tak se to všechno skládá dohromady..Děkuji taky za všechny informace, co zde nacházím 🙂

    Líbí se 1 osoba

Napsat komentář