Top info: 10 způsobů, jak Bidenův režim pomalu mění Ameriku v komunistickou pekelnou díru

Pátek 22. dubna 2022 od: SD Wells (natural news)

Obrázek: Top 10 způsobů, jak Bidenův režim mění Ameriku v komunistickou pekelnou díru

( Natural News ) Většina Američanů nedokáže pochopit, že naše vlastní vláda chce zničit naší zemi. Občané prostě nemohou pochopit to, že CDC a FDA doslova chtějí, aby všichni v USA byli nemocní a nebo prosili o finanční pomoc právě tu instituci, která je vlastně jediná výhradně zodpovědná za jejich bankrot. Korupce regulačních agentur je mimořádně hluboká. Dělnická třída si myslí, že se to děje, protože mají kvalitní zdravotní péči, ale ve skutečnosti je to jen „péče o nemoc“, a to bylo jasně prokázáno během plandemie COVID-19, protože většina obětí „viru“ onemocní a/nebo zemře na „ hadí jed “ ve vakcínách, nebo během jejich „návštěv“ v nemocnicích po celé Americe. Bidenův režim tlačí na opakované očkování a věčné maskování kvůli údajnému Wuhanskému viru tvrději než kdykoliv předtím, i když jsme již vstoupili do endemické fáze „pandemie“ . Ptáte se proč?

Jde totiž o pandemii kontroly populace

Přiznejme si to, celá plandemie byla o tom, že demokraty řízená americká vláda kontrolovala obyvatelstvo a žádné z povinných opatření nebylo založeno na skutečné vědě. Malé a středně velké podniky zkrachovaly, zatímco monstrózní korporace jako Walmart a Amazon zdvojnásobily nebo dokonce ztrojnásobily své bohatství. Pandemie se rozšířila spíše kvůli všem těm blokádám, sociálnímu distancování, maskování a očkování, než kvůli „zploštění křivky“ nebo zabránění přenosu a smrti.

Nyní vidíme denně raketově stoupající inflaci, vzdělávání se stává zvrácenou frontou pro trans-všechno a hranice USA jsou široce otevřené teroristům a nelegálním imigrantům šířících nemoci. Navíc, celá válka proti Rusku je většinou jen krycím příběhem pro americké laboratoře na biologické zbraně, které mají/měly Spojené státy na Ukrajině a které například pomohly vyvinout „zvýšení funkčnosti“ koronaviru a vakcíny se smrtícím hadím jedem , které se klidně dostaly na trh. .

Teorie, že vakcíny proti COVID-19 jsou „bezpečné a účinné“, je pouhá KONSPIRAČNÍ TEORIE a není založena na žádné ověřené vědě.

Svoboda slova a tisku nebyly v Americe nikdy tak omezeny a potlačovány, jako během této plandemie. Útok dezinformačních specialistů nazvat všechny informované zprávy „dezinformacemi“ byl neúprosný a Big Pharma se 100% spojila s Bidenovým režimem.

Masmédia a celý americký průmyslový komplex péče o nemocné zveřejnily tisíce falešných vědeckých dokumentů, zpráv, článků, studií a „ klinických studií “, které byly přímo zfalšované, zkreslené nebo rovnou jednoduše vymyšlené. Nic na vakcínách proti viru Wuhan nebylo skutečně „bezpečné“ nebo „účinné“.

Jsme totiž právě uprostřed pandemie kontroly obyvatelstva . Pandemie viru téměř skončila, ale kontrola funkčnosti lidí, potlačování lidských práv a odebrání možnosti lékařské volby je v Americe na historickém maximu. Proto musíme poukázat na 10 hlavních způsobů , jak Bidenův režim mění Ameriku v komunistickou pekelnou díru, abychom se tomu všichni mohli bránit a bránit tak i samotnou republiku.

Top 10 způsobů, jak Bidenův režim mění Ameriku v komunistickou pekelnou díru

#1. Podsouvání „ vakcín s hadím jedem “ masám, aby pokud možno všichni byli smrtelně nemocní

#2. Přerušení zásobovacích řetězců s hnojivy, krmivem pro zvířata a olejem, což způsobí nakonec hladomor a hospodářskou zkázu

#3. Tisk bilionů dolarů na zpronevěru a bankrot hodnoty dolaru

#4. Převracení dětí, aby se soustředily na trans-cokoliv a nenáviděly se

#5. Ponechání široce otevřených hranic pro dovoz voličů z řad nelegálních přistěhovalců a kvůli šíření více nemocí, aby pandemie pokračovala v plné síle

#6. Pokračující omezení vůli COVIDu a opatření zničující všechny malé a středně velké podniky, a tím vyhlazení střední třídy a zároveň obohacení těch největších korporací

#7. Obviňování Ruska ze všeho, aby se soustředilo na komunistické převzetí Ameriky, zrušení ústavy a redukci populace prostřednictvím smrtící zdravotní péče

#8. Financování a provozování biologických laboratoří po celém světě za účelem vytvoření nových smrtících variant, nových smrtelných léků a ještě smrtelnějších „vakcín“ s jedem.

#9. Všude ponechat v platnosti povinnost nosit masku postrádající smysl a ubírající lidem kyslík, abychom odosobnili Američany, takže nakonec budeme všichni pouhými klony, které nedokážou myslet přímo a samostatně

#10. Udržování pandemie vynucuje zasílání hlasovacích lístků poštou, aby si demokraté mohli i nadále ukrást všechny důležité volby a to již navždy

Založte si Vaccines.news mezi své oblíbené nezávislé webové stránky, na kterých najdete aktualizace o těchto experimentálních „vakcínách“ proti Covidu, které ovšem prokazatelně způsobují krevní sraženiny a další děsivé vedlejší účinky.

Zdroj: https://www.naturalnews.com/2022-04-22-top-10-ways-biden-regime-turning-america-into-communist-hell-hole.html

Líbil se Vám tento článek? Podpořte mě!

PODPOŘTE MYŠPULI A SVĚT VÁM BUDE VDĚČNÝ !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou zcela soukromé projekty nezávislé investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z osobních zdrojů a Vašich darů, bez kterých by byli dlouhodobě neudržitelné. Přispějete-li na jejich další provoz přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100

do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“

Za Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji!

Napsat komentář