Světové ekonomické fórum chce vytvořit smlouvu o změně klimatu

Globalisté z WEF, tedy oni samozvaní a nikým nevolení „vůdci“ současného a naprosto zkorumpovaného světa, přišli s další lahůdkoui: smlouvou o změně klimatu. Jinými slovy lháří lhát nepřestanou a ještě si chtějí své lhaní smluvně ošetřit. Můj oblíbený web HAF (Humans Are Free) přinesl již v roce 2022 za naprostého či minimálního zájmu světové veřejnosti, již unavené stejně vymyšlenou pandemií, tuto zprávu, po jejímž přečtení bychom všichni měli minimálně zbystřit, již v roce 2022. Mějme prosím také neustále na paměti, že jsou to právě oni, kteří životní prostředí znečišťují vůbec nejvíce a jak si na svá fóra o tom, jak vám co možná nejvíc dojebat život, lítají svými soukromými tryskáči, které na rozdíl od vašich aut za sebou zanechávají mohutnou uhlíkovou stopu. Přitom jezdit auty vám pochopitelně chtějí zakázat. Ale oni sami si svýámi soukromými letadly létat rozhodně nepřestanou.

Světové ekonomické fórum (WEF) chce totiž vytvořit mezinárodní smlouvu o změně klimatu, která má údajně zachránit oceán.

Věda prý hovoří jasně: k maximalizaci zdraví a celkové odolnosti globálního oceánu tak prý musí být do roku 2030 chráněno alespoň 30 % z něj prostřednictvím jakési sítě ‚vysoce‘ a ‚plně‘ chráněných mořských chráněných oblastí (MPAs),“ píše Světové ekonomické fórum v tomto článku .

„Aby bylo tohoto cíle v dohledné době dosaženo, tak musí být uzavřena nová, globální smlouva o ochraně a řízení života v oceánech a na volném moři, aby tak bylo zajištěno, že lidské činnosti budou nadále řízeny tak, aby se předešlo jakýmkoliv jejich významným nepříznivým dopadům, a to s i robustními mechanismy dohledu a ustanoveními pro zřízení plně chráněných MPA na volném moři.”

Podle Fóra se vládní úředníci, kteří se připojili ke kampani „Blue Leaders“, sejdou a shromáždí také další země, aby se k nim připojily na nadcházejícím sjezdu a také na konferenci OSN o oceánech, která proběhne od 27. června do 1. července v Číně

Smlouva o změně klimatu na záchranu oceánů však ani zdaleka není tou jedinou smlouvou na programu jednání WEF. Oni navíc ještě také chtějí také smlouvu o ve skutečnosti neexistující změně klimatu, která by řešila znečištění oceánů a můří mikro plasty .

„Potřebujeme globální smlouvu o řešení znečištění plasty, podobnou té o změně klimatu? Aktivisté a rostoucí počet vlád a podniků tvrdí, že ano. Před zasedáním Organizace spojených národů pro životní prostředí, které by mohlo zahájit rozhovory o tomto paktu o mikroplastech a plastech, tak prý vyslechlo Světové ekonomické fórum řadu odborníků o tom, proč potřebujeme takovou smlouvu a co vše by mohla obsahovat,“ píše WEF.

Absolutně povinná četba na toto téma:

Fórum samozřejmě také podporuje pokusy teroristického Světové zdravotnické organizace vytvořit globální pandemickou smlouvu , která si ve skutečnosti zcela uzurpuje zdravotní suverenitu všech 194 členských států WHO. Lze si jen těžko představit, jak mohou mezinárodní smlouvy o změně klimatu ovlivnit globální a národní hospodářství a hlavně veškerou každodenní činnost lidí, o kterých se předpokládá, že mají příliš velký uhlíkový dopad. Jenže to ani zdaleka není vše, co na nás tito samozvaní „vůdci“ světa chystají!

WEF totiž také vyzývá k ukončení soukromého vlastnictví automobilů!

S ohledem na současný tlak globalistů na zelenou energii tak Světové ekonomické fórum rovněž uvedlo, že je třeba podniknout kroky ke snížení závislosti na kritických kovech. Nyní WEF dokonce vyzývá k defintivnímu ukončení soukromého vlastnictví automobilů. Takže když jsem tvrdila, že velmi brzy přijdeme i o naše automobily, měla jsem pravdu.

Zatímco se jednotlivé země v současnosti urputně a nesmyslně snaží přejít pouze na obnovitelné zdroje energie, tak Světové ekonomické fórum se pokouší snížit globální závislost na kritických kovech. Jedním z jejích „doporučení“ je mimo jiné také omezit soukromé vlastnictví automobilů.

„Tento přechod od fosilních paliv pouze k obnovitelným zdrojům bude ovšem také vyžadovat velké zásoby kritických kovů, jako je kobalt, lithium, nikl, abychom jmenovali alespoň některé z nich,“ uvedlo fórum ve zprávě z počátku tohoto měsíce. „Nedostatek těchto kritických minerálů by mohl přitom radikálně zvýšit náklady na technologie čisté energie.“

Tato teroristická celosvětová lobbistická skupina se sídlem ve Švýcarsku navrhla celkem tři způsoby, jak snížit cenu klíčových kovů používaných ve všech zdrojích alternativní „zelené“ enrgie, a to od větrných turbín a účinného osvětlení až třeba po chytré telefony a nebo elektrické automobily.

Fórum rovněž uvedlo, že navzdory všem zavedeným recyklačním programům se stejně očekává, že těžba nerostů do roku 2050 vzroste přibližně až o 500 %.

„Větší sdílení v ekonomice pomůže snížit vlastnictví nečinného vybavení a tím samozřejmě i spotřebu materiálu,“ uvedla skupina s odkazem na údaje, které dokazují, že průměrný anglický automobil dnes jezdí „pouze 4 % času“.

Fórum rovněž poznamenalo, že programy pro sdílení vozidel jako jsou „Getaround“ a „BlueSG“ si dnes získaly již popularitu po celém světě a jsou zásadní pro snížení celkové poptávky po automobilech a technologiích na celém světě.

Nemluvilo se však vůbec o tom, jak lze sdílení automobilů úspěšněji využít v zemi, jako jsou třeba USA, kde je stále poměrně velká závislost na soukromých vozidlech a kde je dosud nedostatek veřejné dopravy jak ve venkovských tak i v městských oblastech.

Přestože většina lidí na světě již vlastní osobní telefony nebo počítače, výzkum také poznamenal, že až 39 % mezinárodních pracovníků dnes dostává také notebooky a mobilní telefony.

Zdroj: TheCounterSignal.com, GreatGameIndia.com, https://humansbefree.com/2022/07/wef-calls-for-end-of-private-car-ownership.html

PODPOŘTE MYŠPULE SVĚT !

https://myspulesvet.org a video kanály Myšpule Svět jsou soukroméí projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně z mých soukromých zdrojů a z vašich darů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100 do zprávy pro příjemce jen napište prosím: „dar Myšpuli“

Za Vaši podporu Vám ze srdce děkuji!