Výbušné vojenské dokumenty: EcoHealth Alliance požádala DARPA, aby v roce 2018 financovala výzkum funkcí koronavirů přenášených netopýry – DARPA to odmítla, ale Fauciho NIAID přesunula výzkum do Wuhanu v Číně a na několik míst po celých USA

Vojenské dokumenty uvádějí, že EcoHealth Alliance se v březnu 2018 obrátila na agenturu DARPA se žádostí o finanční prostředky na provedení funkčního výzkumu netopýrů přenášených koronavirů. Návrh nazvaný „Project Defuse“ byl zamítnut agenturou DARPA kvůli obavám o bezpečnost a názoru, že porušuje zisk moratoria na výzkum funkcí.

Projekt Veritas získal značně překvapivé a dosud nikde neviděné dokumenty týkající se původu a vzniku COVID-19, výzkumu zisku funkcí , očkování, potenciální léčby, která přitom byla potlačována, a také snahy vlády toto vše utajit.

Dotyčné dokumenty pocházejí ze zprávy agentury Defence Advanced Research Projects Agency, lépe známé jako DARPA, které byly ukryty na přísně tajném sdíleném disku.

DARPA je agentura spadající pod ministerstvo obrany USA, která má na starosti usnadnění výzkumu v oblasti technologií s potenciálními vojenskými aplikacemi.

Projekt Veritas také ještě získal samostatnou zprávu pro generálního inspektora ministerstva obrany, kterou napsal major US Marine Corp, Joseph Murphy, bývalý člen DARPA.

Zpráva uvádí, že EcoHealth Alliance se v březnu 2018 obrátila na DARPA při hledání finančních prostředků na provedení funkčního výzkumu netopýry přenášených koronavirů. Návrh, pojmenovaný Project Defuse, byl ale agenturou DARPA zamítnut, a to kvůli obavám o bezpečnost a také kvůli názoru, že porušuje základní moratorium ohledně výzkumu zisku funkcí .

Podle nalezených dokumentů přitom NIAID právě pod vedením Dr. Fauciho přesto pokračoval ve výzkumu ve Wuhanu v Číně a ještě na několika místech po celých USA.

sars cov 2 vyrobený v USA

Dr. Fauci opakovaně a navíc ještě pod přísahou tvrdil, že ani NIH ani NAIAD se vůbec nijak nepodílely na výzkumu získu funkcí u virů v rámci výzkumného programu EcoHealth Alliance. Ale podle dokumentů získaných projektem Veritas, tak máme jasný náznak toho, proč byl návrh EcoHealth Alliance nakonec zamítnut, protože DARPA podle tohoto dokumentu zcela jasně klasifikovala tento výzkum právě jako výzkum zisku funkcí u virú.

„Návrh nezmiňuje ani neposuzuje žádná potenciální rizika výzkumu Gain of Function (GoF),“ je přímá citace z odmítavého dopisu DARPA .

Zpráva majora Murphyho dále poměrně podrobně popisuje velké znepokojení ohledně funkčního programu COVID-19, utajování dokumentů, potlačení potenciálních léčiv, jako je Ivermectin a Hydroxychlorochin, a mRNA jjabs.

ivermektin

Explozivní! Indický stát 241 milionů lidí prohlášen za prostý COVID poté, co vláda propaguje Ivermectin .

Projekt Veritas oslovil agenturu DARPA se žádostí o její vyjádření ohledně těchto tajných dokumentů a hovořil tam s šéfem komunikace Jaredem Adamsem, který řekl:

„Nepřijde mi to normální,“ na otázku, jak byly dokumenty zahaleny tajemstvím.

„Pokud se něco nachází v takto utajeném prostředí, tak by to mělo být také náležitě označeno,“ řekl Adams. „Vůbec nevím o neoznačených dokumentech, které by se nacházeli v utajeném prostoru, skutečně ne.“

Ve videu, které tento příběh zveřejnilo v pondělí večer, položil generální ředitel Project Veritas James O’Keefe na DARPA jednu základní otázku:

„Kdo z DARPA rozhodl o pohřbení původní zprávy? Mohli přece vztyčit červené vlajky na Pentagon, Bílý dům nebo Kongres, což mohlo zabránit celé této pandemii, která vedla ke smrti 5,4 milionů lidí na celém světě a mnoha milionům dalších způsobila mnoho bolesti a utrpení.

Dr. Anthony Fauci do dnešního dne neodpověděl na žádost o komentář k tomuto příběhu.

PŘEČTĚTE SI TYTO DOKUMENTY:

ZAMÍTNUTÍ NÁVRHU PROJEKTU ZRUŠENÍ

SHRNUTÍ: DEFUSE

ŠIROKÉ OZNÁMENÍ AGENTURY prevence vznikajících patogenních hrozeb (PŘEDCHÁZEJÍCÍ)

Zpráva majora Josepha Murphyho americké námořní pěchoty generálnímu inspektorovi ministerstva obrany

O projektu Veritas

James O’Keefe založil Project Veritas v roce 2010 jako neziskovou žurnalistickou společnost, aby takto pokračoval ve své tajné zpravodajské práci. Projekt Veritas dnes vyšetřuje a odhaluje korupci, nečestnost, nečestné jednání, plýtvání, podvody a další nekalé jednání jak ve veřejných, tak i v soukromých institucích s cílem napomoci dosáhnout etičtější a transparentnější společnosti a zapojit se do soudních sporů s cílem: chránit, bránit a ještě více rozšířit lidská a občanská práva zajištěná zákonem, konkrétně práva prvního dodatku, včetně podpory svobodné výměny myšlenek v digitálním světě; bojovat a porazit cenzuru jakékoli ideologie; podporovat pravdivé podávání zpráv; a bránit svobodu projevu a otázky sdružování včetně práva na anonymitu. O’Keefe pracuje jako generální ředitel a předseda představenstva, aby mohl nadále vést a učit své kolegy novináře a také chránit a pěstovat kulturu projektu Veritas.

Project Veritas je registrovaná organizace 501(c)3. Projekt Veritas neobhajuje konkrétní řešení problémů vznesených během jeho vyšetřování.

Zdroj: https://projectveritas.com

Líbil se Vám dnešní článek?

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !
https://myspulesvet.org
a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!


Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100
do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“

Za jakoukoliv případnou podporu Vám děkuji.

Napsat komentář