Jak lodní právo zotročuje lidstvo a proč je tak důležité přejít na zdrojové právo. Nejdůležitější „konspirace“ vašeho života.

Po šesti letech svého života, je každá osoba automaticky ze zákona označená za ztracenou na moři a její život přechází na otrocké lodní právo. Neznalost zákona neomlouvá… a gaunerský nosatý systém se nám směje do ksichtu

Kdyř jsem se s touto „konspirací“ setkala asi tak před rokem poprvé, přišlo mi to naprosto šílené a trvalo mi dlouho než jsem to pochopila. To není konspirace, to je jeden ze základních stavebních prvků otrokářsko – otrockého systému v němž žijem, v roli otroků soukromé korporace The Czech republic LTD

  • Společnost s ručením omezeným
  • 04706528 – Zapsána do obchodního rejstříku dne 21. března 2003
  • 46 School Road, Charing, Ashford, Kent TN27 0JN
  • SIC kódy – 74990

Ano, vidíte dobře Česká republika s.r.o s IČ 04706528 je aktivní soukromá firma registrovaná ve Velké Británii od 21.března 2003, jejíž povaha podnikání (SIC) je: 74990 – Neobchodní společnost, která vede účetnictví a veškerou agendu le ověřit zde.

https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/04706528

Jak je to možné a jak to že Vám o tom ještě nikdy nikdo neřekl? To jsem se ptala také. Náš svět terorizovaný partou nosatých superbohatých psychopatů a jejich pohůnků nemá zájem na tom, aby jste takto důležitou informaci věděli. Mohlo by vám totiž leccos dojít a to by pro ně nebylo dobré. Zkrátka samá pravda a samá láska…

Většina světa funguje na principu takzvaného lodního práva, pomocí kterého zotročují celý svět bankovní elity. A pozor, to není výmysl, tentoi právní systém skutečně existuje a používá se! V podstatě to znamená, že všichni lidé (živé bytosti) jsou po šesti letech svého života označeni za ztracené na moři, protože se nenahlásili jako živé bytosti. Od té doby se člověk stává personou, (obchodním zbožím, otrokem), s personální kartičkou (občanským průkazem), ve firmě (o které lidé věří, že se jedná o stát). Každá persona je označena jedinečným rodným číslem, kódem pojištění a křestním listem.

Například v Německu při protivládních protestech proti koronaviru se teprve nyní celá řada Němců dozvěděla, že ještě ani po 75 letech nebyla podepsána mírová smlouva. V podstatě to znamená, že Německo je doteď oficiálně okupovanou zemí. Německo se ovšem mezitiím stalo podobně jako Česko a asi všechny státy světa (nevím, nezjištovala jsem, ale předpokládám že pravděpodobně ano) soukromou firmou a Němci se stali personou podle lodního práva. To je také hlavní důvod současných protestů v Berlíně, protože řada Němců dnes již pochopila, že byla totálně podvedena.

A když si to dáme do souvislostí s výrokem amerického nejvyššího soudu, který uznal, že „předmět“ genetické manipulace (v tomto případě očkovaný člověk) se stává majetkem firmy, která onu genetickou manipulaci uskutečnila, má to celé ještě mnohem znepokojivější přesah.

V roce 2018 navíc došlo k digitalizaci katastrů nemovitostí v Německu. Znamená to, že můžou lidem kdykoliv digitálně vymazat jejich vlastnictví a už nikdo nic nedohledá, že je majitelem dané nemovitosti.

Podveden byl také celý zbytek světa. Když se podíváte do rejstříků firem, tak tam objevíte, že státy, které by měly být suverénní a svrchované jsou vedené jako firmy. EU je jedna velká firma a státy jsou vedeny jako podfirmy.

Pandemie koronaviru je ještě poslední pokus Kabaly nás skrze toto Lodní právo udržet v otroctví. Podle lodního práva totiž nejsme vlastníky svého těla, a proto nám můžou říkat, kde se máme pohybovat a jaké látky (vakcíny, GMO) si máme vpravovat do těla.

Lodní právo podle typologie písma vašeho jména:

PEPA KRÁSNÝ = otrok, osoba (persona), nemá žádná práva. Systém umí pracovat pouze s osobami, které jsou pojistitelné. Proto máme pojištění zdravotní, důchodové, penzijní, úrazové, životní atd. Persona je náhražka za člověka, protože systém prohlašuje člověka po šestém roku života za ztraceného na moři. Viz zákon Vatikánu z roku 1666. Tedy systém (matrix), představovaný úřady, soudy, policií atd. nejedná se živým člověkem, ale s osobou (personou). Proč? Protože podle kosmických zákonů nesmíte nikomu brát svobodnou vůli. A PERSONOU systém tento zákon obchází.

Pepa Krásný – v podstatě podobné jako PEPA KRÁSNÝ, jen má o něco více práv, ale pořád to je OSOBA.

pepa krásný – Přesněji napsáno: pepa z rodu krásných (u vdaných žen se bere příjmení za svobodna z otcovi strany). Takže už víte, proč se šlechticové podepisovali a titulovali např.: svobodný pán oldřich z rožmberka. Ve francouzštině se používá „de“, v německy mluvících zemích spíše „von“. Takto podepsaný člověk je živý člověk z masa a krve. Není to osoba (otrok).

Schválně vytáhněte svou občanku z peněženky a podívejte se, jakým stylem je vaše jméno napsané. Alespoň zjistíte ke které z těchto kast patříte.

Zdrojové právo (také známé jako Zemské právo)

Je právem fyzického těla se singulární esenci krista (ducha) nad celosvětovým námořním bankovním právem elit a nad národně kulturními právy států (společnostmi s.r.o)  Ze-mě.

Toto právo vám garantuje vlastnictví majetku a pozemku, na kterém stojí váš dům. Do teď lidé nevlastní ani nemovitost, kterou zdědili, nebo si koupili. Při převodu nemovitosti se musí platit daň, při koupi nemovitosti se musí platit daň, ročně se musí platit daň za nemovitost a dále také platit poplatky katastrálním a jiným úřadům. Zamysleli jste se nad tím, proč to všechno musíte platit, když je to oficiálně vaše?

Zdrojové právo je také právo na zdroj volné energie. Jedná se o energii, která se vyskytuje volně v přírodě. Nikola Tesla tento druh energie objevil a chtěl ji zpřístupnit lidstvu. Nicméně byl umlčen elitami, které by přišly o zisky, kdyby mohli lidé čerpat energii zdarma.

Koncepcia Cestui qui vie trustu- Ovládnutie človeka – rabská pozícia. 1 časť.

Zdrojové právo znamená být svobodným a nezávislým člověkem na uměle vytvořeném finančním systému.

Závěr

Jak můžete vidět, tak elity to na nás vymysleli velmi vyčuraně. Naoko to udělaly tak, jako že máte možnost se řídit podle zdrojového práva a nebýt otrokem systému. Nicméně byste se museli do 6 let od svého narození nahlásit někam na úřad, že jste se neztratili na moři.

Kdo z vás to v tomto útlém věku věděl a uměl číst/psát, aby nahlásil někde na úřad, že se neztratil na moři a že si přeje žít podle zdrojového práva? Skoro nikdo o tom neví ani teď v dospělosti, protože v systémově řízených školách vám o tom samozřejmě neřeknou, protože tam z vás vychovávají otroky.

Systémová hláška zní: „Znalost zákona neomlouvá.“, takže podle systémové doktríny si za to můžete sami. Na tom můžete krásně vidět, jak si z nás systém dělá vyloženě srandu. Po tomhle tom, co jste se teď dozvěděli, už nemůžete brát některé zákony ani nařízení vážně, protože to celé je jeden velký vtip.

V současné době se vede poslední šachová bitva mezi silami dobra vedených Trumpem a Putinem vs. Elitními bankéři, kteří zaprodali svou duši temnotě. Aby Trump a Putin tuto šachovou partii mohli vyhrát, tak potřebují nás, obyčejné lidi. To nejmenší co proto můžete udělat, je to, že budete sdílet tyto informace, ať je co nejvíce lidí probuzených. Pak již nikdo nepřistoupí na roušky, karanténu, vakcíny, daně a pokuty, protože nebude otrokem, ale svobodným vědomím řídícím se podle zdrojového práva.

V tomto videi je krásně znázorněno, co se v tomto světě nyní odehrává i v souvislosti s koronavirem a proč je důležitý přechod na zdrojové právo:

Zdroj: https://www.vipnoviny.cz/jak-lodni-pravo-zotrocuje-lidstvo-a-proc-je-dulezite-prejit-na-zdrojove-pravo/


Web Skrytá pravda o Slovanech přináší tuto informaci o tzv.živém člověku:

Koncepcia Cestui qui vie trustu- Ovládnutie človeka – rabská pozícia. 2 časť.

Živý člověk

Vlastníte passport? Skutečným překladem tohoto slova zjistíte, že jste „mimo přístav“. Co to znamená? Podle zákona z r.1666 jste tedy mrtví, protože jste se do prvních 7 let svého života nepřihlásili jako „živý člověk“ a podle námořního práva jste tedy po 7 letech nezvěstnosti považováni za mrtvé!
Nadále fungujete pouze jako „osoba“ (věc). Podle zákona z r.1666 má každý soud status „lodi“, tudíž na něm platí námořní právo.
Vzhledem k tomu, že téměř všechny státy světa jsou zaregistrovány jako korporace a na vás je nahlíženo jako na zboží, jste jejich majetkem. Soudní líčení je vždy vedeno „ve věci“, jako obchodní případ.
Takovýto soud ale nemá právo rozhodovat o „živých lidech“, protože živý člověk je mu nadřízen!

Zdroj: https://www.slovanstvi.cz/temata/zivy-clovek/

Koncepcia Cestui qui vie trustu- Ovládnutie človeka – rabská pozícia. 3 časť.

Tato „finta“ s lodním právem byla zneužita k psychopatickému plánu zotročení bílé rasy do NWO (new world order) nového světového řádu. Mainstream se nás snaží přesvědčit o tom, že se nic takového neděje, že jsou to jen nebezpečné „konspirační teorie“. Pokud je něco silné veřejné tabu, o kterém se nesmí mluvit a dokonce je soudně zakazované šířit (alespoň v Německu) a ještě je značně bagatelizované, zatracované, cenzurované, zesměšňované, osočované, trolené, onálepkované termínem „jasná konspirační teorie“, tak tím více na sebe strhává pozornost a naznačuje, že právě toto je to nejdůležitější co chtějí mocní tohoto světa před námi utajit. Toto tabu v sobě nese jednoduše všechny možné znaky skutkové podstaty maximálně možného utajení.


První tématem, které „sionští mudrci“ řeší je kontrola peněz a úryvky z nich obsahují následující informace: „Akt kontroly peněz nám zajistí také kontrolu celých národů a to tak, že vybudujeme obrovské soukromé monopoly, které zlikvidují malokonkurenci, přičemž budeme postupně stále více hromadit a držet celkové světové bohatství jako takové nádrže, na kterých se Goyimové stanou kompletně závislými. Vytvoříme politický úpadek a prosadíme státní úvěry, které budou samozřejmě splácet obyvatelé v jednotlivých státech a národy pak budou trestané prostřednictvím stahování peněz z oběhu a to povede k velkým hospodářským krizím. Náš důmyslný Systém spočívá v nahromadění většiny soukromého kapitálu, který bude námi následně zabavený, a státy si ho potom budou od nás nuceny půjčovat, což je zatíží úroky a všechny národy přemění na bezcenné otroky. Musíme donutit státy žebrat v našich bankách. Na úkor lidí pak budou požadovat velké daně a my je necháme brát si stále další a další takové půjčky, které budou fungovat jako neúnavné pijavice v jejich tělech. Goyimské státy se dluhů a půjček už nikdy nezbaví, díky úplatnosti státních úředníků, což povede k jejich stále většímu zadlužování, k jejich systematické kontrole a závislosti na nás.“
Dalším tématem je absolutní kontrola tisku a médií: „Veškeré zpravodajství musí být zpracované tak, aby dostatečně pobuřovalo celé masy, zároveň maximálně zapalovalo lidské vášně a veřejnost přitom neměla ani potuchy o tom, komu to všechno ve skutečnosti slouží. Musíme založit i takové noviny, kterými budeme útočit sami na sebe, ale jen omezeně a výhradně jen v takových bodech, ve kterých budeme ochotní vyjít davu v ústrety. Žádné oznámení se ale nedostane ven bez toho, abychom o něm nevěděli, neřídili ho a neschvalovali či neupravovali. K tomuto účelu poslouží postupné sdružování celosvětových novin do několika našich zpravodajských agentur. Takto budeme zasahovat do všech aspektů celospolečenského dění – aristokratického, socialistického, republikánského a dokonce i anarchistického a to budeme dělat tak dlouho, než padnou ústavy jednotlivých států. Všichni zmanipulovaní politici, kteří v pohodlí vlastních hnízd uvěří v neustále se opakující žurnalistické řádky, budou ve skutečnosti jen reprodukovat naše myšlenky a kopírovat naše kroky. Takřka všechny zpravodajské agentury jsou dnes řízené organizací CFR, tedy přes Trillaterální Komisi.“
Bod s názvem: Rozšíření moci popisuje systematické vytváření dojmu veřejného přátelství a podpory všem skupinám tedy včetně komunistů, fašistů, anarchistů a speciálně všech pracujících a to za účelem získání si jejich plné důvěry i celé společnosti. Tak se stane toto konání naším vhodným manipulativním nástrojem.

Politika je nástrojem ovládání: „Díky našemu budování liberalizmu ve státních organizacích se postupně změní celá politická scéna. Ústavnost přeměníme na nejednotnost, nedorozumění, bezpráví, hašteření a stranické roztržky, což je jedním označením škola všeho, co slouží ke zničení podstaty státního režimu. V dobách existence republik budeme nahrazovat vládce prostřednictvím karikatury vlád, takovými prezidenty z lidu, kteří ale budou ve skutečnosti našimi loutkami z řad našich otroků. Volby použijeme jako prostředek, který nám bude dopomáhat ke konečnému zisku světového trůnu a zároveň tím dáme i těm nejslabším z lidu zdánlivý pocit, že napomáhají utvářet vzhled státu. Současně je nevyhnutelné abychom postupně likvidovali i význam rodiny včetně jejího výchovného působení, protože právě díky absenci rodinných zkušeností, zásad a eliminace všech morálních hodnot odstraníme možnost vzniku samostatných osobností. Demokracie je výborným prostředkem přeměny společnosti v chaos tvořený lůzou, protože moc je slepá, nesmyslná a lehce ovlivnitelná nerozumná síla, například pomoci násilí, strachu či dezinformačních manipulací. Slepec nedokáže vést slepce bez toho, aby některý z nich nespadl do propasti, takže ve skutečnosti stát může řídit jen nezávislý, předurčený člověk, který zná politickou abecedu získanou přímou výchovou už od ranného dětství. Náš úspěch bude dosažen tím, že při styku s lidmi, které potřebujeme využít, zapůsobíme na citlivé stránky lidské přirozenosti, tedy na peníze, vášně a jejich nenasytnost po materiálních věcech a statcích a zejména využijeme psychologické zákonitosti s prvky korupce.“
Kontrola výživy: „Naše moc závisí též na stálém přetrvávání nedostatku potravin. Díky účelově nastavené kontrole kapitálu vytvoříme uměle vytvořený hlad, protože ten pak donutí pracovníky dřít stále více a mnohem efektivněji, než by to dokázala svými nařízeními jakákoliv diktatura a elita, obdařená zákonnou královskou mocí. Nedostatek základních životních potřeb u mnohých povede postupně ke vzniku či nárůstu závisti a nenávisti, a to je přesně voda na náš mlýn při ovládání lůzy. Nebezpečí pro nás tvoří vlastníci půdy, protože jsou samostatní a tím i těžko ovládatelní, takže je musíme o půdu obrat za každou cenu. To docílíme nejlépe tak, že je zatížíme neúměrným zmnožením nákladů spojených s vlastnictvím půdy a vytvořením přikázaných tvrdých limitů a nepříznivých podmínek pro pěstování plodin a chov dobytka tak, aby časem při práci na polnostech převážily dluhy a zoufalství s jejich konečným rozhodnutím se této půdy co nejdříve zbavit (nařízené kvóty pro farmáře, hrozba pokut a povinnost nakupovat výhradně certifikované drahé semena pod hrozbou žaloby a likvidační pokuty s odvoláváním se na veřejnou hygienu).
Všem toužícím po moci dáme přesné podněty, abychom zneužili jejich chamtivost a to tak, že zkoncentrujeme všechny politické sily a obrátíme je proti sobě, což povede k vytvoření vzájemného nepřátelství jednoho s druhým.


Budeme kontrolovat vzdělávání: Goyimům odepřeme chápat historické souvislosti a nedovolíme, aby aplikovali historická pozorovaní bez předsudků. Musíme přesvědčit lůzu, aby plně akceptovala naše ‚vědecká zkoumání‘, což bude neustále podporovat tisk, média a ‚oficiální věda‘. To povede k slepé důvěře ke všem našim uveřejňovaným ‚vědeckým teoriím‘. Naši nastrčení intelektuálové budou Goyimům vychvalovat svoje poznatky navzájem, a tím si lid odvykne přemýšlet a tvořit vlastní názory a budou mluvit takovým tónem, který si budeme přát a který bude s námi rezonovat.“

Temnota, která si oblékla kabát Moderního Sionizmu, je něco jako rakovina, která prorostla původně zdravým organizmem lidstva, demoralizuje a vraždí náš svět cíleným vykořisťováním, zbytečnými válkami, pomalu zabíjí lidstvo nesmyslnými lékařskými postupy a chemickými léky už minimálně přes 150 let. Tento Sionizmus nemá nic společného s Judaizmem, který vychází z jiné víry a nese jiná poselství. Je to čistě mocenská struktura, která se rozhodla napadnout jakékoliv lidské poznání a všechny procesy našeho žití pro získání své naprosté dominance. Její úspěch financuje dynastie Rotschildovců, Rockefellerů a dalších nadnárodních nelidských gigantů, kteří udivují svět svou bezcitnou vychytralou genialitou, jejichž moc je založená na kultuře majetku, jako nástroji moci a snaží se všemi politickými, ekonomickými i silovými prostředky dokončit svůj satanský plán. Tito „lidé“ se nikomu nezpovídají, beztrestně dominují politické korupci, převratům světových vlád a jejich systémům, společenské destrukci, finančním krizím, hospodářské panice, ekonomickým depresím a jimi vyvolaným válkám. Stačí jim na to banky, zbraně a kontrola informací. Odtud pramení, při našem falešném pocitu svobody a projevu, naše nevědomé (fyzické i duševní) zotročení.
Jaká cena pro elity by teoreticky byla hodná kamufláže nejmocnějšího spisu světa, aby od něj a jejich tiché kompletní realizace byla finálně odvrácena pozornost lidí? Genocida? Jeden celý holokaust? 100 miliónů obětí? Nebo 7 miliard?
Thomas Jefferson jako prezident USA vyhlásil, že v jeho zemi nejsou žádní chudáci. Dnes v USA najdete žebrajícího bezdomovce na každém rohu. Jejich počet se v odhadech liší, ale hovoří se tak o 55 miliónech. Je to výsledek toho pověstného amerického snu? A co zbytek planety? Zamysleli jste se někdy nad příčinou tohoto zdevastovaného obrazu světa, jeho zkázy a zotročení lidí? Kde mají všichni při potřebě nastolení svobodné demokracie a tržního kapitalizmu své domovy? V prospěch koho pracují ti údajně nezávislí prověřovatelé faktů a cenzoři? Kdo a proč nás donekonečna nazývají alternativními dezinformátory přes používání seriózních zdrojů a přes existenci jasných důkazů?


Podle nejnovějších informací chce dnes slovenská vláda, ale postupně i celá EU zakázat šíření „konspiračních teorií“, takže potom bude cenzura ještě mnohem jednoduší než je teď, protože lidé ze strachu před touto nálepkou se budou bát pojmenovat i to nejokatější zlo. Populace ve své lenivé ignoranci nezadržitelně nabírá přímo kritický kurz, a to směrem do těžkého nepředstavitelna…


Lidé, už není čas na to kličkovat, pospávat a uhýbat. Vědomě se rozhlédněte a pohlédněte pravdě přímo do očí. Ukažte jasně svůj odhodlaný postoj, vyjadřujte statečně svůj nesouhlas a odpor a postavte se rozhodně, ale klidně na obranu základních lidských hodnot. Najednou zjistíte, že se přidávají další a další a všechno nakonec dobře dopadne! Koncentrujte ve svém vnitřním středu pozitivitu a harmonii a tak porazíte Systémem naordinovaný strach a celý svět se vám najednou začne měnit před očima…

První krokem k osvobození se je stát se „živým člověkem“ protože všude na celém světě budou „lidé na zemi“ (nikoliv ztraceni na moři dle námořního práva, pozn. př.) osvobozeni od „dvou set států – korporací vedených lidmi na temné straně.“ Zednáři z lóže P3 zastupující Svatou říši římskou, s těmito cíli také souhlasí.

A ačkoliv to zní neuvěřiteně, existuje zákonný postup toho, jak se z pohledu práva stát „živým“. Podstatné je přesně dodržet legislativu tohoto postupu, ačkoliv některé kroky v něm se mohou zdát moderním lidem jako nesmyslné a archaické. Přesto to funguje a je to ověřeno lidmi, kteří to skutečně zkusili, že při uvedeném postupu to současné soudy uznávají včetně nejvyšího soudu ČR.

Vzor čestného prohlášení o životě ke stažení (odstraněno kvůli ochraně osobních údajů)

Vzor čestného prohláíšení o životě, jak a co vyplnit. Podstatné je dodržet vše zcela přesně, včetně barev textu (co má být modře, napsat modře, co červeně napsat červeně a také dodržet styl písmen. Zákonný postup, který soudy skutečně akceptují je tento:

(odstraněno z důvodu ochrany osobních údajů – GDPR)

K prohlášení o životě potřebuješ formulář s názvem PROHLÁŠENÍ O ŽIVOTĚ. Potřebuješ dva svědky, kteří jsou již oživení, nebo se chtějí s tebou taky nechat oživit a modrou propisku. Proč modrou? Protože modrá barva symbolizuje, že víš, že máš povědomí o tom co se děje. Také si zajdi k fotografovi, pokud doma nemáš žádnou fotku, jaká se dřív používala do OP nebo pasu.

Když si vypíšeš celý formulář podle předloženého vzoru, půjdeš se svědky na poštu, kde ověřují podpisy a i se svědky si podpisy necháte ověřit podle OP. Jedno ověření podpisu stojí 30,-.


Po ověření podpisů si hned můžeš vyplnit dodejku s podacím lístkem a obálkou a pošleš si svoje prohlášení na tvojí adresu. Také si hned na poště můžeš koupit známku v nominální hodnotě 1,- , 10,- , 15,- nebo i 100,- to je na tobě. Důležitá je 1, protože znamená JÁ, NOVÝ POČÁTEK.


Dodejkou a podací lístek s obálkou vyplníš občanským jménem. V okamžiku, kdy si převezmeš tento dopis, který jsi si poslal sám sobě, stáváš se živým člověkem a přebíráš svojí zodpovědnost sám za sebe do svých rukou.


Až budeš mít své prohlášení o životě ve svých rukou vezmi nůžky a z obálky vystřihni RR čárový kód, ten ti slouží jako potvrzení, že jsi si prohlášení poslal/a sám/sama sobě. Tento RR kód nalepíš do levého rohu prohlášení a známku co jsi si zakoupil/a na poště dáš do pravého rohu a podepíšeš autogramem z rodu. Na prohlášeni o životě si můžeš, ale nemusíš, dávat otisk pravého palce (dneska se to dává už i do OP). Přilepíš fotografii a přidáš svoje vlasy, které přilepíš izolepou.
S takto vyhotoveným prohlášením o životě zajdi do tiskárny, která je vybavená barevným tiskem (pokud jí nemáš doma). Udělej si kopií kolik budeš chtít, to je na tobě. Taky si nech udělat zmenšenou kopii, jako náhradu za OP. Originál a takto zmenšenou kopii si nech zalaminovat.


Hned první tři kopie s dodatkem a zpáteční adresu pošleš na tato tři místa:
Ústavní soud, Joštova 8, Brno 2, 66083
Kancelář presidenta republiky ČR, Hrad 1, nádvoří 1, Hradčany, Praha 1, 11908
Úřad vlády ČR, nábřeží Eduarda Beneše 4, Praha 1, 11801

Vítám tě zpět mezi živými

DODATEK K MANUÁLU

Pro Prohlášeni o životě potřebuješ formulář pro prohlášení o životě, modrou propisku. Proč modrou barvu? Protože modrá znamená znalost a vědění. Stačí si vzpomenout na naše školní léta, tam jsme psali jen modrou barvou.
Pak potřebuješ dva svědky. Je za potřebí, aby svědci byli taky oživení a nebo se můžete oživit navzájem. Rozhodně ti prohlášení nemůže dosvědčit někdo, kdo je vedený jako věc a nechce se svého života v systému vzdát. Také ti svědka nemůže dělat někdo kdo je vakcinovaný proti covidu.
Se svědky si zajdeš na poštu, kde ověřují podpisy. Ty se ověřují podle OP nebo podle ŘP. Pak si vyplníš podací lístek s dodejkou a prohlášení si pošleš na svojí adresu s DODEJKOU. Na poště si kup známku v nominální hodnotě 1,-, 10,-, 15,- nebo 100,- Kč, to už je na tobě. Důležitá je 1, znamená nový začátek, já jsem.
Když ti přijde domů prohlášení o životě, vem nůžky a z obálky vystřihni RR čárový kód od pošty a nalep ho do levého horního rohu prohlášení, pak vem známku, kterou jsi si koupil na poště a nalep jí do pravého rohu a napiš svůj autogram z rodu a přidej otisk tvého pravého palce. Pak přidej svůj bio vzorek, nejlépe vlasy (ústřižek). To jestli na svoje prohlášení použiješ otisk pravého palce je jen na tobě. Pak si udělej barevné kopie (kolik potřebuješ) a originál si nech zalaminovat, abys zabránil poškození. Můžeš si udělat i zmenšenou kopii jako náhradu za OP.
K prohlášení o životě je vytvořený Dodatek k prohlášení o životě. Je v červené barvě. Proč červená barva? Opět si vzpomeň na školní léta, kdy nám učitelka ukazovala svojí moc nad námi samotnými. Tím systému ukážeš, že si svojí moc bereš zpět. Složka obsahuje vzor jak jej vyplnit. Pokud je žena několikrát vdaná, uvede do dodatku všechna svá minulá příjmení. Jako první jméno a příjmení je uvedeno to, co je v rodném listu. I tento dodatek můžeš opatřit známkou, otiskem pravého, a udělat z něho veřejnou listinu. To už je čistě tvoje vlastní volba.


Pak rozešli DODEJKOU tři kopie i s dodatky (originály) na tato tři místa:
Kancelář presidenta republiky = ředitel společnosti
Úřad vlády = manageři ředitele společnosti
Ústavní soud = neboť jako lidská bytost jsi chráněný/á Ústavou České republiky a Listinou základních práv a svobod.


Ještě něco na závěr. V okamžiku kdy si převezmeš dopis, který obsahuje prohlášení o životě, který jsi poslal sám sobě pro tebe platí dvě nepsané pravidla:


Neškoď nikomu na zdraví a jeho životě
Neškoď nikomu na jeho majetku a vždy se chovej čestně.

(odpověď ústavního soudu odstraněna kvůli ochraně osobních údajů – GDPR)
Vítej mezi živými a svobodnými lidskými bytostmi ️!

Vše ostatní už je jen a pouze na Vás! Vaše Myšpule

Zdroje: https://www.vipnoviny.cz/jak-lodni-pravo-zotrocuje-lidstvo-a-proc-je-dulezite-prejit-na-zdrojove-pravo/, https://www.slovanstvi.cz/temata/zivy-clovek/, https://www.slovanskenoviny.sk/koncepcia-cestui-qui-vie-trustu-ovladnutie-cloveka-rabska-pozicia-2-cast/, Jak ovládnout a zotročit Goyimy v Novém světovém řádu a jak se osvobodit (4. díl) (celostnivzdelavani.cz)

Video jak lodní právo zotročuje člověka ke stažení naleznete ZDE:

https://ulozto.cz/tam/3df60f4b-5305-4a9e-8b73-dd6e94807074

Oslovil Vás tento článek? Zvažte, prosím, podporu Myšpule Světa!

https://myspulesvet.org a video kanál Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky. Přispějete-li na jejich provoz a udržení, přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!

Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100

do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“

Všem dárcům s úctou a pokorou děkuji!

PayPall mi v samé pravdě a v moři lásky můj účet okamžitě zrušil, takže podpora MyšpuleSvěta přes PayPall není nadále možná.O čem to ovšem svědčí? O tom, že mám pravdu. A šířit pravdu je v našem světě nežádoucí, tudíž jakákoliv forma podpory je nežádoucí!

18 komentářů: „Jak lodní právo zotročuje lidstvo a proč je tak důležité přejít na zdrojové právo. Nejdůležitější „konspirace“ vašeho života.“

  1. Perfektně zpracované a napsané. Snažím se tomu ještě více porozumět a hodlám to uskutečnit. Dobrý způsob jak se vymanit korporátním fašistům .Moc děkuji. LK

    To se mi líbí

    1. Dobrý večer. Jsem neočko člověk, bohužel nejsem živý člověk, rodina o tom nechce ani slyšet. Když se prohlásí za živýho člověka, takže můj účet, bankovní, který je psán na moje jméno bude zrušen? Ale jak bude živá bytost hospodařit, nedostane žádné peníze.
      Shanim živého člověka okres Kutná Hora, který už je dlouho živým člověkem, který by mi mohl poradit.

      To se mi líbí

    1. Dobrý den, už mate prohlášení o životě?? Můžete nám poradit jsk přesně na to a jak ho pak lze užit v běžném životě a jaké změny to sebou nese???
      Děkuji monika

      To se mi líbí

  2. Tady jak mojmír furt upozorňuje….

    2/1993 Sb. Usnesení předsednictva České národní rady
    o vyhlášení LISTINY ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD
    jako součástí ústavního pořádku České republiky

    Čl. 42

    (1) Pokud Listina používá pojmu „občan“, rozumí se tím státní občan
    České a Slovenské Federativní Republiky.

    (2) Cizinci požívají v České a Slovenské Federativní Republice
    lidských práv a základních svobod zaručených
    Listinou, pokud nejsou přiznána výslovně občanům.

    (3) Pokud dosavadní předpisy používají pojmu „občan“,
    rozumí se tím každý člověk, jde-li o
    základní práva a svobody,
    které Listina přiznává bez ohledu na státní občanství.

    Taktéž vlastnit majetek mohou občané ČSFR ne osoby ČR!!

    Listina základních práv a svobod
    https://www.beck-online.cz/bo/chapterview-document.seam?documentId=onrf6mjzhezv6mrngi
    vyhledejte si slovo občan a člověk (osoba není člověk)

    Takže oni nerozdělili republiku, ale všechny natáhli do firmy ČESKÁ REPUBLIKA LTD Pokud se identifikujete občankou ČR tak jste osoba nikoliv občan patřící firmě i s majetkem registrovaným na tu firmu.

    Soudce Ústavního soudu se ujímá své funkce složením tohoto slibu do rukou prezidenta republiky: „Slibuji na svou čest a svědomí, že budu chránit neporušitelnost přirozených práv člověka a práv občana, řídit se ústavními zákony a rozhodovat podle svého nejlepšího přesvědčení nezávisle a nestranně.“

    pepa novák – živý muž, má všechna práva udělená Stvořitelem a patří pod přirozené právo
    Pepa Novák – capitis diminutio minima – národnost, členství v rodině, je omezen na svobodách, které má člověk v přirozeném právu o práva a povinnosti ke státu
    Novák Pepa- válečný stav(nom deguere)
    Pepa NOVÁK – capitis deminutio media – ztráta občanských práv a občanství / rodinné členství (právnická osoba = prohlášen za mrtvého-ztraceného na moři dle zákona cestui que vie)
    PEPA NOVÁK – capitis deminutio maxima – ztráta svobody, občanských práv a rodinné příslušnosti (mrtvá právní fikce= neživý majetek korporace,cár papíru nejste to vy)

    Čistě teoreticky můžete jít nahlásit únos, ale komu? Tohle moc lidí nezajímá. Lidi nechtějí být podílníky ve své zemi. Milují dluhy a péči údajné vlády.
    Proč Babiš zachraňuje mrtvé se dozvíte tady: https://transformier-wordpress-com.translate.goog/tag/ucc/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=wapp&fbclid=IwAR1uE5oEIBR9qTRhp_wYCZarazXs_YEu8osQgszClfo0mxgFULDM71asZD0

    To se mi líbí

  3. Ak sa to vybavi a zriekame sa zavázkou s Britskou bankou aj občianským preukazom bude nám chodiť dôchodok ? a bude platiť zdravotne poistenie? Aj nehnuteľnosti budeme naďalej akože vlastniť ?

    To se mi líbí

  4. Živý je vymazán ze systému? Co škola, zaměstnání, zdravotní, důchodové, nemocenské pojištění? Nebude mít občanský průkaz, rodné číslo, řidičský průkaz, účet v bance, pro systém neexistuje? Z čeho svobodný člověk žije? Co jednání na úřadech, policii, poště, u lékaře?

    To se mi líbí

Napsat komentář