Pouze 5 posledních zemí stále ještě zůstalo bez centrální banky kontrolované ROTHSCHILDY

Rodina Rothschildů pomalu, ale jistě zakládá své centrální banky v každé zemi tohoto světa, což jim dává neuvěřitelné množství bohatství a moci.

V roce 2000 bylo pouze devět zemí světa bez Rothschildy vlastněné nebo jimi kontrolované centrální banky:

  1. Afghánistán
  2. Irák
  3. Súdán
  4. Libye
  5. Kuba
  6. Severní Korea
  7. Írán
  8. Sýrie
  9. Venezuela

Není žádnou náhodou, že tyto země, které jsou uvedeny výše, byly a často stále jsou stále terčem různých útoků západních médií. A jedním z těch hlavních důvodů, proč bývají tyto země napadány, je především to, že jejich centrální banku ještě stále nevlastní Rothschildové.

Prvním krokem k tomu, aby se v nějaké zemi zřídila centrální banka, je přimět ji, aby přijala nehorázné půjčky, které tuto zemi zadluží a následně tam založit centrální banku a pod kontrolu Rothschildů.

Pokud ale země tuto půjčku nepřijme, tak vůdce této konkrétní země bude brzy zavražděn a na jeho pozici bude postaven nějaký jiný vůdce, který bude spřízněný s Rothschildy , a pokud se atentát nepovede a nebude to fungovat, tak bude tato země napadena vojensky a stejně zde bude zřízena centrální banka a vynutí si to vše pod rouškou boje proti terorismu.

Rothschildy vlastněné nebo kontrolované centrální banky

Centrální banky jsou nelegálně vytvořené soukromé banky, které všechny vlastní bankéřská rodina Rothschildů .

Rodina existuje již více než 230 let a jejich lidé proklouzli do úplně každé země na této planetě, vyhrožovala každému světovému vůdci a jejich vládám a kabinetům fyzickou a ekonomickou smrtí a zničením, a poté umístila své vlastní lidi do těchto centrálních bank, aby kontrolovali a spravovali finance každé země.

Horší je, že Rothschildové proto také kontrolují vešker= finanční machinace každé vlády na makroúrovni a nezabývají se každodenními peripetiemi našich individuálních osobních životů. Kromě těch případů, kdy až příliš vybočujeme z řady.

Jediné země, které zůstaly v roce 2003 ještě stále bez centrální banky vlastněné nebo kontrolované rodinou Rothschildů, byly:

  1. Súdán
  2. Libye
  3. Kuba
  4. Severní Korea
  5. Írán
  6. Sýrie
  7. Venezuela

Útoky z 11. září byly vnitřním úkolem k obhajobě invazi do Afghánistánu a Iráku a následně pak k založení Rotschieldovi centrální banky v těchto zemích.

Jediné země, které zůstaly v roce 2019 ještě stále bez centrální banky vlastněné nebo kontrolované rodinou Rothschildů, jsou:

  1. Kuba
  2. Severní Korea
  3. Írán
  4. Sýrie
  5. Venezuela

Po uměle vyvolaných protestech a nepokojích v arabských zemích si Rothschildové konečně vydláždili cestu k založení centrálních bank a zbavení se mnoha vůdců, což jim dalo větší moc.

Zde je úplný seznam bank vlastněných nebo kontrolovaných rodinou Rothschildů

Líbil se Vám dnešní článek?

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !
https://myspulesvet.org
a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!


Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100
do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“


Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s velkou pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

Napsat komentář