Politika Net Zero ponechá polovinu světové populace bez jídla, varují vědci

03/08/2023 / Oliver Young

Polovina světové populace může brzy hladovět A to díky politice „Net Zero“ v současnosti tak propagované vládami, mainstreamem a klimatickými alarmisty po celém světě.

Web Organizace spojených národů definuje politikul Net Zero jako záměr globáůního snížení emisí skleníkových plynů až co možná nejblíže k nule, přičemž zbývající emise jsou reabsorbovány z atmosféry oceány a lesy.

Podle článku publikovaného CO2 Coalition jsou však tyto iniciativy vlád a soukromých organizací v rámci programu Net Zero z vědeckého hlediska neplatné a pokud budou skutečně realizovány, tak povedou pouze k většímu a celosvětovému zbídačení a hladovění.

Autoři článku byli profesor William Happer z Princetonské univerzity , profesor Richard Lindzen z Massachusetts Institute of Technology a Gregory Wrightstone. Specializují se na výzkum klimatu a důrazně vyvracejí kultovní příběh „klimatické nouze“ a zároveň varují před ničivými důsledky stále radikálnějších klimatických politik.

Lidé potřebují zelené rostliny, aby mohli existovat a prosperovat. Rostliny získávají uhlík, který potřebují, z oxidu uhličitého (CO2) ve vzduchu. Další základní živiny – voda, dusík, fosfor, draslík atd. – pocházejí z půdy. Rostliny rostou lépe s několikanásobně vyššími koncentracemi CO2, než jsou současné hodnoty. Co se týče zelených rostlin, CO2 je součástí jejich denního chleba – stejně jako voda, sluneční světlo, dusík, fosfor, draslík a další nezbytné prvky.

Bez CO2 by neexistovala žádná fotosyntéza, žádné jídlo a žádný lidský ani jiný život.

Autoři příspěvku zdůraznili, že všechny požadavky a akce Net Zero jsou z vědeckého hlediska neplatné. Je tomu tak proto, že jejich zastánci si buď vymýšlejí data nebo vynechávají taková data, která jsou v rozporu s jejich závěry; spoléhají se na počítačové modely, které nefungují; spoléhají se na výsledky Mezivládního panelu pro změnu klimatu, které jsou ale pouze vládními názory, nikoli vědou; vynecávají mimořádné sociální přínosy CO2 a fosilních paliv; vynechavají katastrofální důsledky snížení fosilních paliv a emisí CO2 na čistou nulu; a hlavně odmítají vědu, která zcela jasně dokazuje, že neexistuje žádné mimořádné riziko katastrofického globálního oteplování způsobeného fosilními palivy a CO2.

Net Zero je ve skutečnosti jen další útok na zásobování potravinami

Hostitel „The HighWire“ Del Bigtree pronesll také silná slova proti zastáncům Net Zero . Nazval je „globalisty převlečenými za zastánce změny klimatu“ a obvinil je z toho, že prostřednictvím Net Zero záměrně útočí na globální dodávky potravin a na farmáře.

„Zaměřují se na farmáře, to jsou ti lidé, kteří tam venku kopou hlínu a přinášejí nám naše jídlo,“ řekl Bigtree během jedné epizody svého pořadu. „Globalisté doslova platí lidem za to, aby uzavřeli své farmy, aby přestali cokoliv pěstovat.“

Rostoucí koalice zemí, měst, podniků a dalších institucí se zavazuje dosáhnout nulových čistých emisí. Největší znečišťovatelé – Čína, USA, Evropská unie a další země – si stanovili za svůj nulový cíl pokrýt asi 76 procent globálních emisí a zavázali se přijmout přísná a okamžitá opatření ke snížení globálních emisí do roku 2030 na polovinu.

Investigativní novinář Jefferey Jaxen, spoluzakladatel Bigtree, citoval článek z Toronto Sun , v němž se uvádí, že kanadští farmáři se cítí být ignorováni, protože vláda Justina Trudeaua nevedla žádné předchozí konzultace o snížení emisí oxidu dusného jako hnojiva. (Související: Zemědělci jsou zděšeni snahou premiéra Justina Trudeaua zavést politiku „regulovaného snižování hnojiv“, která by zničilla produkci potravin .)

Zdroj: https://scarcity.news/2023-03-08-net-zero-half-population-nothing-to-eat.html

Napsat komentář