Bill Gates přistižen při plánování další ‚katastrofické nákazy‘, která prý zabije ‚miliony dětí‘ 

Bill Gates byl přistižen, jak se zaměřuje na mladé lidi a děti v dalším dystopickém cvičení připravenosti nazvaném „Katastrofická nákaza“. Gates se sice zoufale snaží zabránit tomu, aby jakékoli informace o tomto znepokojivém summitu pronikly na veřejnost, ale bohužel pro něj je nyní již příliš mnoho statečných lidí odhodlaných odhalit světu další jeho zlo.

Informaci zveřejnil web newspunch.com 14.prosince 2022 v článku Dimytrije Baxtera

Díky odvážným whistleblowerům máme dneas všechny informace, které potřebujeme mít o „Catastrophic Contagion“, ale nejprve se podívejme na Gatesovu formu vražedné hry, pokud jde o to, co se nazývá „cvičení připravenosti“.Vzpomeňme si na „ Událost 201 “, jakési cvičení připravenosti na pandemii koronaviru, které proběhlo v říjnu 2019 pod záštitou  Světového ekonomického fóra  a Nadace Billa a Melindy Gatesových  a zahrnovalo všechny obvyklé podezřelé včetně Světové zdravotnické organizace, čínské CDC, Anthonyho Fauciho a dalších…

Načasování bylo tehdy skvělé a pandemie COVID-19 začala již během několika málo týdnů po cvičení a pokračovala přesně tak, jak předpovídali. Globalistická elita byla v sedmém nebi. Světové ekonomické fórum nemohlo odolat škodolibosti nad situací a opěvování svých prý „brutálně efektivních“ blokování.

Průměrný člověk byl vyděšen z poddajného souhlasu mainstreamových médií, která bezostyšně sloužila jako ruční panny elity. Byli jsme zamčeni, potrestáni, onemocněli jsme, dostali jsme injekci a ožebračili nás. Ekonomické důsledky pro běžné lidi byly katastrofální a stále narůstají.

V případě, že o tom ještě stále pochybujete, že z toho má elita dokonce radost, tak se podívejte na tu velikost psychopatického úsměvu Billa Gatese, když moderátor CNN Fareed Zakaria říká, že oživení ekonomiky bude trvat nesmírně dlouho.

Bohatí tehdy samozřejmě jeětě více bohatli. Elita je proto nyní ještě elitnější než byla kdykoli předtím.

A samozřejmě ani samotné elity nemusely trpět trestajícími uzamčeními. Světová zdravotnická organizace a Světové ekonomické fórum totiž sídlí ve Švýcarsku, které se stalo jednou z mála zemí, které tehdy neprosazovaly uzamčení a maskovací příkazy.

Je to klasika: jedno pravidlo platí pro tebe ale jiné pro mě.Je to podobné, jako když se elita slétne soukromými tryskovými letadly s mohutnou uhlíkovou stopou, aby nám zakázala jezdit auty

Vzhledem k tomu, čím bylo lidstvo v posledních několika letech nuceno projít, tak je dnes asi nezbytné, abychom velmi bedlivě sledovali činy těch, kteří z té pandemie profitovali.

Zejména bychom si měli být vědomi toho, že Bill Gates právě provedl 23. října 2022 další cvičení, celkem výstižně nazvané „ Catastrophic Contagion “ .

Bill sám se na něm ukázal, aby provedl „stolní“ cvičení s osobnostmi ze světa biologické bezpečnosti a globálního zdraví, včetně deseti současných a bývalých ministrů zdravotnictví a vysokých zdravotnických úředníků z různých zemí infiltrovaných WEF, včetně Německa, Singapuru a Indie.

Co plánovalo cvičení „Katastrofická nákaza“? Plánovalo velmi závažnou pandemii, mnohem horší než byl COVID-19, zaměřenou hlavně na mladé lidi a děti.

Podle Gatese se ti „ naučení “ silně přiklánějí k mnohem silnějšímu postoji proti takzvaným „dezinformacím“ než během pandemie Covid . Jak se to projevuje v reálném světě? Znamená to, že při vypuknutí další pandemie bude zavedena ještě větší cenzura a potlačování svobody slova.

Koneckonců, během této pandemie Covid nakonec skeptici zvítězili, což NENÍ přijatelné pro Billa Gatese. Navzdory tomu, že proti nám stojí tíha mainstreamových médií a globální autokratické kontrolní infrastruktury, dokázali jsme zvítězit jen tím, že jsme odmítli být šikanováni a umlčeni jejich autoritářskými taktikami.

Bill Gates tedy plánuje další katastrofickou pandemii nákazy , zabíjející hlavně mladé lidi, kde bude vyžadována mnohem silnější kontrola dezinformací. Podle Gatese musí země zvýšit své úsilí o zvýšení důvěry ve vládu a v instituce veřejného zdraví.

Pokud vás zajímá, jak to vypadá, podívejte se třeba na Nový Zéland infiltrovaný WEF, kde levicová autoritářská Jacinda Ardernová bere své podněty pro vládní kroky přímo z příručky Klause Schwaba.

Vláda je vaším „ jediným zdrojem pravdy “, podle Arderna, který výstižně a v samé pravdě tvrdí, že „ pokud to neuslyšíte od nás, tak to není pravda. 

To je podobné jako když se Jacinda Ardernová, chlubila tím, že má přímý přístup na cenzurní portál Facebooku.

Dává proto asi smysl, že globální elita je odhodlána ještě tvrději zakročit proti svobodě slova. Bill Gates a jeho partneři si dobře uvědomují, že když skeptici Covid vyhrají bitvu a ovládnou celé sociální sítě , budou budoucí bitvy proti „dezinformacím“ muset zahrnovat mnohem těžší zbraně.

Tady Bill mluví na své akci „Catastrophic Contagion“. Dával velký pozor, aby se ujistil, že neexistuje žádný záznam toho, co říká.

 Přiznejme si, že pokud jde právě o Gatese, tak již existuje příliš mnoho „náhod“, které by mu umožnily tiše pracovat ve stínu, aniž by ho při tom bedlivě sledovaly.

Má totiž zvláštní schopnost „předvídat“ budoucí pandemie. Kromě přípravy na pandemii Covid-19 prostřednictvím Události 201 také provedl v roce 2021 „cvičení připravenosti na opičí neštovice“ , které předpovědělo výskyt opičích neštovic dokonce přesně na měsíc, kdy se traké skutečně objevily !

Bill Gates je zároveň skvělý investor, srovnatelný s Nancy Pelosiovou. Koupil si podíl v sotva známém biotechnologickém startupu s názvem BioNTech jen pouhé dva měsíce před vypuknutím pandemie Covid-19 a vydělal na tom hodně přes miliardu dolarů. Pamatujme, že BioNTech dodává vakcínu Pfizer Covid – přestože na žádných vakcínách před tou pandemií nikdy nepracoval.

Načasování jeho investice ukazuje jeho příkladnou prozíravost! Člověk se musí až divit… Jak jen to ten Bill věděl?

Takže doporučuji pozorně naslouchat, když Bill Gates předpovídá budoucí pandemii. Ví něco, čeho si my nemusíme být vůbec vědomi.

A nemůže se ubránit škodolibosti nad tím „dalším“ co přijde

Jak se svět stále ještě probouzí k pochopení zločinů současné globalistické elity a nálada veřejnosti se stále více zhoršuje, tak tato elita již zasévá myšlenku na „Covid amnestii “ pro elitní činitele s rozhodovací pravomocí, kteří klidně zničili miliony životů vynucováním drakonických blokád, maskováním dětí. a barbarskými očkovacími mandáty.

Podle jednoho virálního článku by elita, včetně Dr. Anthonyho Fauciho, Billa Gatese a Joe Bidena, abychom jmenovali alespoň některá jména, měla dostat volný průchod a měla by jim být udělena amnestie proti stíhání, přestože stále přibývá důkazů o jejich zanedbání povinné péče a důkazy o přímé kriminalitě. vyplouvají povrch.

Zní to, jako by si elita uvědomovala, že hráz se chystá protrhnout a že jejich plandemické zločiny budou brzy vystaveny mainstreamu. A elita se právem děsí masy moudrých, probouzejících se a povstávajících lidí proti nim.

Vzhledem ke všemu, čím jsme si v posledních letech prošli, opravdu se od nás očekává, že udělíme milost elitě, která se znovu a znovu ukázala jako přinejlepším neschopná a v mnoha případech přímo tyranskái? Rozhodně ne. Očekává se od nás, že vymažeme záznamy o těch, kteří jsou přímo osobně zodpovědní za to, že nechali nemocné děti chátrat v nemocnicích samy, za oddělení manžela od manželky, za to, že zabránili rodinám držet za ruce své umírající nebo shromažďovat se na jejich pohřbech? Ne, ne a zase ne.

Poté, co mandáty vyhnaly lidi z práce, zničily živobytí a životy a vakcína, která se změnila na terapeutickou, byla odhalena jako neschopná zastavit jakýkoliv přenos, skutečně se od nás očekává, že se přestaneme ptát na její potenciální vedlejší účinky nebo na úzký vztah mezi společnostmi Big Pharma a FDA?

Opravdu máme nechat minulost minulostí kvůli maskování a zavírání, která vrátí studenty o deset let zpět, která zavřela podniky po celé zemi, která znásobují úmrtí ze zoufalství?

Musíme zůstat ostražití a sledovat, co na nás globalistická elita opět chystá. Vzhledem k jejich duplicitě to není snadný úkol a vyžaduje to doslova celou armádu hledačů pravdy. Doufáme, že zde v Hlasu lidu budeme i nadále hrát svou roli ve vzdělávání mas o tom, co se ve světě skutečně děje. Ale potřebujeme také vaši pomoc. Proto šiřte tyto informace a video co možná nejvíc.

Musíme oslovit co nejvíce lidí, než bude opět příliš pozdě. A tentokrát by mohly umírat naše děti!

Zdroj: https://newspunch.com/bill-gates-caught-planning-catastrophic-contagion-that-kills-millions-of-children-to-inner-circle/

Líbil se Vám dnešní článek?

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !
https://myspulesvet.org
a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!


Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100
do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“


Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

2 komentáře: „Bill Gates přistižen při plánování další ‚katastrofické nákazy‘, která prý zabije ‚miliony dětí‘ “

  1. Tahle svině Gates, který tenkrát spolu s Paulem Allenem ukradli svým kamarádům Microsoft, je jen ubohý pěšák. Ten někdo je za jeho zády a tahá za nitky. Zvrácený eugenik, kterému hráblo v maštali a nechal zmanipulovat těmi, kdo ho řídí, viz. v Africe, kde před léty předváděl pokusy na lidech. Debilů je bohužel stále mnoho a pro to stádo nechápajících je to Bůh, ten chytrý s geniálním mozkem, který ale bohužel, lže – krade – podvádí – vraždí. Hnus. Zvedá se mi z toho hajzla kufr.

    To se mi líbí

Napsat komentář