REMOTE KILLING. Zabíjení zabodaných na dálku? Vítejte v NWO… (video)

Internetem se začal šířit velmi zajímavý fenomén, po jehož vysvětlení intenzivně pátrám, ale zatím je to vždy vysvětleno pouze poměrně konspirativně.

Například na webu AboveTopSecret.com se objevilo toto sdělení s odkazem na video na BitChute, které ROZHODNĚ DOPORUČUJI SHLĚDNOUT

V Číně se poslední dobou děje zvláštní věc, bezpečnostní kamery zachytily mnoho případů lidí, kteří náhle padali na zem vždy podobným způsobem, viděl jsem jednoho nebo dva také v jiném podobném videu již před několika týdny. Ale pak přišlo toto, které ukázalo mnohem více o tomto typu nemoci. Zdá se, že se ti lidé vždy rozhlížejí kolem sebe, jako by viděli, jak na ně něco neviditelného pro ostatní útočí a pak spadnou k zemi v křečích a s cukáním v končetinách.

Video naleznete zde.

www.bitchute.com…

Je ale také úplně klidně možné, že právě teď ČKS záměrně vydává tyto klaunská videa, třeba jako je toto, jen aby tím zabránila lidovým nepokojům, ostatně naprosto stejnou taktiku používá i USA a další bývalé západní země, tak proč by stejně tak nemohli llhát právě Číńané? Nicméně přesto se zdá, že ti lidé k zemi skutečně padají. Jde o řízené zabíjení na dálku? Pomocí zaměřeného paprsku vysokofrekvenční louče „pojítka“ sítě 5G? Je to další tajný vládní experiment na lidech? Vše je totiž možné a bylo by mít dobré na paměti slova Alexa Jonese že tihle dnešní globalisté, nejsou jako nacisté, protože jsou mnohem horší, než byli nacisté. Ti totiž dělali své nelidské experimenty pouze na vězních v koncentračních táborech, což nijak nesnižuje hrůznost takového počínání, ale ti současnií nacisté ty experimenty dělají na celé populaci a ještě k tomu globálně! Mnohem více znepokojující je to, že se tyto případy neobjevují pouze v Číně, ale po celém světě v současnosti bezpečnostní kamery zachycují případy lidí, kteří se zvláštním způsobem rozhlíží okolo sebe, někdy mávají rukama jakoby od sebe odháněli něco, co na ně útočí, zvláštním způsobem se točí, většinou na stejnou stranu! Pak ale pokaždé padnou k zemi jako mouchy, viditelně v prudkých křečích v končetinách. Video naleznete zde.

Což není video z číny, navíc s komentářem, že se to děje očkovaným lidem, které takto zabíjí na dálku, říká se tomu „remote killing“. . Komentáře pak tvrdí třeba toto: Říkají tomu spirála smrti. Všichni se otočí doprava a zatočí se, pak se zhroutí a začnou se jakoby něčeho chytat. Každopádně je to velmi zvláštní a znepokojivé a já mám tušení, že další z konspirací se stane krutou realitou, a že je úplně jedno z jakého důvodu se natáčí tato videa. Je to bohužel „nový normál“ a náznak toho, jak bude vypadat ten jejich Brave New World, který bude, až bude i ten poslední člověk vakcinován, tak hrozně bezpečný a krásný, jak nám ti psychopati nadšeně tvrdí a ovečky jim nadšeně přizvukují těšíce se na svoji novou digitální ohrádku, která je sem tam sice zavraždí, ale jen pro jejich bezpečí pochopitelně. Krásný nový svět, ve kterém vás mohou klidně na dálku vypnout. Remote killing. A vy se zatočíte spirálou smrti vstříc k velmi temným zítřkům, vítejte v NWO.

Myšpule

Líbil se Vám dnešní článek?

PODPOŘTE PROSÍM MYŠPULE SVĚT !
https://myspulesvet.org
a video kanály Myšpule Svět jsou projekty investigativní občanské žurnalistiky financované výhradně ze soukromých a osobních zdrojů. Přispějete-li na jejich provoz a udržení přispějete dobré věci v boji za lidská práva a svobodu nás všech!


Finanční dar mi můžete poslat na KB čú.:27-1399760267/0100
do zprávy pro příjemce napište prosím: „dar Myšpuli“


Za jakoukoliv Vaši případnou podporu Vám s velkou pokorou a úctou děkuji! Vaše Myšpule

One thought on “REMOTE KILLING. Zabíjení zabodaných na dálku? Vítejte v NWO… (video)”

  1. Míšo, proč se neozýváš??? Máma byla vážně nemocná a chtěla s tebou alespo\\ń mluvit.. Maminky již takové bývají.. Táta

    To se mi líbí

Napsat komentář