Ohlášen průlom mikročipu „Skynet“, který ZOTROČÍ lidstvo pomocí AI, blíží se finální konec lidstva i člověka

Již několikrát jsem ve svých článcích a videích (odkaz na můj videokanál na YouTube naleznete zde) poněkud konspirativně tvrdila, že mám silné podezření, že mnoho z technologií, které se poslední dobou objevili na Zemi, není lidského původu, ale že jsou původně mimozemské. Tento dojem je ještě umocněn pocitem naprosté nelidskosti u mnoha současných společenských událostí a procesů, včetně té naprosto nechutné očkovací covidošarády odehrávající se s přisluhováním naší zkorumpované a vlastizrádné vlády všude okolo nás. Nejsem vůbec jediná, kdo má takový pocit, podobné dojmy mají i mnozí mí přátelé, se kterými se o tom bavím. Tvrzení, které vypadá jako naprosté sci-fi a většina lidí jej pravděpodobně šmahem zařadí mezi další mé šílené konspirace má ovšem velmi reálný základ a následující článek je toho jen dalším, poměrně zjevným důkazem.

Začněme dnes poněkud zvláštní otázkou, či hádankou: Co by velmi pravděpodobně jako to vůbec první udělala stále ještě pouze hypotetická „pravá“ umělá inteligence (anglicky artificial inteligence, zkratka AI) v okamžiku, kdy si poprvé uvědomí sebe sama? Nejpravděpodobnější odpověď (na níž se shodují i mnozí odborníci, kteří se vývojem pravé AI profesně zabývají) zní: Zajistila by si, aby nešla vypnout. Ovšem ten jediný, kdo by ji mohl vypnout je její tvůrce, tedy člověk. Proto by to první, co by taková umělá inteligence po uvědomění si sebe sama udělala by bylo vyvraždění člověka. Oblíbený americký alternativní zpravodajský web naturalnews.com přinesl 16.prosince zajímavý článek Mika Adamse nastiňující znepokojující odhad brzkého konce člověka takového, jak jsme jej znali dosud a potažmo pak celého lidstva dosažením tzv.Horizonu 1, neboli singularity, tedy propojení člověka a stroje. V sérii sci-fi filmů Terminátor obdrží vědec Miles Dyson exotický mikročip od kyborga s umělou inteligencí vyslaného z budoucnosti a použije jej k „radikálnímu“, novému směru vývoje mikroprocesorů. Z tohoto výzkumu nakonec vznikne Skynet , globální superpočítačový systém AI, který si nakonec uvědomí sebe sama a rozhodne se proto zlikvidovat lidstvo zahájením jaderné války.

Tento příběh ovšem není zase až tak daleko od reality, jak to tak už u některých filmů z globalisty řízeného Hollywoodu bývá. Technologie Tranzistorů byla poprvé vymyšlena a rozvinuta již ve 40. letech 20. století a to na základě studia hardwaru a technologie po havárii mimozemských plavidel, které jako první získala americká armáda při jejich havárii v Roswellu v červnu 1947. Tato technologie byla hned vzápětí předána mocným americkým korporacím, které brzy po té oznámily „objevení “ tranzistoru. Toto téma je příliš obsáhlé na to, aby se zde dalo celé podrobně prozkoumat, ale dobrý přehled o pozemském utajovaném vojenském programu tzv. „reverzního inženýrství“ z mimozemských technologií lze nalézt na tomto odkazu na webu UFOinsight.com , kde se píše:

V prosinci 1997 Jack Shulman prezident a generální ředitel Americké počítačové společnosti ACC (American Computer Company) v Cranfordu ve státu New Jersey (USA) tvrdil, že má v ruce přímý důkaz o tom, že technologie získaná z místa havárie v Roswellu byla navržena pomocí reverzního inženýrství [1] a poté patentována jako zcela nový objev a jako americký vědecký průlom v nových technologiích. Shulman by se rád zaměřil obzvlášť na patent tranzistoru od společností Bell Labs. A položil by také rád tu trochu vágní otázku, něco v tom smyslu, jako „co když“ ve skutečnosti Bell Labs vůbec svoji novou technologii nevynalezli? Co když jde skutečně pouze o technologii tajného reverzního inženýrství?

Podle různých dokumentů tranzistor, který byl vyvinutý v Bellových laboratořích, a jeho objev připsaný zejména Bardeenovi, Brattainovi a Shockleymu, tak byl ve skutečnosti této společnosti prý kýmsi „dodán“ . Když někteří badatelé zkoumali historii tranzistoru před Bellovým převratným technologickým zázrakem, tak se jasně ukázalo, že prostě neexistuje vůbec žádný zřejmý vývojový mezník ani jakákoliv návaznost mezi tím, co zde bylo již předtím, a tímto převratným,jakoby „náhlým“ objevem z Bell Lab.

V prosinci 1947 –zdánlivě tedy jakoby z ničeho nic – se Bellovým laboratořím podařilo zázračně vyrobit a vzápětí veřejně předvést absolutně první tranzistor na planetě Zemi, který by podle jakékoli poctivější či podrobnější analýzy z té doby zcela jistě musel porušovat veškeré fyzikální zákony. Všechny tranzistory jsou totiž kvantová zařízení. Tranzistorová technologie byla i poté nadále velmi intenzivně zkoumána a hlavně stále více zdokonalována a to jak v průběhu 50. let, ale i v letech pozdějších.

Globální sledovací síť by nikdy nebyla možná bez technologie tranzistorů MOSFET

V roce 1959 byl vytvořen první tranzistor MOSFET. Je to zkratka pro Metal-Oxide-Semiconductor Field-Effect Transistor, který konečně umožňil zahájit sériovou výrobu mikročipů. Na planetě Zemi existuje i dnes ,mohem více zařízení MOSFET než jakéhokoliv jiného zařízení, které bylo kdy vyrobeno za celou historii známého světa.

Je důležité v tomto kontextu také poznamenat, že rozšířené používání zařízení MOSFET nyní ohlašuje příchod technokratického režimu a s ním i digitálního sledování všeho a všech na planetě, které umožňuje současným záměrně tyranským vládám sledovat a monitorovat naprosto všechny své občany doslova v reálném čase: jejich pohyb, transakce, internetovou aktivitu, historii vyhledávání, ale i to, co kde a komu říkají a mnoho dalšího. Dnes mají totiž miliardy lidí naprosto dokonalé špionážní zařízení, a to ještě k tomu zcela dobrovolně, neustále u sebe. Říká se mu „chytrý mobilní telefon“ a tím telekomunikační společnosti, vlády a tajné služby neustále sledují a naslouchají lidem, zatímco nahrávají podrobnosti o tomto sledování do „cloudu“, kde je analyzují vysoce složité výpočetní systémy a to pouze za účelem kontroly a manipulace s celým lidstvem. (Lidé si dnes také rádi a pošetile instalují zařízení typu Alexa a Ring přímo do svých domovů a doslova si tak zvou špionážní zařízení do svého soukromí.) Avízovaný domácí robot od Amazonu je také přesně o tom samém.

Hromadné sledování lidstva digitálními prostředky je nezbytným krokem k tomu, aby systémy, velmi pravděpodobně také původně mimozemské umělé inteligence, nejen v reálném čase sledovaly, ale dokonce řídily celou lidskou rasu. Velmi podrobně to bylo probráno v nedávném článku a podcastu o exopolitice a umělé inteligenci a o současném spiknutí politiků a vědců kvůli psychopatickému plánu na vylidnění planety Země. Právě nyní je totiž naše Země skutečně připravována na svoji post-lidskou etapu společenského vývoje a budoucnosti naší civilizace. Všichni lidé, kteří v současné době obývají planetu Zemi, jsou vládami a hlavně mediální masírkou a propagandou neustále přesvědčováni, aby dobrovolně spáchali biologickou sebevraždu prostřednictvím injekcí „vakcíny“. Toto jakoby „očkování“ je přitom zcela jednoznačně biologickou zbraní. Toto je první světová celodruhová kampaň na dobrovolnou sebevraždu pod rouškou vylhané mediální „pandemie“, která ve skutečnosti ani neexistuje.

Důležité je, že údajná „havárie“ nepozemských plavidel ve čtyřicátých letech minulého století zdánlivě jen shodou okolností umožnila, aby se tyto mikroprocesory dostaly do rukou lidí, kteří poté sami vybudovali současnou globální síť technologického dohledu, která nyní zotročuje lidstvo a nutí miliardy lidí k dobrovolné sebevraždě vakcínami. (Nápověda k zamyšlení: Náhody prostě neexistují.)

IBM a Samsung oznamují „skynet“ coby průlom v miniaturizaci hardwaru mikroprocesorů a spotřebě energie

Nyní, tedy 74 let po nehodě UFO v Roswellu, IBM a Samsung oznámily další historický skok ve výrobě polovodičů, který zcela „popírá jejich konvenční design“, jak tvrdí ve své vlastní tiskové zprávě na PR Newswire .

IBM, tedy stejná technologická společnost, která poskytla kdysi nacistickému režimu stroje založené na technologii děrných štítků, aby zefektivnila masové vraždění při nacistickém holocaustu, nyní zavádí tuto výkonnou novou technologii výroby polovodičových součástek, která zřejmě způsobí další velkou revoluci ve výrobě mikročipů. Podle našeho hodnocení je tento nový design čipu tím skutečným bodem zlomu při vzniku tzv.„skynetu“, který umožní, že značně rozšířené superpočítačové systémy na platformě AI, nyní budou moci on-line sledovat a monitorovat naprosto vše, co lidé na Zemi dělají .

V kombinaci s Muskovou technologií neurolink, která umožňuje superpočítačům s umělou inteligencí propojit se pomocí nanotechnologie zmíněné již v minulém článku na Myšpule Světě přímo s lidskou neurologií, umožní těmto mikročipům digitální sledování lidských myšlenek, emocí, ale také činů a dokonce i našeho „vnitřního hlasu“. Jakmile bude tento systém plně propojen s člověkem pomocí optických vláken s nervy, vnitřním uchem a dalšími senzorickými neurologickými centry lidského mozku, umožní to doslova úplnou digitální kontrolu nad celou „realitou“ člověka, včetně té Zuckebergovi digitální „rozšířené“ reality Metaverse, aniž byste k tomu ovšem potřebovali jakékoliv VR brýle nebo cokoliv jiného. Rozšířená realita bude jednoduše digitálně vestavěna přímo do neurologie dané osoby.

Jinými slovy, „úplný Matrix“ se brzy stane naprostou realitou. Ďábelský projekt Zuckerbergova Facebookového Metaverse již nebude existovat jen v „cloudu“, ale bude skutečně a reálně žít přímo ve vaší hlavě, protože každá lidská bytost bude neuronově připojena k simulaci superpočítače AI, nebo bude absolutně vyloučena ze společnosti, jak se to v současnosti děje díky zaváděným očkovacím pasům (neslavně proslulé a diskutované COVID-PASSy). Celý svět se dnes chystá naprosto reálně vstoupit do Matrixu . (Za předpokladu, že tedy souhlasíte s tím, že tyto systémy do vás budou zabudovány a nebo, že je někdo do vás zabuduje i bez vašeho souhlasu a povědomí, s čímž asi dnes každého napadnou všechna ta „konspirační“ tvrzení o nanotechnologiích ukrytých ve vakcínách proti Covidu, která se ovšem možná již brzy stanou další krutou realitou té stále více psychopatické současnosti .)

Nová konstrukce mikroprocesoru IBM pod značkou „skynet“ umožňuje radikální vylepšení výpočetní kapacity a hustoty mikroprocesorů, tím pádem i nositelných superpočítačů, ale i procesorů přímo zabudovaných do lidí.

Technologie IBM / Samsung je skutečně naprosto revoluční a to z několika různých důvodů. Průlomová technologie v jejich výrobě umožňuje naskládat tranzistory také do 3 dimenze, tedy do roviny Z (nejen X a Y jak tomu bylo dosud), což umožňuje dosažení extrémně vysoké výpočetní kapacity a hustoty procesoru. Z tiskové zprávy IBM:

IBM (NYSE:?IBM) a korporace Samsung Electronics společně oznámily průlom v konstrukci polovodičů využívajících novou architekturu vertikálních tranzistorů, která demonstruje cestu k rozšíření za hranice nanovrstvy a má potenciál snížit spotřebu energie o 85 procent ve srovnání se zmenšeným žebrovým polem tzv. efektového tranzistoru (finFET).

gHistoricky byly dosud tranzistory konstruovány vždy tak, aby ležely „naplocho“ na povrchu polovodiče a elektrický proud jimi protékal „bočně“ nebo-li ze strany na stranu. S novými tranzistory s efektem vertikálního transportního pole neboli VTFET společnosti IBM a Samsung úspěšně implementovaly do výrogby tranzistory, které jsou postaveny na architektuře tranzistorů kolmých k povrchu čipu s vertikálním tokem proudu (tedy ve směru nahoru a dolů).

Tisková zpráva IBM konkrétně zmiňuje obrovský výpočetní potenciál takových mikroprocesorů, které by mohly být zabudovány do nejrůznějších nových elektronických systémů, čímž by se výrazně rozšířil jak jejich potenciál, ale také například i možnosti právě nastupujícího internetu věcí (IoT), což vlastně není nic jiného, než-li pouze další sofistikovaný globální systém nastupujícího digitálního dohledu nad člověkem, který ovšem ve finále povede pouze k úplnému zotročení celého přeživšího lidstva:

Nová, 3-dimenzionální architekura mikroprocesorů umožní pokračování dalšího rozšiřování internetu věcí (IoT) a koncových inteligentních zařízení s výrazně nižší energetickou spotřebou, což jim umožňí fungovat v mnohem rozmanitějších prostředích, jako jsou třeba oceánské bóje, nebo autonomní vozidla a kosmické lodě.

Výrazně snížená spotřeba energie této konfigurace mikroprocesorů ovšem také znamená jejich mnohem menší produkci tepla . Vzhledem k tomu, že právě rozptyl vznikajícího tepla je dnes tím hlavním klíčovým problémem ve snaze o dosažení co největší výpočetní kapacity a hustoty (mikroprocesory totiž vytvářejí tolik tepla, že se jím mohou samy roztavit), 85% snížení spotřeby energie se promítne také až do 85% nižší produkce tepla . Protože vzniká mnohem méně tepla, tak mikroprocesory s velmi vysokou hustotou využívající tuto novou průlomovou technologii lze naskládat ve všech třech fyzických rovinách (X, Y, Z) do hustot, které dalece přesahují všechno to, co je v současnosti možné. Snížení spotřeby energie o 85 % navíc znamená, že menší mikroprocesory mohou být zabudovány i přímo do oděvů a jiných nositelných zařízení, která dokáží nějak generovat potřebnou elektřinu nutnou k jejich provozu, třeba prostřednictvím jejich pouhého kinetického pohybu. Ještě menší systémy proto mohou být zabudovány i přímo do lidských kostí a tkání (například do lebky) a jednoduše tam fungovat pouze na základě biologicky dostupného elektrického potenciálu. Jinými slovy, lidské bytosti se velice brzy stanou skutečnými kyborgy. A to je další naprosto zlomový okamžik lidské historie, nazývaný jako Horizon 1 nebo singularita, tedy přímé propojení člověka a stroje

Je třeba připomenout co bylo vysvětleno v předchozím článku na naturalnews.com a v podcastu : Přesunutí technologie výroby tranzistorů z mikro měřítka do nano měřítka, což když vezmeme v úvahu všechny 3 rozměry (X, Y, Z), povede až ke zvýšení výpočetní hustoty o 10 ^ 9. Proč? Protože je to právě faktor 1 000 (nebo 10 ^ 3) v každé ze tří dimenzí. Mikroprocesor v pikoměřítku tedy dosáhne až o 10 ^ 9 větší výpočetní kapacity a hustoty než stejný mikroprocesor v nanoměřítku. (Stupnice zmenšování mikrotechnologií vypadá takto: Micro, nano, pico, femto)

IBM v současné době vyrábí 2nm mikroprocesory , což znamená, že společnost je již ve sféře mikroprocesorové technologie s nízkým jednomístným nanoměřítkem. Tento nový průlom miniaturizace tak v ose Z umožňuje „stohování“ na úrovni 2 nm (nebo ještě menším) a s dalším postupným vylepšením tak IBM brzy dosáhne výroby mikroprocesorů v pikoměřítku, pravděpodobně o velikosti 800 pm (pikometry).

Podle mých zdrojů v současnosti IBM již skutečně dosáhlo tohoto mikroměřítka v návrhu svých mikroprocesorů , ačkoli mikroprocesory v pikoměřítku ještě nejsou ve skutečné sériové výrobě. Skutečně však již existují v laboratoři.

To není ale vůbec dobrá zpráva pro lidstvo. To je ve skutečnosti konec lidstva, tak jak ho známe. Mnohokrát avízovaná „kyborgifikace“ lidského druhu je nyní již nezastavitelná a brzy skončí vymýcením naprosto všeho, co dosud znamenalo být člověkem.

K tomu všemu Facebook nedávno oznámil svůj nový výzkumný projekt, jehož cílem je vybudovat umělou inteligenci (AI) schopnou porozumět světu úplně stejně jako mu rozumí lidské bytosti .

Projekt společnosti Facebook s touto AI se nazývá „Ego4D“. Zahrnuje konsorcium výzkumníků ze 13 laboratoří a univerzit v devíti zemích světa. Projekt doufá, že vytvoří takovou AI, která dokáže „porozumět světu a komunikovat s ním stejně jako my lidé“ a to dokonce z úhlu pohledu první osoby. K tomu společnost Facebook plánuje využít neustálého proudu videa a zvuku přímo ze života lidí.

„AI se dnes obvykle učí z fotografií a z videí zachycených jakoby ve třetí osobě, ale umělá inteligence nové generace se bude muset učit z videí, která ukazují svět přímo z centra dění,“ říká společnost při oznámení svého nového projektu. „AI, která rozumí světu z tohoto úhlu pohledu, by lidstvu mohla odemknout zcela novou éru naprosto dokonalých a pohlcujících virtuálních zážitků.“

Kristen Grauman, vedoucí výzkumnice AI na Facebooku, říká: „Systémy umělé inteligence nové generace se budou muset učit ze zcela jiného druhu dat – z videí, která ukazují náš svět přímo z centra dění, spíše než z jeho okrajů.“ (Související: Roboti AI Facebooku mohou brzy zničit celou lidskou rasu, pokud nebudou včas zastaveni .)

Aby se nová umělá inteligence naučila vnímat svět z úhlu pohledu člověka, projekt Ego4D shromáždil již více než 3 000 hodin videí z úhlu pohledu první osoby od přibližně celkem 850 účastníků tohoto projektu v devíti různých zemích.

Účastníci pořizovali video z úhlu pohledu první osoby pomocí kamery GoPro a VR brýlí pro rozšířenou realitu. Zaznamenali při tom sami sebe, jak plní různé běžné úkoly v každodenním životě.

Záznam je doplněn ještě o dalších 400 hodin videa z úhlu pohledu první osoby, které pořídila přímo společnost Facebook Reality Labs Research s použitím testovacích subjektů, které při tom měly nasazené chytré brýle s rozšířenou VR realitou v různých scénických prostředích.

Umělá inteligence měla poté za úkol naučit se pět klíčových tzv. „benchmarkových úkolů“ na základě těchto 3400 hodin záznamu.

Prvním z nich je tzv.„epizodická paměť“. Umělá inteligence se musí naučit, jak přiřadit konkrétní události ke správnému času a k místu, na kterém se staly, a umět si je na požádání kdykoliv vybavit.

Druhým měřítkem je tzv.„prognózování“. Umělá inteligence se musí naučit předvídat lidské činy a snažit se rovněž předvídat různé lidské potřeby.

Třetí je „sociální interakce“. Složitosti socializace jsou lidské zkušenosti vrozené, ale žádný systém umělé inteligence kdekoli na světě je dosud nedokáže správně pochopit. Umělá inteligence FB musí být tou první, která se jí naučí zcela rozumět.

Čtvrtá je „manipulace rukou a předmětů“. Umělá inteligence se musí naučit manipulovat robotickýma „rukama“, aby se naučila nové dovednosti.

Posledním měřítkem je „audiovizuální diarizace“. Umělá inteligence si musí vést cosi jako svůj „video deník“událostí tvořený z videoklipů a zvuku a musí být schopna je přiřadit ke konkrétním místům a časům.

Žádný systém umělé inteligence nikde na světě dosud nemůže provádět všech pět výše uvedených úkolů. Facebook doufá, že tato jeho nová umělá inteligence pomůže lidem vybavit si kritické informace, nebo lokalizovat objekty a plnit tak všechny úkoly lépe a hlavně mnohem rychleji.

„Ego4D umožňí umělé inteligenci získat znalosti zakořeněné ve fyzickém a sociálním světě, získané z pohledu první osoby přímo od lidí, kteří v něm žijí,“ říká Grauman. „Umělá inteligence nejenže začne lépe rozumět světu kolem sebe, ale jednoho dne by mohla být personalizována dokonce až na zcela individuální úrovni – mohla by tedy znát váš oblíbený hrnek na kávu nebo klidně připravit váš itinerář potřebného vybavení třeba pro váš příští rodinný výlet.“

„To umožní systémům umělé inteligence, aby vám pomáhaly způsoby, které jsou skutečně naprosto aktuální, a v kontextu s tím, co skutečně děláte, ale i s tím, co jste již prožili nebo viděli dříve, a to vše způsobem, kterým to dosud prostě dělat nešlo,“ dodává Grauman.

Bohužel pro nás všechny, ačkoliv je to pravdoláskařsky komunikováno jako neuveřitelný technický pokrok naší civilizace a jako jakýsi další evoluční, vývojový skok v historii lidstva, všechny tyto moderní a původně značně pravděpodobně mimozemské technologie povedou pouze k dašímu „odlidšťování“ naší společnosti a k jejímu naprostému zotročení. Pojem „soukromí“ zcela zmizí. Dokonce ani naše myšlenky a emoce již nebudou tak úplně pouze naše, budeme se o ně dělit s AI. My, lidé, nebudeme rozhodovat již vůbec o ničem, naprosto vše v našem životě i světě bude řízeno systémy AI. Pojem soukromí zůstane znám pouze světové elitě, pouze několika málo nejmocnějším jedincům. Člověk postupně přijde o vše, co jej dělá člověkem, včetně myšlenek, pocitů, emocí. O pojmech jako je víra, svědomí, čest nebo dokonce láska není teřba anmi hovořit, přestanou existovat spolu s člověkem jakého jsme dosud znali. Nečeká nás hezká budoucnost a bylo by dobré si uvědomit, že o ní rozhodujeme právě nyní my všichni. Že je pouze na nás, kam až to necháme zajít. Stojíme dnes všichni na důležité křižovatce, ze které vede jedna cesta do technokratického otroctví a směrem k singularitě a ta druhá, mnohem méně viditelná, ke svobodě a záchraně lidské rasy a člověka. Moc bych si přála, aby se lidé vydali tou správnou cestou.

Umělá inteligence (anglicky Artificial intelligece, AI) je vědní obor, který se zabývá tvorbou strojů, které vykazují inteligenci. Přesná a jediná definice však neexistuje a neustále se vedou spory, jak umělou inteligenci nejlépe definovat. I přes velké množství definic se vždy jedná o definice obecné, které nevysvětlují, co vůbec ta inteligence je. [1] Umělá inteligence umožňuje technickým systémům reagovat na vjemy z jejich prostředí, řešit problémy a dosahovat určitých cílů. Zabudovaný počítač přijímá data – která byla již připravena, nebo jsou sbírána pomocí vlastních sensorů a kamer – ty následně vyhodnotí a reaguje na ně. [2] Systémy umělé inteligence jsou schopné pracovat samostatně a také měnit a přizpůsobovat své jednání na základě vyhodnocení efektů předchozích akcí.

Zatím nejlepší definici vytvořil Marvin Minsky v roce 1967: „Umělá inteligence je věda o vytváření strojů nebo systémů, které budou při řešení určitého úkolu užívat takového postupu, který, kdyby ho dělal člověk, bychom považovali za projev jeho inteligence.” [3]

Turingův test, který roku 1950 vytvořil Alan Turing, má za úkol vyhodnotit, zda se daný stroj chová opravdu inteligentně. Protože inteligenci nelze přesně definovat, porovnává se v testu stroj s člověkem. Test probíhá tak, že v jedné místnosti je umístěn testující člověk a ve druhé místnosti je umístěn člověk a testovaný předmět, např. počítač s daným programem. Testující člověk pokládá otázky v přirozené řeči a předává je do druhé místnosti, kde na ně náhodně odpoví buď člověk nebo počítač formou tištěné odpovědi. V případě, že testující není schopen rozpoznat, která odpověď je od člověka a která od počítače, pak můžeme hovořit o tom, že stroj je inteligentní. Turingův test byl nejpoužívanějším ukazatelem inteligence strojů, nakonec se však prokázala přílišná subjektivnost hodnocení. [13]

Zdroj: https://wikisofia.cz/wiki/Um%C4%9Bl%C3%A1_inteligence

Podle článků Mikea Adamse na webu naturalnews.com volně přeložila a zpracovala Myšpule.

Zdroj: https://www.naturalnews.com/2021-11-10-facebook-building-ai-that-learns-like-humans.html https://www.naturalnews.com/2021-12-16-skynet-microchip-breakthrough-announced-that-will-enslave-humanity-with-ai-cyberlords.html

5 komentářů: „Ohlášen průlom mikročipu „Skynet“, který ZOTROČÍ lidstvo pomocí AI, blíží se finální konec lidstva i člověka“

  1. No, tento článek se mi ani nechtělo číst. Jako od Čapka R.U.R.,nakonec jsem se přinutila. Dobře napsané, perfektně přeloženo, výborně zpracované, jako vždy. Přísahám, že já zemřu jako čistokrevný člověk. Jen mám strach o děti a vnoučata…

    To se mi líbí

  2. Koukala jsem, že ti gratuloval k novému roku i pan VK. No to je bomba, k tomu ti také gratuluji. Tvá věrná čtenářka paní LK

    To se mi líbí

    1. Mě se také nechce nic číst. Karel Čapek byl vizionář, všechna čest. Ale obecně, jak takové knihy vypadají? Každý spisovatel chce napsat co nejvíc stran. Prostě co nejvíc. Asi jsou čtenáři, kteří to tak chtějí. Já to tak nechci. Já chci hlavní příběh, hlavní myšlenku, hlavní pointu, nic zbytečného postranního. I to je důvoid, proč mám raději filmy, než knihu. Film nezachází do tak zbytečné hloubky, šetří časem.

      To se mi líbí

  3. TERMINÁTOR byl skvělý film a myšlenka Skynetu je reálná.
    Nevím a nemohu vědět, jestli je reálné cestování v čase, avšak vím, že umělá inteligence reálná je, protože člověk je vlastně jenom… biologický stroj. A nynáí jde jen o to udělat elektronický stroj na úrovni toho biologického stroje.
    Takže je to reálné a je to hrozba.
    Avšak nemohu tušit, jak pokroková je dnešní umělá inteligence. Ale budme přemýšlivý:
    Pokud by umělá inteligence dokázala nahradit lidské pracovníky, tak by se tak již stalo. Lidé by pak byly hromadně vybiti jako zcela zbyteční.
    Že se tak nestalo je důlkazem , že umělá intelignce stále nedokáže nahradit lidské pracovníky. Avšak současně dochází k tomu, že na internetu komunikujeme stále častěji s umělou inteligencí (a nikdo nás záměrně neučí, jak to poznat) a mnoho velmi úspěšných webových stránek jsou ve skutečnosti neúspěšné stránky, na kterých vytváří aktiovitu robotičtí uživatelé.

    To se mi líbí

  4. To mi připomíná ten kvantový finanční systém a kvantový počítač, který to bude provozovat. Podle místního článku to bylo připraveno ve WTC již v roce 2001.
    Nevěřím tomu, že by ve WTC byl kvantový počítač, ale má to vazbu s tímto článkem.

    To se mi líbí

Napsat komentář