Australské peklo. Za jak dlouho u nás?Austrálie dnes buduje TRVALÉ karanténní tábory pro „neočkované“ kvůli „probíhající operaci Covid“

Přestože je falešná, centrálně řízená plandemie Wuhanského koronaviru (Covid-19) již téměř za námi, nebo alespoň pro nás, neočkované, tak Austrálie čile staví nové „karanténní“ tábory , o kterých tamní vláda tvrdí, že budou příští rok potřeba k ubytování těch lidí, „kterým se bohužel stalo, že nemohli být z jakéhokoliv důvodu očkování.“

Aby bylo možné udržet „probíhající operaci Covid“ v chodu, ovšem nikoliv kvůli nějakému „smrtícímu“ viru, ale kvůli hotové pandemii zakomplexovaných vládních úředníků, léčících si svoje mindráky na nic nechápajících občanech, proto dnes australská vláda financuje výstavbu masivních „karanténních táborů pro neočkované“ z nichž jeden má údajně 1000 lůžek a očekává se, že bude dokončen již do konce března 2022.

„V této fázi budou pokoje využívat domácí cestující vracející se z hotspotů COVID,“ uvádí oficiální zpráva o zcela novém karanténním zařízení pro „neočkované“, které vzniká přímo na letišti Wellcamp mimo Toowoomba.

Obrovské zařízení údajně zaměstná mnoho místních obyvatel, což podle vlády přispěje k oživení zdejší ekonomiky. Tímto způsobem australské úřady tento vládní projekt propagují, aby se pokusili zmírnit oprávněné obavy a podezření nejen místních lidí.

„Tábor je rozdělen do různých zón a osoby v nucené karanténě ubytovává v pokojích pro jednotlivce, dvoulůžkových pokojích a rodinných pokojích, přičemž je pochopitelně nepřetržitě hlídán policií a bezpečnostní službou,“ uvádí Summit.news .

Zajatecký tábor pro všechny kdo nemohli být očkováni, situovaný jistě jen naprostou náhodou v samé pravdě a lásce velice podobně jako koncentrační tábor z druhé světové války (viz níže), bude údajně sloužit pouze k tomu, aby pomohl „vyrovnat křivku pandemie infekčního onemocnění“ a udržel poslušné, očkované Australany „v bezpečí“ proti všem budoucím „variantám smrtelného viru“, které se podle všech očekávání budou objevovat tak dlouho, dokud bude Tony Fauci chtít, aby se objevovali.

Noční můra „karanténních táborů“ FEMA v dnešních USA. A to není žádná konspirace.

To je šílené! Kdo bude nucen zůstat v těchto zajateckých táborech?! @AnnastaciaMP Karanténní centrum Wellcamp poblíž Toowoomby, které vezme cestovatele do konce roku https://t.co/yJE9T02qcg přes @ABCaustralia

— Rodiče jsou bezprostřední rodina (@ParentsFamily) 8. října 2021

Austrálie se dnes skutečně vrací do role vězeňské kolonie, ve které to kdysi celé začala

Premiér Queensland Steven Miles médiím řekl, že očekává „zvýšenou pokračující potřebu výstavby těchto karanténních zařízení“ i do budoucna, a proto bude potřeba tyto současné koncentrační tábory budovat rychlostí blesku, než by hrůznost toho, co se tady chystá, mohla některým neočkovaným dojít a mohli by tudíž způsobit nežádoucí problémy.

Vláda si pronajímá pozemek, na kterém se staví speciální karanténní zařízení pro dlouhodobě zadržené pojmenované jako Wellcamp. Zde budou zadržení jednotlivci ubytováni počáteční 12měsíční období, které jim ovšem může být poté prodlouženo o dalších 12 měsíců, pokud se tak vláda rozhodne.

Další podobné karanténní zařízení o kapacitě 1000 lůžek se zřizuje také na 30hektarovém areálu armádních kasáren v průmyslové oblasti Pinkenba poblíž letiště v Brisbane.

„Proč by se někdo, kdo dnes opustil Austrálii, se sem dobrovolně znovu vrátil, mi není jasné,“ píše ve svém článku Dave Blount a ještě zavtipkuje sarkasticky o tom, že kdokoli, kdo by měl to štěstí, že by mohl v tuto chvíli, nejlépe okamžitě, opustit Austrálii, tak by se sem pravděpodobně již nikdy nechtěl vrátit.

„Je to dnes možná ta nejrepresivnější země na světě, pokud jde o tyranii Covid.“ uvádí dále Blount.

Pokud si milí čtenáři naivně myslíte, že takové operace probíhají pouze v Austrálii, zamyslete se, prosím, znovu nad tím, co se dnes všude děje, tedy ne nad tím, co nám propagandisticky tvrdí ČT24, ale nad tím, co se okolo nás skutečně děje.. Takové Spojené státy v současnosti zřizují ve velkém podobná „karanténní zařízení“ pro neočkované Američany, jen zde provozované agenturou FEMA. Tedy zařízení pro ty, kteří jsou vládou USA považováni za „neschopné karantény doma“.

Kanada a Nový Zéland zcela prokazatelně také dělají totéž, přičemž Kanada je možná z nich alespoň nejupřímnější v tvrzení o svých skutečných záměrech. Podle úředníků v Quebec City totiž budou muset být všichni „nespolupracující“ občané izolováni od očkovaných poslušných spoluobčanů v novém kanadském „karanténním“ zařízení, jehož umístění ovšem stále zůstává tajemstvím.

A myslíte si, že naší civilizované Evropy se to netýká? Mýlili by jste se, a to velmi. Tak třeba takové Německo, velice ironické myslím si, které nedávno suše oznámilo, že plánuje držet všechny „disidenty a odpírače“ Fauciho chřipky kvůli bezpečí svých vzorných ovčanů pěkně pod zámkem ve speciálním „záchytném táboře“ poblíž Drážďan. Německo má dnes tedy opět všechny předpoklady pro to, oživit znovu veškerá zvěrstva nacismu druhé světové války.

„Napadlo by vás někdy v životě, že bychom tohle , co se děje, na planetě ještě vůbec někdy dovolili?“ zeptal se jeden člověk v komentech na Summit.news . Měl velice podobné pocity, jaké mám i já, tedy, že je to jen zlý sen, že se mi to jenom zdá a jednou se z toho snu probudím a svět bude zase normální. „Je těžké uvěřit, že něco z toho je skutečné.“ psal dále do komentáře. „A přesto tu máme značné množství lidi, kteří s tím nejen souhlasí, ale dokonce tomu i fandí!“

„Tito lidé stáli před branami táborů smrti, branami samotného pekla a s šílenýma planoucíma očima, zatímco jásali, a podpláceli stráže, aby ještě více ponižovali a mučili ty uvnitř.“ A nakonec, když těla mrtvých lidí začala hořet a vzduch naplnil nasládlý mrtvolný kouř, cítili se více spokojení při pomyšlení, že ještě „vyhrají“ nějakou šílenou válku, než se navždy spálí, až s nimi elita skončí. Šílenství.“

Nejnovější zprávy o covidové tyranii v USA i ve světě lze nalézt na Fascism.news .

Podle článku Ethana Huffa z 15.10.2021 uveřejněného na genocide.news napsala Myšpule

Zdroje pro tento článek:

www.genocide.news/2021-10-15-australia-building-permanent-covid-camps-ongoing-operations.html

Summit.news

NaturalNews.com

2 komentáře: „Australské peklo. Za jak dlouho u nás?Austrálie dnes buduje TRVALÉ karanténní tábory pro „neočkované“ kvůli „probíhající operaci Covid““

  1. Je to bezva,co nás čeká.myslím, že se toho už dožít nechci a co čeká mé děti a vnoučata na to se bojím pomyslet. Mám strach žít.

    To se mi líbí

Napsat komentář